multumim lena! ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 2 Septembrie 2011 09:07 |
||
---|---|---|
este vineeriiiiiiii...URAAAAAAAAAAA......!!!!! fetelor sunt FERICITAAAA!!! ia sa va tuc... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 2 Septembrie 2011 09:19 |
||
iar e vineri, mai? la naiba! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=umgty3qGCcY ![]() |
||
|
||
Thor_again Postat pe 2 Septembrie 2011 09:27 |
||
LADY !!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=7dTvW-FzoUM ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=qTqchZPPB10&feature=related ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 2 Septembrie 2011 09:30 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() salutari |
||
tusi_Oli Postat pe 2 Septembrie 2011 09:38 |
||
Lady si io ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 2 Septembrie 2011 09:39 |
||
constatai, bre, Oli, constatai. si va dadui si o melodea conforma cu situatia ![]() |
||
Thor_again Postat pe 2 Septembrie 2011 09:47 |
||
buna dimineata soare !!!!!! buna dimineata fetele !!!!! |
||
jeanette40 Postat pe 2 Septembrie 2011 09:51 |
||
![]() ![]() ![]() O zi FR! ![]() ![]() ![]() si ![]() - Un barbat e adus in fata judecatorului pentru ca si-a omorat sotia. - Fapta dumneavoastra e sub orice critica. Daca aveti intentia ca tribunalul sa nu va condamne la inchisoare pe viata, trebuie sa ne expuneti motive cat de cat plauzibile care sa va poate reduce pedeapsa. - Domnule judecator, sotia mea era asa de proasta incat nu am putut sa ma controlez si a trebuit sa o arunc de la balcon. - Declaratia dumneavoastra este o obraznicie nemaiauzita si daca nu doriti ca juratii sa va condamne inainte sa continuam procesul trebuie sa aveti argumente cu adevarat plauzibile. - Pai, sa va povestesc. Locuim intr-un bloc cu 10 etaje la ultimul etaj si la parter locuieste o familie de pitici. Parintii au 1 metru si copii, cel de 12 ani 70 de cm si cel de 14 ani are 90 de cm. In ziua respectiva i-am spus sotiei: - E teribil sa fii pitic. Saracii vecini de la parter, toti sunt asa mici! - Da, raspunde sotia sunt o adevarata specie de pirinei. - Pigmei ai vrut sa spui! - Nu, pigmei e ceea ce are omul in piele si de la care se alege cu pistrui. - Aia se numeste pigment. - Ma lasi? Pigment e chestia aia pe care scriau vechii romani. - Ala se numeste pergament. - Cum poti draga sa fii asa de incult? Pergament e cand un scriitor publica o parte din ce a scris. - Domnule judecator, va inchipuiti ca mi-am inghitit cuvantul �fragment� ca sa nu mai continui discutia asta aberanta. M-am asezat pe fotoliu si am luat un ziar sa-l rasfoiesc. Nici nu m-am asezat bine ca apare sotia mea langa mine cu o carte in mana si imi spune: - Uite draga, asta e ceea ce scrie un scriitor si se numeste carte, daca nu aveai idee ce e aia. Ia si citeste Veranda de la Pompadur. Iau carte in mana si ii spun �Draga mea, asta e o carte in limba franceza, Marchiza de Pompadour, nu trebuie sa interpretezi numele in romana� . - Asta e buna, draga, imi dai tu lectii de franceza, mie care am facut meditatii cu un vector de la facultate! - Ala nu se numeste vector, se numeste lector. - Esti prost, Lector a fost un erou grec din antichitate. - Ala a fost Hector si era troian. - Hector e unitate de masura a suprafetei, blegule.. - Ala e hectar, draga mea. - Ma uimesti cu incultura ta. Hectar e o bautura a zeilor. - Ala se numeste nectar, spun eu oftand din adancul sufletului. - Habar nu ai, eu stiu sigur ca era si o melodie pe tema asta pe care o cantau doua prietene in duo. - Nu se spune duo, se spune duet. - Ma scoti din sarite, cum dracu de esti asa de incuiat? Duet e cand doi barbati se bat cu sabiile. - Ala se numeste duel. - Pe dracu, duel e gaura aia neagra din munte de unde apare trenul. - Domnule judecator, aveam tunel pe limba dar am simtit ca mi se face negru in fata ochilor si nu m-am mai putut stapani si am aruncat-o pe geam... Liniste in sala� judecatorul ia ciocanelul de pe masa, loveste cu el puternic si spune: - Esti liber, a fost un caz clar de legitima aparare. Eu o aruncam deja de la Hector. |
||
Axl_22 Postat pe 2 Septembrie 2011 09:55 |
||
nu ma uitai la muzica acu bag un ochi sa vad vreau cafeaaaaaa ca am ochi mici, mici, mici, abia vad tastele |
||
tusi_Oli Postat pe 2 Septembrie 2011 09:56 |
||
Thor mai omorat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 2 Septembrie 2011 09:58 |
||
'neatza! Cafea?? tocmai am facut o cana mare si o savurez...adie un vant placut, racoros |
||
zambila Postat pe 2 Septembrie 2011 10:00 |
||
ba da, gaseam, dar asta mi-a iesit prima, Oli. doar e vineri, nu? ![]() |
||
Thor_again Postat pe 2 Septembrie 2011 10:00 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=ZJL4UGSbeFg pt voi fetele si asta http://www.youtube.com/watch?v=8N2k-gv6xNE&feature=relmfu |
||
tusi_Oli Postat pe 2 Septembrie 2011 10:02 |
||
pisoi ai spus cafea ![]() ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 2 Septembrie 2011 10:03 |
||
tu, esti asa aproape, ca si daca suflu ajunge adierea la tine! ar trebui sa iesim la o cafea, intr-o zi...pana atunci, iti trimit una virtuala! ![]() |
||
zambila Postat pe 2 Septembrie 2011 10:07 |
||
mersi, mersi, da hai sa ne vedem pe saptamana viitoare daca ai timp, ca sunt mai libera | ||
tusi_Oli Postat pe 2 Septembrie 2011 10:18 |
||
BN=buna dimineata...asa am vazut ca se scrie acum...?!! Thor,dar vinerea e de BINE!! ..nu de mars funebru..!! ![]() Eu beau cafeaua fara zahar,dar asta a iesit amara rau,cred ca o sa pun o jumatate de lingurita de zahar...totusi..oare ma ingras mult?? Am vrut sa merg la plaja,dar la noi a plouat,la voi?Ca daca la voi nu ploua..vin acolo la plaja.. ![]() O zi buna tuturor,sfarsit placut de saptamana,fericire si multi bani..si bube-n c-r la dusmani!!!! ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 2 Septembrie 2011 10:22 |
||
perfect! dupa ora 16, oricand! ![]() |
||
zambila Postat pe 2 Septembrie 2011 10:26 |
||
un banc Doua prietene stau de vorba: - Eu am schimbat ginecologul. Mi-am luat unul tanar, rade tot timpul si vorbeste foarte frumos. - Eu nu il schimb pe al meu, este el mai batran, dar stii ce fain ii tremura mainile... |
||
tusi_Oli Postat pe 2 Septembrie 2011 10:27 |
||
![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 2 Septembrie 2011 10:27 |
||
"O zi buna tuturor,sfarsit placut de saptamana,fericire si multi bani..si bube-n c-r la dusmani!!!!"![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 2 Septembrie 2011 10:28 |
||
Salutareee!!!!E vineri seara.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
constance Postat pe 2 Septembrie 2011 17:22 |
||
http://youtu.be/C3lWwBslWqg | ||
jeanette40 Postat pe 2 Septembrie 2011 17:26 |
||
nutzisori, ![]() ![]() ![]() bon week-end a tous! ![]() povesti de week-end.... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=05QvHj28Dqw&NR=1 |
||
dor72_ Postat pe 2 Septembrie 2011 17:29 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
constance Postat pe 2 Septembrie 2011 17:31 |
||
Seara buna! Barbo.....nu s-a intamplat nimic....doar ca.... is nascuta toamna.... ![]() tu ai ,, detectat" doar pesimismul....dar era si o doza de optimism, de acceptare..constientizare..... http://www.youtube.com/watch?v=K58uip3Hv6c.... ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 2 Septembrie 2011 18:26 |
||
Poem �pentru prieteni Jorge Luis Borges Nu pot s�-ti dau solu�ii pentru toate problemele vie�ii, nu am r�spunsuri pentru �ndoieli si temeri, dar pot s� te ascult �i s� particip la zbuciumul t�u. Nu pot s� schimb trecutul �i nici viitorul t�u. Dar c�nd vei avea nevoie de mine voi fi al�turi de tine. Nu pot s� te opresc s� nu te �mpiedici. Dar pot s� ��i ofer m�na, s� te ajut s� nu cazi. Bucuriile , victoriile si succesele tale, nu sunt ale mele. Dar, sunt foarte bucuros c�nd te v�d fericit. Nu judec deciziile pe care le iei �n via��. M� limitez s� te sus�in, stimul�ndu-te �i ajut�ndu-te, dac� �mi vei cere. Nu pot s�-�i fixez limitele activit��ii tale, dar ��i ofer �ansa necesar� pentru a spera mai mult. Nu pot evita s� suferi c�nd o durere i�i rupe sufletul. Dar pot pl�nge cu tine �i pot aduna buc��ile sufletului tau�si tu vei fi din nou bucuros de via��. Nu pot s�-�i spun cine e�ti �i nici cine ar trebui s� fii. Pot numai s� te iubesc a�a cum e�ti �i s� fiu prietenul t�u. In aceste zile m-am g�ndit la prietenii �i prietenele mele. Nu erai nici primul, nici ultimul �i nici la mijloc. Nu �ncepeai �i nici nu �ncheiai lista. Dormi fericit� R�sp�nde�te vibra�ii de iubire� �tii c� suntem aici �n trecere. �nfrumuse�eaz�-�i rela�iile! Profit� de oportunit��i. Ascult�-�i inima. Fii �ncrez�tor �n via��. Pretind a�a de pu�in� s� fiu primul, al doilea sau al treilea din lista ta.. �mi ajunge c� vrei s�-�i fiu prieten. ��i mul�umesc c� exi�ti. ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 2 Septembrie 2011 18:29 |
||
`mna sara oameni buni!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.trilulilu.ro/razadelumina/4f4253e588d85b |
||
ovidiu42 Postat pe 2 Septembrie 2011 20:40 |
||
seara buna Ovi!!!!!![]() ![]() ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 2 Septembrie 2011 20:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
am nevoie de ajutor... | 5 | De la: iasomia 3 Februarie 2010 11:27 |
te plictisesti si nu ai activitate??acum ai ocazia | 26 | De la: chery 14 Aprilie 2010 21:51 |
Grasa de Bordeaux | 90 | De la: __16__ 11 Februarie 2014 15:22 |
|
||
La multi ani tuturor celor care poarte nume de**Constantin si Elena*!! | 9 | De la: Jojolin 21 Mai 2012 15:03 |
O problema imposibila de rezolvat ca amant | 35 | De la: garbo_420133 3 Ianuarie 2016 21:48 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an