Subiect deschis de Nuti-Vio ,,Doamnelor si domnilor, care e starea dvs de spirit, astazi?"

Lasa zambetul sa-ti rasara devreme, inaintea soarelui.. - LAS....
Axl_22
Postat pe 9 Septembrie 2011 19:55
gata????deja???? sau vrei sa te
ladyDY
Postat pe 9 Septembrie 2011 19:55
si...inca ceva...ce sigur o sa placa...multora....

http://www.trilulilu.ro/ticandru/243f117047a881
ovidiu42
Postat pe 9 Septembrie 2011 19:56
Ovi

iar ne pui sa ne miscam din solduri

lalalallala
Eugenia69
De la: ovidiu42, la data 2011-09-09 19:54:32ma cheama BEBE...din seara asta...
:

restul....de la nutzisori!
Axl_22
tu esti rose...
Eugenia69
Postat pe 9 Septembrie 2011 19:59
De la: ladyDY, la data 2011-09-09 19:55:43 gata????deja???? sau vrei sa te

NU!
Axl_22
Postat pe 9 Septembrie 2011 20:00
n-am castaniete..da am

la dans!!!

oricum nu lipseste corasonul
Eugenia69
Postat pe 9 Septembrie 2011 20:00
De la: Eugenia69, la data 2011-09-09 19:59:03tu esti rose...

SI TAITZELUSH
OFF......CORACON ....
Axl_22
Postat pe 9 Septembrie 2011 20:01
zapacito

si eu..tarantella ...sau...am uitat....
Eugenia69
Postat pe 9 Septembrie 2011 20:02
MIO AMOR....CANTA!
Axl_22
Postat pe 9 Septembrie 2011 20:06
eu cant ..da-s multe sss..si o primavera!!!!

da scurta la gat...fac sigur

dans dans dans baby......
Eugenia69
Postat pe 9 Septembrie 2011 20:07
undi...bre?

danseaza...gitana....rose....
Axl_22
Postat pe 9 Septembrie 2011 20:09
ladyDY
Postat pe 9 Septembrie 2011 20:10

hai lady.....
Axl_22
Postat pe 9 Septembrie 2011 20:12
la melodeaua pe care o ascult.. .. de la Ovi

eu dansez

nu stiu sa va sriu ca-i portugheza, cred...
Eugenia69
Postat pe 9 Septembrie 2011 20:12
mno`...iaca...daca v-ati incins...revin cu ceva mai...pa gustu` multora...

http://www.trilulilu.ro/david1208/2edbf1555e7b12

ovidiu42
Postat pe 9 Septembrie 2011 20:13
http://www.youtube.com/watch?v=QL8-8badzks

Axl_22
Postat pe 9 Septembrie 2011 20:15
sau...asa ceva?....

http://www.trilulilu.ro/ticandru/89b920f47ed7a7
ovidiu42
Postat pe 9 Septembrie 2011 20:17
GREEK BEACH PARTY SUMMER TYME

nu-mi mai ramane nicio farfurie!
Axl_22
Postat pe 9 Septembrie 2011 20:17
ovi mie imi place

stai sa o ascult pe asta http://www.trilulilu.ro/capsunicavesela/afe101b5e31238

acum lambada
Eugenia69
Postat pe 9 Septembrie 2011 20:18
ma enervati

ce va grabiti asa?????
Eugenia69
Postat pe 9 Septembrie 2011 20:19
SA AI PARTE DE UN WEK-END CAT MAI PLACUT !

ACEAST FISIER NU E DISPONIBIL!
Axl_22
Postat pe 9 Septembrie 2011 20:19
De la: Eugenia69, la data 2011-09-09 20:19:21ma enervati

ce va grabiti asa?????

fugi...poate te" ajungi" din urma!
Axl_22
Postat pe 9 Septembrie 2011 20:21
De la: Axl_22, la data 2011-09-09 20:19:41SA AI PARTE DE UN WEK-END CAT MAI PLACUT !

ACEAST FISIER NU E DISPONIBIL!

care fisier?
ovidiu42
Postat pe 9 Septembrie 2011 20:22
Ovi

cautam pentru voi un zambet larg

http://youtu.be/ve0h2UMgf6Y

si asta

http://youtu.be/UkrfP0G5rIg
Eugenia69
Postat pe 9 Septembrie 2011 20:29
http://www.trilulilu.ro/ticandru/243f117047a881

s-a deschis....hai sa te

io cred ca te iombesc
Axl_22
Postat pe 9 Septembrie 2011 20:32
gata... s-a dus praful... !
ieri dimineatza am plecat cu bine si am ajuns acolo cu bine.... ! povestile de aici nu prea se potrivesc ptr. voi... sunt specifice locului. cu ele traim de multi ani.... ! asezarea este in sudul tarii, aproape de granitza cu egiptul, in ea traiesc numai agricultori, fiecare are mai multe sau si mai multe sere unde cresc, mai mult sau numai pentru exposrt, legume ! pana si leustean crestea cineva pana anul trecut. serele sunt la cel mai inalt nivel de dexvoltare, sa zic asa ca nu stiu altfel, agricultorii primesc ajutor de la stat ptr. ca sa creasca asa ceva in masura de 70% ! pamant... adevarul ca e nisip numai (sau "less"...) !!! apa au sub ei, rezervor natural pentru inca 111 ani !!! putin sarata, de aia ies rosile alea mici, dulci ! au primit si casa cu chirie (mica) dar si 1/2 pogon (adica 5000m patrati) ptr. viitoarea casa definitiva. dar aia va fi cam peste 4 ani... pana aranjeaza acolo terenul si suprastructura pentru toate casele. deci am ajuns acolo, am luat-o la dreapta spre poarta asezarii, din aia de fier, care rezista la multe, nu la tancuri.... ! dar inainte de ea, cam cu 190-212m.... drumul era inchis cu chestii din alea care se pun la drumuri si scria pe ele ca trecerea e interzisa. tocmai atunci, mi s-a dus si receptia la mobil si nu aveam nici numarul lui nepotul ca are unul nou si imbarligat... dar putea s-o sun pe ma-sa s-o intreb. dar daca nu era receptie...... ! dupa ce a fost chestia aia nasoala cu morti si raniti, armata facea pe acolo ture si cred ca si receptia tot din cauza lor nu aveam. atunci, Suzi a luat-o inapoi si am intrat pe un drum care mergea la sere. am fost de multe ori acolo asa ca stiam terenul. pana la urma, am ajuns langa poarta metalica dar nu era nimeni acolo. de obicei este un sau 2 soldati. statea si ne uita la ea ca la...... numai ca asta nu era noua. a venit pe bicicleta un vietnamez (aici la agricultura sunt cei mai eficace muncitori.....) a bagat mana undeva si poarta s-a deschis ! nu, n-a spus nici un "sesam deschide-te"....chiar daca el era din Siam... ! si uite asa am intrat in asezare. 50 de familii, p[lus ate sute in alte asezari identice tot agricultori. am ajuns la casa lui nepotu.... si nimeni nu era acasa. am intrat inauntru, acolo nu se inchid usile cu cheia.... am baut ceva rece si mancat ceva frugal si am sunat-o pe masa, de la tel. fix. in fine am data de el si dupa 1/2 ora au venit acasa. fat de 12 ani era la scoala si doi mai mici, erau la gradinita. am petrecut impreuna, nu foarte tare pentru ca nepotu a trecut o operatie de amigdalite si inca nu poate manca solide. azi dimineata pe la 11 am plecat de acolo si am facut cei 360 sau cam asa ceva, indarat. in 3 ore am fost in garajul nostru. tara asta are o lungime de 600km. plus minus 2000km. !!! pe o portiune de aproximativ 280km. este un drum, o sosea pe care se circula cu 120km/h, asa scrie pe indicatoare, dar unii nu stiu sa citeasca.... si pe care sosea nu exista nici un semafor si binenteles nici o intersectie. nu o descriu amanuntit ptr. ca nu are ce sa interesesze pe nimeni, nici macar pe un viitor turist, ptr. ca el nu o sa mearga pe asa ceva. e doar o sosea perfecte si intrun cadru natural facut de constructori, superb, dar nu se vede nici o casa ptr. ca nu trece prin nici un oras, orasel sau sat ! are deocamdata (ea se va lunfi cu timpul, 3-4 ani, pe toata lungimea tarii...) numai doua statii (patru in total) de benzina pe fiecare parte si cate 3 benzi. fara nici o pietricica pe jos ! aici este si foarte plictisitor pe sosele. toate masinile au acelasi fel de numar, care e de aceasi culoare (galbena) scvrise numai cu cifre si fara nici o ondicatie de unde vine si unde se duce.... !!!! masini cu numar starin, nu exista de loc, ptr. ca nu au cum sa intre in tara. de la arabi nu vine nici una si din romania, nici atat !!!! pe langa soseaua asta speciala, am uita sa spun ca este si cu plata... nu stai la coada sa platesti, ci dupa ce ai ajuns acasa iti fine factura prin posta, ca au aparate de foto pe toata lungimea ei, mai sut sosele cu numele de autostrada, care nici une din ele nu intra in orase, ci le ocolesc. asa ca se poate circula si cu mai mult de 40km./h !!!! dar pe acolo, se mai vad si ceva case la marginea drumuli, ai si cateva stopuri unde poti sa mai injuri pe cineva sau sa faci curte (vorba vine....) la cate o gagica bine ! sunt mai multe statii de benzina, aici nu exista decat statii de benzina israeliene, nici una straina.... ai magazine gen Metro, etc. si binenteles o multime de iesiri sau intrari in sau ptr. fiecar localitate din apropiere. aia de care spuneam inainte, se numeste "soseaua 6" si e decorata superb, cum am mai spus, si cu milioane de pomi plantati de-a lungul ei, plante decorative, cactusi, flori, campuri de flori care iarna sunt inflorite plus cu iarba, care si aia, tot iarne e verde si vara galbena !!! foarte rar se mai intampla si accidente, si atunci se mai fac si dopuri de circulatie. (ati adormit cumva... ? )am pe undeva si vro doo filmulete, facute in timpul mersului pe ea. deci putem sa mergem pe ea fara nici o oprire, si daca vrem p..i... atunci trebuie sa asteptam pana ajungem la cele 2 statii de benzina de pe partea noastra. acolo ai si bufet si restaurant si wc si parc si cam atat. si totul, in afara de benzina, e pe gratis !!! e... doar n-o sa incepeti acuma sa ma si credeti.... !!!!! la noi in familie numai Suzi conduce masina, de vro 25 de ani, pe mine, dupa ca am calcat prea multi poietoni (e... aveam si eu ceva dusmani, mde....) au hotarat astia ca mai bine stau cu harta in mana si sa ghidez soferul ! si asta fac la modul excelent, mai ales in Europa.... !!! dar si acolo, din cand in cand mai trecem si granita fara sa observam, mai ales in germania si austria unde limbajul lor de pe indicatoare seamana ptr. mine cu chineza.... !!! "creplenshtroffenstrasse" de exemplu.... pana o citesti si pe harta si pe indicator.... cum naiba sa nu treci deja granita..... cu austria, de ex. ???? si are talent fata la condus, 120% spirit de orientatie, fata de al meu care e 25,87%.... a luat din prima carnetul si de atunci nu l-a pierdut ! si de condus, ati vazut si voi cei care ati avut rabdare sa vedeti filmuletele din Romania... conduce cu siguranta ! asa ca am ajuns acasa si eu acum la sfarsitul povestirii.... ! mmmda.... puteat sa rasuflati de usurare si fara sa faceti asa zgomot..... pana aici s-a auzit ! aaaa.... am uita sa va mai spun si..... haaaaai mai ca glumesc..... !!!!!
barboneli
Postat pe 9 Septembrie 2011 20:35
se vede ca n-ai vb de f mult tmp...
Axl_22
Postat pe 9 Septembrie 2011 20:38
Hai sa dansam!
Si sa cantam!
Veseli sa fim!
Si sa iubim!
elisabeta_boia
Postat pe 9 Septembrie 2011 20:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
In urma topicului " cum sa scapam de michelle?" 013 a fost banat 65 De la: elisabeta_boia 7 Septembrie 2011 01:40
Arta de a te trage din maimuta......... 72 De la: allexanndrra 10 August 2009 05:23
Buna ziua! 2 De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:16
Ce inseamna fapta buna? 81 De la: Jojolin 23 August 2010 01:04
DOLCE cu programul TV PRIVATE SPICE PREZINTA FEMEIA TRIGAMA 7 De la: Axl_R 12 Iunie 2012 15:16
Setari Cookie-uri