sa-i raspund lui mister Thor.....am inteles perfect...nu este nevoie sa recitesc nimica.... si acuma Cricat.....faci presupuneri.....uiti!!!.... de aceea sunt topice pe care le poti citi facandu-ti o parere de ce intampla....dar bag de seama ca intelegi totul prin prisma gandirii tale...o zi buna !!!! ![]() |
||
garbo220933 Postat pe 14 Septembrie 2011 14:06 |
||
---|---|---|
Mister Thor ....iti respect postarile.......esti tanar si ar fi pacat sa te tot fasai.....stiu ca nu ai intrat la profil....restul sper sa intelegi....vorba lunga....agonia anonimatului... ![]() |
||
garbo220933 Postat pe 14 Septembrie 2011 14:11 |
||
bine , bine .. e asa cum zici garbo 933 daca am uitat ceva ... e foarte posibil ... retin ceea ce ma intereseaza. ![]() |
||
|
||
cricat Postat pe 14 Septembrie 2011 14:13 |
||
Cri.....provocari reale... ![]() 933.....mie imi place sa ating...doar sufletul.... nu prin spatele portii......si nu oricui... integele ce vrei... o zi buna. |
||
nuti_vio Postat pe 14 Septembrie 2011 14:51 |
||
nu vreau sa fac analiza pe text...astfel poate as atinge sufletul/ele voastre cu vreun cuvant imaginar si chiar nu mi-am propus asa ceva.... ...cand iti exprimi prea des in cuvinte ce fel de om ..ori esti debusolat si ceri ajutorul celor din jur....ori esti fals....asa ca o zi buna !!! si apropo.....nu este o provocare... ![]() |
||
garbo220933 Postat pe 14 Septembrie 2011 15:01 |
||
hai.......pa | ||
jeanette40 Postat pe 14 Septembrie 2011 15:13 |
||
pa..pa..paaaaaaaaaaaa | ||
garbo220933 Postat pe 14 Septembrie 2011 15:16 |
||
va este foame? papapap nici eu nu mi-am luat masa de pranz, ![]() ![]() |
||
Persia Postat pe 14 Septembrie 2011 15:23 |
||
Da! foame...n-am mancat ....am baut numai un ceai...si un pachet de ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 14 Septembrie 2011 15:35 |
||
![]() ![]() unde-i sanatoriul lui Alf? |
||
nuti_vio Postat pe 14 Septembrie 2011 17:00 |
||
sara buna...lume buna!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() va pot spune ca...a sosit bucuria...pe care o asteptam...si...mi-e bine... prietenii...chiar stiu ce spun.... |
||
ovidiu42 Postat pe 14 Septembrie 2011 19:19 |
||
![]() ![]() ![]() si ![]() ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 14 Septembrie 2011 19:22 |
||
De la: ovidiu42, la data 2011-09-14 19:19:48sara buna...lume buna!!! nu se mai vinde Rosia Montana?? ![]() |
||
ratuscaceaurata Postat pe 14 Septembrie 2011 19:23 |
||
ovi...nu stiu..da sa dea ..cine o fi pe sus, pe jos, pe la subsol....sa fie bineeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 14 Septembrie 2011 19:24 |
||
revenind la topic...si la ce am cetitit p`aci...am vazut oarece patimi...vis` a vis` de...933...user...la care eu am fo` primu` care a fo`...coltzos...apropo`s de...comentu` adresat mie...si...apoi...cetind...si...vazand ca useru` nu-i atat de...ciufut cum mi s-o parut mie...am acceptat ca merita sa fie prietena de topic...pt noi!!! acum...vaz patimi...si...ma gandesc ca...in virtual...chiar nu merita patima... |
||
ovidiu42 Postat pe 14 Septembrie 2011 19:26 |
||
si...hai zau...chiar credeti voi...(si ma refer aci`...la cei mai vechi...care stiu cu ce sa manca netu`...forumu`...si virtualu`...)...ca ar merita...patimi...fiind vb de cineva...pe care nu-l cunosti? sa fim seriosi...si...poate mai lasa si lumea...din patimi...cel putin pe acest topic...unde...cred ca...si eu...as fi fost tentat sa marshaluiesc...printre lume...fara sa-mi pese ce se zice dupa perdele...chiar daca s-o zis...de cele mai multe ori......dar...iaca ...n-o murit nimeni...si...nici nu s-or intors polii...ca...cineva nu m-o inghitit...intr-un anume moment!!!... mno`...am scris cam mult...pt cat scriu eu de obicei...si-mi cer scuze ca...am indraznit...dar...pomit sa nu se mai repete...decat...daca va exista un motiv foarte bine intemeiat!!! sa aveti o sara...asa cum va doriti...si...cum v-o si faceti...fiecare!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 14 Septembrie 2011 19:26 |
||
De la: Eugenia69, la data 2011-09-14 19:24:57ovi...nu stiu..da sa dea ..cine o fi pe sus, pe jos, pe la subsol....sa fie bineeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Gena....sigur e de bine...pt ca...am indormatii proaspete...si...stiu ce zic... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 14 Septembrie 2011 19:27 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-09-14 19:22:02 axl... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 14 Septembrie 2011 19:29 |
||
ovi, dragule ...respira un pic, un pic..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 14 Septembrie 2011 19:31 |
||
EU_genia...EU...TU....si........ mai lasa omul sa respire! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() io ma bucur....prietenii....stiu de ce! ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 14 Septembrie 2011 19:36 |
||
bai frate, da' alerg nu gluma, sa va prind din urma..... buna seara, nutzisori, frumosi si iubiti.... ovi, noi nu vorbim p-aci... ![]() permite-mi sa iti spun si tie buna seara ( cu multa consideratie ![]() si...un salut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fara tristeti si fara patimi... ![]() pentru prieteni...prezenti si viitori ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ISaJPsKsLhM |
||
dor72_ Postat pe 14 Septembrie 2011 19:46 |
||
De la: Eugenia69, la data 2011-09-14 19:31:13ovi, dragule ...respira un pic, un pic..... Eu_...respir mami...respir...doar ca...am vazut patimi...exact unde nu trebuia...dar...ma rog...e doar parerea mea...si...am zis si yo... hai...o seara frumoasa...tuturor... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 14 Septembrie 2011 19:46 |
||
doruletz!!!....asa e...nu prea vb...si...nu-i vina nimanui...pt asta... e loc...pt toata lumea sub soare...si...eu chiar cred ca...se poate...sa traiasca chiar absolut...toata lumea...asa cum e ea...sub acelash cer....chiar daca fiecare...avem orizonturi diferite.... deci...primesc binetele de la tine...si...raspund...cu binetze... ![]() ![]() ![]() o seara frumoasa...si tie...si tuturor celor dragi tie.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() multumesc frumos de salut...si...fie-ti inima...asa cum simti!!! ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 14 Septembrie 2011 19:50 |
||
"pentru prieteni...prezenti si viitori" dor....io undi sunt....prezent...sau viitor?....io prefer prezent! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MA RIDIC LA LOC....pt ca poc! ![]() - VA DORESC SA AVETI O SAPTAMANA CAT MAI BUNA SI PLINA DE REALIZARI DRAGI PRIETENI !!!!!!..azi e numai miercuri...si oamenii....sunt.... ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 14 Septembrie 2011 20:02 |
||
multumesc, ovidiu.... ![]() stim amandoi, de fapt de ce nu am vorbit.... ![]() eu am ineles cam tarzior.... ![]() dar tot e bine...si mai tarziu... o seara minunata iti doresc ( si inima chiar simte altfel decat cu ceva vreme in urma....pentru mine garbo, a fost mai mult decat pozitiv, avand parte de asa prieteni dragi, pe care ii iubesc si ii respect.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() crede.... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=hoXFnSZkCX8&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=Z8aYAt9ZXmI&feature=related fetiscano, precum ti-e voia, asa este... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
dor72_ Postat pe 14 Septembrie 2011 20:05 |
||
doaro`....nu te rasfatza... ![]() si...zau de a fo` vreodata...real...baiu` ista... ![]() dar...hai sa nu dam din casa...acu`...aci`...ca ...zau...nu-mi sta in caracter... si...credem ca...n-o fo` ...macazu` facut...cand o fo`...si...gata... hai...fii asa cum esti...si...nu ma lua in seama...ca...poate...nu-s yo...centru cercului... si...fie-ti viata...asa cum ti-o doresti...si...cum vrei tu...dintotdeauna.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iarta-ma...nu te-am tzucat pana acu`...si-acu`...o fac cu...teama...si...respect!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 14 Septembrie 2011 20:16 |
||
ei na ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eu va tzuc cu drag...mai oamenilor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sa va fie cu noroc...13 ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 14 Septembrie 2011 20:20 |
||
mno, bun...nici eu nu am vrut sa spun mai mult...chiar nu conteaza...am inteles si este suficient.... ![]() ![]() eugenia, treispe'n paispe..... ![]() ![]() ![]() fiul meu e nascut pe 13...si e cu foarte mult noroc, Slava Domnului.... azi a fost sarbatoare....religioasa Inaltarea Sfintei Cruci.... http://www.calendar-ortodox.ro/luna/septembrie/septembrie14.htm http://www.youtube.com/watch?v=qycN_6z8LHg&feature=related sa cumva sa credeti ca am nevoie de internare.... ![]() ![]() ![]() asa sunt eu, cum ma vedeti, doar ca mai mereu a treebuit sa stau cu garda sus...cat desus se putea....si a devenit un fel de a fi, in timp.... ![]() |
||
dor72_ Postat pe 14 Septembrie 2011 20:41 |
||
![]() ![]() ![]() napoletana...veche reteta.....ovi.... ![]() doruleato....imi permiti sa-ti spun draga mea???? 13 e numar norocos... e 1/2 din 26 ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 14 Septembrie 2011 20:45 |
||
buna seara !!! ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 14 Septembrie 2011 20:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Rugăciunea Sf. Marta | 33 | De la: Dab__ca_Alexandra_1 30 August 2016 21:43 |
cantec de Craciun? | 31 | De la: fleurdelis 4 Ianuarie 2011 01:23 |
Sunt uimit | 11 | De la: Cadar_Grigore_1 20 Martie 2016 19:48 |
|
||
Oare videotelefonul te ajuta in relatie.......? | 6 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 22:35 |
femeia balanta intr o relatie | 54 | De la: ana02 11 Iulie 2009 21:59 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an