![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 15 Septembrie 2011 17:33 |
||
---|---|---|
coucou c'est moi!!!!!!! ![]() ![]() ![]() pup fetele cochetele!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 15 Septembrie 2011 17:40 |
||
oui, c'est toi, je le savais.... ![]() moi ausisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
dor72_ Postat pe 15 Septembrie 2011 17:42 |
||
Ausisi este sora geam�n� a Bisisic�i, nespa? ![]() |
||
anakin Postat pe 15 Septembrie 2011 17:48 |
||
Fetiliiiiiiiiiiiiiiiiii http://www.youtube.com/watch?v=mKN49r6qt5E Julio Iglesias Cucurucucu Paloma RARE ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 15 Septembrie 2011 17:50 |
||
apropo de remixuri.... ![]() |
||
ratuscaceaurata Postat pe 15 Septembrie 2011 17:53 |
||
ratusca...ai limba fr! ![]() si las-o mai domol...! |
||
Axl_22 Postat pe 15 Septembrie 2011 17:57 |
||
De la: anakin, la data 2011-09-15 17:48:19Ausisi este sora geam�n� a Bisisic�i, nespa? probabil tu stii mai bine anakin..... |
||
Eugenia69 Postat pe 15 Septembrie 2011 17:58 |
||
aidi..bre...tu ai creier de fumeie... ![]() nu ti puniiii...sau ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 15 Septembrie 2011 18:01 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-09-15 17:57:39ratusca...ai limba fr!care e problema ta?ai sa vezi maine ca nu are nici o legatura cu ce vb voi.chiar nu inteleg de ce se streseaza unii degeaba?? sau e chestia cu musca si caciula?sincer abia maine va aparea si motivul spuselor mele care nu are nici o legatura cu tine sau cu voi. ![]() |
||
ratuscaceaurata Postat pe 15 Septembrie 2011 18:15 |
||
sara buna oameni buni!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o seara asa cum va doriti cu totii...si...fiecare in parte... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Septembrie 2011 18:29 |
||
si muzichia???? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 15 Septembrie 2011 18:32 |
||
auzi bre !ratzusca...cum mama draq...sa nu ma stresez...ca ai devenit coada mea... la fazan..intrii numai sa inchizi.......aici...ori ma pupi..si viiiiiiiiiiiii cu dedicatii...ori ![]() OK...faca-se voia ta de acu incolo ![]() io chiar am incercat..dar cu tine e IMPOSIBIL....PUNCT! ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 15 Septembrie 2011 18:34 |
||
De la: Eugenia69, la data 2011-09-15 18:32:07si muzichia???? mno`....muzichie...mai rarutz...ca...am primit apostrofari...ca...am acaparat latura muzicala...aici!!! ![]() ![]() ![]() ma rog...poate ca...nu toata lumea are aceeasi stare...in aceleasi momente...asa ca...voi fi mai restrictiv...in exprimari... ![]() ![]() voi lasa...spatiu...sa puna fiecare...muzica ce-i place in acel moment...iar eu...imi ascult muzica mea...ca de obicei!!! ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Septembrie 2011 18:44 |
||
ovi, dar eu astept muzichia ta....eu nu-s prea priceputa decat...la ascultat ![]() imi place muzica si ascult ce-mi place...din toate postarile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 15 Septembrie 2011 18:48 |
||
DL ![]() ![]() ![]() ![]() si te iubesc asa cum esti! mna...amu poa sa vina coment_uriliiiiii ![]() ![]() ![]() si EU_ noi mai si ascultam ![]() Ovi...dar di tzucat mai poti? sau ai uitat? |
||
Axl_22 Postat pe 15 Septembrie 2011 18:57 |
||
ei...di tzucat...cine stie...inca...n-am primit ceva clar ca...n-ar mai trebui...dar...inca is destui...ce se mira...de atata tzucat...p`aci!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Septembrie 2011 19:02 |
||
sa ne tzucaaaaaam ![]() ![]() ![]() ca si lor le place...dar n-ar recunoaste... nici .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 15 Septembrie 2011 19:05 |
||
sunt pupici in grup...ca vin si eu!!! |
||
sunsset Postat pe 15 Septembrie 2011 19:11 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 15 Septembrie 2011 19:12 |
||
sunt pupici in grup...ca vin si eu!! !http://youtu.be/M3H8B2MIJ50 |
||
sunsset Postat pe 15 Septembrie 2011 19:13 |
||
mno...da yo va tzuc...iaca....numa-n ciuda lor...neah!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Septembrie 2011 19:15 |
||
hai...fata....ce selectiva ...esti !!!! ![]() ba nu-ti place ca ai coada....ba nu-ti place...in grup no...pai deschide topicul....ce pe noi nu ne lasi pe acol ![]() szeretn�k egyed�l lenni |
||
sunsset Postat pe 15 Septembrie 2011 19:22 |
||
Fata se numeste Axl_22=Rebekka=Zsuzsa=Rose=Persida=fetiscana=taitzelush=mana...mana...si mai am un nume cu care ma alinta IUBITUL MEU(LEU)...dar nu-ti spun... de ce sa te chinui sa traduci pe google! te rog alege care nume vrei...............szeretn�k egyed�l lenni=as vrea sa raman singura...bine eu te las....nu trebuie sa-mi spui ungureste vb f bine lb romana! Chiar te las Sunsset....tu te tii dupa mine...ti-am luat ceva? Iti datorez ceva?..on topic sau nu? |
||
Axl_22 Postat pe 15 Septembrie 2011 19:32 |
||
si inca ceva...sunt selectiva...imi aleg prietenii....si pe cei virtuali si in viata reala la fel! cui nu-i place...sara buna! ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 15 Septembrie 2011 19:36 |
||
Imi place sa va aduc la tema topicului..deci starea dvs. de spirit de azi ,sa inteleg ca tot la muzica,pupicuri si alintaturi va este? Dar ceva mai consistent,mai palpabil,mai tare,mai grosolan,nimic,nimic???Ei,vedeti..asta lipseste,si cand lipseste-lipseste cu desavarsire..!!! Glumesc,ma amuz de pupicurile voastre virtuale,va citesc de 2-3 ori pe zi,intru cand mai am si ce sa spun...in functie de starea mea de spirit! ca am cam "bucsit-o" cu cererea mea la Ovi..dar fiecare crede ce vera,eu m-am tot motivat,ca pana la urma...m-am acuzat...unde era "capatul de ...tara.." Simt cand sunt data la o parte,ma retrag spetr..elegant,a la "oras",a la"parvenit"...a la ..atata tevatura ptr. nimic. O seara buna tuturor,o sa va citesc in continuare.. ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 15 Septembrie 2011 19:38 |
||
,,.....sa nu trebuie sa traduci pe google!" lasa ca e bine....traducerea....era expresia ta....te intrebam daca asta iti zici tu...�rti si nu te supara....ca doar am glumit....mai mult daca vreau , pot sa ma exprin in orice limba si pot sa scriu un coment ...dupa oricine....pe langa toate astea vreau sa-ti spun ca mie chiar imi placi....si mi-ar parea rau sa stiu ca te-am suparat mai adaug ca traiesc cu multi maghiari in jurul meu si am si in origine putin sange maghiar.dar m-am inspirat de pe google pentru ca nu stiu cum se scrie ....chiar daca folosesc frecvent in viata de zi cu zi expresii in limba maghiara..no bine ....?deci eu te iubesc .. ![]() |
||
sunsset Postat pe 15 Septembrie 2011 19:46 |
||
pe mine va rog sa ma scuzati...trebuie sa ma duc sa schimb niste scutece-prietenii stiu... NB!...chiar va rog...scz...! ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 15 Septembrie 2011 19:49 |
||
![]() ![]() |
||
garbo220933 Postat pe 15 Septembrie 2011 19:59 |
||
garbo220933....e greu cu noi....e greu si fara noi...nici nu mai stii cum e bine |
||
sunsset Postat pe 15 Septembrie 2011 20:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ROMANIA | 2 | De la: anaROBERT 9 Ianuarie 2011 10:33 |
Motive pentru care m-asi insura in 2010 ! | 176 | De la: preciouss 3 Ianuarie 2010 15:53 |
RUGĂCIUNE | 7 | De la: garbo233027 10 Iunie 2015 14:40 |
|
||
UNDE AS VREA SA MERG DUPA MOARTE!??/ | 270 | De la: persidadamian 20 Februarie 2010 00:35 |
Tenerife | 17 | De la: garbo134266 20 Aprilie 2012 09:26 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an