![]() sau altfel...http://youtu.be/SzJY96m3lkg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 15 Septembrie 2011 20:16 |
||
---|---|---|
hai sa va plictisesc si eu ![]() ![]() ![]() http://youtu.be/bOH_mioL3TU |
||
Eugenia69 Postat pe 15 Septembrie 2011 20:23 |
||
eu....cer iertare ![]() http://youtu.be/TJb9Ua6crw0 |
||
|
||
sunsset Postat pe 15 Septembrie 2011 20:24 |
||
De la: anakin, la data 2011-09-15 17:48:19Ausisi este sora geam�n� a Bisisic�i, nespa? asta trebuie sa facem pentru a-ti zari gluga? ![]() ![]() ![]() oui, oui...elles sont jumelles...pas de problèmes, non? ![]() daaa..."nespa" asta e ceva verisor cu naspa? ![]() |
||
dor72_ Postat pe 15 Septembrie 2011 20:27 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 15 Septembrie 2011 20:28 |
||
![]() lady, cat ai tensiunea?????? |
||
Eugenia69 Postat pe 15 Septembrie 2011 20:39 |
||
....17-9 ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 15 Septembrie 2011 20:40 |
||
sun la 112 si le spun...o pisicuta albla, pufoasa...nazdravana.....nu-i cuminte!! ![]() ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 15 Septembrie 2011 20:42 |
||
eugenia, fata mea...adu repede nuiaua....este imperios necesar.... si cum voi sunteti ultra soft, iar eu cloanta cotoroanta, voi avea grija de toate oficiile..... ![]() fetele, va impun sa aratati respect pentru acest topic....e singurul care a ramas, cat de cat abordabil ( bine aceste mici scapari- sa la zicem- le trecem cu vederea, cu conditia sa nu se repete) nutisoara ![]() e singurul topic pe care intru cu foarte mare placere, si acum ce vad? sa nu se mai intample...cei care nu suportati pupaturile si respectul fata de celalalt, poftiti in alte toapice, cu balacareli...chemati-ma daca nu aveti cu cine si rezolvam.... ![]() sper ca nu va aparea o postare nepotrivita in continuare.... pentru a va convinge de bunele intentii, urmariti ceea ce a postat ovidiu, aseara ( pe acolo pe unde am avut eu o discutie in care imi ceream scuze de la el pentru ca am gresit flagrant) si luati aminte la ceea ce a spus in legatura cu postarile de pe acest topic.... ![]() va invit pe toti, nutisori prezenti si viitori, sa respectati regulile de pe acest topic... nuti, iarta-ma ca m-am erijat in mare ...nu stiu ce...dar m-am cam suparat..... pentru tine ![]() http://www.youtube.com/watch?v=vrWzgJOvDrg lady, terapie in familie....ia http://www.youtube.com/watch?v=WlSJjii9y-M |
||
dor72_ Postat pe 15 Septembrie 2011 20:42 |
||
![]() |
||
ladyDY Postat pe 15 Septembrie 2011 20:46 |
||
ei...iaca...ce ziceam yo...nu mai demult...decat aseara???????![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Septembrie 2011 20:49 |
||
![]() |
||
ladyDY Postat pe 15 Septembrie 2011 20:56 |
||
acest sentiment ma incearca si pe mine acum ia, ca am uitat pentru ce am intrat va salut, nutisori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() flori v-am dat ( vedeti la nuti ![]() da va mai dau...pentru calmare.... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=NRKb7IHaJKs&feature=related |
||
dor72_ Postat pe 15 Septembrie 2011 21:02 |
||
dor72_,noi suntem cuminti...am rezolvat,ne cerem scuze, daca si eu Axl_22 suntem certate...suntem OK |
||
sunsset Postat pe 15 Septembrie 2011 21:03 |
||
sunsset, tu esti fata isteata, pricepi repede.... sa nu te mai prin ca te iei dupa altii..... ca nuiaua...e la loc sigur, pregatita.... ![]() nu stiu exact de ce v-ati certat ( nu prea am "aprofundat" unele postari...e de inteles)dar nu aveti motive...va puteti lamuri civilizat.... ![]() si...nu sunt atat de suparata incat sa nu poti sa imi spui : dor/doruleata.... ![]() da sa te pup ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lady, e ceata locala mami? ia zi la cotoroanta, care- baiu...sa te "lumineze" baba.... ![]() ![]() |
||
dor72_ Postat pe 15 Septembrie 2011 21:10 |
||
De la: ovidiu42, la data 2011-09-15 20:49:22ei...iaca...ce ziceam yo...nu mai demult...decat aseara??????? iote nu ma pot culca asa... ![]() ![]() mi-am cerut scuze!,,,,iertati-ma! |
||
Axl_22 Postat pe 15 Septembrie 2011 21:11 |
||
fetiscano ( apelativul asta l-ai uitat)...cum asa? ![]() ca tare esti dulce...ma omori cu inocenta....buza aia...ma dezarmeaza total.....is....moale...calina... hai, noapte buna...si sa visezi frumos, da? ![]() ![]() ![]() ![]() voltaj ( asta e) imi place... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=s4js4mQtIRs |
||
dor72_ Postat pe 15 Septembrie 2011 21:16 |
||
![]() nu vreau certuriiiiiiiiiii....sunt satula de prostiiiiiiiiiiiiii.... ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 15 Septembrie 2011 21:16 |
||
noapte buna...oameni buni!!!... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Septembrie 2011 21:17 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pentru ...prietenie.... |
||
sunsset Postat pe 15 Septembrie 2011 21:17 |
||
nu...nu am inteles....pentru ca eu tocmai pledam pentru pace, liniste si intelegere... nu aveam de gand sa ma cert...cu nimeni.... te-ai speriat si tu de cotoroanta care sunt..... ![]() ![]() ![]() ei, nu e dracul chiar atat de negru.... ![]() pentru calmare stiu ca e bun ceaiul de menta...si zic foarte serios.... ![]() ovi, noapte buna... ![]() ![]() ![]() |
||
dor72_ Postat pe 15 Septembrie 2011 21:26 |
||
Dor..daca la mine "bateai' cu pupaturile..te-ai inselat..mie-mi plac si pupaturile si pupicii,si aplauzele,si muzica si veselia si mai ales imi plac oamenii sinceri care nu au nimic de ascuns!! ![]() de fapt ..sunt prea fericita,,sa pun in seama toate apropourile fara acoperire..nu te supara,dar poate mi se pare,parca ai avea ceva cu mine..si nu vad motivul?Sigur mi se pare...scuze!! Pot sa te pupesc? ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 15 Septembrie 2011 21:29 |
||
eu vorbeam de ceata locala....da' lasa....intelegem toti si vorbim separat... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lasa naibii ceaiul de menta.....constipa.... ![]() |
||
ladyDY Postat pe 15 Septembrie 2011 21:29 |
||
ladyDY....da si era vorba ....mai devreme ...de ceva palinca.... e si calmant ..cred ![]() |
||
sunsset Postat pe 15 Septembrie 2011 21:32 |
||
De la: dor72_, la data 2011-09-15 21:16:08fetiscano ( apelativul asta l-ai uitat)...cum asa? |
||
Axl_22 Postat pe 15 Septembrie 2011 21:32 |
||
doruleato...dedicatie.... http://youtu.be/ln-dL4SOLuE |
||
sunsset Postat pe 15 Septembrie 2011 21:34 |
||
noapte buna nutisori!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si cati purici ...p'un cicior?????? ![]() ![]() ![]() ne povestim si maine cu drag!!!! |
||
Eugenia69 Postat pe 15 Septembrie 2011 21:35 |
||
betty , nu am batut nimic la tine.....cred ca ati vazut ca nu ma feresc sa spun ceea ce am de spus....nu bat apropouri, nu ma caracterizeaza...repet, eu nu mint.... e o contradictie prea mare intre ceea ce spui si ceea ce faci.... ![]() nu am nimic cu tine...nu am cu absolut nimeni, sa fie clar...si STOP intrati in alt topic pentru alte discutii...de gen.... doar anuntati unde...si vin...cu placere.... lady, inteleg....cand te arzi cu ciorba, sufli si in iaurt, e normal.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() da, da, da palinca o aduc eu.....e ca si cum ati manca jeratic...va tine? ![]() noapte buna.... ![]() ![]() ![]() fetiscano, stii tu ( ca popa.... ![]() sunsset, merci...da' sa stii ca la mine nu merge cu perii....( haide, bine ca v-ati revenit putin... ![]() ![]() ![]() |
||
dor72_ Postat pe 15 Septembrie 2011 21:36 |
||
![]() ![]() A! De mult tot intreb...stie cineva ceva despre TATOOO???Mi-e dor de ..maimutoi! ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 15 Septembrie 2011 21:42 |
||
no bine ...hai la sanatoriu si da-mi bilet de voie...am intalnire | ||
sunsset Postat pe 15 Septembrie 2011 21:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
UNDE AS VREA SA MERG DUPA MOARTE!??/ | 270 | De la: persidadamian 20 Februarie 2010 00:35 |
Ce e cu mine? | 10 | De la: garbo_3867 15 Iunie 2012 23:55 |
kissp | 1 | De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:26 |
|
||
Cum sa castigi intre 50 -150 euro pe luna | 8 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:40 |
Say about Golf Ball | 1 | De la: servers9 15 Iulie 2010 10:53 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an