persia...cri....http://www.youtube.com/watch?v=j850dqa-nTs ![]() io am plecat....sa aveti o zi frumoasa! ![]() ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 16 Septembrie 2011 09:25 |
||
---|---|---|
poate-l deochi ... si oboseste .. ![]() ![]() o zi usoara axl ! ![]() |
||
cricat Postat pe 16 Septembrie 2011 09:25 |
||
Axl am un penar cu poza de la prima dedicatie ![]() ![]() Cri, numa sa nu-i cada paru de la deochi, ca uite ce bogat il are ![]() gata am plecat, sa aveti o z frumoasa ![]() ![]() ![]() mama mia cat e ceasu!!!!am uitat de mine, noroc cu Axl ar fii culmea sa mai intarzii si la servici..................am plecat ![]() |
||
|
||
Persia Postat pe 16 Septembrie 2011 09:31 |
||
serviciu usor !! persia .. si multa cafea !! ![]() ![]() |
||
cricat Postat pe 16 Septembrie 2011 09:34 |
||
buna dimineata soare !!!!!! buna dimineata fetele !!!!!! buna dimineataaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 16 Septembrie 2011 10:00 |
||
![]() http://www.youtube.com/watch?v=wye5ljffNxM&feature=related |
||
cricat Postat pe 16 Septembrie 2011 10:32 |
||
La mine acum..e Buna Ziua Fetele si Baietii!! ![]() Azi l-am condus pe ultimul lui drum..pe un fost copil de-al meu,s-a innecat...si fam. a dorit sa-si ia un ultim ramas bun si de la fosta lui educatoare...e al 2-lea copil pe care-l conduc pe ultimul drum in cariera mea de 38 de ani...stiam ca ei,fostii mei copii trebuie sa ma conduca ..pe mine...si uite ca se intampla si invers.Cum ma simt?RAVASITA..mi se pare nedreapta ,uneori,viata cu cei tineri...Am fost tare,am plans pe furate,nu-mi place sa fac "spectacol' din tristetea mea-dar ..sufletul mi s-a frant...Si un pic vinovata..daca am fi avut o piscina la scoala,il invatam sa innoate si tragedia nu s-ar fi produs...daca... Dar gata cu tristetea.oricum nu-l mai pot innvia pe Vasilica..si el era un strengarel si-i placea sa rada mult,nu plangea niciodata,era un optimist!D-zeu sa-l ierte si sa-l odihnesca,acum in pace! ![]() Deci va doresc sa nu aveti in acest sfarsit de saptamana asa ceva,va doresc numai bucurii,veselie,relaxare si sanatate! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 16 Septembrie 2011 15:22 |
||
of...bety...ce tragedie...trist si dureros...dar cuvintele par superficiale...in asa situatii sarmani de ei parinti..sa aiba putere de la Dumnezeu sa treaca peste durerea asta mare |
||
sunsset Postat pe 16 Septembrie 2011 15:48 |
||
Betty! ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 16 Septembrie 2011 16:01 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=PPRCMeyKBmw | ||
Axl_22 Postat pe 16 Septembrie 2011 16:06 |
||
De la: Persia, la data 2011-09-16 08:37:52Buna dimineata a inceput iar razboiul psihotronic.multa lume se plange ca se trezeste la 3 noaptea.da noiiiii nu vreeeem.....e bine sa ne trezim dimineata fericiti si odihniti .un pic de gimnastica exotica....si toata ziua vor alearga feromonii prin noi.o zi placuta va doresc!!thanks...thanks.... ![]() |
||
ratuscaceaurata Postat pe 16 Septembrie 2011 17:15 |
||
Buhuhu la luna suie, Pe gutuie s� mi-l suie, Ori de-o fi pe rodie: Buhuhu la Zodie; ratusca....te transformi?????? ![]() ![]() ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 16 Septembrie 2011 17:24 |
||
daca ii vine cuiva ideea sa ma puna intr/o cratita pe varza calita???asa ca paza buna si trece primejdia rea!!! ![]() |
||
ratuscaceaurata Postat pe 16 Septembrie 2011 17:39 |
||
De la: ratuscaceaurata, la data 2011-09-16 17:39:23daca ii vine cuiva ideea sa ma puna intr/o cratita pe varza calita???asa ca paza buna si trece primejdia rea!!! ![]() ![]() ![]() bravo lebaduta!!!!!!!! |
||
Eugenia69 Postat pe 16 Septembrie 2011 17:48 |
||
nutzisori.... ![]() ![]() ![]() e week-end...unde mergem asta seara...ca aseara am facut harcea-parcea pe la senatoriu... si...palinca ioc...ca toti sunteti iepurasi... ![]() betty, dommage ![]() ![]() |
||
dor72_ Postat pe 16 Septembrie 2011 17:51 |
||
Eu personal as scuti varza de o asemenea cazn�. Cu ce-o fi gresit, sarmana, ca sa suporte oratania? ![]() |
||
anakin Postat pe 16 Septembrie 2011 17:51 |
||
stimabile, ti-am raspuns la intrebare...multumit? | ||
dor72_ Postat pe 16 Septembrie 2011 17:53 |
||
Care �ntrebare, �eri ? | ||
anakin Postat pe 16 Septembrie 2011 17:54 |
||
![]() |
||
jeanette40 Postat pe 16 Septembrie 2011 18:00 |
||
șeri tu ca nie ni rus�ni... ![]() esti uituc.... bisisica... ![]() poftim De la: anakin, la data 2011-09-15 17:48:19 Ausisi este sora geam�n� a Bisisic�i, nespa? asta trebuie sa facem pentru a-ti zari gluga? oui, oui...elles sont jumelles...pas de problèmes, non? daaa..."nespa" asta e ceva verisor cu naspa? barbati comozi... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
dor72_ Postat pe 16 Septembrie 2011 18:01 |
||
A, da ![]() ![]() ![]() Mi-a placut de Ausisi asta, bre, c� era o esprimare a�a de delicioas� - ca tot eram pe topic de dulceturi.... ce-ai avea tu cu pl�cerea omului nu �tiu. ![]() |
||
anakin Postat pe 16 Septembrie 2011 18:03 |
||
ankina/te...putina aghiezmuiala si iti trece mila de varzuca.dar sa ti cont ca nu orice rata este gasculita!!! ![]() ![]() ![]() |
||
ratuscaceaurata Postat pe 16 Septembrie 2011 18:05 |
||
![]() |
||
jeanette40 Postat pe 16 Septembrie 2011 18:06 |
||
Multumesc ca ati fost alaturi de mine.. ![]() E voie acum ceva legat de "rata pe varza?"O tanara casatorita da mamei ei un telefon s-o intrebe cum se gateste "rata pe varza" ca-i place sotiorului si nu stie.Mama ii explica:"Tai varza marunt,o calesti in ulei incins-separat dai rata prin faina,ou batut si o prajesti in ulei incins!" Dupa 2 ore ,mama isi suna fiica:Ei?ce-ai facut? Fiica:Mama,varza am calit-o,dar cu rata...prin faina s-a lasat,si prin oul batut,dar in ulei incins...ne se lasaaaa...!!! ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 16 Septembrie 2011 18:07 |
||
ei, ce intrebari mai pui si tu....am si anticipat raspunsul...deh.... ![]() strica cuiva o placere in plus? si apoi, daca retin corect, ai pus o intrebare...n-am simtit retorica.... ![]() rata, da nici lebada.... ![]() |
||
dor72_ Postat pe 16 Septembrie 2011 18:08 |
||
Aleho, nu te tot baga pe pagina cand vorbesc oamenii mari, da? Dor, no pblm.. ![]() |
||
anakin Postat pe 16 Septembrie 2011 18:08 |
||
ce film ii asta ![]() retoric vorbind.... ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 16 Septembrie 2011 18:14 |
||
![]() asta-l limbaj de feisbuk..de ala? nu stii anakin ca asa se joaca tzancii...printre picioarele adultilor...tz,tz,tz...nica nu stii.... ![]() |
||
dor72_ Postat pe 16 Septembrie 2011 18:15 |
||
![]() eugenia, ![]() ![]() ![]() nu ai gresit nimic....s-a schimbat scenariul...si scenaristul...gluga asta mi-e simpatica mie... ![]() ![]() si ca sa " parafrazez" ![]() ![]() ![]() |
||
dor72_ Postat pe 16 Septembrie 2011 18:18 |
||
ankina/te oricit te/ai stradui sa devi un gentelmene, nu tine la tine...asa ca nu te mai chinui de facere ....la sto pisoiu...nu se cade fix..... si nu uita ..rata nu e gasculita! ![]() ![]() ![]() |
||
ratuscaceaurata Postat pe 16 Septembrie 2011 18:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cei 40 de mucenici | 0 | De la: 9 Martie 2010 15:07 |
razbunare | 17 | De la: michaela48 7 August 2009 13:35 |
AMINTIRI DESPRE VIITOR | 56 | De la: PETRU_CEL_MARE 16 Martie 2012 23:29 |
|
||
buna | 15 | De la: Ioana007 31 Mai 2009 16:28 |
Un om intelept este sincer | 39 | De la: KNIGHT_31 27 August 2010 18:52 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an