Ia sa ma bag si eu pe la feisbuk ala, nene, s� v�d ce haram poart�, ca apoi raman si ma uit ca ra�a la varz� �i nu stiu despre ce se vorbe�te.. Dor, ce s� faci, bre.. dac� nu s-au sudat capacele de canal in timp util, apar si hidosenii. ![]() |
||
anakin Postat pe 16 Septembrie 2011 18:21 |
||
---|---|---|
ratza...STOP.... pentru vendete...e alte toapice.... aici doar ![]() ![]() ![]() si ![]() ![]() ![]() ATAT.... da.... ![]() ![]() ![]() copii ( accentul cade foarte apasat pe [o]....) ![]() ![]() anakin , daca imi mai strici raspunsurile...ne desjumelim...clar? ( am batut o data din picior...pentru impresia artistica, nu pentru intimidare... ![]() ![]() |
||
dor72_ Postat pe 16 Septembrie 2011 18:21 |
||
o ratza se vrea hoatza si se baga ...motz in fatza .... ratza , ratza natafleatza te previn nu mai fii catza |
||
|
||
jeanette40 Postat pe 16 Septembrie 2011 18:27 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 16 Septembrie 2011 18:29 |
||
Buna asta, Jeane ![]() ![]() Dor, gata, nu mai schimb nimik. Si stii ca eu nu te mint ![]() |
||
anakin Postat pe 16 Septembrie 2011 18:30 |
||
citat:"pentru vendete...e alte toapice.... aici doar ![]() ![]() ![]() in acest caz, imi permiteti????multumesc!!!!! BUNA SEARA NUTISORI!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si n-am uitat...putina dulceata...cu grija, va rog!!!! ![]() pe obrajori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 16 Septembrie 2011 18:31 |
||
eu, da ce imprastiat te misti? ![]() ![]() fetiscano, ce pasareasca? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anakin, esti barbat adevarat...3 secunde...eu zic ca ai fost lenes....pardon , comod..... ![]() ![]() |
||
dor72_ Postat pe 16 Septembrie 2011 18:33 |
||
is aci...doar suntem...gemene....sau JE_ME_TE! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 16 Septembrie 2011 18:33 |
||
oalio ....dor e rau cand altu rade de celalalt ....acolo ti/i frica sa te bagi....uite ca eu in mod civilizat ma convertesc la ratuscacea< urata> de ankina/te......< ce-ai avea tu cu pl�cerea omului nu �tiu >?? ori nu sti ca stop toti trebuie sa respecte regulile de civilizatie??? ![]() ![]() ![]() |
||
ratuscaceaurata Postat pe 16 Septembrie 2011 18:33 |
||
De la: dor72_, la data 2011-09-16 18:33:40eu, da ce imprastiat te misti? dor...nu explicam....aici.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 16 Septembrie 2011 18:35 |
||
ratza, stop.... si nici nu vei afla vreodata...ca trebuie o anume pricepere... ![]() ![]() |
||
dor72_ Postat pe 16 Septembrie 2011 18:36 |
||
Raportat la imensitatea Universului, ce mai conteaza 3 secunde, acolo? ![]() Las-o naiba pe Aleha.. o va tine asa pana dimineata, fiindca baba schizofrenica a uitat sa isi ia pastilele si acum pedaleaza in gol pe aceeasi chestie pe care ea o socoteste geniala si proaspat descoperita: jocul de cuvinte.. De-aia spuneam ca era bine sa fi fost sudate la timp capacele de canal, nu mai ieseau aurolacii de acolo. |
||
anakin Postat pe 16 Septembrie 2011 18:37 |
||
![]() daca ai stii de cate ori am lasat-o...ba am mai si dat-o.....vezi-ti de treaba....e Bruce...in persoana.... ![]() ![]() si apoi...pe unde nu sunt scapari? ![]() |
||
dor72_ Postat pe 16 Septembrie 2011 18:43 |
||
De la: jeanette40, la data 2011-09-16 18:27:57 o ratza asa ca lasa/l pe catel sa/si rupa si el gluga nitel ca tot latra la o biata rata bagandu/si nasucul in fata sa de el catel istet dar nici rata, nu e de cotet ![]() ![]() ![]() |
||
ratuscaceaurata Postat pe 16 Septembrie 2011 18:43 |
||
orice ratusca stie sa conduca o limuzina....ce mare pricepere....iti trebuie.... ![]() ![]() ![]() |
||
ratuscaceaurata Postat pe 16 Septembrie 2011 18:49 |
||
ti/a folosit ankinarea....putem spune amin! Doamne multamim.![]() |
||
ratuscaceaurata Postat pe 16 Septembrie 2011 18:59 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=_-QPvffO1gs&feature=relmfu | ||
dor72_ Postat pe 16 Septembrie 2011 19:07 |
||
asta seara citim Mircea Eliade... .tema principala, secundara si de vineri seara...camuflajul ![]() Buna seara, zic timid... eu fac zacusca...maine va dau, e buna, usor usturata.... |
||
Eugenia69 Postat pe 16 Septembrie 2011 19:46 |
||
io am voie sa te inteleg?.....asa ii ghini? ![]() dl ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 16 Septembrie 2011 19:47 |
||
rose ![]() Ovi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 16 Septembrie 2011 19:48 |
||
sara buna...oameni buni... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sper ca...patimile...sa le lasati...acolo...de unde veniti...si...aici...sa intrati...in picioarele goale...si...putin...smeriti... ma gandesc ca...asa ar trebui sa faceti fiecare...atunci...cand lumea...are obiectii...in ce va priveste... ![]() eu...ca sa fiu sincer...n-am vrut sa fac pb nimanui...prin nik...nici macar...prin vreo vorba...sau...altceva...si...iata ca...se gaseste totusi...cineva...care sa incerce...sa strice ...ceva...ce parea cat de cta...placut!!! de ce oare...unii pot fi asa? |
||
ovidiu42 Postat pe 16 Septembrie 2011 19:51 |
||
ovidiu, un salut nutzisoresc ![]() ![]() ![]() o seara placuta sa ai... eugenia, toata lumea zacuscheste azi? ![]() ![]() ![]() io am facut-o saptamana trecuta..... asa ca ...trec direct la Eliade...cu voia ta.... "�n ceea ce m� prive�te, existen�ele banale m� atr�geau. �mi spuneam c� dac� fantasticul, sau supranaturalul, sau supraistoricul ne este cumva accesibil, nu-l putem �nt�lni dec�t camuflat �n banal. A�a cum credeam �n irecognoscibilitatea miracolului [...], tot a�a credeam �n necesitatea, de ordin dialectic, a camufl�rii �excep�ionalului� �n banal �i a transistoricului �n evenimente istorice. " ![]() ....Dou� cuvinte, �camuflat� �i �banal�, constituie laitmotivul c�torva dintre comentariile noastre... ![]() Eugenia, sa citesc mai rar? ![]() Ovidiu, unii pot sa fie asa...pentru ca nu pot sa fie altfel.... ![]() |
||
dor72_ Postat pe 16 Septembrie 2011 19:53 |
||
cum crezi tu doruleato..... | ||
Eugenia69 Postat pe 16 Septembrie 2011 19:56 |
||
ei cum cred eu...daca te-am intrebat inseamna ce mi-e de mare, mare folos parerea ta... ![]() ![]() ![]() |
||
dor72_ Postat pe 16 Septembrie 2011 19:57 |
||
dor....multumesc de urare...si...primeste si din partea mea...reversu`... revenind...urez tuturor...o seara frumoasa...si...sa incercam...sa pastram totusi...si o zona...frumoasa...pt cine vrea sa acceada la asa ceva... poate`s eu...ciufut...sau...deplasat...uneori...darma straduiesc...sa nu fie altfel decat gandesc eu!!! ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 16 Septembrie 2011 19:59 |
||
![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 16 Septembrie 2011 20:00 |
||
proganonistii isi aleg singuri calea.....eu is un simplu cititor...si aici |
||
Eugenia69 Postat pe 16 Septembrie 2011 20:01 |
||
Oviiiiiiiiii da ce ramasesi setat.....oileoooooooo.....lasa ca sunt majori si vaccinati.... ![]() ce dreaq in seara asta vreti sa-mi sara ochii din orbite???? ![]() |
||
ladyDY Postat pe 16 Septembrie 2011 20:03 |
||
![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 16 Septembrie 2011 20:03 |
||
lady...cum stai cu tensiunea????? ![]() lasa ochii la locul lor ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 16 Septembrie 2011 20:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
STOP LEGII DUBLARII FILMELOR IN LIMBA ROMANA | 127 | De la: nazirra 10 Iunie 2011 23:55 |
ce ati daca, casatorite fiind,dupa 15 ani, va reintilniti cu un "fost", care intimplator v-a fost si coleg de clasa,iubirea la momentul respectiv, foarte intensa, iar acum, din vorba in vorba, se poate ajunge oricind mai departe...? | 76 | De la: Eugenia69 30 Mai 2011 19:29 |
De ce oare la unii oameni nu le place sa vorbeasca despre Dumnezeu? | 51 | De la: vuvuzela 13 Iulie 2010 22:24 |
|
||
DRAGOBETELE - ziua de iubit | 38 | De la: andreea_n_c 25 Februarie 2010 10:59 |
Prin casatorie ti se mareste cercul de prieteni nedoriti si rude barfitoare | 67 | De la: dede 11 August 2010 19:02 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an