Subiect deschis de Nuti-Vio ,,Doamnelor si domnilor, care e starea dvs de spirit, astazi?"

buna dimineata!!!! inca o data ...fetelor pe aceasta tema sunt multe lucruri de spus......este atat de frumos sa vorbesti...despre "PRIETENIE"....mai greu este de ce se intampla in spatele "PRIETENIEI"....si cat pot ingelege acei oameni angrenati intr-o "PRIETENIE"......dealtfel sa o poti si pastra vie......
o zi buna va doresc!!!......merg sa ma plimb ...este mult prea frumoasa aceasta zi de toamna sa o ratez...
si... ca o incheiere.... acelor spuse.......intr-o prietenie nu ar trebuie sa existe fatarnicie.....inchipuiri.....si sa descoperi ca de fapt acea prietenie este o minciuna......
ladyDY
Postat pe 21 Septembrie 2011 11:51
iubirea-Stefan Iordache...io aici nu zambesc...EU zic...DA!
NU DISPARE NICIODATA

si sa nu mai avem dileme...actualul leu...din viatza mea e un PRIETEN f drag....
Axl_22
Postat pe 21 Septembrie 2011 11:58
De la: cricat, la data 2011-09-21 09:40:51

Fetele

O zi frumoasa cu spor si veselie !!

si baietii... nu ??? las' ca noi dam...

barboneli
Postat pe 21 Septembrie 2011 12:59
si la baieti spor si veselie, barbo

si multam pentru pupici
cricat
Postat pe 21 Septembrie 2011 13:05
De la: nuti_vio, la data 2011-09-21 10:16:39Cri...

"privesc spre cer...poate pica vreun martian".... .

la horoscoape am citit ca ma loveste ,, marea dragoste''

ziua buna... ! am cateva intrebari... stii tu, asa-s varsatorii... unde te-au vazut fetele ca privesti spre cer ? ca si eu vreau sa te vad... ! treaba cu martienii... nu stiu daca te avantajeaza... ca eu am vazut unul, intamplator si nu ti se potriveste de loc !!! eu ti-as propune totusi un pamantean... bun, rau... e de preferat unui martian ! iti spui io !!! martienii nu pupa ca noi... ca n-au cu ce ! ei n-au buze !!! dar in legatura cu marea... dragostea, iti doresc din toata inima... !!!!

http://youtu.be/CKJszUlK34o

barboneli
Postat pe 21 Septembrie 2011 13:17
`mna ziua oameni buni...si...o seara frumoasa tuturor
stare de nestareeeeeeeeeeeeeeeeee
chiar daca oboseala...isi spune putin cuvantu`...las` ca...ma fac yo mare!!!
ovidiu42
Postat pe 21 Septembrie 2011 18:21
oboseala....

mai ai energie....pt muzichie?
Axl_22
Postat pe 21 Septembrie 2011 19:29
De la: Axl_22, la data 2011-09-21 19:29:09oboseala....

mno`...da si asa obosit...ti tzuc...
ovidiu42
Postat pe 21 Septembrie 2011 19:35
Si eu va spun Buna seara! Azi numai vesti bune,o zi splendida de toamna! Fiica mea a gasit,in sfarsit,un medic ginecilog in Cluj care a acceptat s-o monitorizeze pe perioada sarcinii! Are 10 saptamani! de sarcina... Va si eu si va citesc ,va ascult cu drag! o seara buna-n continuare!
elisabeta_boia
Postat pe 21 Septembrie 2011 20:05
Eli....sarcina usoara si sa fiti sanatosi !!!
ladyDY
Postat pe 21 Septembrie 2011 20:11
nutzisori, buna seara...
vad ca ati dat-o in prietenii...pe fata...

e bine.... poate declarati vreo saptamana a prieteniei....
eu, consider ca acela iti este prieten caruia nu trebuie sa ii ceri iertare...si nici el tie...niciodata....daca ma intelegeti ce vreau sa spun...am eu un fix cu asta...
ma astept ca un prieten sa fie intr-atat de prieten, incat sa inteleaga si cand gresesc ( fara intentie, normal) si sa nu imi reproseze orice...
si reciproca este valabila....
apoi, ma astept de la un prieten, sa fie sincer cu mine, nu cu cei din jur, cu privire la mine....
o seara frumoasa tuturor!
dor72_
Postat pe 21 Septembrie 2011 21:11
dor...d'acord!.. asta pt ca vad ca-ti place! si
Axl_22
Postat pe 21 Septembrie 2011 21:14
fetiscano, eu prefer sa nu fii de acord si sa imi spui, decat sa fii draguta si sa simti altfel...
dor72_
Postat pe 21 Septembrie 2011 21:17
De la: ladyDY, la data 2011-09-21 20:11:13Eli....sarcina usoara si sa fiti sanatosi !!!

MULTUMIM!! Si sa dea D-zeu la toata lumea!
elisabeta_boia
Postat pe 21 Septembrie 2011 21:19
hopa...haida di....
ladyDY
Postat pe 21 Septembrie 2011 21:20
Persia
Postat pe 21 Septembrie 2011 21:28
De la: dor72_, la data 2011-09-21 21:17:54fetiscano, eu prefer sa nu fii de acord si sa imi spui, decat sa fii draguta si sa simti altfel...

nu cred ca e cazul sa ma explic..

am spus mereu...prefer sa ma trimita cineva...undeva decat sa-mi zambeasca...
cedeam...ca asta s-a vazut...dar se pare ca nu...np!
Axl_22
Postat pe 21 Septembrie 2011 21:30

http://www.youtube.com/watch?v=XWKAMlBNOc0&feature=fvsr
dor72_
Postat pe 21 Septembrie 2011 21:35
dor...am incercat in fel si chip sa va arat ca ma scoate din sarite ipocrizia...tu ai scris ca preferi sa-ti spun ce simt...nu sa fiu de acord pt a fi dragutza!
am fost de acord pt ca simt la fel....
si np...parca eram prietene....si da PRIETENIE....despre asta tot vb...
haideti sa lasam vb....sa traim...si aici asa ca prieteni...
Axl_22
Postat pe 21 Septembrie 2011 21:50

buna seara !!!

ce tema grea..... e mare noroc sa ai un prieten....

http://youtu.be/jk4b6P6wiOY

sunsset
Postat pe 21 Septembrie 2011 22:03
De la: Axl_22, la data 2011-09-21 21:30:31
De la: dor72_, la data 2011-09-21 21:17:54fetiscano, eu prefer sa nu fii de acord si sa imi spui, decat sa fii draguta si sa simti altfel...

nu cred ca e cazul sa ma explic..

am spus mereu...prefer sa ma trimita cineva...undeva decat sa-mi zambeasca...
cedeam...ca asta s-a vazut...dar se pare ca nu...np!

oameni buni....sa inteleg ca...is probleme...in ce priveste perceptia notiunii de...prieten?
nush` de ce...nu ma mira...asta...pe aici...mai ales...(vorbesc de...lumea asta virtuala...)
o sa shed cuminte...sa ascult si yo...iesplicatiile...poate reusesc sa pricep cum sta treaba asta...in viziunea unora...
ovidiu42
Postat pe 21 Septembrie 2011 22:13
ladyDY
Postat pe 21 Septembrie 2011 22:58
oameni buni....sa inteleg ca...is probleme...in ce priveste perceptia notiunii de...prieten?
nush` de ce...nu ma mira...asta...pe aici...mai ales...(vorbesc de...lumea asta virtuala...)
o sa shed cuminte...sa ascult si yo...iesplicatiile...

poate reusesc sa pricep cum sta treaba asta...in viziunea unora

eu nu cred ca o sa-ti faci neaparat o idee in lumea asta virtuala, asa ca si in viata sau lumea reala ! problema asta cu prietenia.... e o treaba asa de veche si de nestatornica.... ca se discuta si in zilele noastre ! daca era mai simplu, nu mai existau dileme azi ! si in prieteniile care au ajuns de legenda... pana si acolo, au fost probleme. unii incearca sa invete sau sa se inspire, din tot felul de scrieri... din cantece din astea dulcege cu "sfaturi" sau pareri despre prietenie... adunate de la toti felul de "stiutori" in ale prieteniei sau ai dragostei ! dar nici unul nu mentioneaza ca spalatul pe dinti trebuie sa dureze cel putin 3 minute ca sa fie cat mai efectiv !!! si era mult mai important ! nu poti sa-ti faci prieteni sau sa intretii relatia cat mai mult si bine, din sfaturi din astea care circula si care "inuioseaza"... ! nu-s bune nici la dragoste si nici la credinta ! toate astea trebuie sa vina din interiorul fiecaruia. si depind de felul fiecaruia de a fi ! si fiecare isi gaseste pana la urma un prieten si fiecare il pastreaza sau il pierde, cu sfaturile si fara sfaturile altora. mie imi plac insa exemplele de prietenie intre om si animale, pasari sau reptile ! sau cu acei pesti minunati care se numesc delfini !!! o castigi mai greu, de prietenie vorbesc, dar se pastreaza minunat de mult. si de trainic. cineva mi-a spus o data, citete de nu stiu unde.... ca unui prieten trebuie sa-i spui mereu ce vrea el sa asculte, ca sa-ti fie prieten... "adevarat" ! e ceva in asta, care in alta exprimare, ar suna "a avea ceva comun"... ! intre ei ma refer. am citit ce a scris si dor si Axl si... cine a mai scris si eu nu cred ca dorintele lor in ale prieteniei se pot respecta. mai exista si "politetea", bunul simtz sau "nu intodeauna e bine sa fi sincer"... ptr. ca mai poti si sa ranesti ! cand nu e cazul, mai ales. uneori, ca prieten sau in general si in alte relatii, mai trebuie si sa cedezi... sa mai accepti si ceva cu care nu te impaci 100%, de la un prieten ! uneori, unul din "relatie" e mai nervos, mai prost dispus sau ia murit soacra... un prieten trebuie sa tina cont si de asta. eiiiina.... ! pana la urma am cazut si eu in bile si am inceput sa dau lectii sau cu parerea, intr-un domeniu asa de dificil si fara limite ! sorry ! de fapr draga ovidiu, am vrut sa-ti spun in 16 cuvinte ca n-o sa pricepi cum sta treaba asta... !!! si spre rusinea mea, am scris aproximativ 19-21 de cuvinte... ! nu mi-ar fi rusinea mai mare..... !!!!!
dar sa stiti, ca macar astea... sunt sincere din partea mea, la toti nitisorii... !!!!!

barboneli
Postat pe 21 Septembrie 2011 23:07
barbo`...yo am bre`...deja...credinta mea...in ce priveste...prietenii si...prieteniile!!!
doar ca...vroiam sa cetesc...si cred altii...despre acest lucru...
ca...neah!!!...unde`s mai multe capete...e si mai multa intelepciune sau...de ce nu...si prostie...uneori!!
si...asa cum spuneai si tu...n-am sa scriu eu...sau sa emit fo` axioma...referitoare la prietenie...ci doar...sa am grija ca...prietenii...si asa destul de putini...pe care-i am...(dar de calitate)...sa reusesc sa-i inteleg...si sa-i pot pastra...cu orice pretz.....
si...sa stii ca`s convins ca tot ce-ai scris aici...e sincer...pt ca altfel...nu ma oboseam sa raspund...
sa ai si tu o seara frumoasa...si...sa reusesti sa-ti pastrezi prietenii adevarati...aproape!!!
ovidiu42
Postat pe 21 Septembrie 2011 23:19
mersi la fel, ovi... ! si o sa incerc sa mi pastrez...... !!!
barboneli
Postat pe 21 Septembrie 2011 23:28
cu multa placere...barbo`...si...sa-ti ajute CEL DE SUS...sa-i pastrezi...pentru ca...putina lume stie ce inseamna sa ai prieteni adevarati!!...si de aceea...merita sa faci eforturi pentru a reusi mereu sa-i intelegi si...sa-i pastrezi!!
ovidiu42
Postat pe 21 Septembrie 2011 23:37
buna dimii ! vaz ca va aprofundarati cilisa prietenii adevarati sant cei de iti spun si te dojenesc cand gresesti . Si tot ei sant cei ce te sustin cand ai nevoie ................de multe ori santem prea ocupati si obositi cu grijile de zi cu zi ......si observam prea tarziu . are atatea nuante prietenia .........
floare_cu_colti
Postat pe 22 Septembrie 2011 08:02
neata Floricica !!
dap... te dojenesc , dar te accepta asa cum esti.

ce faci ? gata zugraveala ?
cricat
Postat pe 22 Septembrie 2011 08:07
Buna dimineata!!!!!!

e adevarat ca invatam cate putin in fiecare zi...dar ma gandesc ca de la un anumit timp (varsta0 avem clarificata in minte si de ce nu...in suflet....definitia notiunii de prietenie. zic si eu...

o zi frumoasa sa avem si multe zambete va doresc!!!!!
Eugenia69
Postat pe 22 Septembrie 2011 08:16
daaaaaa . trebuia de sambata sa termin ....dar au spus ca marti (inebuneam) si luni nu a venit asa ca i-am spus ca o sa ii dau juma din bani pt ca depaseste termenul cu o saptamana si daca termina marti (ce nu a facut in trei zile ) ii dau premiu 50 ron asaaa ca i-am aagtat banii la vedere ....... siiiii surprizaaa! a venit marti impreuna cu un coleg si a terminat lucrarea
floare_cu_colti
Postat pe 22 Septembrie 2011 08:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cine barfeste mai tare? 84 De la: garbo_1502 31 Mai 2012 19:34
ideea voastra proprie de RAI si IAD 144 De la: ingerasullinistit 16 Martie 2011 21:34
Concurs lenjerie de pat 3 De la: Jojolin 23 Septembrie 2010 16:19
De ce oare la unii oameni nu le place sa vorbeasca despre Dumnezeu? 51 De la: vuvuzela 13 Iulie 2010 22:24
cistiga banii de acasa 1 De la: dari_anca 28 Februarie 2011 21:34
Setari Cookie-uri