buna dimineata!!!! inca o data ...fetelor pe aceasta tema sunt multe lucruri de spus......este atat de frumos sa vorbesti...despre "PRIETENIE"....mai greu este de ce se intampla in spatele "PRIETENIEI"....si cat pot ingelege acei oameni angrenati intr-o "PRIETENIE"......dealtfel sa o poti si pastra vie...... o zi buna va doresc!!!......merg sa ma plimb ...este mult prea frumoasa aceasta zi de toamna sa o ratez... ![]() ![]() ![]() ![]() si... ca o incheiere.... acelor spuse.......intr-o prietenie nu ar trebuie sa existe fatarnicie.....inchipuiri.....si sa descoperi ca de fapt acea prietenie este o minciuna...... |
||
ladyDY Postat pe 21 Septembrie 2011 11:51 |
||
---|---|---|
iubirea-Stefan Iordache...io aici nu zambesc...EU zic...DA! ![]() ![]() ![]() NU DISPARE NICIODATA si sa nu mai avem dileme...actualul leu...din viatza mea e un PRIETEN f drag.... |
||
Axl_22 Postat pe 21 Septembrie 2011 11:58 |
||
De la: cricat, la data 2011-09-21 09:40:51 si baietii... nu ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
barboneli Postat pe 21 Septembrie 2011 12:59 |
||
si la baieti spor si veselie, barbo ![]() si multam pentru pupici ![]() |
||
cricat Postat pe 21 Septembrie 2011 13:05 |
||
De la: nuti_vio, la data 2011-09-21 10:16:39Cri... ziua buna... ! am cateva intrebari... stii tu, asa-s varsatorii... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://youtu.be/CKJszUlK34o |
||
barboneli Postat pe 21 Septembrie 2011 13:17 |
||
`mna ziua oameni buni...si...o seara frumoasa tuturor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() stare de nestareeeeeeeeeeeeeeeeee ![]() ![]() ![]() chiar daca oboseala...isi spune putin cuvantu`...las` ca...ma fac yo mare!!! ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 21 Septembrie 2011 18:21 |
||
oboseala.... ![]() ![]() ![]() mai ai energie....pt muzichie? |
||
Axl_22 Postat pe 21 Septembrie 2011 19:29 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-09-21 19:29:09oboseala.... mno`...da si asa obosit...ti tzuc... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 21 Septembrie 2011 19:35 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 21 Septembrie 2011 20:05 |
||
Eli....sarcina usoara si sa fiti sanatosi !!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 21 Septembrie 2011 20:11 |
||
nutzisori, buna seara... ![]() ![]() ![]() vad ca ati dat-o in prietenii...pe fata... ![]() e bine.... ![]() ![]() eu, consider ca acela iti este prieten caruia nu trebuie sa ii ceri iertare...si nici el tie...niciodata....daca ma intelegeti ce vreau sa spun...am eu un fix cu asta... ![]() ma astept ca un prieten sa fie intr-atat de prieten, incat sa inteleaga si cand gresesc ( fara intentie, normal) si sa nu imi reproseze orice... si reciproca este valabila.... ![]() apoi, ma astept de la un prieten, sa fie sincer cu mine, nu cu cei din jur, cu privire la mine.... ![]() o seara frumoasa tuturor! ![]() ![]() ![]() |
||
dor72_ Postat pe 21 Septembrie 2011 21:11 |
||
dor...d'acord!.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 21 Septembrie 2011 21:14 |
||
fetiscano, eu prefer sa nu fii de acord si sa imi spui, decat sa fii draguta si sa simti altfel... ![]() |
||
dor72_ Postat pe 21 Septembrie 2011 21:17 |
||
De la: ladyDY, la data 2011-09-21 20:11:13Eli....sarcina usoara si sa fiti sanatosi !!! MULTUMIM!! Si sa dea D-zeu la toata lumea! ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 21 Septembrie 2011 21:19 |
||
![]() |
||
ladyDY Postat pe 21 Septembrie 2011 21:20 |
||
![]() |
||
Persia Postat pe 21 Septembrie 2011 21:28 |
||
De la: dor72_, la data 2011-09-21 21:17:54fetiscano, eu prefer sa nu fii de acord si sa imi spui, decat sa fii draguta si sa simti altfel... nu cred ca e cazul sa ma explic.. am spus mereu...prefer sa ma trimita cineva...undeva decat sa-mi zambeasca... cedeam...ca asta s-a vazut...dar se pare ca nu...np! |
||
Axl_22 Postat pe 21 Septembrie 2011 21:30 |
||
![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=XWKAMlBNOc0&feature=fvsr |
||
dor72_ Postat pe 21 Septembrie 2011 21:35 |
||
dor...am incercat in fel si chip sa va arat ca ma scoate din sarite ipocrizia...tu ai scris ca preferi sa-ti spun ce simt...nu sa fiu de acord pt a fi dragutza! am fost de acord pt ca simt la fel.... si np...parca eram prietene....si da PRIETENIE....despre asta tot vb... haideti sa lasam vb....sa traim...si aici asa ca prieteni... |
||
Axl_22 Postat pe 21 Septembrie 2011 21:50 |
||
buna seara !!! ce tema grea..... e mare noroc sa ai un prieten.... http://youtu.be/jk4b6P6wiOY ![]() ![]() ![]() |
||
sunsset Postat pe 21 Septembrie 2011 22:03 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-09-21 21:30:31De la: dor72_, la data 2011-09-21 21:17:54fetiscano, eu prefer sa nu fii de acord si sa imi spui, decat sa fii draguta si sa simti altfel... oameni buni....sa inteleg ca...is probleme...in ce priveste perceptia notiunii de...prieten? ![]() ![]() nush` de ce...nu ma mira...asta...pe aici...mai ales...(vorbesc de...lumea asta virtuala...) o sa shed cuminte...sa ascult si yo...iesplicatiile...poate reusesc sa pricep cum sta treaba asta...in viziunea unora... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 21 Septembrie 2011 22:13 |
||
![]() |
||
ladyDY Postat pe 21 Septembrie 2011 22:58 |
||
oameni buni....sa inteleg ca...is probleme...in ce priveste perceptia notiunii de...prieten? nush` de ce...nu ma mira...asta...pe aici...mai ales...(vorbesc de...lumea asta virtuala...) o sa shed cuminte...sa ascult si yo...iesplicatiile... poate reusesc sa pricep cum sta treaba asta...in viziunea unora eu nu cred ca o sa-ti faci neaparat o idee in lumea asta virtuala, asa ca si in viata sau lumea reala ! problema asta cu prietenia.... e o treaba asa de veche si de nestatornica.... ca se discuta si in zilele noastre ! daca era mai simplu, nu mai existau dileme azi ! si in prieteniile care au ajuns de legenda... pana si acolo, au fost probleme. unii incearca sa invete sau sa se inspire, din tot felul de scrieri... din cantece din astea dulcege cu "sfaturi" sau pareri despre prietenie... adunate de la toti felul de "stiutori" in ale prieteniei sau ai dragostei ! dar nici unul nu mentioneaza ca spalatul pe dinti trebuie sa dureze cel putin 3 minute ca sa fie cat mai efectiv !!! si era mult mai important ! ![]() ![]() ![]() ![]() dar sa stiti, ca macar astea... sunt sincere din partea mea, la toti nitisorii... !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 21 Septembrie 2011 23:07 |
||
barbo`...yo am bre`...deja...credinta mea...in ce priveste...prietenii si...prieteniile!!! doar ca...vroiam sa cetesc...si cred altii...despre acest lucru... ca...neah!!!...unde`s mai multe capete...e si mai multa intelepciune sau...de ce nu...si prostie...uneori!! si...asa cum spuneai si tu...n-am sa scriu eu...sau sa emit fo` axioma...referitoare la prietenie...ci doar...sa am grija ca...prietenii...si asa destul de putini...pe care-i am...(dar de calitate)...sa reusesc sa-i inteleg...si sa-i pot pastra...cu orice pretz..... ![]() ![]() si...sa stii ca`s convins ca tot ce-ai scris aici...e sincer...pt ca altfel...nu ma oboseam sa raspund... ![]() sa ai si tu o seara frumoasa...si...sa reusesti sa-ti pastrezi prietenii adevarati...aproape!!! ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 21 Septembrie 2011 23:19 |
||
mersi la fel, ovi... ! ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 21 Septembrie 2011 23:28 |
||
cu multa placere...barbo`...si...sa-ti ajute CEL DE SUS...sa-i pastrezi...pentru ca...putina lume stie ce inseamna sa ai prieteni adevarati!!...si de aceea...merita sa faci eforturi pentru a reusi mereu sa-i intelegi si...sa-i pastrezi!! ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 21 Septembrie 2011 23:37 |
||
buna dimii ! ![]() ![]() ![]() |
||
floare_cu_colti Postat pe 22 Septembrie 2011 08:02 |
||
neata Floricica !! dap... te dojenesc , dar te accepta asa cum esti. ![]() ce faci ? gata zugraveala ? ![]() |
||
cricat Postat pe 22 Septembrie 2011 08:07 |
||
Buna dimineata!!!!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() e adevarat ca invatam cate putin in fiecare zi...dar ma gandesc ca de la un anumit timp (varsta0 avem clarificata in minte si de ce nu...in suflet....definitia notiunii de prietenie. zic si eu... o zi frumoasa sa avem si multe zambete va doresc!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 22 Septembrie 2011 08:16 |
||
daaaaaa . trebuia de sambata sa termin ....dar au spus ca marti (inebuneam) si luni nu a venit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
floare_cu_colti Postat pe 22 Septembrie 2011 08:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cine barfeste mai tare? | 84 | De la: garbo_1502 31 Mai 2012 19:34 |
ideea voastra proprie de RAI si IAD | 144 | De la: ingerasullinistit 16 Martie 2011 21:34 |
Concurs lenjerie de pat | 3 | De la: Jojolin 23 Septembrie 2010 16:19 |
|
||
De ce oare la unii oameni nu le place sa vorbeasca despre Dumnezeu? | 51 | De la: vuvuzela 13 Iulie 2010 22:24 |
cistiga banii de acasa | 1 | De la: dari_anca 28 Februarie 2011 21:34 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an