Subiect deschis de Nuti-Vio ,,Doamnelor si domnilor, care e starea dvs de spirit, astazi?"

nutzisori dezertori
o zi cum va doriti!
dor72_
Postat pe 4 Octombrie 2011 16:15
http://www.youtube.com/watch?v=lCgHR5bgS2w
Axl_22
Postat pe 4 Octombrie 2011 18:57
MIERCURI{ maine} n-are nici o noima...

Si totusi maine e ZIUA PERSONALULUI DIDACTIC !!!
La noi Sindicatul ne-a felicitat cu 250 gr de cafea si o cutie de Toffifee,o zi libera=maine;iar primaria ofera tot maine la ora 15 la o cantina-restaurant o masa festiva tuturor cadrelor didactice din oras!! Cred spre sigur,ca voi participa si eu!
Binenteles...vor veni sa ne "felicite" toti consilierii locali,in frunte cu Primarul-si ca in fiecare an,vom primi si cate-o floare!
O seara buna! Daca aveti cunostinte -cadre didactice-felicita-ti!
elisabeta_boia
Postat pe 4 Octombrie 2011 20:36
ZIUA PERS. DIDACTIC!
Axl_22
Postat pe 5 Octombrie 2011 07:40
Buna dimineata fetele
Sa aveti o zi plina cu ce vreti voi !
Noli
Postat pe 5 Octombrie 2011 08:42
Bety noima dispare mancand buna dispozitie, asa ca la treaba !
Noli
Postat pe 5 Octombrie 2011 08:44
Va multumesc!!
Axl si 245
Constance...m-ai binedispus,intr-adevar "Si e o zi minunata!"
Sunt cu bigudiurile in par,manichiura refacuta si perfecta,toaleta e pregetita,la oea 15 ..la chef!!Va pup si va multumesc de urari!
elisabeta_boia
Postat pe 5 Octombrie 2011 10:32

pentru profesorii, invatatorii si educatorii de pe topicele garbo !!!

tot ce va urez este sa : Aveti rabdare si dedicatie in continuare pentru a indruma viitorul nostru!!

cricat
Postat pe 5 Octombrie 2011 10:46
Cricat Multumesc! Daca iubesti COPII,imposibil sa nu te dedici total chiar si prost platit!
Fiica mea Maria i-a scris o poezie invatatoarei ei:Dalea Marioara,comentariul inv. a fost:"Daca un singur elev in toti anii mei de la catedra,mi-a dedicat o poezie,nu e degeaba munca mea de-o viata!"
Sper ca nu supar,redau poezia fiicei mele ptr. d-na ei invatatoare.
Doanma Dalea,Invatatoarea mea draga
E blonda precu sunt si eu
Cand o privesti iti vine-a spune:
Cum a putut el,Dumnezeu
Sa faca o asa minune?

O,este blanda ca o luna,
Ce suflet nobil si curat!
In el e numai vreme bune,
Emana dor imbalsamat.

Inima multe poate spune
De doamna Dalea Marioara
O-nvatatoare cu renume
Si cu suras ca primavara.

Spre ca nu v-am plictisit!
elisabeta_boia
Postat pe 5 Octombrie 2011 11:15
Betty .. frumoasa poezia

Ieri aproape ca m-a facut sa plang o fetita dulce de cativa ani. Am intrebat-o cum o cheama. Mama ei a raspuns Daria. Fetita zice.. asa cum spune ea .. ca nu pot sa-l spun pe L(R).
cricat
Postat pe 5 Octombrie 2011 11:23
Draguta!
Hai sa va povestesc una cu morala din experienta mea...se auzea sirena unei salvari pe strada.eu ma duc la fereastra si zic tare:-Oare ce s-o fii intamplat?
O fetita de doar 4 ani ,imi raspunde:
-Poate naste o doamna!
Corecta replica ei,indirect mi-a spus sa vedem partea buna a lucrurilor,sa fim optimisti si increzatori! Uneori mai luam "lectii" si de la cei mici!
elisabeta_boia
Postat pe 5 Octombrie 2011 11:35
uneori ne lasa cu gura cascata omuletii.
cricat
Postat pe 5 Octombrie 2011 11:45
Si una vesela..
Coboram scarile gradinitei cu randul de copii-plecau acasa.O fetita trece repede de mine,se imoiedica si cade-n nas. Eu:- Vai! Ti-ai rupt nasul?
Ea:-NU! Am cazut..degeaba!
elisabeta_boia
Postat pe 5 Octombrie 2011 12:04
aia cu nascutu' e chiar dragutza...
mai ales ca de la o varsta cand auzim sirena ,ne cam ia cu frison pe sira spinarii...

ei doar ne aduc aminte cum era cand eram varza,beta...copilasii aia...
in sensul ca am trecut cu totii prin tot felul de necazuri,si uitam deseori ce bine e cand esti optimist...
iasomia
Postat pe 5 Octombrie 2011 12:14
A!! Si mai am una..hazlie rau! Dupa serbarea cu Mos Craciun,pleaca mosul cu sacul gol..eu raman sa le urez vacanta placuta. Ma pune "norocul" sa spun:Vedeti ca eu am ochelari,deci nu vad prea bine,in vacanta sa ma atentionati sa va vad..Un copil,nevinovat dar atat de sincer,imi replica:D-tra nici nu auziti bine..eu am salutat ff tare si nu m-ati auzit..{eu vorbeam cu cineva si chiar n-am auzit..}deci: sunt si surda nu numai chioara!..
elisabeta_boia
Postat pe 5 Octombrie 2011 20:28
Buna DIMINEATA!!!Cafeaua e fierbinte,cred ca veniti cu cescutele de la Barboneli...zahar cine vrea,Eugenia..sper ca ai adus eugeniile promise,Axl a pregatit ceaiul,ptr. cine nu vrea cafea...Ovi vine cu pupicurile...si iata-ne la "mica barfa.."
daca n-am avut somn..m-am gandit sa va fac o surpriza dis de dimineata!Placuta,sper!
O zi buna va doresc,si nu uitati ca azi e JOI-parca lucrezi la norma!.....Dar e csa mai frumoasa zi din saptamana{dupa mine..}ptr. ca urmeaza:VINEREA!!!
Nu mai bag emoticoane,Iaso are dreptate,pare textul mai CURAT!! Va pup,sa va cade bine cafeaua,ceaiul si eugenile...Si azi e o zi calda de vara tarzie,si maine la fel...TOAMNA? Poate de vineri noapte incolo-dar de mult nu mai cred in meteorologi-probabil..si la ei...
elisabeta_boia
Postat pe 6 Octombrie 2011 05:35
buna dimineata si tie
ratuscaceaurata
Postat pe 6 Octombrie 2011 05:50
Si tu matinala,ratusco?O zi buna!
elisabeta_boia
Postat pe 6 Octombrie 2011 06:19
'NEATZA! Betty,azi io vin cu pupicurile
Axl_22
Postat pe 6 Octombrie 2011 07:00
si eu si eu

neata!!!
Eugenia69
Postat pe 6 Octombrie 2011 08:06
Iote si eu: Buna dimineata fetele !

http://www.youtube.com/watch?v=O1yFwtL22PU
Noli
Postat pe 6 Octombrie 2011 08:10
http://www.youtube.com/watch?v=xkIL0grVhPM&feature=related

dimineti cu ferestre deschise !!
cricat
Postat pe 6 Octombrie 2011 09:24
Buna dimineata!
Cri....ferestrele mele is larg deschise....nu le inchid....
Betty....multam pt. cafea....e cu aroma de prietenie, nu?
Jeni...unde te preumbli?....mi-e dor de tine...
nuti_vio
Postat pe 6 Octombrie 2011 09:46
Pupaciosilor....bine v-am gasit....
va doresc o zi minunata.....sa aveti parte de zambete, tandrete, parfum de flori....si dvs. domnilor... de parfum... de femeie...
nuti_vio
Postat pe 6 Octombrie 2011 09:51
Nuti

chiar ... unde e Jeni ?
cricat
Postat pe 6 Octombrie 2011 09:51
Starea mea....http://youtu.be/c9F8UUeVGHo......Chiar daca e greu.....
nuti_vio
Postat pe 6 Octombrie 2011 09:53
Chiar daca e greu
O sa fie bine
cricat
Postat pe 6 Octombrie 2011 10:10
http://www.youtube.com/watch?v=Gwatn1KvHfM
Axl_22
Postat pe 6 Octombrie 2011 10:21
Cri...i-am trimis un mesaj lui Jeni....iar ea m-a sunat, e bine...are o prob cu pc-ul..
va transmite salutari....si
nuti_vio
Postat pe 6 Octombrie 2011 11:00
si de la noi.
ii lasasem si eu mesaj pe mes.
cricat
Postat pe 6 Octombrie 2011 11:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
"il iubesc si nu renunt la el" 122 De la: quasaria 19 Martie 2010 22:29
"Religia, o fraza de dansii, inventata..." 852 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:38
pt tn fac orce ori cum tu esti faina rau 9 De la: hermosa20 16 Iulie 2012 00:54
Casatoria dintre o femeie credincioasa si un barbat fara credinta,,,sau poate crede dar nu este cinstit,acel om credincios care nu este cinstit,nu se numeste credincios,este o relatie esuata... 184 De la: ingerasulluptator 28 Mai 2011 16:25
cum ne pregatim pentru Valentine's Day? 8 De la: floare_cu_colti 11 Februarie 2011 18:27
Setari Cookie-uri