Nuti ![]() visatoare surioara? |
||
cricat Postat pe 2 Noiembrie 2011 11:26 |
||
---|---|---|
Bun a dimineata!!E deja JOI..cea mai frumoasa zi din saptamana! ![]() ![]() si inca e Toamna!! ![]() ![]() ![]() O zi buna va doresc ,nu lasati nimic in pahare? ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 3 Noiembrie 2011 00:19 |
||
buna dimineata! daca e joi, maine e vineri, ce bine ca urmeaza sambata! :P multumesc, am baut sucul, cafeaua la fel! a lasat ovidiu! :) o zi frumoasa, elisabeta! |
||
|
||
Ktine Postat pe 3 Noiembrie 2011 09:16 |
||
Mihai Eminescu -------------------------------------------------------------------------------- Afar�-i toamn� Afar�-i toamn�, frunza 'mpr�tiat�, Iar v�ntul sv�rl� 'n geamuri grele picuri; �i tu cite�ti scrisori din roase plicuri �i �ntr'un ceas g�nde�ti la via�a toat�. Pierz�ndu-�i timpul t�u cu dulci nimicuri, N'ai vrea ca nimeni 'n u�a ta s� bat�; Dar �i mai bine-i, c�nd afar�-i sloat�, S� stai vis�nd la foc, de somn s� picuri. �i eu astfel m� uit din jet de g�nduri, Visez la basmul vechiu al z�nei Dochii, �n juru-mi cea�a cre�te r�nduri-r�nduri; De odat'aud fo�nirea unei rochii, Un moale pas abia atins de sc�nduri... Iar m�ni sub�iri �i reci mi-acoper ochii. stare nostalgica...si sunt aceeasi... http://youtu.be/LggsOM5nT00 |
||
nobody Postat pe 3 Noiembrie 2011 09:40 |
||
O zi placuta sa aveti! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=OMOGaugKpzs |
||
SAL Postat pe 3 Noiembrie 2011 09:52 |
||
buna dimineata soare !!!!!!!! buna dimineata fetele !!!!! ![]() ![]() ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 3 Noiembrie 2011 10:27 |
||
Buna sa va fie ziua! ![]() Cri, asa mi-s eu....mortal de practica si divin de romantica ![]() Eli, multumim pt buna dispozitie pe care o emani ![]() Ktine, o zi frumoasa ca tine ![]() Nobody, multumesc dulce melancolie ![]() Sal_a_toi, o zi asa cum iti doresti ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 3 Noiembrie 2011 10:29 |
||
Jeanette...neatza ![]() Merg pe p�m�nt �i sun ca vioara. Toate �mi par c� sunt Prima oar�. Ca un copil A�tept diminea�a, P�n� la lacrimi Mi-e drag� via�a. Orice splendoare M� doare, M� doare-aceast� floare �i frumuse�ea ta, �i frumuse�ea ta! �i-aceast� zi Ce m�ine nu va mai fi, Nu va mai fi! �nfiorat spun mam� �i tat� De parc� �mi v�d p�rin�ii Prima dat�. Ca un copil A�tept diminea�a, P�n� la lacrimi Mi-e drag� via�a. C�nd m� cuprinzi Tremur, ah, toat�, De parc�-a� iubi, iubi Prima dat�. Ca un copil A�tept diminea�a, P�n� la lacrimi Mi-e drag� via�a. Nicolae Vieru |
||
nuti_vio Postat pe 3 Noiembrie 2011 10:33 |
||
Nuti ....... ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 3 Noiembrie 2011 10:39 |
||
![]() http://youtu.be/cWBsqPbL6To |
||
nuti_vio Postat pe 3 Noiembrie 2011 11:03 |
||
http://youtu.be/c5yeeLinPZw ![]() ![]() ![]() |
||
nobody Postat pe 3 Noiembrie 2011 11:09 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=agDFzjHZVqY ![]() O zi buna ! ![]() ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 3 Noiembrie 2011 11:17 |
||
buna dimineata ![]() ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 3 Noiembrie 2011 11:45 |
||
Zburam catre "acasa" Catre acolo inde-i pamantul pe care l-ai cunoscut odata. Catre pacea sufleteasca cea adevarata,ptr o fata ca tine. Dintr-o lume inraita. In lumea in care inima-ti va fi usoara,asa cum ar fi trebuit Soarele diminetii te pot umple de intelepciune!! Pasarea Paradisului |
||
elisabeta_boia Postat pe 3 Noiembrie 2011 19:17 |
||
buna dimineata soare !!!!!!! fetele , buna dimineata ![]() am facut cafeluta ..........va astept |
||
jeanette40 Postat pe 4 Noiembrie 2011 08:44 |
||
Buna dimineata !!! stare .... ![]() am o nepotica mica, mica .. dar frumoasa tare ![]() |
||
cricat Postat pe 4 Noiembrie 2011 08:54 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=qonYkacj3E0&feature=related | ||
cricat Postat pe 4 Noiembrie 2011 09:06 |
||
Fetele ![]() Sal .. o zi frumoasa si tie ! ![]() |
||
cricat Postat pe 4 Noiembrie 2011 09:07 |
||
sa traiasca si sa fie sanatoasa , Cri .........si norocoasa | ||
jeanette40 Postat pe 4 Noiembrie 2011 09:18 |
||
Multam Jeni ![]() Sa fie sanatoasa si norocoasa , restul se face ![]() |
||
cricat Postat pe 4 Noiembrie 2011 09:20 |
||
`neata tuturor ![]() Cri, sa-ti traiasca nepotica, sa creasca mare, sanatoasa si fericita si sa va bucurati alaturi de ea. ![]() |
||
SAL Postat pe 4 Noiembrie 2011 09:22 |
||
http://youtu.be/C70WGw_qvvk | ||
jeanette40 Postat pe 4 Noiembrie 2011 09:28 |
||
Sal, multam ![]() |
||
cricat Postat pe 4 Noiembrie 2011 09:28 |
||
Buna dimineatza tuturor! Cricat...sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea! stare....iubesc!!!... Nichita St�nescu -------------------------------------------------------------------------------- C�ntec de dor M� culcasem l�ng� glasul t�u. Era tare bine acolo �i s�nii t�i calzi �mi p�strau t�mplele. Nici nu-mi mai amintesc ce c�ntai. Poate ceva despre crengile �i apele care �i-au cutreierat nop�ile. Sau poate copil�ria ta care a murit undeva, sub cuvinte. Nici nu-mi mai amintesc ce c�ntai. M� jucam cu palmile �n zulufii t�i. Erau tare �nd�r�tnici �i tu nu m� mai b�gai de seam�. Nici nu-mi mai amintesc de ce pl�ngeai. Poate doar a�a, de triste�ea amurgurilor. Ori poate de drag �i de bl�nde�e. Nu-mi mai amintesc de ce pl�ngeai. M� culcasem l�ng� glasul t�u �i te iubeam. O zi frumoasa si plina de iubire! |
||
nobody Postat pe 4 Noiembrie 2011 09:41 |
||
![]() ![]() Mazareee! ![]() ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 4 Noiembrie 2011 12:57 |
||
nobody... ![]() "M� culcasem l�ng� glasul t�u �i te iubeam. O zi frumoasa si plina de iubire !" deci somebody.... are o zi plina de iubire.... cea pe care io daruiesti tu....... !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 4 Noiembrie 2011 12:59 |
||
vai Babo .. ce de pupici !! ![]() o sa-i trimit Evei (peste 20 ani ![]() Bem bere, vin, suc ... ce doresti ![]() nobody, axl ![]() |
||
cricat Postat pe 4 Noiembrie 2011 13:04 |
||
Sa-ti traiasca nepotica! ![]() Nu-i bai ca-i mica! Io m-am nascut cu 1kg 200, da' iote ce mare m-am facut! ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 4 Noiembrie 2011 13:34 |
||
ei .. nu/i chiar mica .. apropie trei kilograme ![]() |
||
cricat Postat pe 4 Noiembrie 2011 13:36 |
||
De la: barboneli, la data 2011-11-04 12:59:43nobody... somebody are o zi...plina de munca ![]() ![]() mercic pentru ![]() ![]() pentru tine, barbo... ![]() |
||
nobody Postat pe 4 Noiembrie 2011 13:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Religia in scoli | 102 | De la: garbo_1502 2 Mai 2012 10:55 |
Este adevarat ca si nemtii sunt smecheri dar depinde in functie de situatie | 3 | De la: ingerasulluptator 9 Iulie 2011 17:59 |
Se nasc noii lideri de partide politice | 16 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 23:32 |
|
||
LA MULTI ANI PETRA, PAULA, PETRU , PAUL SI DERIVATE!!! | 2 | De la: paulaprecup 29 Iunie 2009 16:24 |
Caldura mare- mon cher | 34 | De la: garbo265966 10 Iulie 2012 17:45 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an