De ziua numelui, urez si eu La multi ani Mihaelelor, Gabrielelor si domnilor ce poarta numele Mihai sau Gabriel! ![]() ![]() |
||
SAL Postat pe 8 Noiembrie 2011 12:55 |
||
---|---|---|
LA MULTI ANI !!!Fericire si multi bani! Si bube-n c-r ..la dusmani!! ![]() Tuturor celor care-si serbeaza ziua numelui lor:Mihail si Gavril ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 8 Noiembrie 2011 18:43 |
||
da,da.... ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
eladaela Postat pe 8 Noiembrie 2011 18:47 |
||
Azi s-a inchis "Cafeneaua"??? Nimeni pe topic?Nici un biscuite,o caramea..ceva??Nici ceai?? ![]() ![]() Si azi ce-ati mai facut?Care-i starea de spirit? ![]() Va rogggg ![]() Si multumesc ca ..reveniti! ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 9 Noiembrie 2011 21:21 |
||
paguba-n ciuMperci...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 9 Noiembrie 2011 23:42 |
||
buna dimineata soare !!!!!! buna dimineata fetele !!!!! buna dimineataaaaaaaa haideti , va astept cu cafeaua ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 10 Noiembrie 2011 09:02 |
||
![]() |
||
rely23_yahoo_com Postat pe 10 Noiembrie 2011 09:06 |
||
Multumesc Jeanette!! ![]() ![]() Uite de-aia n-are ursul coada...de "paguba-n ciuperci.." ![]() Si cui nu-i place la cafeaua de pe acest topic..ii dam ..ceai! Ce ai cu mine????? ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 10 Noiembrie 2011 12:09 |
||
Cint ca privighetorile oarbe. Nu stiu, eu sorb cintecul sau el ma soarbe. Atit de sus ne-naltam citeodata... Sufletu-mi arde de-o flacara infricosata. Ca rugul din care a vorbit Dumnezeu, asa arde sufletul meu. Cred in zine, in sfinti si minuni ; prieteni, nu-mi impletiti cununi. Cintecul e-n mine ca-n voi tacerea ; ii banuiesc uneori puterea, insa nu stiu nimic si ma-nchin smerit ingerului linga mine ivit. Fa-ma sa cint despre oameni si suferinti, soptesc cu buzele reci, fierbinti, despre saraci, despre copii si foame... Si-n mijlocul cerestii mele spaime, intrezaresc cuvintele de foc, cu care-ar trebui sa creez lumea, s-o pun la loc. Apoi ramin singura. Nu stiu nici eu de ce mi-a vorbit din stufisul aprins Dumnezeu. Cant ......Magda Isanos |
||
jeanette40 Postat pe 11 Noiembrie 2011 09:51 |
||
buna dimineata soare !!!!!!!! fetele ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 11 Noiembrie 2011 09:53 |
||
buna dimineata![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 11 Noiembrie 2011 09:56 |
||
buna ziua ! Magda Isanos - Invr�jbire As vrea sa mor alaturea de tine si timpla linga timpla ta s-o pun, ca, ascultindu-ti gindurile bune, sa stiu daca mai esti si-acuma bun si fara ascunzis ca mai nainte, si sa te-ntreb daca-i adevarat ca nu ma mai iubesti si m-ai uitat. E lumea rea pe-aicea si ma minte c-ar fi asa, dar daca te-as vedea, cu gura, de pe ochi si de pe gura indepartind oricare vraja rea, iubirea din taciunele de ura as reaprinde-o si ne-am recunoaste, mirindu-ne c-atita invrajbire in suflet din cuvinte poate naste. Si-am fi pe urma cum is doua fire intr-o impletitura, sa nu poata o umbra intre noi sa se strecoare si astfel sa-mi intunece c-o pata surisul care-mi tine loc de soare. |
||
Ktine Postat pe 11 Noiembrie 2011 11:13 |
||
![]() "As vrea sa fiu alaturea de tine si timpla linga timpla ta s-o pun..... " nu ai... ??? ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 11 Noiembrie 2011 11:37 |
||
barboneli am si .... Magda Isanos - Daruri Tu esti �n inima mea ca un dar neasteptat si mult prea scump, pe care il cercetez mirata iar si iar, cu-aceeasi nesecata desfatare. Esti tainica-mi putere si mandrie, de c�nd te stiu mi-i cerul mai aproape si nu mai pot durerile sa vie, sa-mi tulbure-ale sufletului ape. Tu mi-ai facut tarana mai usoara si inima asa de dulce, grea, ca ramura ce toamna se-mpovara de greutatea roadei de pe ea. Asemeni unui mare cer cu stele, mi te-ai rasfrant �n suflet ca-ntr-un lac, si-adanci de-atuncea-s gandurile mele, de aur glodul inimii, sarac. Acestea toate sa ti le platesc nu voi putea, ci lasa-ma macar, risipitorul meu, sa te iubesc, din darurile tale dandu-ti dar. |
||
Ktine Postat pe 11 Noiembrie 2011 11:56 |
||
stare? multumita apoi bucuroasa ![]() si pentru ca pot trece de la bucurie spre fericire, as vrea sa fac o urare de "La multi ani!" chiar daca nu va raspunde nimeni la ea asadar. La multi ani!, multa sanatate si tot ceea ce este mai minunat si iti face bine sa vina in calea ta. La multi ani, tatoo, oriunde te-ai afla ![]() nutzi ![]() ![]() ![]() |
||
dor72_ Postat pe 11 Noiembrie 2011 11:59 |
||
Ziua buna! Fetelor, va multumesc ![]() Barbo, nu te dezminti, galant ca intotdeauna...ms. ![]() Doruleato, azi ma multumesc doar cu ![]() ![]() ![]() Tatoo..La multi ani! sanatosi si fericiti ![]() Eladela, Ameno...,,La multi ani! sa fiti sanatoase, fericite si iubite ![]() ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 11 Noiembrie 2011 14:29 |
||
Dorul Setos iti beau mirasma si-ti cuprind obrajii cu palmele-amindoua, cum cuprinzi �n suflet o minune. Ne arde-apropierea, ochi �n ochi cum stam. Si totusi tu-mi soptesti: "Mi-asa de dor de tine!" Asa de tainic tu mi-o spui si dornic, parc-as fi pribeag pe-un alt pam�nt. Femeie, ce mare porti �n inima si cine esti? Mai c�nta-mi inc-o data dorul tau, sa te ascult si clipele sa-mi para niste muguri plini, din care infloresc aievea -- vesnicii. Lucian Blaga |
||
nuti_vio Postat pe 11 Noiembrie 2011 14:32 |
||
http://youtu.be/-EQ6eHeBrhM | ||
nuti_vio Postat pe 11 Noiembrie 2011 14:48 |
||
Azi e ziua lui Tatoo? LA MULTI ANI!! ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 11 Noiembrie 2011 20:32 |
||
nuti... si ceva mai vesel.... !!! ![]() ![]() ![]() http://youtu.be/SLYgVbVRoqk La multi ani TATOO... !!!! ![]() |
||
barboneli Postat pe 11 Noiembrie 2011 22:45 |
||
buna noaptea ![]() |
||
floare_cu_colti Postat pe 11 Noiembrie 2011 23:53 |
||
maine il scot pe sotul meu la restaurant ![]() ![]() |
||
floare_cu_colti Postat pe 11 Noiembrie 2011 23:56 |
||
buna dimineatza nutisori... !!! ![]() ![]() ![]() ![]() "maine il scot pe sotul meu la restaurant..." ![]() stai floricico... ca n-am inteles, din cauza emoticonului... ! LA restaurant sau... DIN restaurant... ???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 12 Noiembrie 2011 08:52 |
||
Am fost pe forum dis de dim.,cam pe la 4-6 dar am uitat sa trec pe-aici..nu am facut cafeaua si ..cred ca asta e motivul ptr. care AZI nimeni ..pe "stare.." ![]() Asa ca acum ,desi amiaza bine,va servesc sucul de fructe si-o gogoasa calda si pufoasa! ![]() apoi va urez o duminica frumoasa in continuare si un inceput linistit de saptamana ![]() Barbo esti minunat cand faci glume nevinovate,pup! ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 13 Noiembrie 2011 15:54 |
||
Buna sa va fie ziua! Floris...te asteptam...sa revii ![]() Betty, multumesc pt. gandurile tale bune... pt.tratatie.. ![]() Barbo, veselia te caracterizeaza...multam ![]() Doruleato, unde te preumbli? ai uitat de mine? eu astept ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 14 Noiembrie 2011 12:04 |
||
Stare.....spirit liber.... Spiritul liber este precum orice suflet de copil: nu �tie s� urasc�, dar �tie s� ierte. Nu se teme s� pl�ng� �i poate s� r�d� din toat� inima. Se ru�ineaz� de gre�elile sale, dar niciodat� de prietenul s�u. Se bucur� de fiecare clip�, dar nu detest� trecutul. Viseaz� mult �i iube�te �i mai mult. Spiritul liber este asemeni florilor c�mpului..... deschide ochii �i z�mbe�te larg soarelui �n fiecare diminea��, f�r� a se teme c� cineva �i va r�pi la pr�nz z�mbetul, iar spre sear� puterea de a mai privi. http://youtu.be/gw7vQZki-Nc http://youtu.be/Rk_sAHh9s08 |
||
nuti_vio Postat pe 14 Noiembrie 2011 12:11 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2011-11-11 20:32:51Azi e ziua lui Tatoo? LA MULTI ANI!! ![]() La multi ani Tatoo !! |
||
cri_cat Postat pe 14 Noiembrie 2011 12:15 |
||
O zi frumoasa cu soare in suflet!! | ||
cri_cat Postat pe 14 Noiembrie 2011 12:16 |
||
Buna ziua ! ![]() Eu am citit din nou Micul Print... "Fie c� e vorba de o cas�, fie de stele, fie de pustiu, ceea ce le d� frumuse�e r�m�ne nev�zut." Antoine de Saint-Exupery Pot sa citesc de n ori, tot mai mult imi place ! O zi fr ! ![]() ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 14 Noiembrie 2011 12:19 |
||
Cri, Axl...o zi plina de zambete, presarata cu duiosie si izvor de liniste in suflet ![]() Iubire Iubesti - c�nd ulciorul de-aram� se umple pe r�nd, de la sine aproape, de flori si de toamn�, de foc, de-anotimpul din vine. Iubesti - c�nd suav� icoana ce-ti faci �n durere prin veac o tii �nr�mat� ca-n rana str�vechiului verde copac. Iubesti - c�nd sub timpuri prin sumbre v�ltori, unde nu ajung sorii, te-av�nti s� culegi printre umbre b�laiul sur�s al comorii. Iubesti - c�nd simtiri se desteapt� c�-n lume doar inima este, c�-n drumuri la cap�t te-asteapt� nu moartea, ci alt� poveste. Iubesti - c�nd �ntreaga f�ptur�, cu schimbul, odihn�, furtun� �ti este-n aceeasi m�sur� si lav� p�truns� de lun�. |
||
nuti_vio Postat pe 14 Noiembrie 2011 12:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
un sfat:) | 3 | De la: anaROBERT 3 August 2010 12:52 |
Educatia copiilor | 99 | De la: dor72 15 Aprilie 2011 12:34 |
LA MULTI ANI SI UN AN 2013 CU SANATATE SI NUMAI BUCURII ! | 9 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 21:43 |
|
||
Cum sa opti ce iti doresti "The Secret" | 57 | De la: tina22 29 Noiembrie 2015 09:27 |
Aromaterapie | 6 | De la: Ella_Cojocaru_1 29 Martie 2013 13:56 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an