Dac� se-ntinde o m�n� s� ��i ofere-un trandafir, cu ochii z�mbind a mul�umire vei admira petala, frumuse�ea florii de catifea. �i chiar dac� spinii te-n�eap�, chiar dac� picuri de s�nge vor colora durerea, nu, trandafirul e mult prea frumos s�-l poti refuza. ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 25 Ianuarie 2012 12:28 |
||
---|---|---|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 25 Ianuarie 2012 12:40 |
||
![]() ,,M� ascund dup� culoarea trandafirilor, cu petalele lor �mi acop�r moliciunea buzelor ce te doresc, cu parfumul lor �mi �mbrac trupul gol, ce te dore�te. Uneori te �nt�mpin cu spini ascu�i�i, r�s�ri�i �n clipe de neaten�ie, ce-�i las� urme de s�nge �n sensibilitate de suflet. Apoi, cu piele �nro�it� sub unghii pictate, te rog s�-mi �ndep�rtezi spinii r�bd�tor �i s� m� iube�ti intreag�. Te dore�te z�mbetul meu misterios, abia �ntrez�rit printre flori, te doresc palmele catifelat petalate cu piele aromat�. M� ascund dup� culoarea trandafirilor! Te iubesc din ascunz�toarea trandafirie, chiar a�a garnisit� cu spini." |
||
|
||
nuti_vio Postat pe 25 Ianuarie 2012 12:41 |
||
De la: Ioana007, la data 2010-03-12 13:57:34Aveti posibilitatea sa vorbiti aici de starea Dvs. nepoetica dar care are legatura totusi cu poezia, starea de emotie resimtita sau transmisa.Va astept. Am servit masa la Restaurant & Lounge din Centrul istoric din Bucuresti ,ma simt excelent,a venit iarna ,trebuie sa plec la Cancun in Mexic ,daca stiam ca vine iarna ramineam sa merg la schii ![]() |
||
garbo261156MADALINA Postat pe 25 Ianuarie 2012 14:49 |
||
De la: nuti_vio, la data 2012-01-25 11:45:38 ![]() ![]() ![]() ![]() buna dimineata ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 26 Ianuarie 2012 11:24 |
||
olimpioooooooooo, LMA!! sa ne traiesti! ![]() |
||
ufishor Postat pe 26 Ianuarie 2012 11:29 |
||
LA MULTI ANI si tieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee si acum o chestie care am citit-o cu putin timp in urma " Cum epilatul in stil brazilian s-a extins pe tot mapamondul, populatia de paduchi lati a scazut simtitor." ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 26 Ianuarie 2012 11:38 |
||
Servus lumeee! Tusi, veselia ta ii molipsitoare ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 26 Ianuarie 2012 11:47 |
||
Intr-un moment de reflectie, gol de cuvinte, m-am bucurat de darul pe care-l primim la pachet�cu viata- liinimii mele sa aleg bunatatea in locul micilor rautati, asa cum se inlatura neghina din grau pentru a scoate cea mai buna faina.berul arbitru si mi-am propus in taina Asa ca aleg in deplina cunostinta de cauza sa fac macar un mic bine, decat sa nu fac nimic din teama de a nu gresi; aleg sa daruiesc in loc de a astepta batand din picioare sa primesc; aleg sa te iert acum chiar daca ma vei amesteca, uita, iarasi peste ceva vreme; aleg zambetul si alung incruntarea, aleg imbratisarea, renuntand la inchistare, aleg fericirea si spun stop tristetii, aleg iubirea si astfel egoismul singuratic va pleca de bunavoie, caci el se sufoca si moare cand respira aerul proaspat si bogat al iubiri Alegerea aceasta binefacatoare aduce incantare in inimi de ingeri! Simina Rentea |
||
nuti_vio Postat pe 26 Ianuarie 2012 11:50 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 26 Ianuarie 2012 11:53 |
||
![]() Un barbat la psiholog: - Am venit la d-voastra cu o mica problema. Cred ca am o obsesie legata de sex. - Cum asa? Cum se manifesta? - Pai stati sa va explic. Dimineata la 5 ma trezesc. O simt pe nevasta-mea langa mine, ii simt caldura corpului nu ma pot abtine si... - Foarte bine, este normal sa... - Dar asta nu e nimc, la 7 cand ne trezim ea pregateste cafeaua si hop se apleaca in frigider dupa una alta si atunci eu iar nu ma pot abtine si... - Dar nu vad care.... - Lasati-ma sa termin. Cand sa iesim, sa plecam catre servici ma saruta dulce pe buze si atunci eu simt ca nu mai pot si o mai iau o data pe cuier.... - Va felicit aveti un... - Dar stati ca asta nu e totul. Ajung la servici si iau toate secretarele la rand si apoi spre sfarsitul programului le mai iau o data si dupa ce pleaca toate o iau si pe femeia de servici la o tura...Apoi ma intorc acasa, o vad pe nevasta-mea, nu ma pot abtine si... - Dar nu va suparati ca va intreb, dar de cand dureaza treaba asta? - Pai, sincer, ma gandeam sa incep de luni.... |
||
ufishor Postat pe 26 Ianuarie 2012 11:55 |
||
![]() ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 26 Ianuarie 2012 12:03 |
||
Nu m-a lasat garbo sa modific ![]() ![]() Intr-un moment de reflectie, gol de cuvinte, m-am bucurat de darul pe care-l primim la pachet cu viata- liberul arbitru si mi-am propus in taina inimii mele sa aleg bunatatea in locul micilor rautati, asa cum se inlatura neghina din grau pentru a scoate cea mai buna faina. Asa ca aleg in deplina cunostinta de cauza sa fac macar un mic bine, decat sa nu fac nimic din teama de a nu gresi; aleg sa daruiesc in loc de a astepta batand din picioare sa primesc; aleg sa te iert acum chiar daca ma vei amesteca, uita, iarasi peste ceva vreme; aleg zambetul si alung incruntarea, aleg imbratisarea, renuntand la inchistare, aleg fericirea si spun stop tristetii, aleg iubirea si astfel egoismul singuratic va pleca de bunavoie, caci el se sufoca si moare cand respira aerul proaspat si bogat al iubirii. Alegerea aceasta binefacatoare aduce incantare in inimi de ingeri! Simina Rentea |
||
nuti_vio Postat pe 26 Ianuarie 2012 12:10 |
||
http://youtu.be/dZUOzswbPb0![]() ![]() ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 26 Ianuarie 2012 21:32 |
||
![]() http://youtu.be/zQF9kpwupeU |
||
nuti_vio Postat pe 26 Ianuarie 2012 21:41 |
||
buna dimii !las cafelute la fetele cochetele si fug la munci ![]() ![]() ![]() |
||
floare_cu_colti Postat pe 27 Ianuarie 2012 09:32 |
||
Neata floricica ![]() o zi usoara sa ai! |
||
cri_cat Postat pe 27 Ianuarie 2012 09:35 |
||
Buna ziua! Floris ![]() si noua ne e dor de tine ![]() ai grija de tine |
||
nuti_vio Postat pe 27 Ianuarie 2012 12:33 |
||
http://youtu.be/wUNCkXcwGRA | ||
nuti_vio Postat pe 27 Ianuarie 2012 12:35 |
||
![]() ![]() ![]() dau soare pe zapada cine imi trimite plzzzzzz ![]() ![]() eu va trimit soarele ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 27 Ianuarie 2012 12:38 |
||
Eu ![]() cam cat? ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 27 Ianuarie 2012 12:44 |
||
multaaaaaa la noi nu-i gram de zapada ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 27 Ianuarie 2012 12:57 |
||
http://taristraine.blogspot.com/ | ||
marea77 Postat pe 27 Ianuarie 2012 13:44 |
||
va salut nutzisorilor ![]() gazduta ![]() la mine e iarna, e frumos |
||
dor72_ Postat pe 27 Ianuarie 2012 17:18 |
||
seara buna , fetele ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 27 Ianuarie 2012 20:36 |
||
jeanette, salutare ![]() ieri ai fugit cu vin cu tot |
||
cri_cat Postat pe 27 Ianuarie 2012 20:38 |
||
nu ...ca-i butoiul plin | ||
jeanette40 Postat pe 27 Ianuarie 2012 20:46 |
||
E IARNA...IARNA !!Asa e de frumos !!Si e adevarat!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 27 Ianuarie 2012 23:22 |
||
Betty... sa ai placere la munte !!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 29 Ianuarie 2012 06:57 |
||
ERATA: am descoperit unu'..... ! ![]() |
||
barboneli Postat pe 29 Ianuarie 2012 13:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Un document cutremur�tor al bisericii ortodoxe grecești | 63 | De la: elisabeta_boia 15 Octombrie 2011 18:52 |
Un tata are doar datorii fata de copilul lui? | 127 | De la: KNIGHT_31 14 Decembrie 2010 19:42 |
topic pentru intrebari idioate! si raspunsuri pe masura! | 57 | De la: heartbit 3 Martie 2013 11:46 |
|
||
relationarea pe internet!!! | 20 | De la: eu_vio 29 Martie 2010 21:45 |
ce sa fac ca sa fim din nou impreuna? | 42 | De la: anna5 22 Ianuarie 2013 19:16 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an