Desi mi-e cald tremur in ganduri in suflet si inima tremur pentru tacerea care-i alba acum si care in noapte ii ia culoarea |
||
DD_BB Postat pe 3 Februarie 2012 22:04 |
||
---|---|---|
buna dimineata fetele ....sa aveti o zi frumoasa , ca voi ![]() soareeeeeeeeeeeee , te mai astept mult ? |
||
jeanette40 Postat pe 4 Februarie 2012 10:53 |
||
'neata tuturor, aici langa Clermont e soaaaare, dar si frig taaare. | ||
|
||
charmelen Postat pe 4 Februarie 2012 11:46 |
||
Buna dimineata ![]() Nu avem apa..au inghetat tevile ![]() |
||
chanty Postat pe 4 Februarie 2012 11:50 |
||
hello, chantyyy!!!... ai devenit cam scumpa la vedere...:)) |
||
eu_geminy Postat pe 4 Februarie 2012 11:53 |
||
Eu_g ![]() ![]() ![]() |
||
chanty Postat pe 4 Februarie 2012 12:04 |
||
chanty,... in primul rand, nu e ograda mea...:)) mai dau cate o raita pe-aici, ca omul la carciuma, ca sa ma destind si sa rad cu oameni OK, ca sa rad de asemenea de bezmetici si mai ales de indivizi cu un nivel de prostie peste limita legala, si cam atat...:)) e ca-n "Young & Restless" aici. daca scapi 1000 de episoade, esti cam tot pe-acolo si n-ai pierdut absolut nimic...:))) |
||
eu_geminy Postat pe 4 Februarie 2012 12:17 |
||
Azi a fost un mareeee concurs ,la Straja,de facut OAMENI DE ZAPADA!!! ![]() ![]() Lume multaaa,din te miri din ce colturi de tara ![]() ![]() Acum veti intelege starea mea de spirit...aaaaa,eu nu am participat la concurs..stiam ca am sa plec mai repede..poate la anul! ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 4 Februarie 2012 20:35 |
||
no shezi bland, intelegem ca te-i mai cherchelit... alta bucurie, de unde?:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 4 Februarie 2012 20:37 |
||
Intr-o zi sotul vine mai devreme acasa si uimit o gase�te pe nevasta-sa cu amantul ei. Surprins, acesta �i spune amantului: - Sunt un om relativ calm. Hai �n camera cealalt� s� discut�m. Amantul bucuros c� nu are probleme se duce �n camera de al�turi �i st� de vorb� cu so�ul femeii ca de la b�rbat la b�rbat. - Fii atent cum facem, zise sotul calm, voi trage dou� focuri de arma �n aer si ne vom preface mor�i. La cine va veni nevasta-mea, acela o va pastra. - OK. Sotul trage doua focuri de arm� si din camera alaturata se aude: - Costele, iesi de sub pat ca s-au impuscat dobitocii aia. |
||
VOIAJOR Postat pe 5 Februarie 2012 07:50 |
||
In sfarsit zapada la Timisoara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 5 Februarie 2012 12:35 |
||
Si Bihorul e sub nameti. Am lopatat ieri la zapada cat in cinci ierni. | ||
SAL Postat pe 5 Februarie 2012 13:06 |
||
De la: chanty, la data 2012-02-04 11:50:06Buna dimineata Si la mine a inghetat dar cu dragoste si caldura sufleteasca am rezolvat problema ![]() |
||
VOIAJOR Postat pe 5 Februarie 2012 16:24 |
||
O plimbare luuunga in oras,pana sus-sus la Brazi..prin zapada mare si pufoasa!! ![]() ![]() ![]() ![]() Acum poate sa inceapa o noua saptamana de activitate si de concentrare...!1 ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 5 Februarie 2012 20:59 |
||
Veni si noaptea ca un dor pribeag Uitandu-se cu ochiul stang din prag Afara canta vantul prin nameti Cu strigate de parca oameni beti Se-mpiedica si tipa fara rost De vantul rece vrand la adapost. Doar eu cu gandul inca ratacesc Si caut ceea ce nu mai gasesc Iluziile sa ma prinda calde In visul lor de noapte care arde Cu semne de iubiri ce-au ratacit Si-nghetul iernii-n geam le-au zalogit. Gonesc prin mine prea curata umbra Ii simt caldura cand prin sange umbla In ratacirea ei dintotdeauna De parca-n mine-i risipita luna. Sunt sfasiat de dorul tau cand treci Plin de taceri cand calde sau mai reci In palma ta sunt fulgul amutit Care-n caldura palmei s-a topit. Tu te-ai pierdut in iarna in vartej Cu haina ta cea verde sau cea bej Cu ochii tai ce-i care nu raspund Printre troiene, pasii mi-i scufund. Si-am sa ma nasc o antiprimavara Cu ghiocei si coarde de vioara Pe care catre-amurguri am sa cant Suflarea ta, pierzanduse-n cuvant. o poezie frumoasa de la prietenul nostru Vanghelis |
||
jeanette40 Postat pe 5 Februarie 2012 21:26 |
||
Poezia asta imi aminteste de "A cazut o frunza-n calea ta.." ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 5 Februarie 2012 23:45 |
||
Azi?O stare de optimism...bine ca si-a dat Boc demisia!! ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 6 Februarie 2012 23:29 |
||
Doamnelor si domnilor!!!Intrati la "Stare"....Asa de lehamite va e de tot?ca nu puteti nici aici macar sa va plangeti? ![]() Si eu..tot a lehamite..cand ma uit la politicienii "nostri"....Vorba cantecului:Vin ai nostri,pleaca-ai vostiri:Noi ramanem toti ca prosti!! ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 7 Februarie 2012 20:18 |
||
buna dimineata , fetele .......buna dimineata![]() |
||
jeanette40 Postat pe 8 Februarie 2012 08:49 |
||
Neata! ce faci Jeny? e zapada mare la voi? :-* |
||
cri_cat Postat pe 8 Februarie 2012 09:23 |
||
buna sa va fie inima o cafea imbunatatita ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 8 Februarie 2012 13:12 |
||
si binedispusa cu paracetamol si servetele ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 8 Februarie 2012 13:25 |
||
Nu mai pl�nge, risip� de �erve�ele! ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 8 Februarie 2012 13:32 |
||
da...si trebuiesc taiati mai multi copaci. cred ca am un prosop de baie ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 8 Februarie 2012 13:35 |
||
Evocare Ea era frumoasa ca umbra unei idei, a piele de copil mirosea spinarea ei, a piatra proaspat sparta a strigat dintr-o limba moarta. Ea nu avea greutate, ca respirarea. Razanda si planganda cu lacrimi mari era sarata ca sarea slavita la ospete de barbari. Ea era frumoasa ca umbra unui gand. Intre ape, numai ea era pamant. Nichita Stanescu |
||
Eugenia69 Postat pe 8 Februarie 2012 13:44 |
||
M-am gandit cu drag la tine pana nu te-am cunoscut, Te stiam numai di nume,de nu te-as mai fi stiut; Si-am dorit sa pot odata sa te vad pe tine eu, Sa-ti inchin a mea viata,sa te fac idolul meu. M-am gandit...1883-Veronica Micle |
||
elisabeta_boia Postat pe 8 Februarie 2012 22:44 |
||
buna dimineata fetele ! soareeeeeeeeeeeeee , mai suntem si noi pe aici | ||
jeanette40 Postat pe 9 Februarie 2012 10:34 |
||
Buna seara!Gata din seara asta..intru in cura de slabire-seara mananc numai iaurt gol si apa plata!Atat!Am de dat ..2 kg. jos..ce usor si repede le-am pus,acum vine..greul..le voi da mai greu jos...offf! O zi iaurt,o zi ceai de fenicul cu miere!Asta numai seara,in rest=normal. IARNA s-a instalat "confortabil" si nu vrea sa se grabeasca sa plece!Bine si face!! ![]() ![]() Da maine va ninge iar,uraaaa!!!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 9 Februarie 2012 21:45 |
||
buna seara . dap apadaaa si iar zapadaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
floare_cu_colti Postat pe 9 Februarie 2012 22:33 |
||
Daca vrei sa vezi numai partea goala a paharului...toate iti vor fi portivnice! ![]() ![]() Necazuri au unii si cand ploua,si cand e prea mult Soare,si cand bate vantul... ![]() ![]() ![]() Si acum :Buna dimineataaaaa !!! ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 10 Februarie 2012 07:30 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Dac-as fi pentru o zi presedinte... | 98 | De la: fleurdelis 9 Decembrie 2009 21:00 |
urgent | 5 | De la: hermosa20 10 Iulie 2012 08:34 |
voi credeti in vise? | 6 | De la: deea89 17 Aprilie 2012 01:41 |
|
||
Problema mea... | 13 | De la: elisavuri 26 Noiembrie 2011 15:08 |
ce simtiti cand sunteti departe de persoana iubita? | 139 | De la: ratuscaceaurata 14 Noiembrie 2011 18:00 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an