Eu, am fluturi in stomac!....maine ,sper ca nu se muta. Noapte bunicica! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 14 Martie 2012 22:54 |
||
---|---|---|
pe bune? esti indragostit! ![]() |
||
Astarta Postat pe 15 Martie 2012 08:05 |
||
![]() ![]() ....cand se muta la cap? ![]() ![]() |
||
|
||
Fss_ssu Postat pe 15 Martie 2012 13:24 |
||
![]() Ii tzac,tzac si cu bau,bau? ![]() Am o stare, tematoare.....doar pentru altii ma tem eu. ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 15 Martie 2012 13:29 |
||
afara ninge mi-au inflorit toate violetele de la ferestre! am albe si cu petale crete, am roz, am violete ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 15 Martie 2012 19:13 |
||
wow .........foarte frumoase la noi nu ninge , dar au rasarit viorelele , ghioceii sunt infloriti , zambilele si lalelele au rasarit ...si azi am adunat mielusei foarte frumosi |
||
jeanette40 Postat pe 15 Martie 2012 19:19 |
||
nu se mai satura mielusei sa se joace prin zapada ![]() rabdare, rabdare, rabdare...vine ea si primavara! abia stept sa-mi bag nasul intr-un buchet de ghiocei ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 15 Martie 2012 19:22 |
||
eu stau aproape ...in padure si abia astept sa o vad inflorita ghiocei am in gradinita casei |
||
jeanette40 Postat pe 15 Martie 2012 19:42 |
||
eu stau apropate de ....ecranul calculatorului si vad padurea ![]() da am doi gugustiuci in grija, an de an, la geamul de la bucatarie ![]() jeanette cred ca-i tare frumos la tine. |
||
Eugenia69 Postat pe 15 Martie 2012 19:51 |
||
cred ca si la tine e frumos.....si eu am un cuib de gugustiuci la coltul casei ![]() cate asemanari ... |
||
jeanette40 Postat pe 15 Martie 2012 19:56 |
||
In fata geamului meu e o magnilie..abia astept s-o vad inflorita!1 ![]() ![]() Dupa ghiocei merg in padure si culeg cat sa-i duc mamei un buchetel...sa-si bage nasul in ei! ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 15 Martie 2012 21:49 |
||
http://youtu.be/VsZW1vjE0WQ sa vina primavara si sa ne para bine de fiecare floare pe care o primim .........Gheorghe Gheorghiu |
||
jeanette40 Postat pe 15 Martie 2012 22:06 |
||
�i eu stau aproape de p�dure. Duminic� am cules ghiocei. NB! ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 15 Martie 2012 23:50 |
||
fete, flori, baieti ... se vede ca vine primavara ![]() Buna dimineata! :) |
||
cri_cat Postat pe 16 Martie 2012 07:13 |
||
De la: Ioana007, la data 2010-03-12 13:57:34Aveti posibilitatea sa vorbiti aici de starea Dvs. nepoetica dar care are legatura totusi cu poezia, starea de emotie resimtita sau transmisa.Va astept. Acazut bruma,a topito soarele si am un chef... http://www.youtube.com/watch?v=eR_txzjAhfs&feature=related |
||
VOIAJOR Postat pe 16 Martie 2012 09:04 |
||
![]() Nic' ,n-are asemanare. Unde dai si unde crapa! So' dus tati' azi / apa. ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 16 Martie 2012 15:43 |
||
Nuuu, io-s pe ar�tur�! ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 16 Martie 2012 15:50 |
||
neeeeeee eu sunt pe fotoliu...mananc si va citesc...aratura nici vorba !!! ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 16 Martie 2012 16:35 |
||
![]() ...frumoasa mea,in ,noaptea ,asta....stop masini! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 16 Martie 2012 17:06 |
||
mai sunt fluturi aici? | ||
Astarta Postat pe 16 Martie 2012 17:57 |
||
cini bre , are fluturi ??? |
||
jeanette40 Postat pe 16 Martie 2012 18:04 |
||
unul incantat de fluturi. ![]() |
||
Astarta Postat pe 16 Martie 2012 18:25 |
||
![]() ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 16 Martie 2012 18:30 |
||
aduc naftalina? ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 16 Martie 2012 18:35 |
||
Vine PRIMAVARA pe dealuri si campii, Suna-n toata zarea de cantece zglobii, Peste dealuri si livezi,zboara o urare, PRIMAVARA-ai inflorit...BINE_AI VENIT!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 16 Martie 2012 23:05 |
||
De la: suparatu_, la data 2012-03-16 17:06:26 auzi suparatule pe viata !!!! de metabolism la cheie ai auzit ???? asa ca masini puteti musca pedala de acceleratie !!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 17 Martie 2012 00:40 |
||
va mai amintiti? ![]() De pe-o �bun� diminea�� Cu tulpin� de c�rcel, A s�rit un g�nd�cel Cu must��ile de a��. Al�i g�ndaci, m�run�i �i ro�ii, Care-�i poart� fiecare Ochelarii pe spinare, Dorm la soare, somnoro�ii! Iar pe-un fir de p�p�die, Ce se-nal��, drept, din iarb�, Suie-un c�r�bu� cu barb�, �n h�inu�� aurie. Suie, m�ndru �i gr�bit, S� vesteasc�-n lumea mare: - Preacinstit� adunare, Prim�vara a sosit! Buna dimineata ![]() ![]() ![]() o zi frumoasa! |
||
Eugenia69 Postat pe 17 Martie 2012 06:22 |
||
preacinstita adunare, v-ati trezit cu noaptea-n cap. ![]() e soare! ![]() ![]() |
||
Astarta Postat pe 17 Martie 2012 10:12 |
||
Asculta pasarelele,mangaie un ghiocel,zambeste vecinului vesnic imbufnat si sa vezi ce zi buna o sa ai ![]() |
||
Rotty Postat pe 17 Martie 2012 10:24 |
||
stare, asta http://www.youtube.com/watch?v=cwUS7anj_Z4 surioara ![]() ![]() ![]() si Legenda lacrimioarei In rai nici o minune placuta nu lipsea. Vazduhul lin, racoare, a crini amirosea, Caci albele potire in veci tot inflorite Scoteau din a lor sanuri arome nesfarsite. Lumina era moale si-ndemnatoare soptii. Nici noaptea urma zilei, nici ziua urma noptii. Prin arbori cantau pasari, prin aer zburau ingeri, Si nu gaseau rasunet in el a lumii plangeri; Caci scris era pe ceruri, pe frunze si pe unde: Nici umbra de durere aice nu patrunde . Pe maluri verzi, frumoase, de rauri limpezite, Stau sufletele blande, iubinde, fericite, Gustand in linistire cereasca veselie Ce-n fiecare clipa cuprinde-o vecinicie. Dulce-adapost de pace, gradina-ncantatoare... Avea orice minune, dar ii lipsea o floare. II Si iata ca soseste un oaspe de pe lume, Un suflet alb si tanar pe-un nor de dulci parfume; Iar sufletele toate ii ies lui inainte, Primindu-l cu zambire, cu gingase cuvinte, Si-i zic: In raiul nostru bine-ai sosit, copile! Curand plecasi din viata! Nu plangi a tale zile? Nu, caci am dat o clipa de viata trecatoare Pe alta mai ferice si-n veci nepieritoare. Si nu ti-e dor acuma de lumea pamanteasca? Nu, caci mai mult imi place intinderea cereasca. Cum? Nu lasi nici o jale pe urma ta duioasa? Ah! las o mama scumpa, o mama dragastoasa Si vecinic dupa dansa voi plange cu durere! Zicand, copilul plange, lipsit de mangaiere, Si lacrimile-i calde se schimba-n lacrimioare. De-atunci nu mai e lipsa in rai de nici o floare! Alecsandri |
||
dor72_ Postat pe 17 Martie 2012 10:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cabinetul -sufletelor | 46 | De la: daria_ 18 August 2011 23:46 |
:D | 10 | De la: Jojolin 24 August 2010 16:30 |
Ti-ai insela sotia cu o femeie care ti-ar oferi un milion de euro pt o noapte de amor? | 76 | De la: marceltuky 24 Iunie 2012 14:58 |
|
||
Ce-si doresc femeile? | 748 | De la: no_identify 9 Mai 2010 09:17 |
dedicaTIE - Dedicatii speciale, personalizate | 1 | De la: burunducel 21 Septembrie 2010 11:40 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an