M'neatza! S/M/D/S/A/ Astept! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 4 Aprilie 2012 09:05 |
||
---|---|---|
![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 4 Aprilie 2012 09:23 |
||
Toate demult plecate, Speran�e nen�scute, vise uscate, �n fuga timpului abandonat de noi, C�nd credeam c� se poate �i �napoi, �n al sentimentelor misterios ocean, S� c�ut�m valul c�ndva pierdut, Luna �i ziua din acel an, Clipa primului s�rut, Primului zbor �n al iubirii univers, N�scut din dulcea ta voluptate, Melodie de dor pe dulce vers, ... S� mai trecem odat� prin toate... B. |
||
|
||
Axl_22 Postat pe 4 Aprilie 2012 11:31 |
||
Axl ![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 4 Aprilie 2012 11:37 |
||
Rotty ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 4 Aprilie 2012 11:40 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=Gzn9KE0lork&feature=related ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Persia Postat pe 4 Aprilie 2012 22:37 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=N8C4WaYPlf0&feature=related foarte frumos ![]() ![]() ![]() |
||
Persia Postat pe 4 Aprilie 2012 22:54 |
||
noi ... aseara ma gandeam la noi , la stelele noptii , la recile ploi ce au curs adesea in noi , la vantul salbatec ce plange cu lacrimi de ploi ... |
||
jeanette40 Postat pe 4 Aprilie 2012 23:55 |
||
M� g�ndeam la noi, la nopțile cu parfum de flori tei �nfloriți... O s� mai fie și ceru-nstelat, Eu aștept ploaia cald� de var� și bate un v�nt rece.... p�cat. |
||
Axl_22 Postat pe 5 Aprilie 2012 00:08 |
||
da , langa ei , langa teii aceia am plans , am ras , si ne-am iubit , si ne-am certat dar ei au inflorit neincetat , si cu parfumul lor ne-au imbatat si-au asteptat sa ne iubim din nou , ca altadat ' ... |
||
jeanette40 Postat pe 5 Aprilie 2012 00:17 |
||
Dar aveti o ..stare de "Poezii Stangace.." ![]() ![]() O stare de melancolie am si eu.. Imi iau srazile cu mine Ma infasor in ele Si dispar din viata ta, Si din viata mea dispar.. Ochii mei is sus Unde m-or fi dus Drumurule nu-s.. Imi iau iarasi drumurile Cu mine Cand vei vedea ca nu-s? Nici ..jos.. Nici ..sus,...supus.. ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 5 Aprilie 2012 00:50 |
||
buna dimineata lume ! Astazi sunt tare fericit! |
||
VOIAJOR Postat pe 5 Aprilie 2012 08:14 |
||
Buna dimineata !Fericirea ta ma bucura ![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 5 Aprilie 2012 08:21 |
||
![]() S/ M/ D/ S / A/ ![]() fr. zi ....ROTTY ! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 5 Aprilie 2012 10:25 |
||
De la: suparatu_, la data 2012-04-05 10:25:29 ![]() ![]() ![]() multumesc anticipat ..Suparatule...sper ca nu te-am...suparat cu intrebarea... ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 5 Aprilie 2012 22:33 |
||
De la: Ioana007, la data 2010-03-12 13:57:34Aveti posibilitatea sa vorbiti aici de starea Dvs. nepoetica dar care are legatura totusi cu poezia, starea de emotie resimtita sau transmisa.Va astept. Bre astazi m-am suparat ,am mers in gradina dar a venit ploaia asa ca am intrat in casa am scos o pastrama si 3/4 vin de capsunica si acum am o stare de somnolenta .Pina rasare soarele trag un pui de somn ! http://www.trilulilu.ro/muzica-populara/ma-trezesc-din-mahmureala |
||
VOIAJOR Postat pe 6 Aprilie 2012 12:27 |
||
![]() ![]() iote asa : S/ starea M/ a mea D/ de S/ spirit A/ azi... simplu ![]() se coc Cozonacii si Pasca in cuptor ! Zi fr. ! |
||
Fss_ssu Postat pe 6 Aprilie 2012 12:32 |
||
Stare...http://www.youtube.com/watch?v=VT1-sitWRtY | ||
Axl_22 Postat pe 6 Aprilie 2012 15:34 |
||
De la: Axl_22, la data 2012-04-04 11:31:30 http://www.youtube.com/watch?v=SsybFW5-8HA&feature=related |
||
VOIAJOR Postat pe 6 Aprilie 2012 18:48 |
||
Dle, io nu te �n�eleg! Bag� muzichie, dac� vrei! Da' de ce m� citezi? Ce are muzica arab� cu poezia citat�? ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 6 Aprilie 2012 19:15 |
||
![]() Sara! ..lasa omu' sa citesca / pe fond muzical / ![]() ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 6 Aprilie 2012 19:38 |
||
seara buna , seara buna ..... | ||
jeanette40 Postat pe 6 Aprilie 2012 21:46 |
||
De la: Ioana007, la data 2010-03-12 13:57:34Aveti posibilitatea sa vorbiti aici de starea Dvs. nepoetica dar care are legatura totusi cu poezia, starea de emotie resimtita sau transmisa.Va astept. Putin obosit dupa lucrarle de remediere la vila mea ,cauzate de iarna trecuta din cauza zapezii si inghetului.Se simte acum mai mult lipsa unei sotii care sa ma ajute in gospodarie,asa ca am hotarit sa ma insor in acest an. |
||
CAVALER Postat pe 6 Aprilie 2012 22:40 |
||
Mi se n�zare-ades c�nd stau la mas� Ca-n vise, s� m� legene o lotc� �i �necat�-ntr-un pahar de votc� Doar versuri extra mintea s� descoas�. Dar �mi e leg�nat� doar�ideea C� sunt neleg�nat� tocmai eu Pe bra�ele tari de lover gen Morfeu C�nd m� visez o, doamne, Galateea. �n lumea-mi ireal internaut� Z�d�rnicit �n fapt mi-a fost demersul �i-amestecat p�n�-n matrice versul De-mi v�d frumoas� ast�zi mutra slut�. �n idealuri mi se zbate crampa �n lumea rea, grotesc� �i caduc� Iar primavera asta�m� usuc� �n �es�tura-n care m-a prins stampa. Mi-e r�u �i bine dar defapt, totuna C�nd �ntre inocen�� �i p�cat Pot s� transform un �nger �n damnat S� se cruceasc� p�n� chiar �i luna. Spre nic�ieri e-un drum care m� duce Sau poate nu�dar, cine s� mai �tie� Acum c�nd via�a toat� mi-e �n vrie De nu mai �tie �ncotro s-apuce. Dar merg-nainte tare ca berbecul La fini�, m� a�teapt� doar un zid Lovit �mi e un g�nd ce-acum �nchid C�nd pour toujour mi se aprinde becul. Delia Staniloiu ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 6 Aprilie 2012 22:44 |
||
Sunt clovnul care a uitat s� r�d�, Acela datorit� c�ruia z�mbea�i, M� cople�e�te o triste�e h�d� Dar spectatorii nu sunt vinova�i. Am fost aplaudat sub reflectoare, O via��-ntreag� m-am fardat strident, Iar ast�zi oboseala-n mine doare �i m� asediaz� zilnic, insistent. Am f�cut tumbe �n arena vie�ii, C�deam �n cap, m� ridicam r�z�nd, �mi beam un ceai sub pleoapa dimine�ii �i adormeam, la spectatori vis�nd� �n ochii vo�tri, clovnul griji nu are, El r�de zi �i noapte, e hilar, V� face via�a mare s�rb�toare, Un clovn, la circ, e strictul necesar. Un clovn nu are via�� personal�, Cum po�i iubi un clovn? � ve�i r�de sec, Iubirea unui clovn e-o p�c�leal�, Iubirea unui clovn e un e�ec� Dar eu am pl�ns departe de aren�, Ferit de reflectoarele fierbin�i, �i-n mine dragostea tr�ia peren�, �ntre�inut�-n timp de rug�min�i. M-am tot zb�tut s� caut dezmierdare, Am vrut s� am momentele de dor, Mi-am construit �n suflet un circ mare �i am iubit, r�z�nd, �nt�mpl�tor� Sunt clovnul care-�i caut� pereche Av�nd tavanul circului drept cer, �i pl�ng pe-ascuns �n sala foarte veche, Atunci c�nd dreptul la iubire-l cer� C. L. |
||
Axl_22 Postat pe 6 Aprilie 2012 22:52 |
||
Buna dimineata! ![]() Azi diminea�� z�mbetul buzelor mele a str�b�tut cu privirea desi�ul norilor; seninul a dezv�luit timid copacii �nflori�i. Verdele salciei tremur� printre stropii de ploaie, o raz� de soare ive�te curcubee �ntre genele mele, florile de cais parfumeaz� umede aerul, z�mbesc de diminea��, abandonat� Prim�verii! Simina Rentea ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 7 Aprilie 2012 08:59 |
||
Nutica ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 7 Aprilie 2012 09:03 |
||
buna dimineata! tocmai ce cautam topicul asta sa va las un gand de primavara. O primavara frumoasa cu mult zambet si fericire! ![]() |
||
cri_cat Postat pe 7 Aprilie 2012 09:04 |
||
Rotty, fecioarele stiu a citi in suflete ![]() ![]() Cri, multumim pt gandul tau cel bun....si mai ales pt faptul ca nu ne-ai uitat... o primavara inflorita sa-ti fie sufletul... ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 7 Aprilie 2012 09:31 |
||
Nutica si eu tot fecioara ![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 7 Aprilie 2012 09:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
PROVERBE | 224 | De la: palmier 5 Noiembrie 2012 20:38 |
Ce sperante aveti pe 2011? | 55 | De la: garbo134266 21 Februarie 2011 13:25 |
Dupa atitea sarbatori a venit si rindul lui IOAN sa dea cep la butoi ! | 8 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 21:46 |
|
||
Rugaciune la Sf. Marta (novena) | 11 | De la: garbo159660 18 Ianuarie 2016 00:39 |
dragele mele prietene , sunt sigura ca aveti un raspuns si pentru mine | 122 | De la: Lidiaolteanu 20 Aprilie 2010 17:16 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an