Multumesc, cu siguranta va fi o zi plina...zugravit, smotru samd dar toate activitatile le voi desfasura pe un fond muzical....boxele la maxim... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=-eCvTx5nDDA&feature=related |
||
nuti_vio Postat pe 7 Aprilie 2012 09:59 |
||
---|---|---|
nu v-am uitat Nuti ![]() doar am fost un pic cam prinsa de multe treburi spor sa ai la treaba ![]() |
||
cri_cat Postat pe 7 Aprilie 2012 10:20 |
||
Zi frumoasa si de la mine Floricelelor! Si primavara lunga/ verde / cu ploi calde ![]() Jeny Rose Nuti ...poeziorele voastre superbe....nu ma lasa sa imbatranesc si imi alunga tristetea de fiecare data! zile fr. de sfintele sarbatori ce se apropie! ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
Fss_ssu Postat pe 7 Aprilie 2012 11:42 |
||
seara buna , frumoasele ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 7 Aprilie 2012 21:20 |
||
Pentru Nuti-Vio si Jeanette de la unul dintre prietenii nostri comuni: Toti pomii dau acum tarziu in floare Numai caisul meu s-a scuturat Tacerea noptii� sufletul imi doare Cand umbra ta din mine a plecat Cad ploile ca o insingurare Luceferii mai infloresc in cer Calatoresc prin lumi imaginare Si tremur de al clipelor mister Orice as spune vorbele-mi sunt ciunte Trec ingerii de aripi� parasiti Coboara cerbii drumul de pe munte De luna alba, inca poleiti Doar intre noi mai este intuneric Cuvintele ca frunzele fosnesc Iluziile ard in tine feeric Desi pe mine-acum ma osandesc Incearca noaptea cerul sa il urce Bat frunzele cu-arama lor la geam Privighetoarea sade pe o cruce Doar visele se scutura din ram E visul meu o incapere goala Prietenii m-au parasit de mult Cu mainile-amandoua stranse-n poala In noapte doar tacerile ascult As vrea din spatiu sa te rup fiinta Doar frunzele danseaza pe alei Iubire m-am pierdut in necredinta Si nu mai cred de loc in ochii tai Trec cactusii cu florile lor rare Parfumul lor se-mprastie suav Iar noaptea plange alb in osuare Batand tarziu cu clopotele grav. |
||
garbo_1713 Postat pe 7 Aprilie 2012 21:28 |
||
Sper ca nu mi-o luati in nume de rau daca va mai postez o poezie scrisa de aceeasi persoana? Noi ne iubim in lumea virtuala Cu umerii ingreunati de ploi Abandonati de fiece greseala Ce ne atinge tandru pe-amandoi Ploua marunt cu doruri revarsate Ne musca glezna timpul ce-a trecut Cad clipele ca niste flori uscate Intr-un desert in vorbe prefacut Doar pasii tai gonesc plini de mistere Cand noaptea se coboara din inalt Si luna printre ramuri curge miere Alunecand incet prin geamul spart Mi-e gura de pacate iar uscata Mi-s bratele cuprinse de-asteptari In noaptea mea sa curgi inmiresmata Ca flacara dansand in lumanari |
||
garbo_1713 Postat pe 7 Aprilie 2012 21:31 |
||
multumim mult .... ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 7 Aprilie 2012 21:37 |
||
Fiindca tot ratacesc prin lumea lui... iti cer voie Jeanette sa mai postez o poezie: Intre noi s-a tras oblonul Suntem doi ca orisicare Plin de apa e gazonul Si noi plini de incercare Am sadit in noi iubirea Dar primiram ca un schimb Amintiri si despartirea Si al ingerilor nimb Catre cer se urca ruga Celor care nefiresc Au semnat cu pasii fuga Si-au uitat ca mai iubesc Intre noi drama se-ntinde Nebunia e comuna Umbra noptii o vom vinde Cerului abrupt cu luna. |
||
garbo_1713 Postat pe 7 Aprilie 2012 21:43 |
||
http://youtu.be/XBjyL1OjsqA Armik ... Cartas de amor |
||
jeanette40 Postat pe 7 Aprilie 2012 21:52 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=n77pdfQ-_o0&list=UUnRW4ktITvzXCpCuy-5v0sA&index=1&feature=plcp | ||
garbo_1713 Postat pe 7 Aprilie 2012 22:05 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=ZTxeOX88KaQ&list=UUnRW4ktITvzXCpCuy-5v0sA&index=2&feature=plcp | ||
garbo_1713 Postat pe 7 Aprilie 2012 22:07 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=95DDa8rhgIo&list=UUnRW4ktITvzXCpCuy-5v0sA&index=3&feature=plcp | ||
garbo_1713 Postat pe 7 Aprilie 2012 22:09 |
||
Si pentru Iasomia: http://www.youtube.com/watch?v=chll2_xed44&feature=relmfu |
||
garbo_1713 Postat pe 7 Aprilie 2012 22:24 |
||
http://youtu.be/kqgO2hhFUdc ![]() si pentru tine , ca ne-ai incantat sufletul |
||
jeanette40 Postat pe 7 Aprilie 2012 22:33 |
||
Pentru Nuti si Jeanette. Sper sa nu se supere ca am exagerat putin Eu te-am iubit ca pe-o icoana Crescuta-n zidul parasit Pe umeri ploaia galben toarna Un vis curgand la nesfarsit Am incercat iar sa te chem Am incercat sa te intorc Din norii stransi ca intr-un ghem Fluide lacrime se torc Si curg pe umerii tai goi Dureri de noapte un hazard Si-n miezul adunat din ploi Taceri cu freamate ne ard Umbre ne ducem zgribuliti Spre un apus sau rasarit Noi de iubire parasiti Calcand prin dorul infinit Eu te-am iubit, tu n-ai ramas Pustiu-n vorbe a-nflorit Catre abis mai am un pas Si un cais care-a murit Petalele incet se scurg In umbra noastra cu oftat Sunt singur ratacit in burg Si ploaia rece m-a udat Ma uda noptile pe rand Din glezna cu taceri ma rup Ascult cum ingerii plangand Spre Raiul gol acum se duc. Degeaba plang degeaba strig La pieptul meu gonit ma strang Ma musca luna ca un frig Privighetoarea canta-n crang Si ape repezi ma ating Ma dezgolesc de radacini Trunchi de copac acum ma sting De stele rupt ca de rechini Departe trec iluzii vii Si eu ma rog de Dumnezeu Ca tu in umbre sa mai fii Chiar daca plec acuma eu Ramane-n urma un poem Cu versuri moarte, versuri vii E prea tarziu ca sa ma tem E prea devreme tu sa fii Ne ducem ingeri blestemati Spre cerul revarsat de sus Si stiu ca nu vom fi chemati In clipa-n care am apus Aripi intind acum de plumb Iar ploaia cade garantat Chiar descheiat acum la bumb Iubito dorul ti-am lasat E casa goala plang in geam Luceferii ce-au inflorit Si ploaia freamata pe ram Candva eu trupul ti-am iubit Aceleasi nopti vor trece reci Prin pasii tai uscati de vant Va fi si vremea ta sa pleci Umbra intoarsa in pamant Si florile in zori de zi La crucea ta, vor bate alb Cand primaveri vor inflori Atat de verde pe la gard |
||
garbo_1713 Postat pe 8 Aprilie 2012 01:02 |
||
La multi ani !!! pentru toate florile de pe aici si din viata voastra, ![]() |
||
jeje2011 Postat pe 8 Aprilie 2012 06:53 |
||
De la: Ioana007, la data 2010-03-12 13:57:34Aveti posibilitatea sa vorbiti aici de starea Dvs. nepoetica dar care are legatura totusi cu poezia, starea de emotie resimtita sau transmisa.Va astept. Cam mohorita ziua de Florii,dar astazi sunt tare fericit ! http://www.youtube.com/watch?v=Yv6-GjqsQ2w&feature=related ![]() |
||
VOIAJOR Postat pe 8 Aprilie 2012 09:03 |
||
fratelo. multumesc frumos... ![]() ia de la surioara ta.. http://www.youtube.com/watch?v=_mVW8tgGY_w iti doresc sanatate si impliniri cu ocazia sarbatorilor pascale. |
||
iasomia Postat pe 8 Aprilie 2012 09:04 |
||
Floriile s-au ravasit de floare Sorela mea, acuma ce mai faci? Am sa te rog, chiar daca ploua tare Cuvinte catre mine sa desfaci Mi-era un dor de-a vremilor aversa Mi-era un dor nemasurat si cast Cu toate ca planeta e perversa Si golu-n noi intinde umbre vast Curg noptile o dulce dezmierdare Gradina plange alb in ochi de crini Si orbi de nopti si orbi de cautare Prin visul nostru trec atati delfini Si tu mai treci suava amintire Ca un parfum pe care l-am pierdut Dar continuam sa plangem de iubire Cu-aceleasi primaveri de inceput Afara ploaia cade naucita E noaptea uda... fosnete prind glas Copacii goi cu coaja scorojita Sa planga-n noi, atat au mai ramas |
||
garbo_1713 Postat pe 8 Aprilie 2012 09:26 |
||
Pe cararea din livada ai trecut usor aseara Luna sus ardea in stele cu obrazul aburit Neagra pasare de suflet canta proaspat pe-o vioara Peste noi se scurg iluzii, lacrime de infinit Infloreau de zor caisii floarea lor ca o marama Se-arcuia ca o dorinta peste simturile noastre Rosii trandafiri de patimi eu am smuls dornic din Karma Si-am intins lucind spre tine aripile mele astre Ai sa vii sau pleci aiurea, timpul este o napasta El sub pasi acum rasare clipele ca niste spini Si in noi doar ratacita o iluzie adasta Cu catrinta ei cea verde, tinerica din vecini Unde esti iubire blonda, unde esti iubire bruna Bat la usa ta degeaba, ai uitat sa mai raspunzi Si in loc ca ratacirea sa continue-mpreuna Umbra ta in intuneric printre umbre o ascunzi |
||
garbo_1713 Postat pe 8 Aprilie 2012 09:44 |
||
M'neatza! Paste Fericit! La Multi Ani floricelelor! ![]() ![]() ![]() S/ M/ D/ S/ A: Poetica ![]() Romantica ![]() ..S...de Calitate! Zi fr. sa avem! 713 ... ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 8 Aprilie 2012 10:17 |
||
Sarbatori fericite la toata lumea si La multi ani tuturor florilor. ![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 8 Aprilie 2012 10:24 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=TC_VmgZ84dE ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 8 Aprilie 2012 11:31 |
||
ziua buna fetele !!! ziua buna tuturor !!! si , la multi ani fericiti Vio ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 8 Aprilie 2012 13:14 |
||
Buna sa va fie seara! La multi ani ! tuturor celor care isi serbeaza ziua numelui ![]() ![]() multumim mult pt poezii si video-clipuri ![]() iar prietenului nostru comun ii dorim sanatate, liniste sufleteasca si impliniri.. ![]() Iaso, pt mine nic, nic ![]() Jeje, multumim ![]() Axl, ![]() Voiajorule, sa fii fericit ![]() Jenel, multumesc mult... ![]() Suparatule, imi place starea ta...tine-o tot asa.. multumim pt urari ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 8 Aprilie 2012 18:54 |
||
Stare... azi dupa pranz a venit la mine ploaia si mi-a batut in geam.... pt ca ador ploaia...nu ma tem de fulgere....si-mi place sa ma las mangaiata de lacrimile cerului.. http://www.youtube.com/watch?v=ur64Z9f1cyI |
||
nuti_vio Postat pe 8 Aprilie 2012 18:59 |
||
Un calduros La multi ani ! floricica draga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 8 Aprilie 2012 19:22 |
||
Tu ce-a plina vesnic de dorinti As musca cu primaveri din tine Cum se musca fetele cuminti Suspinand, cu respiratii fine Ne iubim cu vorbele prudenti Totu-n noi e-atat de previzibil Numai eu uitat intre prezenti Pentru tine-s omul invizibil Umbra ta o cheama pe a mea Ca o pasare de dor convinsa A cazut in noapte iar o stea Inotand in palma ta aprinsa Iar iti mangai orele furis In stigmatul florilor de-aseara Macii cresc pe campuri papuris Ca-ntr-o sangerata primavara Vei dormi cu saripile-ntinse Langa vorbele ce ti le cant Gandurile adunate-n vise Umbre sunt de soare si pamant Ne-om iubi in clipe fara sansa In franturi de doruri fara rost Nimanui ca suntem nu ii pasa Ca cersim iubirii adapost Amintirea mea e o finala Jocul dintre noi are sfarsit Te sarut adanc pe umbra goala Inger de lumina izgonit Ploua peste noapte in averse Ochii negri cerul i-a inchis Curg din arbori vechile miresme Ale unui dor de noi ucis. |
||
garbo_1713 Postat pe 8 Aprilie 2012 21:26 |
||
o seara frumoasa ca tine ![]() http://youtu.be/yktbd6mMCcc |
||
jeanette40 Postat pe 8 Aprilie 2012 21:31 |
||
Daca eu sunt mai pierdut cu duhul Tu iubito, patima iti taci Sufla printre norii negri vantul Peste dorul celor mai saraci Dragostea se pierde in cenzura Ingerii de zbor au obosit De a cerului veche uzura Paradisul gol l-am parasit Se lipseste si de noi nocturna Stalpii n-au programul prelungit In oras ne pierdem vesnic urma Dorului ce nu l-am ispasit Ne-am umplut de-atata aroganta Navigam prin clipele de stres Printr-un vis cu mere si-o paiata Printre gesturi fara inteles Dramele miros a frunze moarte Scuturate-s florile tarzii Vei ramane poate intr-o carte Amintire-n mine sa revii Te sarut pe gura ta cea moale Trupul tau imaginar il strang Ingerii cu fosnete domoale Noptile cu luna plina plang. |
||
garbo_1713 Postat pe 8 Aprilie 2012 21:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
viata si boala este nedreapta | 23 | De la: yanyacharberet 4 Septembrie 2009 17:45 |
voi ati crede? | 48 | De la: sora_ilsi 29 Septembrie 2009 00:43 |
Ajutati-ma!! | 48 | De la: anaROBERT 12 August 2010 01:10 |
|
||
La multi ani tuturor celor care poarte nume de**Constantin si Elena*!! | 9 | De la: Jojolin 21 Mai 2012 15:03 |
cum i priviti pe tinerii din ziua de azi? | 57 | De la: ANTA 29 Iulie 2009 16:59 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an