Pe-un picior de plai (Gura sa mi-o dai) Ingeri de lumina Trec razand spre Rai Este-un echilibru Dupa cum socot Sarutati-as umbra Buzele si tot Sa te pierd sirena Printre-mbratisari Pasare eterna Dor si sarutari Pe-un picior de umbra Pe-o gura de Rai Suie-o buburuza Pe un galben pai. |
||
garbo_1713 Postat pe 8 Aprilie 2012 21:45 |
||
---|---|---|
http://youtu.be/npocj9GBZyQ ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 8 Aprilie 2012 22:06 |
||
![]() M'neata! S/ M/ D/ S/ A/ Incantatoare! Zi fr. ! Nuti-Vio ..eu ofer flori scumpo! ![]() Primesc - ![]() ![]() Buburuza...nu-i, o zburat Primavara asta! ....13..Super ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
Fss_ssu Postat pe 9 Aprilie 2012 08:46 |
||
buna dimineata! ![]() ![]() ![]() dor de 13 ori? nu-i mult? ![]() |
||
Astarta Postat pe 9 Aprilie 2012 10:32 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=wsAOJ7oSZzo&feature=related ![]() |
||
Astarta Postat pe 9 Aprilie 2012 10:46 |
||
![]() Buna AS.....! ...fug precum alergatoru si harnic precum greier'l! ..nu caut buburuze/aci' sunt/aci' nu sunt....nu-i bai! ![]() O zi fr. si tie! |
||
Fss_ssu Postat pe 9 Aprilie 2012 12:47 |
||
![]() |
||
Astarta Postat pe 9 Aprilie 2012 12:57 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 9 Aprilie 2012 15:17 |
||
Eugenia, a baut cafea la crasma. ![]() ![]() |
||
Astarta Postat pe 9 Aprilie 2012 16:27 |
||
![]() ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 9 Aprilie 2012 16:47 |
||
Na uite una care face ceva de treaba ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 16:47 |
||
Ma refeream la cafea nu la parat ![]() |
||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 16:49 |
||
o iau cu mine la ulan bator. poate o papa vreun iac ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 9 Aprilie 2012 16:57 |
||
Viata noastra cea sacrificata Si calcata vesnic de masini I-am dori mereu cate-o erata Tu iubita mea de ce te miri Tot orbecaim in doi de-a valma Ne lovim cu vorbe fara rost Si uitam sau nu ne dam cred seama C-am intrat in zilele de post Vor amantele iarasi neveste Cele care sunt amante vor Si in dragostea ce trece peste Tot asa visam stand pe covor Eu visez la tine, tu la mine Dorurile pe-amandoi ne vor Dar murim putin cand noaptea vine Iara dorurile-n floare mor Dupa noi cresc iarasi plopi isterici Ploile se scurg Bacovian Am ramas sa batem la biserici Doar matanii goale an de an. Continuam discutia sterila Care nu ne duce nicaieri Si ma-ntorc in visul tau copila Cea din primaverile de ieri |
||
garbo_1713 Postat pe 9 Aprilie 2012 19:58 |
||
Am sa ma inchid in manastire Un calugar noptile sa fiu Cand procesul nostru de iubire Se consuma pe altare viu Stelele cu clipocit de apa Se arunca-n ganduri ca-ntr-un lac Si tacerea noastra o adapa Cu miresme roz de liliac Ai fugit si tu printre imagini Visul meu devine-un pic confuz Va veni o clipa cand pe margini Mana cea intinsa s-o refuz Prea nimic acuma se intampla Chiar si noaptea-i scoasa din rabdari A ramas solutia mai simpla Ca sa ardem doua lumanari |
||
garbo_1713 Postat pe 9 Aprilie 2012 20:56 |
||
O stare de asteptare...astept din clipa-n clipa sa vina pe lume un {sau..o..} sufletel nou in familia noastra...Deci..inca nu sunt bunica...Dar am niste emotii,de nici cand am nascut eu nu am avut.. ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 9 Aprilie 2012 21:10 |
||
ei lasa... ai uitat tu de emotile la cand ai nascut tu.... ! numai la emotii nu aveai timp... si da-i si impinge... si da-i si impinge... ! ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 9 Aprilie 2012 21:38 |
||
De la: garbo_1713, la data 2012-04-09 20:56:55Am sa ma inchid in manastire frumusele poezii... ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 9 Aprilie 2012 21:41 |
||
![]() si dai , si pupa-l, si da-i, si pupa-l ![]() ![]() ![]() Li, fac mare curatenie pe acasa...afara...vopsesc...deee, curatenie de primavara....astept "musafiri" ![]() v-am mai pupat, gasiti voi stare ![]() emotie, muylta treaba de facut.... surioara, mi-e dor sa vorbim ![]() ![]() ![]() "Celei mult prea vesele" Charles Baudelaire - A Celle Qui Est Trop Gaie Ta tête, ton geste, ton air Sont beaux comme un beau paysage ; Le rire joue en ton visage Comme un vent frais dans un ciel clair. Le passant chagrin que tu fr�les Est �bloui par la sant� Qui jaillit comme une clart� De tes bras et de tes �paules. Les retentissantes couleurs Dont tu parsèmes tes toilettes Jettent dans l'esprit des poètes L'image d'un ballet de fleurs. Ces robes folles sont l'emblème De ton esprit bariol� ; Folle dont je suis affol�, Je te hais autant que je t'aime ! Quelquefois dans un beau jardin Où je tra�nais mon atonie, J'ai senti, comme une ironie, Le soleil d�chirer mon sein ; Et le printemps et la verdure Ont tant humili� mon coeur, Que j'ai puni sur une fleur L'insolence de la Nature. Ainsi je voudrais, une nuit, Quand l'heure des volupt�s sonne, Vers les tr�sors de ta personne, Comme un l�che, ramper sans bruit, Pour ch�tier ta chair joyeuse, Pour meurtrir ton sein pardonn�, Et faire à ton flanc �tonn� Une blessure large et creuse, Et, vertigineuse douceur ! A travers ces lèvres nouvelles, Plus �clatantes et plus belles, T'infuser mon venin, ma soeur ! |
||
dor72_ Postat pe 9 Aprilie 2012 21:48 |
||
Nu-mi venea culoarea mov in minte asa ca am trisat si eu putin. Culoarea roz rog sa se citeasca mov. Mai recitesc acum umbland prin casa Risipa ta de gesturi-poezie Cand planse dorurile ma apasa Si simt inca dorinta de a-ti scrie Copacii stau frumosi, parca-s mirese Invesmantati intr-un parfum de vara Doar de tacere poate sa imi pese Si de-asteptarea stransa intr-o gara. Dar creanga de miresme este rupta Eu te-as iubi dar nu mai am pe cine Hai vino si din clipe te infrupta Adio.Nu pleca. Ramai cu mine. E lumea moarta si asa departe Bat valurile ca sa surpe digul Se scutura cerul adanc a noapte De ne cuprinde subtiratec frigul Eu te iubesc iar tu lipsind ma chinui Si treci o umbra-n strada luminata Sa mi te chem ar trebui sa chiui Sa mi te smulg din ora destramata De tot ce e, acuma nu imi pasa Tacuta ziua intre noi se-nclina Ma doare dorul celei de la masa Mancand un mar in ora mea vecina Apoi te duci iluzia mea fina Si lasi in mine golul ca un lac In care rasarituri de lumina Ca niste nuferi taina ti-o desfac |
||
garbo_1713 Postat pe 10 Aprilie 2012 01:12 |
||
Ziua adunata-n pumni Se desface ca o luni Cu saruturi sa imparti Umbra zilelor de marti Pasim astazi, fara certuri In superba zi de miercuri Maine trecem printre ploi In batrana zi de joi Fiindca nu suntem prea tineri Lenevi-vom apoi Vineri La sfarsit de saptamana Sa ne iubim impreuna Si-am sa rog sufletul tau Si un pic pe Dumnezeu. |
||
garbo_1713 Postat pe 10 Aprilie 2012 06:53 |
||
si-am sa rog sufletul meu si un pic pe Dumnezeu... ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 10 Aprilie 2012 08:13 |
||
si eu te rog frumos, sa ma crezi, nu-s paracioasa! ![]() |
||
Astarta Postat pe 10 Aprilie 2012 08:14 |
||
![]() ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 10 Aprilie 2012 08:16 |
||
Dor, e frumoasa poezia. ![]() Charles Baudelaire - Je t'adore... Je t'adore à l'�gal de la voûte nocturne, � vase de tristesse, � grande taciturne, Et je t'aime d'autant plus, belle, que tu me fuis, Et que tu me parais, ornement de mes nuits, Plus ironiquement accumuler les lieues Qui s�parent mes bras des immensit�s bleues. Je m'avance à l'attaque, et je grimpe aux assauts, Comme après un cadavre un choeur de vermisseaux, Et je ch�ris, � bête implacable et cruelle! Jusqu'à cette froideur par où tu m'es plus belle! |
||
Astarta Postat pe 10 Aprilie 2012 08:20 |
||
Sunt singura apa care urca sus malul Tu esti ca o ploaie ce mergi pe alei Poate ca noaptea sa-nceapa iar balul Cand dansul e-un inger zburand in femei Podeaua cu fosnet se umple de pasi Pe banci scuturate cad frunzele moarte Iubito, parfumul te rog sa il lasi Altminteri voi scrie iubirii o carte. Cresc frezii de patimi in aripi prea albe In vraja de ochi sunt cuprins si ma-nec Trec pasari venind dinspre tarile calde Si eu catre ziua as vrea ca sa plec Purtand intre aripi icoana divina Ce arde lumina venita de sus Eu n-am in iubire iti spun, nici-o vina Decat poate-aceea ca-n zboruri m-am dus Cu tine in suflet, cu tine de mana Trec vremuri cenusa prin orisice veac Eterna in clipe e-acum saptamana Si florile-albastre cand ochii-si desfac Iubire de pleci iti lasa doar umbra Si lasa-mi buchetul cu flori de narcisi Sa simt cum dorinta in tine mai umbla Si ingerii noptii de iubire ucisi. |
||
garbo_1713 Postat pe 10 Aprilie 2012 09:24 |
||
Ploia plange-n parcul meu stingher Lunecand pe-un fir de matraguna Cant-un greier versuri de Baudelaire Speriat de noul dor de luna Te ador cea plina de tristete In orasul meu cel taciturn In oglinda ta de frumusete M-as inchide ca-ntr-un gotic turn Oricat ma eviti tu esti frumoasa Vraja mea de luna o mai sper Sa ramanem parasiti in casa Intr-un veac cutremurat de ger Chiar daca tu ma sfasii prea cruda Dintii tai de vipera infigi In tacerea oarb-acum si surda Si pe altul victima o strigi Te desfac o dulce incheiere Perla de lumina sa o scot De atata alb si scanteiere Ce se-ascunde toamna sub capot |
||
garbo_1713 Postat pe 10 Aprilie 2012 09:37 |
||
"Cu saruturi sa imparti Umbra zilelor de marti" ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 10 Aprilie 2012 13:11 |
||
azi am descoperit la anticariat o carticica si poezia asta pentru voi fetelor fiic�-mii aten�ie se �nchid u�ile copil�, str�nge-�i p�pu�ile, schimb� calu�ul �i vagonul de tren cu rujul strident �i fondul de ten adun�-�i inocen�a din baie �i-ascunde-o printre gunoaie acolo n-o s-o caute nimeni aten�ie se �nchid u�ile urmeaz� vremuri tare frumoase nu-�i va p�sa de carne, de oase ci doar de saliv� �i piele, urmeaz� vremuri deloc rele cu genunchi juli�i la fel de u�or dar nu pe asfalt, ci pe covor �n timp ce ai lui vor fi la birou aten�ie se �nchid u�ile nu mai dureaz� dec�t pu�in �i z�mbetul adolescentin o s� vrea s� te p�r�seasc� � ce fraier! vei ajunge s� te hr�ne�ti doar cu aer �i timp pentru ca da� zboar� apoi s� bei din chestia aia amar� de lumea �i spune rutin� aten�ie se �nchid u�ile dar nu te gr�bi, ai �n fa�� o via�� aten�ie se �nchid u�ile ai grij� s� nu �i se-nchid� �n fa�� aten�ie se �nchid u�ile dar nu cobor� �nainte de semnalul sonor interior, care-�i spune � �mi-e dor� aten�ie se �nchid u�ile urmeaz� sta�ia �n care te vei trezi dintr-o dat� om mare. iv cel naiv |
||
Eugenia69 Postat pe 10 Aprilie 2012 15:24 |
||
Au uitat dorintele sa planga Ploile nu ne mai recunosc Te-am cuprins in dragostea natanga Printre trandafirii ce-i cunosc Drumul mai necheaza-n vreme tragic Flacara dansandu-si printre nopti Intr-un veac al clipelor-letargic Iti intind din suflet struguri copti Este frig in cerul de afara Remuscarile se-ascund in chip Daca ingerii in noi tipara Se intampla noptile sa tip Si ma rog de timp sa ne indure Sa pierim ca visele prin ierbi Cand iubirea vine sa ne fure In padurea umbrelor de cerbi Sunt un vinovat fara cuvinte Osandit ca te iubesc nespus Amintirile se-astern cuminte Intre mine si intre apus Haide sa plecam pe ulicioara Doua umbre catre scapatat Trandafirii poate-au sa ma doara Daca tu iubito m-ai uitat |
||
garbo_1713 Postat pe 10 Aprilie 2012 18:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce sa-ti "studiez" prima data ? | 177 | De la: tutankhamon 29 Decembrie 2009 00:14 |
Boala Invidiei Umane | 36 | De la: garbo174243 4 Mai 2011 05:45 |
Doriti sa va cunoasteti mai bine? - Obtineti profilul dvs. psihologic | 5 | De la: Freya_ 30 August 2010 23:25 |
|
||
V-ATI LASA barbatii sa se duca cu alta pentru un milion de EUR? | 27 | De la: garbo181472 9 Ianuarie 2011 12:08 |
BATJOCURA,DENIGRAREA SI BATJOCORIREA SENTIMENTULUI DE DRAGOSTE PRIN POSTURILE DIFUZATE COMERCIAL PRIN PRIVATE SPICE,DARING!TV,HUSTLER TV,SUPER ONE,PLAYBOY TV,BLUE HUSTLER. | 7 | De la: SERIOSUL 26 August 2012 16:46 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an