http://youtu.be/j3MUrBgqEkc![]() |
||
jeanette40 Postat pe 10 Aprilie 2012 21:35 |
||
---|---|---|
Ca sa ma stii pe mine biata umbra Care se pierde noaptea prin nisip In noptile de pe alee umbla Alaturi de iubirea fara chip Mototolite clipele imi lasa Cu palmele cuprinse-adanc in carti E lumea despartita de-o crevasa Alunecand prin albul unei harti Tasneste iarba-n smocuri printre urme Vin azi la mine ca sa le zidesc Dorintele cu vechi parfum de urne Si flori salbatic de tacere cresc Singuratati de fluturi fara tara Aripile in cerul nostru bat Angoasele nu vor sa mai dispara Si se intind cu noptile pe pat Eu te sarut pe umbra albastruie Alunecand sub ochii tai cei mari Cand luna-n ceruri creanga ei o suie Cu rosii maci dospiti de ciresari Ma mangaie cu glasul din fereastra Si imi saruta buzele pe rand Lasand in mine dorul tau sa creasca Cu lacrimile patimei arzand. |
||
garbo_1713 Postat pe 11 Aprilie 2012 20:41 |
||
Intre noi sunt niste pari de gard Tu ii numeri eu le fac prezenta Peste toate clipele doar ard Cand sfarsitul vine cu scadenta Despre mine n-ai sa stii nimic Trecem trenuri rasfirate-n gara Ca scisorile puse in plic Nu vom sti pe unde vorba zboara Iar pe urma un peron tacut Ne va consemna prin timp absenta Doua umbre care au trecut Si-a muscat din noi indiferenta Este bine de nu te-a durut Dorul ce-a trecut purtat cu trenul Undeva pierdut in absolut Vantul noptii mangaie iar lemnul. |
||
|
||
garbo_1713 Postat pe 11 Aprilie 2012 20:42 |
||
http://youtu.be/SN9202vp2rQ ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 11 Aprilie 2012 21:11 |
||
Ti-e vorba incarcata de tacere In razele de luna te mai simt Lumina ta cum curge ca o miere Din cerul care freamata de-argint Ti-e gura parc-o dulce mangaiere Un sipot rece unde ma imbat Eu te-as iubi cu-o vesnica placere Atata cat traiesc si-nca mai pot Dar tu te joci trecand cu pasul moale In jur toti trandafirii rosu ard Si-ascult cum rochia fosneste-n poale Si ma iubesc tacerile de nard |
||
garbo_1713 Postat pe 11 Aprilie 2012 21:41 |
||
Plang aleile de fericire Dintisorii lor au inflorit Ca intr-un prolog despre iubire Barza da din buze clampanit Te-as iubi dar teama mi-e de barza Ca l-a mine s-a uitat urat Si-a trecut de mult de amiaza Si sta vorba adunata-n gat Ma incearca visele perverse Te-as iubi o clipa si atat Dar n-as vrea momentul sa-si reverse Mult mai mult decat am hotarat Ma vezi ca o closca prin gradina Cu toti puii adunati sub cioc? Hai sa ne iubim pe luna plina Pe un strat cu flori si busuioc Si de-o fi sa cante Pit-palacul Glasul lui sa curga colo-n crang Cand cu noi se leagana hamacul Si prin balta berzele se plang Balta, pruncii albi ii va desface Printre ochii verzi de papuris Greierii cantecul il vor face Ca o boare noaptea pe furis Ne-om iubi in casa cea pustie Primaverile-nodand in piept Pan� la urma fie ce-o sa fie De dorinta nu pot sa astept Nu imi pasa ce-o sa zica lumea Vom inchide turny-nalt pe veci Sa ne piarda timpu-n veacuri urma Prin paduri , molatece poteci |
||
garbo_1713 Postat pe 11 Aprilie 2012 21:42 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=zUN97cFYov8&feature=related ![]() o sa va binedispuna ![]() |
||
Persia Postat pe 11 Aprilie 2012 22:22 |
||
Buna seara! vad ca s-a betegit de tot garbo ![]() probabil ca toata lumea a intrat in vacanta... O seara placuta si multe bucurii va doresc! |
||
cri_cat Postat pe 11 Aprilie 2012 22:34 |
||
tacere , doar vantul adie usor si miroase a miere , miresmele curg pe cararea ce piere si noptile plang in tacere mi-e dor sa te-aud , sa te simt adiere , iubire ce treci prin paduri , in tacere. nici paseri nu canta , nici mugurii nu se desfac si , verdele-ngheata e liniste-n jur e tacere ... doar vantul adie usor si miroase a miere |
||
jeanette40 Postat pe 11 Aprilie 2012 22:36 |
||
Buna seara, yap e beteag rau de tot garbo! ![]() |
||
Persia Postat pe 11 Aprilie 2012 22:37 |
||
frumos Janette ![]() |
||
Persia Postat pe 11 Aprilie 2012 22:40 |
||
Janetut , vreau sa miroasa a miere si la mine ![]() yamy ... Persia, e bine si cu subiectele in bula, dar ma obisnuisem sa vad cine posteaza. aveam senzatia ca suntem stransi toti la o masa si vorbim. Acum ... vorbim singuri pe un topic ... ![]() |
||
cri_cat Postat pe 11 Aprilie 2012 22:41 |
||
http://youtu.be/PHXrwHIzBwM ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 11 Aprilie 2012 22:48 |
||
![]() |
||
cri_cat Postat pe 11 Aprilie 2012 22:49 |
||
ACUM LA ACEASTA ORA,UN PIC OBOSIT DUPA CE AM MUNCIT SA ACOPAR SOLARUL DIN GRADINA,FERICIT CA AM FACUT O TREABA BUNA AJUTAT DE UN CUMNAT SI NEPOTUL MEU.Mai discut cu cineva dintre prietenii de pe comunitate si ma culc.Noapte buna tuturor ca m�ine este o noua zi plina de surprize și noutați ! | ||
VOIAJOR Postat pe 12 Aprilie 2012 00:20 |
||
Sa nu spui ca s-a daramat solarul si astazi il construiesti din nou. | ||
garbo_1713 Postat pe 12 Aprilie 2012 07:15 |
||
713,tu il confunzi pe Voiajor cu Mesterul Manole? ![]() |
||
Rotty Postat pe 12 Aprilie 2012 08:45 |
||
Cri, este bantuit. Nu vezi cum dispar postarile? ![]() Numai sa nu ne viruseze, desi acum cateva zile a trebuit sa-mi cumpar un nou monitor. Mi-a aparut pe ecran o imagine ca un sarpe prins intr-un labirint si mi s-a stins calculatorul. Nu aveam decat doua pagini deschise: Garbo si EDMS in care lucram si care este exclus. Deci banuiesc ca de pe garbo am luat ceva. Si eu acum iarasi, hop-top pe garbo ![]() |
||
Persia Postat pe 12 Aprilie 2012 09:33 |
||
De la: garbo_1713, la data 2012-04-12 07:15:18Sa nu spui ca s-a daramat solarul si astazi il construiesti din nou. Solarul nu se mai darima ,are structura metalica ,doar invelitoarea se schimba,apoi trebuiesc facute instalatiile automate ,temporizate pentru irigatii.In solar plantez roșii,ardei gras și vinete ,restul la gradina deschisa,numai iarna pun spanac ,cerapa si verdeturi in solar.Astazi am plantat coacaz rosu,mur si zmeur,de fapt am completat Ce bine ma simt ca am ocupatie și ce gradina frumoasa am ! |
||
VOIAJOR Postat pe 12 Aprilie 2012 19:00 |
||
http://youtu.be/5z_t8IcZfF0![]() |
||
jeanette40 Postat pe 12 Aprilie 2012 21:47 |
||
Bun� ziua! ![]() S/M/D/S ![]() O zi, cum v� dori�i! |
||
Axl_22 Postat pe 14 Aprilie 2012 12:10 |
||
O zi plina de bucurii si tie ![]() Stare de spirit azi?....merge ![]() |
||
Rotty Postat pe 14 Aprilie 2012 12:22 |
||
Starea mea de spirit e super buna inca din 12.04 cand fiica mea a nascut un BAIETEL=IOAN,avea 3,200kg si a luat primul lui 10 din viata!! ![]() ![]() Azi noapte ,insa...Ioan nu a prea dormit,a cam ..necajit-o pe maica-sa=fiica mea...acum spre dimineata au adormit amandoi...bine ca se odihnesc... ![]() Paste Fericit va doresc!!! ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 14 Aprilie 2012 12:32 |
||
Micutul incearca sa se acomodeze cu lumea ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 14 Aprilie 2012 12:35 |
||
Da ..si tine...nimeni nu doarme cand el..plange!!De mic sunt niste mici ..santajisti!! ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 14 Aprilie 2012 14:10 |
||
Cu atatia rasfatatori in jurul lui....Si eu as face la fel ![]() ![]() E smecher de mic ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 14 Aprilie 2012 14:18 |
||
Betty, sa traiasca IOAN/sa creasca: /mare si frumos/ destept/ inimos si iubitor de tot ce-i bun / lumea asta! Paste Fericit tuturor ! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 14 Aprilie 2012 15:26 |
||
Ingerii trec pe drumul lor plangand Sus pe Golgota, crucile-s in floare Vin primaveri in noi ca un descant Si invierea celui care moare Sa bem adanc din vinul strans in Graal Iertarea noastra pentru vechi pacate In cupa este-un dat universal Cu crengi si flori de mar desfasurate Inchisi tacuti in vechile Colchide Pe-un cer de ramuri ne mai ingropam Printre miresme care curg lichide Ca niste ingeri cerul Tau urcam Mieii tot plang cu lacrime de sange La radacina impietritei cruci Si noaptea painea vremilor se frange Muscata de atatea doruri dulci. |
||
garbo_1713 Postat pe 14 Aprilie 2012 18:51 |
||
S/ M/ D/ S/ Astept Lumina! 713 ![]() Paste Fericit si cat mai multe poezioare ! :) |
||
Fss_ssu Postat pe 14 Aprilie 2012 23:12 |
||
Multumesc pt urari!! ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 15 Aprilie 2012 19:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
help...please | 2 | De la: zambil 30 Noiembrie 2010 20:00 |
loc de munca pentru barbati in strainatate | 9 | De la: Vidar 26 Iunie 2009 16:26 |
:((( | 12 | De la: hermosa20 2 Iulie 2012 00:02 |
|
||
Ce-si doresc femeile? | 748 | De la: no_identify 9 Mai 2010 09:17 |
Raspunsul tau a fost adaugat cu succes! | 22 | De la: ratuscaceaurata 1 Mai 2012 08:32 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an