Prietenele nostre sunt numai frunze moarte Daca le strigi prin vreme abia le-auzi fosnind Din noptile tacerea spre dimineti isi scoate Flori albe de cuvinte, cu roua suspinand Te-am iscodit aseara si ti-am trimis urari Dar vorbele rostite s-au osandit pe cruce Ramase nerostirea ucisa-n calimari Si n-a putut cuvantul amorului sa urce Doar frunzele jilave au suspinat in toamna Amurgul plin de floare a sangerat in noi Si a trecut un spirit cu-o mantie de doamna Sa curga rece parca-n tandretea vechii ploi Eu te-am iubit degeaba chiar fara de masura Raspunsul tau se duce prin timp indiferent Te-as saruta pe gene, te-as saruta pe gura Pe vremea ce ne poarta cu sine decadent Ramane frunza goala si fosnetul ei rece Se sparg de ziduri clipe si noptile se duc Cu pasii lungi de toamna durerea noastra trece Si timpul lacrimi lasa din scuturatul nuc. |
||
garbo_1713 Postat pe 15 Aprilie 2012 20:20 |
||
---|---|---|
http://youtu.be/Z_dEV3yV3wI dansand in ploaie , fericiti cuvintele ne-ncolacesc siroaie plang norii toti si-asculta inlemniti cum dragostea tot canta , dar noi , dansam vrajiti |
||
jeanette40 Postat pe 15 Aprilie 2012 22:43 |
||
Am avut o zi frumoasa și fericita ,am fost la fica mea și m-am jucat cu nepotelul,am mincat si am baut ca in ziua de Pasti.Noapte buna tuturor ! http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=eaTORZ5YSfo&NR=1 |
||
|
||
VOIAJOR Postat pe 16 Aprilie 2012 00:00 |
||
Ziua curge iar�și cenușie Lacrimile cad pe caprifoi N-a r�mas pe drumul din c�mpie Dec�t umbra unuia din noi Stropii bat ușor �n tamburine Se desface cald un liliac Z�na care trebuie nu vine La-nt�lnirea noastr� sub copac Orice-am face noi suntem perdanții Vorbele pe l�ng� noi se duc Ard �n ele pumni de constelații �ntr-un univers puțin n�uc Pașii prind pe r�nd s� s�ngereze R�s�ritul parc� nu ne vrea Și-n amurguri false, genoveze Arde r�t�cit� c�te-o stea Ai murit, ce s-a-nt�mplat cu tine Tu aceea care nu ai timp? Doar t�cerea m� mai �ntreține Din al t�u �ndep�rtat Olimp Versuri lași �n urm� amintire De at�tea, nu mai prididesti E vacant azi spațiul de iubire Ori chirie altuia pl�tești �ntr-o zi dac-ai s� bați la poart� C�inii au s� latre n�dușit Nimeni nu va ști ce-i scris �n soart� Dac� mai tr�iesc sau am murit �ntre noi copacii se refuz� Florile din inimi se exclud Dragostea e oarb� și confuz� R�t�cind prin mine ca un nud V�ntul frunzele adun� toate Geme clipa umbrele foșnind Vom iubi c�ndva de se mai poate Dac� nu real, m�car r�vnind Sechestrați �n spații siderale Luna ne va �nghiți pe noi �n t�ceri de-acum autumnale Unde singuri suntem am�ndoi Ai promis c� ai s�-mi d�rui Raiul Și din el r�mas-a doar un vis Așa c� mereu ne-om duce traiul Alungați pe sensul interzis Eu �ți simt printre ispite lipsa Și mai scriu o seam� de povești Unde intr� iar Apocalipsa Și �ntreb pe toții unde ești �mi r�spunde vorbelor doar cucul Restul s� vorbeasc-au obosit Peste timp se scutur� tot nucul Cu frunzișul lui neprih�nit Unii sunt prea pedepsiți de soart� �n aceeași nebunie prinși Sub același cer cu lun� moart� Unde stau cei vii și cei �nvinși. Drumul spre iubire unde duce �n v�paia ars�-n asfințit? �nc� mai visez c� ești o dulce C� tu ce-a pierdut�, te-am g�sit Fericirea este-o nebunie Nebunia-n fericiri o ca't Și-n acest complex de frenezie Cum mai ești iubito, am uitat Treci mereu prin visul meu de toamn� Desen�nd vagi umbre pe nisip Și din umbra ce se-ntrup� calm� Ești iubirea celor f�r� chip. |
||
garbo_1713 Postat pe 16 Aprilie 2012 08:27 |
||
S/M/D/S/ Lenesa ![]() 713 ...oricine esti. ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 16 Aprilie 2012 16:56 |
||
M�ng�ierile tale-s pe mine, Și am șoapta ta �nc� �n g�nd Clip-aceea e azi amintire Și �ncerc s-o comprim �ntr-un r�nd. Am r�pit strop de noapte nebun� Dar și tu ai furat ce ți-am dat Și-am ales s� iubim �mpreun�, S� gust�m din al vieții p�cat. Au sosit zorii zilei, și iat� Drumu-i aspru, cu piedici și ploi Tu-nțelege, iubite, și iart� Dac� nu vom r�m�ne-am�ndoi. �nc�-s m�inile tale pe mine, Și s�rutul pe m�ini �nc�-l am, Eu tr�iesc pentru tine, iubire, Și te caut, te chem și te vreau. (Corina Nica, 16.04.2012) |
||
Corina_Nica_1 Postat pe 16 Aprilie 2012 19:16 |
||
Oamenii sunt rai din fire De acord cu vorba asta De trecut si de iubire S-a-nrait la drum nevasta Sunt un plop cu ramurele Trec prin mine toate alea Si furtuni si nopti cu stele Uneori m-ajunge jalea As iubi dar nu se poate Toate sunt azi impotriva Chiar de inima imi bate Timpu-mparte-n jur coliva Pe campia in paragini Sta iubirea zalogita Ca un ingere in pagini In aripa ei lovita Lacrimile curg paraie Ce e dor ca dorul trece Eu inchis azi in odaie Pasarea o las sa plece |
||
garbo_1713 Postat pe 17 Aprilie 2012 19:14 |
||
Se scutura pomii de seara De ceruri acuma sunt plin E-n mine o luna povara Si plang de atata senin Ma poarta iar pasul prin lume Pe drumul de sorti parasit Doar florile prind sa se-adune Pe-un mal de parau linistit Iluzii frumoase se misca Umpland seara toata-n culori Eu cant din a versului trisca Crescand vii poeme cu flori Si cant doar de singuratate Sihastru poet si chiar sfant Doar vantul prin floare mai bate Si fura din mine-un cuvant Iubirea danseaza sub luna Vapaie in sufletul meu Acolo nu vrea sa ramana Si fuge din mine mereu Raman doar copacii de-argint Si stelele albe margele Cuvintele noptii ce mint Doinind in ispitele rele In coaja de lut am sa las Iluzia mea cea de carne Si sus am sa urc doar in glas Un inger al noptii ce doarme Prin vis am sa las baiadere Sa arda fapturile lor Si-n lumea plangand de mistere Sa creasca doar flori de bujor Tu nu ai sa vii niciodata Stiam de la bun inceput Minciuna nu vrea vreo erata Sa schimbe faptura de lut Si ninge cu stele furate Si ploua cu lacrimi pe stanci Iubiri cumparate in rate Atatea prapastii adanci |
||
garbo_1713 Postat pe 17 Aprilie 2012 19:16 |
||
S/ M/ D/ S/ A![]() Cu tirbuson! Sara fr. |
||
Fss_ssu Postat pe 17 Aprilie 2012 19:20 |
||
http://youtu.be/d7pTzK_QSCA Abrazame | ||
jeanette40 Postat pe 17 Aprilie 2012 20:54 |
||
Amandoi suntem atat de singuri Lipsa ta cu vorbe o intep Si absenta ta simtita-n cranguri O trag noptile cu luna-n piept Respiratia trece usoara Luminand in bezna-n lumanari Amintirile iar ma omoara Inecandu-ma cu intrebari Pomii doar isi scutura parfumul Lor de nunta dulce minunat Cand mirese isi urmeaza drumul Vechiul drum pe care l-am uitat Banca sta si ne priveste goala Te-as iubi dar nu mai am motiv Noaptea cerul rece ma-mpresoara In culoarea lui de cer oliv Trec cararile prin noi aiurea Ca-n destin acum s-au despartit A crescut in somnul meu padurea Si cu stele iar m-am viscolit Numai frunza ratacind pe margini Canta noaptea-n drumul parasit Printre ramuri umbre de paianjeni Panzele tacut si-au ispravit Drumu-ncet ma poarta catre cruci Care cresc si se rasfira-n carne Eu ma duc tu iarasi mi te duci Spre tacerea dorului ce doarme Tu esti cea frumoasa care-o vreau Eu sunt monstrul noptilor din pesteri Vin la noapte langa pat sa-ti stau Sa te smulg din visul tau cu ceteri In iubirea mea cea vinovata Dorul tau adanc sa il inchid Si protestele ca o erata Sa-si loveasca stelele de zid |
||
garbo_1713 Postat pe 18 Aprilie 2012 17:00 |
||
![]() ![]() ![]() http://youtu.be/yxU5mL2s5nM ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 18 Aprilie 2012 18:58 |
||
nutzisori, va iubesc ![]() ![]() ![]() stare? minunat ![]() sa fiti iubiti...cu totii surioara ![]() ![]() ![]() |
||
dor72_ Postat pe 18 Aprilie 2012 22:06 |
||
Dorulet ![]() dispari cu zilele , fara sa spui cum zicea poetul nici bun ramas , nici ..... ![]() pe unde-ti umblara piciorusele ??? |
||
jeanette40 Postat pe 18 Aprilie 2012 22:15 |
||
-De unde vii la ora asta? -Dar ce cauta barbatul asta in patul nostru? -Nu schimba subiectul ! De unde vii la ora asta???? ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 18 Aprilie 2012 23:17 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 19 Aprilie 2012 10:29 |
||
Multa multa sanatate si un calduros "La multi ani !". ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 19 Aprilie 2012 10:35 |
||
Multumesc, |
||
tusi_Oli Postat pe 19 Aprilie 2012 10:42 |
||
La Multi Ani! ![]() |
||
_NOBODY_ Postat pe 19 Aprilie 2012 10:58 |
||
jeanetut, am si io...neshte treburi...si sunt cam ocupata.... ramas bun...nu vreau sa-mi iau...ca nu plec de tot ![]() mai vin sa va vad, ca mi-e dor de o sueta ![]() tusi Oli, sa-ti traiasca printisoara, sa te bucuri de ea mereu, sa fiti sanatosi cu totii si feriti de toate relele ![]() ![]() ![]() nutzisorilor, va salut si va iubesc... stare: ploua neincetat...dar e minunat ![]() surioara, tot ce-i mai bun pentru tine, sa te insoteasca ![]() ![]() ![]() iaca...si ploaia ![]() de Dana Banu plou� fac noduri la fiecare cap�t al zilei plou� toate par inutile aici reculul unor anotimpuri pe care nu le-am tr�it �ndeajuns at�t r�m�ne din �ntreaga poveste am s�-mi cump�r o lup� �i prin lentila ei voi privi cu mirare spre mine sunt �nc� exemplarul cel mai interesant din toat� colec�ia mea de oameni �i cutii de chibrituri �n fiecare zi fac un nod s� m� �in minte s� nu m� pierd s� nu m� caut degeaba printre at�tea �i at�tea nimicuri cu sens plou� pietrele de kilometraj au r�mas albe |
||
dor72_ Postat pe 19 Aprilie 2012 12:32 |
||
Sara! S/ M/ D/ S/ A. s-o dus.. ![]() ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 19 Aprilie 2012 20:47 |
||
Unde? ![]() ![]() |
||
_NOBODY_ Postat pe 19 Aprilie 2012 20:51 |
||
N-am cum?! nu stiu unde/de ce ...o plecat ![]() PLOUA.....tu , ce sampon folosesti de intrebi? ![]() Sara fr. ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 19 Aprilie 2012 21:09 |
||
Shauma. O seara frumoasa si tie! ![]() Daca a putut sa plece, putina vointa si il/o poti uita! Si ce daca ploua? Dupa ploaie iese soarele! ![]() |
||
_NOBODY_ Postat pe 19 Aprilie 2012 21:11 |
||
![]() ...nu-i rost de uitare / doare al dreaq de tare... uneori vine si furtuna cateva zile/sapt/luni/ani buni ....pana apare o RAZA ![]() "asa ce-i cunoscut de mine "....nu gasesti/ oriunde/oricand. Mersic' de sara fr.! dap' de ce nu mai esti prietena,te-ai grabit sa pleci? ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 19 Aprilie 2012 21:25 |
||
Doare. Raza trebuie apreciata! Bucura-te de ea! | ||
_NOBODY_ Postat pe 19 Aprilie 2012 21:29 |
||
suparatule in seara asta nu-mi placi !!! esti cu ochii iesiti din orbite...da' ce patisi???? ![]() |
||
ladyDY Postat pe 19 Aprilie 2012 21:30 |
||
Sara Lady! ...nica n-am patzit...dap' daca-ti zac imi intra la loc si iti plac? ![]() Ce face matza ta, o mancat cozonac? sara fr. ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 19 Aprilie 2012 21:37 |
||
lasa dreaq placutu'.....si nu o mai da cotita.... ![]() ![]() ![]() ![]() na ca am uitat !!! buna seara !!! |
||
ladyDY Postat pe 19 Aprilie 2012 21:43 |
||
seara buna , seara buna ..... ce mai faceti ? voinici ? sanatosi ? o plecat cineva ? si Suparatu' de ce-i suparat ? altfel ??? |
||
jeanette40 Postat pe 19 Aprilie 2012 21:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
dedicatii | 16 | De la: hermosa20 9 Iulie 2012 01:18 |
De ce oamenii lupta doar pt lucrurile materiale,dar nu lupta si pt lucrurile spirituale? | 40 | De la: ingerasulluptator 16 Iulie 2012 00:51 |
unde gasesc echilibru mamicile singure? | 14 | De la: Blue_Tattoo 23 Aprilie 2010 15:10 |
|
||
kissp | 1 | De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:26 |
cum ma dezabonez de pe GARBO !!!!!!!!!!>??????????? | 2 | De la: garbo264825 21 Februarie 2012 08:38 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an