Sara inger de fata! Mersic' Lady esti dragutza ...eu am ....curieratul lucreaza in weekend? atunci sunt eu plecat spre o alta destinatie....laaasa / la anu de Inaltare Jeny de ce te miri?...nu mai dansezi dupa cum vad!...nu mai poti X nu mai vrei....daaa! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 19 Aprilie 2012 22:26 |
||
---|---|---|
ti-e dor ??? ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 19 Aprilie 2012 22:38 |
||
Da ,era placut/ fin....delicat ca o ![]() acum....nu-i/ s-o dus/ indiferenta....fuga/ salut si.... nu-i ! ![]() / ...X numa-n zile de primavara lu' Martie ![]() |
||
|
||
Fss_ssu Postat pe 19 Aprilie 2012 23:00 |
||
buna seara lume, buna seara natiune mersi pt urari in numele domnisoarei mele ![]() ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 19 Aprilie 2012 23:04 |
||
Tusi sa ai numai bucurii de la fata ![]() sa fiti fericite !!! Dragule , acum gata ...a inceput munca la noi , timp nu mai am decat noaptea , si asta doar cand nu sunt prea obosita http://youtu.be/zBikzy9SUXc copaci fara padure |
||
jeanette40 Postat pe 19 Aprilie 2012 23:08 |
||
Sara! La Multi Ani si de la mine pt. Don'sorica ta / cu tot ce-ti doresti pt. ea! Jeny ,inteleg scumpo....si eu sunt mai ocupat ca/ alta data,dar tot mai gasesc timp..... sunt eu mai rezistent? ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 19 Aprilie 2012 23:15 |
||
Starea mea de spirit ?Un pic emoționat,surprins,nerabdator ,peste puțin timp voi implini 66 de ani,aștept șocul,dupa ora 24 voi fi mai tinar ! Marchez evenimentul daruind tuturor fetelor și femeilor din lume,care nu au avut ocazia sa cunoasca sa simta fericirea linga cel mai indragostit barbat de viața,o frumoasa melodie http://www.youtube.com/watch?v=xYQutPvxQaw&feature=related ![]() |
||
VOIAJOR Postat pe 19 Aprilie 2012 23:42 |
||
La Multi Ani! ![]() |
||
_NOBODY_ Postat pe 20 Aprilie 2012 00:02 |
||
http://youtu.be/EZmDzxpiiYE Nebun de alb |
||
jeanette40 Postat pe 20 Aprilie 2012 00:19 |
||
LA MULTI ANI!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 20 Aprilie 2012 00:29 |
||
Tusi...LA MULTI ANI !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Voiajor...LA MULTI ANI !!!! ![]() |
||
ladyDY Postat pe 20 Aprilie 2012 08:39 |
||
La Multi Ani!! ![]() ![]() Dar se spune altfel..varsta...48 de ani ...de la...majorat!! ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 20 Aprilie 2012 09:34 |
||
Astazi este o zi mare,va doresc tuturor sanatate,fericire,voie buna ,chef de viața și poftiți la joc http://www.youtube.com/watch?v=GrssM4Qqnko&feature=related MULTI ANI FERICIȚI CA DOAR SUNTEM IN ȚARA NOASTRA ȘI VOM FACE O MATURA MARE SA-I MATURAM PE DUSMANI ! ![]() |
||
VOIAJOR Postat pe 20 Aprilie 2012 09:37 |
||
De la: tusi_Oli, la data 2012-04-19 10:29:56 Sa-ti traiasca si s-o vezi fericita mereu!! ![]() ![]() Un buchet de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 20 Aprilie 2012 09:39 |
||
La Multi Ani !..... D-zeu sa-mi de-a putere sa ajung si eu " acolo" ![]() S/M/D/S/A: Luminata! ![]() Zi fr.! |
||
Fss_ssu Postat pe 20 Aprilie 2012 11:23 |
||
De la: suparatu_, la data 2012-04-20 11:23:54La Multi Ani !..... D-zeu sa-mi de-a putere sa ajung si eu " acolo" La multi ani! Fotografia din avatar este din vremea cind aveam 53 de ani ,acum au inceput sa-mi incarunteasca timplele,dar chiar la 66 de ani nu ma consider batrin ![]() |
||
VOIAJOR Postat pe 20 Aprilie 2012 16:09 |
||
![]() .... X ala o ramas neschimbat si albesc dedesubturile la varsta asta?! ![]() ...O sa-l intreb / tat' mai ghini'!? ![]() La multi ani ! |
||
Fss_ssu Postat pe 20 Aprilie 2012 17:11 |
||
Umbrele ne-nvaluie in noapte Iedera tacerile strigand Fiecare ratacim in parte Pe-o felie vie de pamant Evadam mereu in asteptare Prizonieri aceluiasi osand Ingeri trec prin noi ca orisicare Cu aripi de roua picurand Tradator e lutul ce ne tine In capcana vietii prizonieri Am sa infloresc candva cu tine In neincepute primaveri Adevaru-n jur miroase-a mirt Adevarul e-o imbratisare In convoiul vorbelor ce mint Strivind toamna floare dupa floare Te-as chema la mine sa mai vii Dar apusul m-a zvarlit in toamna Printre nopti si zile cenusii Printre ploi care acuma toarna Ma saruta plopii violet Scuturati de-atata aroganta Am sa beau doar bauturi la pet In mormantul vietii de faianta Si-am sa strig tacerile pe rand Sa coboare pe covor cu graba Cand de-atatea lacrime plangand A-nflorit si ingerilor barba. |
||
garbo_1713 Postat pe 20 Aprilie 2012 19:53 |
||
Vantul fluiera pe sub castani Azi e ziua ta de sarbatoare Am sa-ti spun in vorbe: La multi ani! Si la anul sa fii iarasi mare Anii sa-i aduni ca niste flori Bucurii sa curga necurmate Din apusul zilei pana-n zori Si in zile binecuvantate Mama ta in suflet sa-nfloreasca Un manunchi de frezii parfumat Ca o primavara sa traiasca Intr-un cantec vesnic intrupat Sa va bucurati cand trece timpul De ce este-n jurul vostru bun Si-n legende sa va poarte cantul Pe acelasi plin de doruri drum Steaua care sus in cer rasare Sa va lumineze vesnic bland Doua stele, doua pasari rare Ingeri care zboara surazand. |
||
garbo_1713 Postat pe 20 Aprilie 2012 20:04 |
||
Mi-am permis sa scriu cateva versuri la aniversare, atat pentru fata cat si pentru minunata ei mama. La nulti ani!!! | ||
garbo_1713 Postat pe 20 Aprilie 2012 20:07 |
||
si eu imi permit sa te sarut ![]() seara buna !!! |
||
jeanette40 Postat pe 20 Aprilie 2012 20:35 |
||
Buna sa va fie seara ![]() si io va ![]() ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 20 Aprilie 2012 20:52 |
||
lume noua , lume noua ...... da' pe unde-ti umblara piciorusele surioara ?????? ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 20 Aprilie 2012 20:56 |
||
Betty, sa-ti traiasca nepotelul, sa fiti sanatosi si sa va bucurati unii de altii... ![]() Tusi, vazusi ca n-am uitat ![]() ![]() 713, multumesc pt. ,,petale de suflet"....poezii ![]() Voiajor, La multi ani! sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 20 Aprilie 2012 21:01 |
||
Dorulet, surioara mica, multumesc mult pt gandul tau cel bun.... ma insoteste de cateva sapt ![]() Jenel ![]() iubita....piciorusele mele ,,zburda" ![]() Stare...happy. happy... ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 20 Aprilie 2012 21:10 |
||
LA MULTI ANI TUTUROR! Pentru mine se intimpla un miracol ,am inceput sa intineresc ! http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=zor-mXafA8c&NR=1 |
||
VOIAJOR Postat pe 20 Aprilie 2012 23:49 |
||
De la: _NOBODY_, la data 2012-04-20 00:02:06La Multi Ani! Sa valsam in jurul liliacului inflorit! La multi ani ! |
||
VOIAJOR Postat pe 20 Aprilie 2012 23:52 |
||
Sa valsam! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=FaxTRX9oAV4 |
||
_NOBODY_ Postat pe 20 Aprilie 2012 23:55 |
||
Somn usor ! http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=7M5fIxuN78I&NR=1 |
||
VOIAJOR Postat pe 21 Aprilie 2012 01:14 |
||
![]() S/M/D/S/A: Insorita. ...am visat tata' noaptea reclamele ![]() Raffaello imi dadea prajituri gratis si eu mancam ca spartu' Nivea ...mo mascat tat'...si fetele asteptau sa-si faca efectu'....nu m-o iritat! Bere...nu mai beau....acuma fac sport..... ....sa vedeti ce repede apare ..."men sana.....la,la,la hA ! Aia- i Besame...daaaa! Zi fr.! |
||
Fss_ssu Postat pe 21 Aprilie 2012 10:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De ce sa nu cred in vise? | 4 | De la: caleidoscop 29 Mai 2012 12:20 |
ceva despre zodia rac ce se poate spune...ma refer la relatiile in dragoste | 9 | De la: alushy 27 Decembrie 2009 13:15 |
Say about Golf Ball | 1 | De la: servers9 15 Iulie 2010 10:53 |
|
||
Ce tratament credeti ca ar fi mai potrivit pentru tratarea mustelor penale ne care se dau virgine pe forum | 14 | De la: Sassette 4 Septembrie 2017 01:45 |
am nevoie de un sfat | 11 | De la: garbo167843 14 Septembrie 2012 16:34 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an