M-am incarcat cu energie azi de la copii mei-au venit 24 din 28..a fost mai mult decat frumos,perfect..si mie imi era dor de ei...dar si lor de mine!! ![]() ![]() ![]() Asa ca nici vremea urata nu ma mai indispune!! ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 23 Aprilie 2012 22:20 |
||
---|---|---|
![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 23 Aprilie 2012 22:22 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=lhlsF_a7r44&feature=related melodia serii ![]() |
||
|
||
Persia Postat pe 23 Aprilie 2012 22:55 |
||
/ S/D/M/S/A: Soare Zi fr! |
||
Fss_ssu Postat pe 24 Aprilie 2012 07:33 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 24 Aprilie 2012 07:45 |
||
Ca sa va binedispun..pt o stare buna de spirit: Un om avea un cal alb si unul negru.Ca sa-i ...deosebeasca...la unul i-a taiat ..coada! -Nevasta-mea ma saruta de fiecare data cand vin acasa! -Asta DA afectiune! -Neah..E..investigatie..! Mancati sanatos doar salate: -salate de sunca. -salate de pastrama, -salate de ceafa.. Colesterolul..e tare ..sanatos!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 24 Aprilie 2012 19:49 |
||
seara bun� , seara bun� !!! ce mai e nou prin b�t�tur� ??? http://youtu.be/yIN6zVACiSg Historia de un amor |
||
jeanette40 Postat pe 24 Aprilie 2012 21:17 |
||
am obosit s�-mi fie frig duminica s�-mi pun poeme pe r�ni s�nger�nd cu aripile r�sucite la spate las semne la care s� le g�sești timpul . s� m� chemi sub cerul m�inilor tale liniștea se va topi �ntr-un cerc pereții ne vor privi p�n� vom ajunge la soare nu m� trezi . �ntr-o lume sf�nt� toate sunt la locul lor numai eu �tiu c� undeva pl�nge o fericire fl�m�nd� Mioara Baluta ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 24 Aprilie 2012 22:59 |
||
Buna dimineata!!O cafea? http://www.youtube.com/watch?v=uolHpnsP4yc&feature=related |
||
constance Postat pe 25 Aprilie 2012 09:04 |
||
Neata....hai ca mai merge una ![]() Stare de spirit ?.. ![]() |
||
Rotty Postat pe 25 Aprilie 2012 09:26 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=TpL7mCa702k ![]() ![]() |
||
garbo_2294 Postat pe 25 Aprilie 2012 11:46 |
||
/S/M/D/S/A: SUPER ! ....s-o 'necat corabiile... ![]() zi fr.! |
||
Fss_ssu Postat pe 25 Aprilie 2012 13:26 |
||
Unde esti Junona blonda, unde esti ispita bruna Sub stejarul din poiana, a ramas umbra de luna Moarte-n jur acuma-s toate, doar ca umbre se prefira Si-n dorintele din mine, flori de luna risipira Dragostea cu gust de toamna bate rece in uluci Eu raman ca o parere, tu ca visele te duci Si o plang cum poate plange sufletul uscat de lacrimi Umbra trecatoare-a vietii prinsa-n chingile de patimi. Dorul tau e-atat de aspru, ca parjolul ma usuca Jalea mea este paraul care muntele il urca De tacerea ta iubire mi se zbate ochiul stang Si in palme nestemate, lacrimile inca strang Noptile sunt rupt de luna, toate oasele ma dor Simt cum sevele se urca spre dorintele ce mor Valuri de eternitate pleoapa alba o strapung Ratacit in lumea asta, sunt un arbore natang Cand iubirea nu exista nu-i nimica intre oameni Doar scaietii fac risipa intre rai si intre fameni Urmele se pierd bolnave in mici oaze fara chip Dorul trece ca un inger si iubirea mea o tip Vantul sufla in deriva si ma zvarle din inalt Peste colti de piatra neagra disperarile ma ard Si nimicul ma-mpresoara intr-un fald de neant, bizare Stau tacerile flamande cu instinctele de fiare Am dorit un pic din tine, viata nu mi-a dat nimic In izvorul de nevroze n-am avut ce sa mai zic M-a muscat in timp rugina, frunzele le-am scuturat La o margine de vreme trunchiu-mi zace-ntunecat Ca o lespeda ma ploua noaptea neagra cu namol Parjolita mi-e fiinta parjolit mi-e trupul gol Vine-un vultur ca sa smulga pietre mari de rasarit Aud tipete de ingeri, stanci care s-au prabusit Si in pulberile vremii galbene ca un malai Tu in cerul meu albastru in dorinte imi rasai Ca o stea ce lacrameaza luminand singuratati Peste neantul din fiinta luminezi ca-n alte dati. |
||
garbo_1713 Postat pe 25 Aprilie 2012 16:47 |
||
In nevralgia zilelor curente Trecea cu pasi inceti un vis pierdut Iubirea mea in veacuri decadente Fara sfarsit si fara inceput Dar totusi m-am indragostit de-o poza Reclama veche de la cinema Treceam prin viata ca intr-o narcoza Spre un abis ce tainic ma chema Icoana rastignita pe un zid S-a strecurat lung in subconstient Si a muscat cu pofta si perfid Intr-un trecut ramas mereu prezent. Femei de umbra seara se preling Ca niste ploi ce ma calatoresc Taceri de flori-acum uitate-ning Si umede miresme-n mine cresc Am sa iti spun la noapte bun ramas Poetica imagine de vis Metafora -o lacrima in ceas- Sau intr-un infinit mereu inchis Iubire strecurata pe sub usi In labirintul noptilor de ceara Alunecand cu vise si cenusi In suflet ca o antiprimavara Si ma ranesti si nu ma prea dezlegi De-al meu blestem ce sfasie taria Continui sa incalc atatea legi Si sa imi cant drumar, melancolia Iubirea mea, -parfum greu de garoafe Ma-nvalui in vesmantul tau ciudat De parca m-am nascut crescut din ape Desi de noaptea noastra ai uitat Stelele plang cu raze luminoase Atatea lacrimi noptile se scurg Peste dorinti cuprinse de angoase De sentimente interzise-n burg Si vom muri mereu in repetitii In ochii tuturor care se sting Lasand un semn pe lungile petitii Cu ingeri care trec noaptea prin targ. |
||
garbo_1713 Postat pe 25 Aprilie 2012 16:48 |
||
Cad multumirile ca pe un dric Idiferenta e la mare morga Doar frunzele de toate se dezic Cantand solemn pe scaunul de orga De pupaturi se umple palid ceasul Blocand secunda printre heruvimi Hai sa ne dregem inainte glasul Ca un prolog atuncea cand suspini Nimic nu e decat doar o minciuna Ce-si poarta intre noi parfumul fad Cand umbrele din cerul fara luna Ca niste stele de miresme cad Tu ai fugit se surpa avanpostul Iubirii noastre ca si cum n-a fost Ti-oi recita prin amnezii ca prostul Bacoviana vietii fara rost Intunecate pasari ne devora Amurguri grase umerii rupand S-arunce umbre galbene pe flora Si agonii de spasme fluturand Sta in genunchi in urma ta trecutul Tu mergi in fata numai un suras Sunt prea putini ce stiu ca asta-i trucul Tacerilor umplandu-se de plans |
||
garbo_1713 Postat pe 25 Aprilie 2012 16:49 |
||
![]() sara fr.! :) |
||
Fss_ssu Postat pe 25 Aprilie 2012 17:59 |
||
Sta in genunchi in urma ta trecutul Tu mergi in fata numai un suras Sunt prea putini ce stiu ca asta-i trucul Tacerilor umplandu-se de plans ![]() |
||
Axl_R Postat pe 25 Aprilie 2012 18:03 |
||
Suntem ingeri despartiti de lume Valurile vietii ne despart Ne-a uitat stejarul si de nume Stelele cazand pe geam s-au spart Fagii trec prin amintiri desarte Rugii plini de mure sunt carunti De salbaticii acuma parte Avem noi cei rataciti prin munti Lumanarile au putrezit Stand gramada, moarte sub icoane Cum sta ziua franta-n asfintit Pleoapa Domnului in cer cand doarme. Mesageri cu aripe de tipla Pe sub luna trec in zborul lor Florile de rosul lor cand tipa Cad ca niste frunze pe covor Te sarut pe tampla ta de gheata Lunecand in ochii tai lucii Un abis de floare si verdeata Ce ma fura daca intarzii Impartim iubirea in boccele Coropcari ai vietii de apoi Am sa ma intorc in toate cele Sarutandu-ti pleoapele cu ploi Sunt aici sau poate sunt acolo Un desis ce nu e strabatut Calatori prin lumi ca Marco Polo Umbra de faptura si de lut Te astept in unduieri de noapte Luna ti-o trimit sa ispitesc Doar fecioare scunde si inalte Vorbele acelor ce iubesc Noptile sunt triluri instelate Adieri prin ramuri ce scancesc Fluturi pastelati ce vin s-arate Infinitul nostru omenesc Demonii i-am inghiontit la usa I-am impins c-un strop de busuioc Prefacuti in doruri de cenusa Si-n manunchi de flori albe de soc De caldura ta imi arde pielea Buzele sunt moi si s-au spuzit A ramas in temnita durerea Celor care nu au suferit Ma afund in lumea ta de trestii Nuferii de soare mangaind Buzele se umplu cu impresii De fiorul pasarii zburand Noaptea s-a intins in pat dulceaga Cu mireasma florii ce-a cazut Chiar de nu iti spun ca imi esti draga N-am sa pot iubito sa te uit. |
||
garbo_1713 Postat pe 25 Aprilie 2012 20:10 |
||
De la: Axl_R, la data 2012-04-25 18:03:39Sta in genunchi in urma ta trecutul Imi redeschid aripile de noapte, Ma dor de mor,dar mi le redeschid, Plutesc spre tine invelita-n sapte.. Lumini albastre-n care ma inchid! ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 25 Aprilie 2012 20:35 |
||
A tr�i f�r�-a iubi, M� mir ce trai o mai fi! A iubi f�r-a sim�i, M� mir ce dragoste-o fi! A sim�i f�r-a dori, M� mir ce sim�ire-o fi! A dori f�r-a jertfi, M� mir ce dor o mai fi? ![]() |
||
Axl_R Postat pe 25 Aprilie 2012 20:43 |
||
:) Stare de spirit! @};- ![]() ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 25 Aprilie 2012 21:21 |
||
Imi redeschid aripile pestrite Si le inchid solemn in jurul tau Printre simboluri prinse-n virgulite Eu te pastrez feciara-n versul meu Te tin la pieptul meu ca intr-o vraja O umbra ce se tese din scantei Rubin de floare plansa intr-o glaja Si-n ochii unei mandre de femei Iubesc in tine versul, absolutul Cuvintele care le spui sau taci Cand noptile iti arde-n flacari lutul Si-n inger de lumina te prefaci Luminile eu ti le sorb cu totul Ca pe-un fierbinte dor neinceput In Raiul meu de versuri iti e locul Si-n universul nostru absolut. |
||
garbo_1713 Postat pe 26 Aprilie 2012 11:32 |
||
Traiul nostru se imparte In iubire si in moarte Si in vorbele desarte Sade spiritul in carte Ne-om iubi candva si noi Ratacind bolnavi de ploi Dragostea uite-o si nu e A fugit pe cararuie Au ramas doar toamnele Sa ne bata tobele Si raman doar vorbe bune Ce nimic nu au a spune Vorba sufletul il unge Dorul pe carare fuge Daca fuge dragostea Ce ne facvem fara ea? |
||
garbo_1713 Postat pe 26 Aprilie 2012 11:52 |
||
/S/M/D/S/A: PLOUA! .... da ii placut ! Zi fr.! 713 ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 26 Aprilie 2012 15:13 |
||
Starea de spirit...? E batuta rau de vant,dar se tine tare pe pozitie ![]() ![]() O dupa amiaza placuta la toti ![]() |
||
Rotty Postat pe 26 Aprilie 2012 15:28 |
||
Servus![]() ![]() ![]() Muguri au ie�it din cochilia lor verde, flori �i-au desf�cut timid petalele spre soare, eu �i-am auzit z�mbetul inimii �nflorind la o dep�rtare de buze de sufletul meu. Pala de v�nt m-a atins deodat� cu verde de frunze crude, cu delicate�e de flori �nmugurite, cu simfonie de �oapte delicioase, cu soarele iubirii, pe chipul asprit de iarna f�r� tine. Lacrimi curg fericite de bog��ia de verde, sufletul �i deschide timid petalele spre iubire, eu m� �mb�t cu sunetul viu al inimii �nflorind la o apropiere albastr� de cer de sufletul meu! Simina Rentea |
||
nuti_vio Postat pe 26 Aprilie 2012 18:08 |
||
Azi dimineata am vazut pe net o pereche superba de pantofi, pe care nu pot sa-i cumpar, ca nu-s sigura de numarul potrivit, in seara asta l-am vazut pe Aurel Moldoveanu la Cireasa de pe tort, asa ca acum ma simt naspa! Da' m-am dres cu o tableta de ciocolata cu alune ![]() Si dupa ce am vazut poeziile postate de altii, ma simt si toanta... |
||
Magnolia73 Postat pe 26 Aprilie 2012 20:36 |
||
Starea mea de spirit e neclara. N-am iesit din casa, am mancat toata dupa-amiaza si acum stau pe Garbo sa ma veselesc.... ![]() |
||
dihoritza Postat pe 26 Aprilie 2012 20:43 |
||
Te-am auzit cum infloresti pe camp Pe undeva la umbra unui damb Si-ai sangerat taceri in toamna mea Cu lumanari de tremurnda stea Am sa te-ngrop acum intre petale Si am sa dorm in somnul dumitale Raiul de vorbe pasnic sa-l parcurg In amiezi de ziua si amurg Zambetul meu l-am ingropat adanc Fiindca doar astazi ingeri albi ne plang Flori mugurind si-n dor uitat rupand Din amiaza umarului stang Te-am sarutat pe gura ta cea calda Pe buzele ce vor ca sa ma arda Lasand in carne visele insemn Dorinta ta cu gura mea s-o chem Si te iubesc pe trupul ravasit De vis ce doare ca-i neimplinit Aroma de fecioara o respir Si beau din cupa grea de trandafir. |
||
garbo_1713 Postat pe 26 Aprilie 2012 20:51 |
||
O fi coincidenta, sau e pentru mine? ![]() |
||
Magnolia73 Postat pe 26 Aprilie 2012 20:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
FAZAN | 1316 | De la: Axl_22 18 Iulie 2016 22:19 |
Bine ai venit, Lelia Mossora! | 775 | De la: lady_corina 8 August 2009 14:40 |
citeste..si citeste din now.... morala?.. | 12 | De la: Lidiaolteanu 25 August 2011 17:22 |
|
||
lume lume!!! | 16 | De la: daniian 18 Aprilie 2011 03:59 |
errare humanum est,perseverare diabolicum | 81 | De la: walkiria 16 Noiembrie 2009 19:44 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an