Este pentru tine. Te rog sa primesti aceasta poezie ca pe un cadou de suflet ce ti-l fac | ||
garbo_1713 Postat pe 26 Aprilie 2012 21:02 |
||
---|---|---|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 26 Aprilie 2012 21:24 |
||
![]() |
||
|
||
auryca Postat pe 26 Aprilie 2012 21:29 |
||
De la: garbo_1713, la data 2012-04-26 21:02:22Este pentru tine. Te rog sa primesti aceasta poezie ca pe un cadou de suflet ce ti-l fac ![]() O seara frumoasa va urez la toti, ca eu ma duc sa-i dau ceva de mancare celui mai iubit dintre micii pamanteni. @Elisabeta, ia-ti un costum nou! Pentru ca meriti ![]() |
||
Magnolia73 Postat pe 26 Aprilie 2012 21:40 |
||
/S/M/D/S/A Superbaaaa! Weekend si sara fr.! |
||
Fss_ssu Postat pe 27 Aprilie 2012 21:05 |
||
Magnolia..asa am si facut,si multumesc pt"ca meriti" ![]() ![]() O stare de multumire..e cald,e mini-vacanta,e perioada de iesiri in natura!! ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 27 Aprilie 2012 21:32 |
||
buna noapte fetele ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 27 Aprilie 2012 22:45 |
||
/S/M/D/S/A: IUBESC: ...fetele,florile,anotimpul, viata......si Iubirea o Iubesc :) @};- ...iubiti si voi cu mine?!..... Zi / weekend ....insorit! :* |
||
Fss_ssu Postat pe 28 Aprilie 2012 09:09 |
||
Suparatule..esti un fericit ca ai ce iuby!! ![]() Florile,anotimpul si viata ..si eu le iubesc..mai pun in plus si animalutele si muntele!! ![]() Ma depasesti atunci cand tu poti iuby si ..fetele..dar nu le poti avea pe toate ![]() O zi buna!! ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 28 Aprilie 2012 09:16 |
||
Of Betty!.../ ce culmi inalte iti fug gandurile?!....numeric, ai dreptate....dar iubirea mea pt. tate' fetili, ii sufleteasca,alaturi de care nu le lipseste arta conversatiei....asta-i farmecu' la care ma refer....dar le Iubesc si sunt fericit cand simt ca si ele ma iubesc....in felul lor "ascuns,pitit" ![]() ...nu cer sa am ,mai mult decat exista....dar daca mi se ofera si simt ce trebuie ,primesc cu bucurie...! O zi minunata si tie! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 28 Aprilie 2012 13:34 |
||
S-au transformat iubirile in vara Au inflorit gingase rand pe rand Si dorul meu alunecand in seara Il mai zaresc pe-uluca sangerand Mi-e dor de tine fara de cuvinte De ingerul ce nu mai are chip In leganarea timpului fierbinte Strans in clepsidra plina cu nisip Eu te astept sa vii pe banca goala Sa te mangai cu floare de ciresi Cand luna urca-n cer o alba coala Si tu pe-aleea noptilor mai iesi Sa ne plimbam doi rataciti aiurea Prin fosnetul ce urca parca-n ierbi Cand clatinata-n somn prinde padurea Sa legene iar urmele de cerbi. |
||
garbo_1713 Postat pe 28 Aprilie 2012 15:24 |
||
Si iar de DOR!..acuma urla dorul, Ca lupii seara atarnati de luna.. Imi redeschid aripile de noapte, Ma dor de mor,dar mi le redeschid, Plutesc spre tine invelit in .sapte.. Lumini albastre-n care ma inchid! Iubitul meu,albastru cum e marea, Noi l-am nascut din aripi pe ..Neptun!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 28 Aprilie 2012 16:03 |
||
mie dor de noaptea alba , petrecuta in doi , pe margini de abis , doar floarea de cires inmiresmeaza , vis , cand luna intra-n nori tu ma saruta . sa ne iubim , doi rataciti pe semne , ai timpului inchis in bobul de nisip si sa trezim padurea ce prin noi tot geme de boncanit de cerbi in rasarit ... |
||
jeanette40 Postat pe 28 Aprilie 2012 22:51 |
||
buna noaptea . |
||
floare_cu_colti Postat pe 29 Aprilie 2012 00:13 |
||
![]() |
||
floare_cu_colti Postat pe 29 Aprilie 2012 00:14 |
||
Neeeeeeeeeeeeeeeee! ![]() |
||
Axl_R Postat pe 29 Aprilie 2012 00:16 |
||
Te misti alaturea mereu Cu pasii tai ce scot din minti In toamna vremurilor eu Inca astept cu ochi cuminti Degeaba zilele se duc Si noptile la treaba lor Eu noaptea inca ma usuc Sezand tomnatec pe covor Doar frunzele stupide cad In viscolirea lor profana Cu flacari nadusite ard Ca musuroaiele in toamna Si tu zambesti din nesfarsit Dorinta toat-o ia la goana Te-astept din nou in asfintit O ploaie lunga care toarna Si ma inec incet-incet In ploaia uda din ograzi Metafora mea de poet Acum s-a ratacit pe strazi Trec junele zambind perfid Cu gura pana la urechi Eu sufletul incet inchid In drama versurilor vechi S-a scuturat flora bolnav Cu vagi dorinte cenusii Ca timpul a murit e grav La fel si tu ca n-ai sa vii Prin gara trec cu amintiri Atatea trenuri rascolite De vise vii si naluciri Si dragostele prohibite Ma-nchid incet, mai pun un lant Doar luna boanta si nauca Ce bate noptile in sant O las sa urce pe-o uluca Umbre de oameni si naluci Prin mine curg la nesfarsit Am auzit cum tu de duci In somnul meu cel prigonit Parfumul inca-l risipesti Dorintele mai le prefiri Si-n cartea plina de povesti Esti visul meu cu trandafiri. Petalele s-au scuturat Pe brazda vorbelor tarzii Sta cerul parca aplecat Cu lacrimi grele cenusii La noapte vor musca din crengi Stelutele ningand de sus Trec ore ce nu le-ntelegi Si amintiri care s-au dus. Peronul in sfarsit e gol Si umbrele iar au plecat Ca sa danseze pe la pol Cu trenul cel intarziat. Amurgul sta insangerat Pe-un ochi de apa cenusiu E sufletul intunecat Dar totul este prea tarziu. |
||
garbo_1713 Postat pe 29 Aprilie 2012 14:28 |
||
Afara pasari canta-n cor Ce pot privind pe geam sa zic? Ca este vai de mama lor Iar eu mai vreau sa dorm un pic? O vaca muge in perete E grajdul asta vizavi Hai sa mugim si noi baiete Sa vedem vacii cum i-o fi? Cred ca n-o doare nici in sfarla Cand pleaca ea la pasunat Pe drumul care da spre garla De parca-i dealul rasturnat Pe ramu-nalt, nabadaios Aceleasi pasarele canta Se-ntoarse lumea zau pe dos Si ciripitul clar� ma zvanta Mai bine draga m-ai chema Cu vocea ta de greieras Sa bem din cana o cafea Si sa ne ducem pe imas. Sub tufe verzi si chiar batrane Sa ne iubim doi disperati Ce-mi pasa azi ce mai ramane Eu plec de maine la oras. Las vaca pentru pomenire Si stolul gures plin de glas Sa-ti cante versuri de iubire Ca de poezie eu ma las Sa te-aiureasca fitecine Cu versuri proaste de doi bani Sa faci-probabil nu cu mine Doi prunci micuti si dolofani Sa speli la scutece cu randul Sa-i mangai tandra cand iti plang Si sa-l injuri pe sot cu gandul Pruncii in brate leganand Pe drumul vietii-o iau la pas In urma amintiri raman Trecutul nostru-acum il las Cum stau capitele de fan Trec vaci din clopot leganand Atat de calm misterios E timpul parca mai flamand Asa este cand mergi pe jos Ma-ncearca dorul tau fiinta Asa sunt eu, sentimental Visez o clipa la catrinta Si tot ce e universal Trec gastele cu pas saltat Pe drum de soare gagaind Ramas cu bine am plecat Autobuzul vreau sa-l prind� |
||
garbo_1713 Postat pe 29 Aprilie 2012 14:29 |
||
A-nflorit ziua din neguri Dup-acelasi vechi tipic E-o Duminica de verguri Ce de mine se dezic. Ne rostogolim la vale Sau urcam mereu pe deal Inrobiti de-o veche cale Si batranul ritual Cautam in van dorinta Ea treptat s-a risipit A ramas numai fiinta Si ce-avem de spovedit Blonda noastra intamplare S-a pierdut si nu mai este Prin padure pe carare Cucul numai da de veste Printre crengi el canta verde Si-si cuvanta glasul sau Ascultand cum iar se pierde Dorul meu si dorul tau Ziua luneca domoala Calcand moale-n ramuris Eu doresc la tine-n poala Sa-mi fac toamna ascunzis Stelele sa ne lumine Dintr-un cer cum e namolul Noptile cand vii la mine Nu uita sa tragi zavorul Ne-om iubi ca doua clipe Ce-au trecut indiferente Smaltuind cu-a lor aripe Vremurile decadente |
||
garbo_1713 Postat pe 29 Aprilie 2012 14:30 |
||
Si iar e sambata, batuta De umbre-i frunza de cucuta Pe geamul orelor inchis Privesc la cerul interzis Iubirile m-au oropsit Ascult departe falfait De ingeri care trec tacuti In clipe-amare prefacuti Doar eu raman precum o stanca Gustand tacerea cea adanca A lucrurilor care nu-s Au fost candva acum s-au dus Prezenta ei e confiscata La poarta mea nu vrea sa bata La brat cu altu-n chip virgin Mai bea tacerile cu vin Nisip fiind eu ma prefir Cu timpul care curge fir Epuizat de intrebari Visez aiurea disperari Si zic ca sunt nefericit In realitate nu-i nimic Decat frumosii toporasi Si cantece de greierasi. |
||
garbo_1713 Postat pe 29 Aprilie 2012 14:32 |
||
E drept ca este cam urat Dar nu e semnificativ Pe mine-o sa ma ploua-n gat Pe tine poate-un pic pe tiv Natura plange-n internet Cu vocea stranie dogita -Va creste-spune un poet Slova de vreme ofilita Sarutul cade vertical In ziua de cenusi si sticla Necheaza noptile un cal Cu aripi invelite-n tipla. Mai lasa mai scumpete plansul Zambeste chiar de-i interzis Mai bine spune cine-i insul Si daca totusi te-ai decis. |
||
garbo_1713 Postat pe 29 Aprilie 2012 14:33 |
||
/S/M/D/S/A Superba ! Zi fr.! |
||
Fss_ssu Postat pe 29 Aprilie 2012 17:01 |
||
Soarta noastra este o cenusa Lunecand clepsidra cu nisip Clipele cand bat pe rand la usa In Exodul vremii fara chip Melancolic noaptea ne-nsoteste Printre strazi ce nu le-am acceptat Totusi te-am iubit, marturiseste Spala vorba noastra de pacat Starile ne-ncearca dulci ofrande Amintirile din clipe rup Mi-amintesc de noptile cand calde Sarutarile goneau pe trup Luna in fereastra sta intinsa O fecioara alba-n ochii mei De causul palmelor cuprinsa In vesmant de flori si funigei Semnele noi vom lasa la urma Pentru fiecare vorb-un semn Suferinta dorului se curma Alungata-n caii verzi de lemn Universu-n noi se prapadeste Valurile luneca obscur Luna-n cer lumina-si raspandeste Sarutarile promise-n jur Mi-este foc de tine si mi-e para Ia-ma tu iubire ca zalog Si la pieptul tau ma infioara Ca atunci cand in genunchi ma rog Intre noi nu sunt nici intelegeri Patimile oarbe doar ne tin Nevorbitele tale prelegeri Trandafiri ce luneca in vin Ne iubim cu-atata disperare Timpul ia aceasta drept afront Pana cand o alba aratare Ingeri trec cu pasul vremii bont |
||
garbo_1713 Postat pe 29 Aprilie 2012 18:17 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 29 Aprilie 2012 23:32 |
||
De la: Ioana007, la data 2010-03-12 13:57:34Aveti posibilitatea sa vorbiti aici de starea Dvs. nepoetica dar care are legatura totusi cu poezia, starea de emotie resimtita sau transmisa.Va astept. Sunt la mare de 2 zile si astept harmalaia de 1 Mai.Veniti si voi ! |
||
CAVALER Postat pe 30 Aprilie 2012 06:02 |
||
![]() atat dor....numa' Dor lipseste ![]() ![]() ![]() surioara, ![]() ![]() ![]() stare : multumire ![]() |
||
dor72_ Postat pe 30 Aprilie 2012 08:27 |
||
Ieri am fost la munte..a fost SUPER frumos...am venit aseara cu o..stare de oboseala placuta si atat de odihnitoare!! ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 30 Aprilie 2012 11:06 |
||
/S/M/D/S/A: Superba! Zi fr! ![]() Dor?! .....fara.. |
||
Fss_ssu Postat pe 30 Aprilie 2012 11:11 |
||
Nici eu nu pot uita nimic De ce atuncea tu te duci Pe-o insula ca sa te culci Cand dragostele ma dezic Nu pot uita surasul tau Eu cel ce nu-s atat de bun Ramane urma de parfum Si singur ratacind si eu Cu Lara poate intarzii La focul care arde-n noi Si lacrimile parca-s ploi Cazand a toamna intre vii Ramane dorul nestiut Ingenuncheat acolo-n glii Ma iarta daca ratacii Prin amintiri ce m-au pierdut Pe Lara o ascult cantand Si-n suflet parca as muri Si poate intr-o buna zi Voi rataci pe drum plangand De dragul tau de dragul ei De visul derulat si stramb In care eu ma misc natang Cuprins de dorul de femei... |
||
garbo_1713 Postat pe 30 Aprilie 2012 18:32 |
||
Nu vreau sa fiu omul cel bun Mai bine zac in vreme prost Sarac, iubind, far-adapost Mereu pe al poeziei drum Cu versuri dulci sa te insel Ca si parfumul ce-l respir Cand tu inchisa-n trandafir Il vrei in vesnicii pe el Aceleasi drumuri ne despart Aceleasi doruri ne seduc Dar eu sunt umbra unui nuc Cand tu ma lasi pentru un alt� Chiar daca e sa mor acu In macii rosii rastignit Eu stiu ca tu nu m-ai iubit De-aceea eu te rog: Te du� De lacrimi frunza a picat Si dorurile-au amortit Tacerile m-au troienit Si pasarile au plecat Se-nalta numai plopii goi Ca niste umbre funerar Acoperit de-al meu frunzar Inca visez uitat la noi |
||
garbo_1713 Postat pe 30 Aprilie 2012 18:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
indrumare | 1 | De la: carmen_bebelus 9 Ianuarie 2011 12:24 |
voi credeti in vise? | 6 | De la: deea89 17 Aprilie 2012 01:41 |
animale domestice!urgent | 6 | De la: tutankhamon 12 Iulie 2009 19:18 |
|
||
DECE TOTI NEGHIOBII DIN VEST SPUN CA ROM�NII SUNT UN POPOR FARA IDENTITATE ? | 114 | De la: VOIAJOR 28 Iunie 2012 12:10 |
buna ziua | 3 | De la: garbo004807 31 Mai 2009 16:44 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an