Nu Garbo ne-a facut, ai zis Ci alta fuse conjunctura Traim in falsul Paradis Visand cu ochii si cu gura Din sufletul inveninat De arcul unui Cupidon Cuvinte noi azi am creat Ca sa raspund la ton cu ton Tupeul nu e interzis Si mai injur atunci cand pot Alunec prin trezii si vis Si versuri de iubire scot Cu soarta vreau ca sa ma bat In viata scurtului etern Chiar daca este un pacat Cuvintele ce le astern Ma iarta Doamne ca sunt rau Si ca iubesc si ca mai scriu O fac pastrand numele Tau Atata vreme cat sunt viu E demon ea, m-a parasit Asa se-ntampla uneori Pe altul poate a gasit Sa ii aduca seara flori Pe Garbo vin atunci plangand Si neputinta mea o strig Imi simt o coasta sangerand Si parca s-a facut cam frig |
||
garbo_1713 Postat pe 30 Aprilie 2012 19:07 |
||
---|---|---|
E 1 Mai, apusul �i arunc� raze coclite-n iarba �i gunoaie. Ora�ul se intoarce. �n odaie trei �oapte m� �ndeamn�: "Treci la munc�!" |
||
constance Postat pe 30 Aprilie 2012 19:50 |
||
Iubirea-n fiecare este fiara Ea sfasie pe cate un drumet A mai facut-o si odinioara Cu cei cu parul lung si parul cret Leoaica dorului batand din coada Pe malul care urca in nisip In suflete a prins acum sa arda Flacara unui dor lipsit de chip Trec caprioare tremurand de frica -Temute zeu, din carne sa nu musti Chiar de iubirea astazi te implica Placerile de suflet sa le gusti -Beti cupa sangelui stransa din mine Din rodul painii albe sa gustati Sunt Leul ce se roaga pentru tine Si ingerul acelora uitati Cuvintele s-au impartit la toti Citim in ele ce se mai intampla E lumea impartita in netoti Iar altii stau chiar tampla langa tampla. Cel ce arunca vorbele cu ura Sau cu prostia lunecand prin el Infernul ca pe-o umbra rece-l fura Acolo merge orisice misel Ramane numai urma de cenusa Ale aceluia ce-acuma nu-i S-a spulberat tacerea lui in usa In lumea de tenebre-a nimanui. |
||
|
||
garbo_1713 Postat pe 30 Aprilie 2012 20:12 |
||
Constance, dureros dar adevarat. | ||
garbo_1713 Postat pe 30 Aprilie 2012 20:13 |
||
am obosit s�-mi fie frig duminica s�-mi pun poeme pe r�ni s�nger�nd cu aripile r�sucite la spate las semne la care s� le g�sești timpul . s� m� chemi sub cerul m�inilor tale liniștea se va topi �ntr-un cerc pereții ne vor privi p�n� vom ajunge la soare nu m� trezi . �ntr-o lume sf�nt� toate sunt la locul lor numai eu �tiu c� undeva pl�nge o fericire fl�m�nd� Mioara Baluta ![]() ![]() ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 30 Aprilie 2012 22:05 |
||
seara buna fetele, seara buna !!! | ||
jeanette40 Postat pe 30 Aprilie 2012 22:06 |
||
![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 30 Aprilie 2012 22:07 |
||
Seara buna dragilor ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 30 Aprilie 2012 22:13 |
||
http://youtu.be/9Vz1lBnCPLs la fel Rotty ![]() e ceva rau in asta ??? |
||
jeanette40 Postat pe 30 Aprilie 2012 22:15 |
||
Buna sa va fie seara! ![]() Imbratisarea inimii E foarte simplu, doar deschide-ti inima, eu te voi imbratisa fara sa cer nimic de la tine; tu relaxeaza-te, bucura-te, eu voi lasa sa treaca iubirea prin inima mea si sa-ti spele grijile si greutatile macar pentru cateva minute. Ti-ai amintit ce bine era cand copil fiind mama te tinea mereu in brate, cald si iubitor imbratisandu-te? E asa de simplu, doar deschide-ti inima si lasa-ma sa te imbratisez; fericirea isi va face casa in inima ta si vei putea apoi s-o dai mai departe; impreuna vom reusi sa imbratisam albastrul stralucitor al planetei noastre, Pamantul Iubirii! Simina Rentea |
||
nuti_vio Postat pe 30 Aprilie 2012 22:18 |
||
![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 30 Aprilie 2012 22:20 |
||
Nutisor ![]() ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 30 Aprilie 2012 22:22 |
||
http://youtu.be/YcaY6lNCDgE Un ano de amor ...Luz Casal |
||
jeanette40 Postat pe 30 Aprilie 2012 22:30 |
||
Noapte buna si vise frumoase va doresc. ![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 30 Aprilie 2012 22:34 |
||
Fetelor, ![]() ![]() Jenel, tu stii de ce is...,,scumpica" ![]() Stare...de bine aerul inmiresmat de parfumul narciselor, lalelelor, liliacului alb si mov, cantecul brotacilor...stelele sclipind bland langa frumoasa luna.....si cei dragi alaturi.... |
||
nuti_vio Postat pe 30 Aprilie 2012 22:39 |
||
Rotty, noapte buna, vise placute, ingerii sa te vegheze ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 30 Aprilie 2012 22:40 |
||
pa fetele , va pup ........noapte buna ne mai citim ... |
||
jeanette40 Postat pe 30 Aprilie 2012 22:42 |
||
Jenel, noapte buna, somnic pufosel ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 30 Aprilie 2012 22:44 |
||
Dorulet, surioara mica, binele sa te insoteasca la orice pas ![]() 713, ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 30 Aprilie 2012 23:04 |
||
... noapte buna!![]() ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 30 Aprilie 2012 23:06 |
||
Sara! �i voie s� pup �i io? Pe cine? ![]() ![]() ![]() |
||
Axl_R Postat pe 30 Aprilie 2012 23:08 |
||
Suparatule, noapte buna, vise spumoase.. Axl, seara buna ![]() poti sa pupi pe cine vrei....ca doar e virtual ![]() Pt tine.... Chem ploaia �i tunetele �i fulgerele s� m� scuture de gri, s� m� trezeasc� la via��, s� m� �ndr�gosteasc�! Chem ploaia s� m� ude p�n� la piele desprinz�ndu-m� de mine, de emo�iile mele intense, de visele mele, de umbre �i ce�uri, de prejudec��i zidite ad�nc �n minte, de p�reri �i regrete. Invoc ploaia s� m� decojeasc� de toate frunzele uscate, s� limpezeasc� r�nile, s� m� spele de a�tept�ri zadarnice, s� m� acopere cu petale parfumate, s� m� binecuv�nteze cu perseveren��. Invoc ploaia s� m� spele de mine, s� m� picure cu Mine, s� m� iubeasc� a�a ud� de lacrimi de ploaie cum sunt! Simina Rentea |
||
nuti_vio Postat pe 30 Aprilie 2012 23:14 |
||
Nu�i, m-ai nimerit! ![]() Mul�umesc! |
||
Axl_R Postat pe 30 Aprilie 2012 23:17 |
||
fetelor ![]() ![]() ![]() frumoasele mele, voiam sa va dau si o poezea, da' nu-i placu ...stapanirii mai incercam ![]() surioara, cu mare drag, pentru tine ![]() ![]() ![]() Nichita St�nescu Ce bine c� esti E o �nt�mplare a fiintei mele si atunci fericirea dinlauntrul meu e mai puternica dec�t mine, dec�t oasele mele, pe care mi le scrisnesti intr-o imbratisare mereu dureroasa, minunata mereu. S� stam de vorba, s� vorbim, s� spunem cuvinte lungi, sticloase, ca niste dalti ce despart fluviul rece �n delta fierbinte, ziua de noapte, bazaltul de bazalt. Du-m�, fericire, �n sus, si izbeste-mi timpla de stele, p�n� c�nd lumea mea prelunga si �n nesfirsire se face coloana sau altceva mult mai inalt si mult mai cur�nd. Ce bine ca esti, ce mirare ca sunt! Doua c�ntece diferite, lovindu-se amestecindu-se, doua culori ce nu s-au v�zut niciodata, una foarte de jos, intoarsa spre p�m�nt, una foarte de sus, aproape rupta �n infrigurata, neasemuita lupta a minunii ca esti, a-ntimplarii ca sunt. l-am pacalit ![]() ![]() ![]() |
||
dor72_ Postat pe 30 Aprilie 2012 23:27 |
||
![]() dap' tu pacalesti / tata' lumea...nu vad eu?!.. ![]() ..Nuti, ploaia invocata,o mers la sufletel!.... ![]() ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 1 Mai 2012 09:00 |
||
/S/M/D/S/A: O aparut curcubeul! @};- Superba! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 1 Mai 2012 09:03 |
||
Intre noi doi rasare curcubeul Ca un balsam pe rana aruncat Tu ploaie ce-ai udat in mine Eul Catre apus acuma ai plecat Ai luat in poale floarea de narcisa In noptile ce goale au trecut Si lista de dorinte-a fost ucisa De o iubire care-a inceput Bat valurile talpile domoale Pe glezna ta lasand acum sarut Si vantul misca rasucit in poale Atunci cand seara prind sa te sarut. |
||
garbo_1713 Postat pe 1 Mai 2012 09:54 |
||
S/M/D/S/A ![]() Frunz� verde �-o laila ![]() Herpes de la poezea. ![]() |
||
Axl_R Postat pe 1 Mai 2012 10:09 |
||
![]() "di' lai la" ! ![]() ![]() ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 1 Mai 2012 11:58 |
||
Maaii, toti sunteti melancolici de compuneti poezii de 1 mai? Ia sa incerc si eu... Cand afar' vazui ca ploua Mi-am luat o umbrela noua Una rupta, zdrentuita De la soacra-mea primita Restul'.... mai tarziu ca acu' nu mai am inspiratie... din cauza soacra-mii ![]() ............................ |
||
dihoritza Postat pe 1 Mai 2012 13:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce ziceti de un film la racoare cu un Mountain Dew? | 1 | De la: garbo_4810 20 Iulie 2012 16:29 |
informatii despre pudra de argila | 2 | De la: micabis 24 August 2009 20:06 |
ce inseamna sa ai caracter. Si importanta lui | 3 | De la: ingerasulluptator 13 Octombrie 2012 21:30 |
|
||
Postliceala FEG | 1 | De la: garbo202614 6 Iulie 2011 19:05 |
Zile senine si sarbatori fericite ! | 11 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 22:20 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an