Multumesc mult, Nuti! ![]() nu ai uitat ca imi place valsul si... florile de liliac ![]() O zi frumoasa tuturor! ![]() |
||
cri_cat Postat pe 30 Mai 2012 11:29 |
||
---|---|---|
O zi buna la toata lumea !! | ||
sunsset Postat pe 30 Mai 2012 11:53 |
||
S.M.D.S A e super buna !!! Nuti multumesc de urari,pup!! ![]() |
||
|
||
elisabeta_boia Postat pe 30 Mai 2012 23:08 |
||
Nu�i, n-ai uitat ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=1lXcDmUm7pc ![]() ![]() ![]() |
||
Axl_R Postat pe 30 Mai 2012 23:16 |
||
scumpa ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 30 Mai 2012 23:24 |
||
cat costa? ![]() ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 30 Mai 2012 23:36 |
||
Dac� pleci, s� iei totul... nu te opri s�-mi prive�ti bra�ele ce te-au cuprins �nl�untrul lor, nu te opri s� m-ascul�i sau s�-mi dai o batist�; adun�-�i toate amintirile �i �ngr�m�de�te-le �n geamantan; ��i va ram�ne, poate, loc �i pentru ura cu care m-ai iubit �i pentru visele din debara.... Dac� pleci, te rog, nu-�i uita sentimentele la oglind�, c�ldura trupului sau mireasma p�rului t�u minunat; mai bine nu te gr�bi, a�a cum faci tu de obicei, caut� tot ce ai la mine �n suflet, s� nu regreti, mai t�rziu, c� �i-ai uitat dragostea, lini�tea sau speran�a �n spatele acestei u�i... �i, chiar dac� esti obosit�, te rog, s� tai cu aten�ie fotografia, s� nu-�i r�m�n� l�ng� mine vreun petic din rochia de mireas�... Dac� pleci, nu-�i uita fericirea, e pe raftul cu juc�rii, iar pe balcon trebuie s� g�se�ti o parte din trecutul t�u, �n cutia cu p�pu�ile Barbie... S� fii atent�, iubito, cum traversezi disperarea �i cum vei parca pe bulevardul singur�t��ii... S� nu ui�i nimic, s� iei totul.... Timpul doar s� mi-l la�i, Voi avea nevoie de el... s� te uit! Adrian Paparuz |
||
jeanette40 Postat pe 30 Mai 2012 23:45 |
||
Cu telefonul �n m�n�, Cu c�tile �n urechi, Cu g�ndul la tine, Cu vorbe perechi� A�tept s� r�spunzi A�tept cu ner�bdare A�tept s� m� auzi A�tept cu r�suflare �nceat� si u�oar� C. V. |
||
Axl_R Postat pe 31 Mai 2012 00:10 |
||
NB! ![]() |
||
Axl_R Postat pe 31 Mai 2012 00:13 |
||
LA MULTI ANI PENTRU TOTI COPII ,FETELE SI FEMEILE DIN LUME ,ASTAZI DE 1 IUNIE 2012! SUNT FERICIT ,SUNT ACASA ,O ZI CE PROMITE SOARE SI LINISTE,O ZI DE MUNCA DE IMPLINIRI ,DE DRAGOSTE. http://www.youtube.com/watch?v=vroYe_nn5TI ![]() ![]() |
||
VOIAJOR Postat pe 1 Iunie 2012 10:19 |
||
Neata! ![]() La multi ani minunilor ! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=5ywI71sI8io Fetelor, eu nu uit ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 1 Iunie 2012 10:35 |
||
La Multi Ani de ziua noastra, a celor cu suflet de copil, a celor care mai au parinti si care mai sunt copii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 1 Iunie 2012 11:06 |
||
Tusi ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 1 Iunie 2012 11:10 |
||
Revin si spun ca miam dorit o zi minunata si o am,am servit masa la prinz,a facut nevasta mea o ciorba de perisoare din carne de curcan o minunatie acrita cu citeva picaturi de zeama de lam�ie,niste ceapa verde culeasa din brazda si p�ine facuta dupa reteta mea speciala.La felul 2 o tocanita de legume cu carne de curcan ,salata de varza verde cu marar,de felul 3 nu mai spun ca poate citesc si gravidele ,dar eu acum ma delectez cu un vin bun in parcul din spatele vilei unde ascult sursurul fintinilor arteziene,o zi buna tuturor ! ![]() ![]() |
||
VOIAJOR Postat pe 1 Iunie 2012 14:39 |
||
/S/M/D/S/A: ![]() asemeni si voua! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 1 Iunie 2012 20:56 |
||
Si eu sunt copilul mamei..si am primit cadou {de Zuia Copilului} ..50 de lei-sa-mi cumpar ce vreau,yeees!!!Traiasca mama..sa-mi mai dea!! ![]() Si copii mei azi au "tras" o petrecere cu suc din belsug,prajituri de nu mai puteau manca si au dansat..pana la epuizare!!Desi remea nu a fost asa de buna,atmosfera a fost de nota 10!! La Multi Ani :copii si cei cu suflet de copil !! ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 1 Iunie 2012 23:58 |
||
�nl�untrul meu copilul r�de p�pu�ile sale se �mbrac� �n catifele de rou� p�s�rile au triluri �nalte �i saltimbancii alearg� �mpiedic�ndu-se �n aren� �n c�m�ru�e de suflet zaharicalele au dor din dragostea bunicii �i arome de amintire fluturii sunt mari ca stelele libelulele devin avioane iar zmeiele se t�v�lesc de r�s pe cerul senin ca ploaia odihnit� �n ochii mei sub umbrele de soare va cre�te iarba mare c�t casa �i florile vor decora scr�ncioburi s� ne leg�n�m s� uit�m c�t de mari am crescut, copil�rie... Ana Sofian |
||
jeanette40 Postat pe 2 Iunie 2012 00:16 |
||
Dar si cant si flori si stele, Toate le-am putut afla.. In urarea mamei mele: Sa traiesti e ZIUA TA !!! ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 2 Iunie 2012 08:47 |
||
Nea�a! LMA Prietene! ![]() ![]() |
||
Axl_R Postat pe 2 Iunie 2012 08:58 |
||
/S/M/D/S/A" Sunt Iubit! :) ![]() zi fr.! |
||
Fss_ssu Postat pe 2 Iunie 2012 10:56 |
||
este ziua taaaaa... ????!!!! LA MULTI ANI !!! ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 2 Iunie 2012 11:47 |
||
surioara ![]() ![]() ![]() ma iarta...cam prea ocupata....stii tu ![]() stare....frumusetea e ascunsa in multe lucruri si orbii nu o vor descopri niciodata.... Ajuta-ma Doamne sa nu orbesc! Va iubesc nutzisorilor si va doresc tot ce va doriti ![]() |
||
dor72_ Postat pe 2 Iunie 2012 11:47 |
||
suparatule, esti geamanul meu? ![]() La multi si fericiti ani, frumuselule... ![]() |
||
dor72_ Postat pe 2 Iunie 2012 11:48 |
||
Urarea mea e pt un geam�n, nu pt Supi. | ||
Axl_R Postat pe 2 Iunie 2012 12:10 |
||
o geamana, fantomico ![]() ![]() ![]() |
||
dor72_ Postat pe 3 Iunie 2012 12:53 |
||
![]() ![]() |
||
Axl_R Postat pe 3 Iunie 2012 13:18 |
||
De la: dor72_, la data 2012-06-02 11:48:53suparatule, esti geamanul meu? |
||
Fss_ssu Postat pe 3 Iunie 2012 17:40 |
||
ce, suparatule? ![]() haide, fetiscano, doar nu sunt chiar atat de scurta la memorie ![]() ![]() ![]() suparatule, io-s geamana...pe la zodiac ![]() |
||
dor72_ Postat pe 3 Iunie 2012 22:28 |
||
Geamanico, vino incoa sa te pup ![]() suparatule... te dai geaman ? ![]() Nuti , o seara super iti doresc! ![]() Axl, Lady ![]() |
||
cri_cat Postat pe 3 Iunie 2012 22:36 |
||
de cand astept cri, frumoaso ![]() ![]() ![]() na, si de la mine ![]() ![]() ![]() pentru toti nutisorii ![]() ![]() surioara, te pup ![]() ![]() |
||
dor72_ Postat pe 4 Iunie 2012 10:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
dorinta de razbunare | 225 | De la: Ciresica 18 Decembrie 2011 03:42 |
produse cosmetice Mineralium de la Marea Moarta | 1 | De la: garbo_5291 4 Iulie 2012 16:48 |
8MARTIE 2013 O ZI MARE -ZIUA FEMEILOR,A MAMEI SI COPILULUI-LA MULTI ANI! | 5 | De la: garbo_11724 9 Martie 2013 08:05 |
|
||
Midnight Club | 27 | De la: b727ana 17 Iulie 2012 17:43 |
copii ....fara nici o vina | 54 | De la: office_salinasusesi_ro 15 Septembrie 2010 11:26 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an