De la: suparatu_, la data 2012-06-05 22:57:38 /S/M/D/S/ MERG LA io am venit si merg la somn !!! cred ca deja si sforai...ia un ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 6 Iunie 2012 00:11 |
||
---|---|---|
De la: G_X, la data 2012-06-06 00:02:13noapte buna! poate ma pupa si pe mine cineva! Am doi catei mici-mici ,pupaciosi tare.Vrei si tu unu in seara asta? |
||
printesa_jo Postat pe 6 Iunie 2012 01:03 |
||
Lady ![]() Jo, pastreaza cateii, multumesc. |
||
|
||
G_X Postat pe 6 Iunie 2012 07:56 |
||
Hai ca te pup io de Buna dimineata ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 6 Iunie 2012 08:08 |
||
![]() |
||
G_X Postat pe 6 Iunie 2012 08:12 |
||
/S/M/D/S/ A: Senina! ....ploua:( ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 6 Iunie 2012 08:44 |
||
Mersic de floare ![]() |
||
Rotty Postat pe 6 Iunie 2012 08:46 |
||
Cu placere! ...laaaasa,se rasfira ...ai sa vezi ca Mama Natura are grija ![]() O zi cu zambete sa ai ....chiar daca ploua! :) |
||
Fss_ssu Postat pe 6 Iunie 2012 08:58 |
||
![]() Iote curcubeu! ![]() ![]() |
||
Axl_R Postat pe 6 Iunie 2012 08:58 |
||
Fericito ![]() |
||
Rotty Postat pe 6 Iunie 2012 09:13 |
||
Multzu Supi....o sa incerc ![]() |
||
Rotty Postat pe 6 Iunie 2012 09:14 |
||
De fericire va invit la dans.... http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=0jh189-uIEg |
||
VOIAJOR Postat pe 6 Iunie 2012 11:59 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=oTHOn1y0uqA&feature=related M-as dansa dar...nu ma tin picioarele... |
||
printesa_jo Postat pe 6 Iunie 2012 12:20 |
||
Printesa, daca picioarele nu te tin... pt sufletul tau...http://www.youtube.com/watch?v=zor-mXafA8c&feature=related |
||
nuti_vio Postat pe 6 Iunie 2012 12:34 |
||
Servus! Cri ![]() multumesc pt urare, prietena draga ![]() Surioara mica, sunt bine. multam. ![]() asa cum stii: gradina-i inflorita si sufletu'-i la fel, ![]() teiul a inflorit, mireasma lui imi mangaie simturile ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 6 Iunie 2012 12:44 |
||
O poezie care-mi place... Nu-ntoarce spatele nici unui �te iubesc�, tacerea, ochii, glasul de-l sopteste, el bate tot pustiul omenesc si din ranita raza izvoraste. Oricare �te iubesc� e-o adiere, iar daca ea nicicum nu te-o atinge, si-o frange universul de durere si-n cer jignite stele s-or stinge. Ca sa-l asculti, tu bine auzul sa-ti dezlegi, sa prinzi din zbor cu simturile toate ratacitorul semn al daruirii-ntregi... Dar daca prin simtire ecoul nu strabate? Opreste-te din nou,prelung sa te priveasca- nu trece mai departe�-a ochilor lumina, cu darnicie-ntruna ea minte sa te tina si chipul tau in vise apoi sa-l daltuiasc. Nikolai Hristozov |
||
nuti_vio Postat pe 6 Iunie 2012 12:48 |
||
Frumos....Multu... ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 6 Iunie 2012 12:49 |
||
Rotty, cu drag ![]() o melodea care-mi place...http://www.youtube.com/watch?v=cOcUcNs7FpI&feature=related ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 6 Iunie 2012 13:22 |
||
Dictionar feminin: DA=NU NU=DA Poate = NU Sunt vinovata = o sa-ti para rau mai tarziu Avem nevoie = imi trebuie Fa ce vrei = mai tarziu vei plati pentru asta Trebuie sa vorbim = simt nevoia sa plang Bineinteles, continua = opreste-te! Nu sunt suparata = bineinteles ca sunt suparata, cretinule Bucataria este mica = vreau casa noua Vreau draperii noi = si covoare, si mobila, si candelabre Agata tablul aici = nu, agata tabloul aici..sau aici...sau... Ma iubesti? = vreau sa-ti cer ceva scump Cat de tare ma iubesti? = am facut ceva ce n-o sa-ti placa! Voi fi gata in cateva minute = descalta pantofii si cauta-ti o emisiune interesanta la TV |
||
nuti_vio Postat pe 6 Iunie 2012 14:57 |
||
Dictionarul barbatilor: * Mi-e foame = Mi-e foame * Mi-e somn = Mi-e somn * Sunt obosit = sunt obosit * Faina rochie = Misto gagica * Ce nu e bine? = Nu inteleg de ce faci asa mare tragedie * Ce nu e bine? = Cu ce trauma psihologica insignifianta autoinventata te lupti? * Da, imi place cum te-ai tuns = Imi placea mai mult inainte * Da, imi place cum te-ai tuns = Cinzeci de mii si nu ai schimbat de fapt nimic (in timp ce faci cumparaturi) Imi place mai mult asta decat ala =Ia oricare din cac..urile astea de haine,numa� hai sa mergem acasa! * Sa stam de vorba = Incerc sa iti creez o buna impresie asupra mea, in asa fel incat sa ma consideri o persoana profunda si poate astfel vei fi de acord sa faci sex cu mine * Te casatoresti cu mine? = Vreau sa devina ilegal pentru tine sa te culci cu alti barbati * Mergem la un film in oras? = Mi-ar place sa facem sex * Te pot invita la cina in oras? = Mi-ar place sa facem sex * Iti pot da cate un telefon din cand in cand? = Mi-ar place sa facem sex * Imi poti acorda onoarea unui dans cu tine = Mi-ar place sa facem sex * Pari incordata, iti fac un masaj? = Vreau sa te mangai = Mi-ar place sa facem sex * Ce nu e bine? = Inteleg ca despre a face sex in noaptea asta nici nu se pune problema� * Sunt suparat = Vrei sa facem sex? * Te iubesc = Hai sa facem sex acum! * Si eu te iubesc = Bine, am spus-o, da� acuma hai sa facem sex. |
||
nuti_vio Postat pe 6 Iunie 2012 14:58 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 6 Iunie 2012 15:11 |
||
Nuti :-* Roty, de ce razi? ca se potriveste? ... :)) |
||
cri_cat Postat pe 6 Iunie 2012 15:14 |
||
In cele mai multe cazuri... ![]() |
||
Rotty Postat pe 6 Iunie 2012 15:17 |
||
Mie nu mi se pare ca s-ar potrivi ce ai scris tu Nuti la" D. barbatilor".... la voi femeile daaaa... ii doar o parere. ![]() Noapte bunicica! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 6 Iunie 2012 23:13 |
||
/S/M/D/S/A: Eleganta! ![]() ![]() ![]() zi fr. |
||
Fss_ssu Postat pe 7 Iunie 2012 10:00 |
||
De la: nuti_vio, la data 2012-06-06 12:34:26Printesa, daca picioarele nu te tin... sar'mana pe obraz! |
||
printesa_jo Postat pe 7 Iunie 2012 10:06 |
||
/S/M/D/S/D/S/A:![]() Sara! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 7 Iunie 2012 21:40 |
||
seara buna .... obosita dupa o zi agitata .....altfel ??? voi ?????? |
||
jeanette40 Postat pe 7 Iunie 2012 21:49 |
||
Buna Jeny, ![]() O seara frumoasa tuturor! ![]() |
||
cri_cat Postat pe 7 Iunie 2012 23:11 |
||
Buna seara!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 8 Iunie 2012 00:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cartea de vizita a unei femei....... | 9 | De la: m_ada 24 August 2010 00:01 |
VREAU UN SFAT | 15 | De la: narcysa 28 Noiembrie 2010 10:05 |
topic pentru poezii stangace... | 2065 | De la: fleurdelis 29 Ianuarie 2016 21:13 |
|
||
ce sa fac ca sa fim din nou impreuna? | 42 | De la: anna5 22 Ianuarie 2013 19:16 |
ROMANIA | 2 | De la: anaROBERT 9 Ianuarie 2011 10:33 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an