Ceata de afara e tot o stare ? ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 3 Iulie 2012 09:05 |
||
---|---|---|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() trec pe la cafenea sa vad daca a lasat cineva cafea ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 3 Iulie 2012 09:55 |
||
Io am lasat cafea la crasma... ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
Rotty Postat pe 3 Iulie 2012 10:00 |
||
Supi! Stai cu_minte! ![]() ![]() Rotty, una lume ocole�te Cr�ma. ![]() ![]() Io c�nt... ![]() ![]() ![]() Stare, f�r� curent din 10 �n 10 min. ![]() |
||
Axl_R Postat pe 3 Iulie 2012 10:36 |
||
De la: tusi_Oli, la data 2012-07-03 09:55:10 ...dap' la cat ai dansat azi noapte, sigur ca ti-e ![]() ![]() ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 3 Iulie 2012 12:30 |
||
suparare, te arde dorul de concediu? ![]() mai lasati inghetatele ca faceti rosu -n gat ![]() |
||
cri_cat Postat pe 4 Iulie 2012 07:20 |
||
Multa treaba,doare spatele....starea de spirit e ok! ![]() Cri,neata ![]() |
||
Rotty Postat pe 4 Iulie 2012 07:28 |
||
![]() ...da flacarico, ce ma arde Doru' ,da ce ma arzi tu....si concediu s-o amanat ![]() ...ii frumos?? ![]() ![]() /S/M/D/S/A: caldura mare... ....am facut rosu'n gat....vb. gajaait =)) ![]() pt. SoaRe ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 4 Iulie 2012 17:30 |
||
deschide gura sa te bajidonez cu albastru de metil...ca pe vremea bunicii !!! ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 4 Iulie 2012 19:31 |
||
seara buna , Clar de Luna , seara buna !!!!!! ce mai fac fetele , cochetele ? |
||
jeanette40 Postat pe 4 Iulie 2012 22:00 |
||
eu una mor de cald...in rest f.bine !!! ![]() |
||
ladyDY Postat pe 4 Iulie 2012 22:26 |
||
Ce bine-i sa stai lafaita la tv... ![]() Seara buna Jeanette ![]() |
||
Rotty Postat pe 4 Iulie 2012 22:30 |
||
Seara buna, inger de fata! ![]() ....eu nu-s fata...da raspund...na ![]() Lady hoatzo, ai vrea tu sa ma mazgalesti cu albastru cela'....laaasa, ca mi-o trecut...am gasit la farmacie ce imi trebuia ..... ![]() ![]() Seara buna clar de luna! si la ![]() ![]() ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 5 Iulie 2012 00:34 |
||
/S/M/D/S/A: ...sper ca mai buna decat, ieri ![]() Buna dimineata SoaRe! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 5 Iulie 2012 08:03 |
||
Neata ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 5 Iulie 2012 08:36 |
||
Buna dimineataaaa!!!! cafea calda aromata...vreau si eu....sunt zombi de la caldura!!! ![]() Suparatule...pentru tine sunt si asistenta ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 5 Iulie 2012 08:44 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() Vezi Supi ce ai pierdut?...Lady te facea ca nou,si puneam si eticheta... ![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 5 Iulie 2012 08:50 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 5 Iulie 2012 08:52 |
||
Din buchetul meu de suflet, risipindu-se-n parfumuri C�te doruri nu s-or pierde r�t�cind acum pe drumuri C�te ploaia o s� spele de-oi r�m�ne veșnic cuc S� �mi c�nt singur�tatea printre crengile de nuc C�te nopți cu aripi rupte la fereastr� vin din slav� Dintr-un cer prin care alb� va urca luna bolnav� Trandafirii la ferestre vor b�tea cu floarea cup� Dorul meu plin de iubire �ncerc�nd �ncet s�-l rup� �n efluvii de iluzii �ngeri albi ușor coboar� �n mirajul de iubire pl�ns cu florile �n sear� Tu te-apropii o lumin�, colo-n candele arz�nd Printre foșnetele nopții aud �ngerii urc�nd Patimile ne-nconjoar�, enigmatice ne fur� Sunt un demon de-ntuneric s�rut�ndu-te pe gur� Și la pieptul cu dorințe eu amarnic mi te str�ng Stelele tremur�-n plete de emoții �ngeri pl�ng De-ar fi viața-mbr�țișare vreau s� st�m așa �n veci C�nd cu cald și c�nd cu rece, trece timpul pe poteci De iubire noaptea asta a-nflorit purpuri regește Trandafiri de �ntuneric pe cearșafuri risipește. ![]() ![]() ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 5 Iulie 2012 22:55 |
||
:( nu-mi place ca n-o venit ploaia:( ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 5 Iulie 2012 23:07 |
||
ce-ti mai trebuie ploaie daca am venit eu ??? | ||
jeanette40 Postat pe 5 Iulie 2012 23:19 |
||
Azi am fost pe munte la Cheile Butii!! ![]() ![]() ![]() Stare de ffff bine!! ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 5 Iulie 2012 23:26 |
||
![]() ![]() ![]() O zi minunata! ![]() Jeny scumpo, prezenta ta, ii placuta ....ma incanta.....dar ploaia, ma uda si ma racoreste ![]() Zi fr.! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 6 Iulie 2012 08:32 |
||
/S/M/D/S/A: Superbastaredeasteptarenuamrabdaresavinapranzusisaplec ![]() era sa-mi inghit limba ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 6 Iulie 2012 08:35 |
||
![]() ![]() Ziua buna! ![]() Cri, stiu ca stii...ca stiu... ![]() Jenel, sufletel drag ![]() ![]() Suparici, de unde stii ca n-am stare? bunica mea ma apostrofa asa: ,,deloc n-ai stare, copil nabadaios.." ms pt floricele, le primesc cu drag ![]() Tusi, unde esti? teleporteaza-mi o portie mare de inghetata....ca merit ![]() Betty, ne bucuram pt. tine..tine-o tot asa.. ![]() Fetelor ![]() ![]() ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 6 Iulie 2012 12:47 |
||
Stare...incendiara....aseara ploaia m-a ocolit... in asteptarea ploii: De-ar fi s� plou� un mileniu �i mai mult N-a� mai ie�i din cas� �i a� sta s� te ascult Cum taci� S� simt cum �n t�cere m� �mbraci. S� deseneze ploaia chipul t�u pe geam, �ntr-un decor lacustru l�ng� mine s� te am, S�-mi mai reci�i �ncet dintr-un poet bolnav de ploaie, S� simt cum intr� apa �n odaie. Ascunde telefonul, s� nu-l auzim, Din dulcea be�ie-a ploii s� nu ne mai trezim, S� nu aprinzi lumina, pe �ntuneric ploile-s at�t de vii �i mumur�-mi iubirea a�a cum numai �tii� E-at�ta ploaie-n suflet �i at�ta ploaie-n g�nd �i parc� lumea-ntreag� s-a oprit pl�ng�nd, Dar, vai, doar noi mai r�dem, o pereche ren�scut�-n ploaie �i apa intr�-ntruna �n odaie� Doresc s�-�i m�ng�i p�rul printre pic�turi �i peste tot ce-a mai r�mas iubire vreau s�-mi juri �i mai recit�-mi, iar�i, dintr-un poet bolnav de ploaie S� v�d cum intr� apa �n odaie� S� ne sp�l�m p�catele, S� fim cura�i, �ndr�gosti�i adev�ra�i, �i-n lumea asta care r�de �i de ploi S� fim cura�i doar noi� Cristian Lisandru |
||
nuti_vio Postat pe 6 Iulie 2012 12:51 |
||
Dorulet, surioara mica![]() |
||
nuti_vio Postat pe 6 Iulie 2012 12:54 |
||
facem dragoste �n versuri de parc� nu ne-ar mai ajunge viața iar zilele putrezesc �n sac de vii �ntr-o zi o s� �nv�țam s� murim pe litere s� t�cem așa cum tac cuvintele atunci c�nd nu le spunem de team� lene sau mai știu eu din ce alt� rațiune uite de-aia �mi place mie s� fiu irațional și s� m� las dus de val s� m� sparg de st�nci și s� m� preling pe ele ca o broboan� de transpirație s-alunec printre s�nii t�i arși de soare pe c�nd acesta r�sare din ochii mei odat� cu z�mbetul t�u de femeie satisf�cut� din priviri... George Gatlan ![]() seara buna , fetele , seara buna !!!! seara buna , Clar de Luna , seara buna !!!! |
||
jeanette40 Postat pe 6 Iulie 2012 21:44 |
||
surioara mea draga ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=XsCh7PDlMDk&feature=related sufletul meu ![]() nutzisori iubiti, sa fiti sanatosi, sa fiti si voiosi. sa va vad cu drag, la garbo pe prag. tot la ceas de seara, la lumini de ceara, sa ne delectam, noutati s-aflam si sa ne distram. ![]() ![]() ![]() |
||
dor72_ Postat pe 6 Iulie 2012 22:07 |
||
Ai dreptate..Suparatule!! ![]() ![]() ![]() Azi o alta zi buna...dar m-a prins o ploaie cu...gheata..pe la 13-14... ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 6 Iulie 2012 22:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Urgent!! | 10 | De la: chanty 25 Iulie 2011 16:36 |
Doriti sa va cunoasteti mai bine? - Obtineti profilul dvs. psihologic | 5 | De la: Freya_ 30 August 2010 23:25 |
acordati atentie viselor din timpul noptii?? | 159 | De la: Ralu_Garbo 30 Iulie 2009 00:42 |
|
||
TREBUIE SA FII NEBUN SA TE PUI CU UN POPOR AL CARUI DESERT NATIONAL ESTE ... COLIVA ! | 120 | De la: garbo_494342 23 Noiembrie 2018 00:38 |
De ce credeti ca majoritatea oamenilor au putine parti bune? | 161 | De la: luptatoareacurajoasa 1 Iulie 2010 22:44 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an