De ce imi dai tu peste mana Cand dorul catre tine-ntind Cand trupul vreau sa ti-l cuprind Scaldat in farmece de luna De ce te-ascunzi in noaptea mea Si-n mii de vise interzise Eu care vad in tine-o stea O lume-a curbelor precise Si vreau prelung sa le mangai Doresc adanc sa le sarut Pe tine vesnic cea dintai Femeia dorului tacut E libertatea osandita Sa punem noptile la vot Sub semnul rosu de ispita Eu am sa fur cam tot ce pot |
||
garbo_1713 Postat pe 7 Iulie 2012 15:17 |
||
---|---|---|
Oricum ar fi dorintele ne-ncearca Iubirile ne zapacesc mereu Sfarsitul zilei catre noapte pleaca E intuneric si-n sufletul meu Izvoarele ma ocolesc intruna Adanc in mine vorbele torid Lasa in cupe ca sa curga luna Cand usa noptii iarasi o deschid Stand in genunchi eu iti sarut pe poale Curba lautei tale de-abanos Si freamatul frunzisului cand moale Se-ntinde un covor sub noi frumos Trec ingerii cu lacrimile tale Cersind la pieptul meu un adapost Cuvintele ce s-au intors din cale In inima si-au randuit un rost |
||
garbo_1713 Postat pe 7 Iulie 2012 15:19 |
||
![]() |
||
|
||
jeanette40 Postat pe 7 Iulie 2012 21:45 |
||
![]() Da pi mini nu ma pupi? ![]() /S /M/D/S/ ~~~~~ Superba!....pupacesc tati fetili...na! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Multumesc Soare ![]() ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 8 Iulie 2012 19:37 |
||
![]() seara buna !!!!! |
||
jeanette40 Postat pe 8 Iulie 2012 20:22 |
||
Pot sa pup si io??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 8 Iulie 2012 20:27 |
||
![]() Cu coacaze?...Rotty, tu vrei sa ma stric la burta.....de ras? ![]() cu jeleu, valeu!....asta-i dulce rau....ce combinatie ai facut la bucatarie, te-o ajutat bucataru sef ??....da zii sincer, tu ai mancat? Seara buna Jeny! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 8 Iulie 2012 23:20 |
||
suparatule de caise iti convine? e proaspat facuta dulceata ![]() |
||
dor72_ Postat pe 8 Iulie 2012 23:29 |
||
![]() Oooo Dorulet!...chiar imi place dulceata de caise, ai facut tu? ![]() ...da, nu gem ....ala fermenteaza...vaileu!.....mai ghini, mananci tu, o inghetata cu mini....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 9 Iulie 2012 09:57 |
||
/S/M/D/S/A: Super! Pt. tine SoaRe! ![]() ![]() ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 9 Iulie 2012 09:59 |
||
Re/soa..:) Mai �ncape...�i ploaie. ![]() |
||
Axl_R Postat pe 9 Iulie 2012 10:03 |
||
Multa treaba,vant nu gluma...ploaie a fost ieri destula ![]() ![]() Zi minunata la toti ![]() |
||
Rotty Postat pe 9 Iulie 2012 10:39 |
||
"Tusi, unde esti? teleporteaza-mi o portie mare de inghetata....ca merit ![]() ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 9 Iulie 2012 10:56 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 9 Iulie 2012 10:59 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 9 Iulie 2012 11:06 |
||
"�ntr-o zi so�ul vine de la serviciu �i nu poate b�ga ma�ina �n garaj deoarece pe aleea spre garaj erau tr�ntite bicicletele copiilor. D� s� bage bicicletele �n garaj �i g�se�te jeep-ul so�iei deschis �i c�inele plin de noroi �ntins pe bancheta din spate. Nedumerit, intr� �n curtea interioar� unde vede copiii �ntr-o balt� de noroi, piscina �i ea murdar�, copiii se stropeau cu furtunul. �ngrijorat, intr� �n buc�t�rie nu f�r� a observa c� geamul de la u�� era plin cu p�lmu�e de ciocolat�, clan�a �mbr�cat� �n felii de �unc� �i gaura cheii �nfundat� cu un c�rnat. �n buc�t�rie curgea apa, frigiderul era deschis �i con�inutul lui v�rsat pe podea, farfurii �i pahare murdare peste tot. Pe mas� o balt� de suc , mu�tele roiau pe mas�. Pe jos nu se putea c�lca altfel, dec�t pe m�ncarea c��elului sau �n con�inutul borcanelor de mur�turi. Panicat �i alb la fa��, �ncepe s� �i caute so�ia prin toat� casa. Era un vacarm de nedescris - televizorul �i computerul erau date la maximum. Intr� �n baie unde prosoapele pluteau pe podea �ntr-o balt� de ap� �i sulurile de h�rtie igienic� erau derulate prin cuier, prin cad� �i pe m�nerul de la u��. �n sf�r�it �i g�se�te so�ia �n ultimul dormitor relaxat� cu o masc� pe fa��, bigudiuri �n p�r. Citea o revist� �i asculta muzic� cu c�tile pe urechi. Cu un ultim efort, o �ntreab� ce s-a �nt�mplat. Ea �i r�spunde: - ��i aduci aminte c�nd te �ntorceai acas� �i m� �ntrebai ce am f�cut toat� ziua? Ei bine� azi n-am f�cut nimic! " Nu pot sa o pastrez doar pt mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 9 Iulie 2012 13:52 |
||
De la: suparatu_, la data 2012-07-09 09:57:18 supi, ciupi...dulceturile mele nu fermenteaza, bre... ii clar ca am facut...doar is gospodina ![]() P.S. la mine nu se poate fara Dor...intreaba-l pe barboneli |
||
dor72_ Postat pe 9 Iulie 2012 16:15 |
||
fratelo.. frumos... |
||
iasomia Postat pe 9 Iulie 2012 16:27 |
||
![]() tusi..... ![]() ![]() ![]() Dorulet marmelada cu Dor, ![]() ![]() ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 9 Iulie 2012 16:52 |
||
De la: Axl_R, la data 2012-07-09 10:03:28Re/soa..:) SoaRe ![]() ![]() se rupe R...si o ia la sanatoasa ![]() ![]() ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 9 Iulie 2012 16:56 |
||
ma, io-s o taranca gospodina... ![]() da, da....tocmai ce-am mancat o supa de ardei si niste mazare cu carne de porc....ioi, ioi.... ca ieri au fost placinte cu coade.... iar in camara...avem di tati.... ![]() ![]() ![]() |
||
dor72_ Postat pe 9 Iulie 2012 16:58 |
||
Bre, azi dimi n-am avut cratim� nici apostrof ![]() ![]() Na...am iegsplicat. ![]() ![]() |
||
Axl_R Postat pe 9 Iulie 2012 17:00 |
||
![]() dap' tu ma'n bolnavesti cu meniurile tale....ma faci chiar sa-mi fie pofta....ai mila, te rog fr. eu nu-s mancacios dar is pofticios, vaileu....placinte cu coade nu vreu.....am vazut....nu mi-o placut nici reteta....da, dulceturi, di alea da.....si ce mai stii dorulet?....te-ai maritat din vreme di ai iegsperenta asta de bucatareasalucrezi la popota?....ai fam. numeoasa, pi garbo ![]() ![]() seara fr. ![]() Re/soa...mai raman si eu in vf. de pana..... ![]() ![]() ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 9 Iulie 2012 17:33 |
||
S.M D.S este ...super!! ![]() ![]() De maine reincep..plaja...alta S.D.S.buna!!! ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 9 Iulie 2012 21:49 |
||
![]() Bety, iarta-mi indrazneala: ai dat tu lectii la salon ![]() ![]() Dap' tine-o tat asa.....ii super sa fii in vacanta si sa ai ore di salon..../ bune! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 9 Iulie 2012 22:23 |
||
De la: suparatu_, la data 2012-07-09 17:33:10 mai omule, m-am maritat chiar tarziu, am familie ne_numeroasa ( 3) da' am avut ocazia sa invat sa gatesc si toate alea, acasa, la mama, de pe la 12 ani.... si apoi, pe la 19, am fost obligata de soarta...sa-mi cresc 2 fratiori mai mici.... cam de pe acolo imi vin "talentele" plus ca imi si place ![]() iar cu dulceturi si compoturi, fac gramada si le dau cadou...ca la mine cat se mananca, dureaza si 5 ani, nici nu se mucegaiesc...la un moment dat, le arunc pentru a pune altele noi.... si mai fac io un ghiveci la borcan.... iar placintele alea is minunate doar ca tu nici nu-ti dai seama ce presupun.... niste placinte de alea crete....mmmmm surioara mea, iarta-ma, dar pe suparatu aista, doar aici l-am vazut ( aseara) sper ca esti chiar ffff bine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
dor72_ Postat pe 9 Iulie 2012 22:36 |
||
Suparatule..am schimbat culoarea la par si aranjat,,manichiura-pedichiura,pensat-vopsit,epilat..numai 200 lei... ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 9 Iulie 2012 22:44 |
||
Feminitatea Bety! ![]() ![]() Dorulet...da nu voiam sa te supar, chiar imi place cum imi "impartasesti" cunostintele tale...de gospo.....da placinta ceia....asa s-o numi ea...nu stiu daca tata' lumea face la fel in partile tale....da mie, nu mi-o placut in zona Clujului ....na....ciai?...nu mananc ![]() Da daca faci tu altfel...ia scrie reteta in privat si las ca-mi face si mie... ![]() Poi, ![]() ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 9 Iulie 2012 23:38 |
||
/S/M/D/S/A: ...MISTOOOO!...vine ploaia ... Zi fr.! soaRe ![]() ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 10 Iulie 2012 08:33 |
||
Bizto� nu ajut�. ![]() Eventual ploaia. %%- & 8-> |
||
Axl_R Postat pe 10 Iulie 2012 09:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Urare de Paste din partea Garbo | 65 | De la: Echipa_Garbo 17 Aprilie 2012 10:28 |
pt tn fac orce ori cum tu esti faina rau | 9 | De la: hermosa20 16 Iulie 2012 00:54 |
deew | 1 | De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:29 |
|
||
buna ziua | 1 | De la: maxalina 22 August 2012 20:51 |
AMOR | 12 | De la: jeanette40 1 Ianuarie 2011 23:18 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an