Pasarea malai viseaza.... ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 6 Septembrie 2012 15:56 |
||
---|---|---|
Azi e JOI-ziua dupa care urmeaza VINERi si deci....Sfarsit de saptamana!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Yeeees!!!! ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 6 Septembrie 2012 22:00 |
||
azi e joi curg lacrimi cu gust de noroi ... |
||
|
||
jeanette40 Postat pe 6 Septembrie 2012 22:09 |
||
ei... ce-i cu starea asta? ![]() |
||
cri_cat Postat pe 6 Septembrie 2012 22:37 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=7gA9G7AVH1s&feature=share&list=ALzxNYRMVOCRiK0J5Z8b45U4SJfv4OhFMy stelele care cad ....nu pier |
||
jeanette40 Postat pe 6 Septembrie 2012 23:15 |
||
Astazi sunt cel mai fericit,analizele sunt bune si cheful de viata a crescut... http://www.youtube.com/watch?v=u-OZvBQeqPY |
||
VOIAJOR Postat pe 7 Septembrie 2012 16:48 |
||
Stare de ..speranta..Oare maine v-a fii vreme de..plaja??? ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 7 Septembrie 2012 21:04 |
||
seara buna , Clar de Luna , seara buna !!!!!!! http://youtu.be/SbT-9_mdx8c |
||
jeanette40 Postat pe 7 Septembrie 2012 21:35 |
||
http://youtu.be/18s2XAUPUgY te-as cere-napoi insa n-am cui te cere si restul e numai Chopin si tacere |
||
jeanette40 Postat pe 7 Septembrie 2012 22:14 |
||
/S/M/D/S/A: SUPERBA! Va urez si voua o stare de bine, pt. azi si maine!.....:) LMA. Maria mea! >:D< ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 8 Septembrie 2012 11:00 |
||
http://youtu.be/daqfr6DJsGc seara buna !!!!! |
||
jeanette40 Postat pe 8 Septembrie 2012 21:20 |
||
Azi a fost sarbatoare,si cand este sarbatoare..o stare de mult bine!! ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 8 Septembrie 2012 22:14 |
||
/S/M/D/S/A: Nasoala rau.. ![]() ![]() O zi cu SoaRe! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 9 Septembrie 2012 09:51 |
||
http://youtu.be/GquTOv-Dr08 seara buna !!!!!! pentru toti prietenii mei de pe forum , cu multa dragoste |
||
jeanette40 Postat pe 9 Septembrie 2012 20:52 |
||
Jeanette..cum stii tu sa atingi ,mereu ,coarda mea sensibila..?de unde stia ca-l iubesc nebuneste pe Julio Iglesias..?ca e visul meu ,dragostea mea.,iubirea mea...? ![]() Nu mi-am inselat sotul niciodata..dar {stie si el-i-am marturisit..}cu J. I {daca s-ar uita la mine...} l-as insela fara sa ..gandesc macar!! ![]() ![]() Dar vise..are voie oricine..deci si eu... ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 9 Septembrie 2012 22:38 |
||
ei .....nu se stie , ca pamantul , dincotro va bate vantul ...asta pentru ca vazui ca a-ti deschis un topic cu proverbe altfel ....bafta ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 9 Septembrie 2012 22:43 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 10 Septembrie 2012 10:04 |
||
/S/M/D/S/A: ![]() SoaRe,zambet & ![]() ![]() ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 10 Septembrie 2012 10:08 |
||
Azi eram gata sa am o zi buna...cand am aflat ca..nu ni se dau azi salariile{desi e zi de salariu..} ca ..cica..nu au bani...haide de..nu au ..nu au bunavointa sa ne dea si amaratul ala de salar,dar lor...salariile imense si le iau la timp,sa le fie RUSINE !!Dar nici de aia nu au,au o NESIMTIRE si-un obraz gros de mi-e LEHAMITE... ![]() Si desi am depasit momentul...au reusit sa-mi umbreasca ziua... ![]() Dar m-am plimbat prin padurea de brazi de la marginea orasului si m-am incarcat cu ozon,cu aer curat si pur..cu speranta ca maine v-a fii o zi cu mai mult "soare" ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 10 Septembrie 2012 22:08 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
LoveVelvet Postat pe 10 Septembrie 2012 22:11 |
||
seara buna , seara buna !!! |
||
jeanette40 Postat pe 10 Septembrie 2012 22:24 |
||
Am cules strugurii,am facut mustul,merele care au fost date pe tocatoare au fermentat,azi am terminat de pregatit cazanul pentru tuica,dar m-am indragostit !....de nevasta mea ![]() http://www.youtube.com/watch?v=JQegFbtuG9w&feature=related ![]() ![]() |
||
VOIAJOR Postat pe 11 Septembrie 2012 18:39 |
||
asa betuska... si maine e o zi,ce bashtile noastre... cum ma mami nu-ti dadura salar? cu abramburica la carma? |
||
iasomia Postat pe 11 Septembrie 2012 19:00 |
||
Emo�ie de toamn� - Nichita Stanescu "A venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine cu umbra ta. M� tem c� n-am s� te mai v�d, uneori, c� or s�-mi creasc� aripi ascu�ite p�n� la nori, c� ai s� te ascunzi �ntr-un ochi str�in, �i el o s� se-nchid� cu o frunz� de pelin. �i-atunci m� apropii de pietre �i tac, iau cuvintele �i le-nec �n mare. �uier luna �i o r�sar �i o prefac �ntr-o dragoste mare." |
||
cri_cat Postat pe 11 Septembrie 2012 21:22 |
||
am �nv�țat am �nv�țat c� totul curge și heraclid avea dreptate, toate au un �nceput și un sf�rșit, c�nd am r�mas eu cu mine �nsumi, singur�tatea mi-a prins bine, am �nv�țat c� prietenia este rar�, fuge c�nd o cauți și vine c�nd nu mai ai nevoie de ea. am �nv�țat c� bog�ția te face egoist și s�r�cia te �nnobileaz�. am �nv�țat c� iubirea nu e etern�, dup� iubire triumf� biologicul din noi. am �nv�țat c� darul trebuie prețuit nu pentru ce conține ci pentru gestul celui care l-a f�cut. am �nv�țat c� trebuie s� �nv�ț toat� viața ca s� mor tot ne�nv�țat, am �nv�țat c� trebuie �ntotdeauna s� prind trenul șansei, dac� l-am pierdut odat�, g�rile vor deveni pustii. Ion Ionescu Bucovu ..... |
||
jeanette40 Postat pe 11 Septembrie 2012 21:43 |
||
altfel .......asa-i , a venit toamna cine o spune mai frumos ca Nichita ? |
||
jeanette40 Postat pe 11 Septembrie 2012 21:44 |
||
Jeny, ![]() a fost postata de multe ori dar nu m-am putut abtine ![]() |
||
cri_cat Postat pe 11 Septembrie 2012 21:49 |
||
Noaptea... - Mihai Eminescu "Noaptea potolit �i v�n�t arde focul �n c�min; Dintr-un col� pe-o sof� ro�� eu �n fa�a lui privesc, P�n' ce mintea �mi adoarme, p�n' ce genele-mi clipesc; Lum�narea-i stins�-n cas�... somnu-i cald, molatic, lin. Atunci tu prin �ntuneric te apropii sur�z�nd�, Alb� ca z�pada iernei, dulce ca o zi de var�; Pe genunchi �mi �ezi, iubito, bra�ele-�i �mi �nconjoar� G�tul... iar tu cu iubire prive�ti fa�a mea p�lind�. Cu-ale tale bra�e albe, moi, rotunde, parfumate, Tu grumazul mi-l �nl�n�ui, pe-al meu piept capul �i-l culci; �-apoi ca din vis trezit�, cu m�inu�e albe, dulci, De pe fruntea mea cea trist� tu dai vi�ele-ntr-o parte. Neteze�ti �ncet �i lene� fruntea mea cea lini�tit� �i g�ndind c� dorm, �ireato, ape�i gura ta de foc Pe-ai mei ochi �nchi�i ca somnul �i pe frunte-mi �n mijloc �i sur�zi, cum r�de visul �ntr-o inim�-ndr�git�. O! desmiard�, p�n' ce fruntea-mi este neted� �i lin�, O! desmiard�, p�n-e�ti jun� ca lumina cea din soare, P�n-e�ti clar� ca o rou�, p�n-e�ti dulce ca o floare, P�n' nu-i fa�a mea zb�rcit�, p�n' nu-i inima b�tr�n�." |
||
cri_cat Postat pe 11 Septembrie 2012 21:57 |
||
De la: iasomia, la data 2012-09-11 19:00:56asa betuska... Azi am aflat ca vinovata e..conabila sefa ,care "a uitat" sa anunte in ultima sedinta de consilu..rectificarea bugetara...asa ca s-a facut azi o sedinta de urgenta unde s-a anuntat rectificarea..si maine vom primi salariile... ![]() Suntem..bataia de joc ..pana si a contabilitatii... ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 11 Septembrie 2012 22:07 |
||
![]() daca si voi cei din sistem vedeti asta .....inseamna ca-i foarte grav |
||
jeanette40 Postat pe 11 Septembrie 2012 22:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
La multi ani tuturor care poarta numele Gheorghe si derivatele numelui! | 2 | De la: Jojolin 22 Aprilie 2012 00:56 |
ma poate ajuta sau indruma cineva? | 23 | De la: garbo1001 7 Decembrie 2014 04:02 |
Veste trista in ajun de Martisor | 8 | De la: me_reloaded 15 Martie 2011 00:09 |
|
||
Raylor Sole Golf Clubs | 1 | De la: servers9 15 Iulie 2010 10:47 |
Educatia in declin | 138 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:36 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an