![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Si ..calire de organism,Floare!! ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 14 Ianuarie 2013 23:56 |
||
---|---|---|
Seara buna! Floris, multumim ![]() Betty, cu siguranta ziua de ieri a fost minunata..plina de voiosie, energie pozitiva si multi pupicei! binele sa va inconjoare pe copilasi si pe tine ![]() Mihai Eminescu- Speran�a Cum m�ng�ie dulce, alin� u�or Speran�a pe to�i muritorii! Triste�e, durere �i lacrimi, amor Azilul �i afl� �n s�nu-i de dor �i pier, cum de boare pier norii. Precum c�l�torul, prin mun�i r�t�cind, Prin umbra p�durii cei dese, La slaba lumin� ce-o vede lucind Alearg� purtat ca de v�nt Din noaptea p�durii de iese: A�a �i speran�a - c-un licur u�or, Cu slaba-i lumin� p�lind� - Anim�-nc-o dat� trem�ndul picior, De uit� de sarcini, de uit� de nori, �i unde o vede s-av�nt�. La cel ce �n carcere pl�nge amar �i blestem� cerul �i soartea. La neagra-i durere �i pune hotar, F�c�nd s�-i apar� �n negru talar A lumii par?nimf� - moartea. �i maicii ce str�nge pruncu�u-i la s�n, Privirea de lacrime plin�, V�z�nd cum geniile mor�ii se-nclin Pe fruntea-i copil� cu spasmuri �i chin, Speran�a durerea i-alin�. C�ci vede sur�su-i de gra�ie plin �i uit� pericolul mare, L-apleac� mai dulce la s�nu-i de crin �i fa�a-i umbre�te cu p�r ebenin, La pieptu-i �l str�nge mai tare. A�a marinarii, pe mare umbl�nd, Izbi�i de talazuri, furtune, Izbi�i de orcanul ghe�os �i url�nd, Speran�a �i face de uit� de v�nt, �i sper� la timpuri mai bune. A�a virtuo�ii murind nu desper, Speran�a-a lor frunte-nsenin�, Speran�a cea dulce de plat� �n cer, �i face de uit� de-a mor�ii dureri, Pleoapele-n pace le-nchin�. Cum m�ng�ie dulce, alin� u�or Speran�a pe to�i muritorii! Triste�e, durere �i lacrimi, amor Azilul �i afl� �n s�nu-i de dor �i pier, cum de boare pier norii. |
||
nuti_vio Postat pe 15 Ianuarie 2013 22:33 |
||
O noapte linistita! http://www.youtube.com/watch_popup?v=XKRj-T4l-e8&vq=large ![]() |
||
|
||
nuti_vio Postat pe 15 Ianuarie 2013 22:38 |
||
Multumesc Nuti..dar daca cu copii e ff bine...au inceput si vestile proaste...Legea Inv. ,cea a handicapatului de Funeriu...se lasa cu ceva...proteste... ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 15 Ianuarie 2013 23:20 |
||
![]() /SM/D/S/A: o trecut....vine aia de maine, weekend, ....... va ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 18 Ianuarie 2013 17:56 |
||
A NINIS !!! ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 19 Ianuarie 2013 22:05 |
||
stau la o margine de cer rasfrant spre tine si ma tem ... ma tem , de ziua in care iti vei lua amintirile , toate , si vei fugi dincolo de nori , de inima mea albastra deja ... deja vu ? |
||
jeanette40 Postat pe 19 Ianuarie 2013 23:58 |
||
Jeanette...uneori si mie ..mi-e teama de ziua in care si-ar lua amintirile cu el si ar fugi dincolo de inima mea... ![]() ![]() Dar ..in ton optimist.. Sub palmele lipite in rugaciune Inima mea s-a infierbantat..timida, Coplesita de revarsarea Care s-a coborat..brusc, Alb-stralucitoare,tacuta.. Si tumultoasa dininaltul divin. Atat de iubita ma simt, Foarte iubita! Foarte iubita ma simt, Iubindu-te pe tine! ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 20 Ianuarie 2013 12:57 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=ebX8oeRZ-nc ![]() |
||
Eugenia_ Postat pe 21 Ianuarie 2013 19:53 |
||
Stai sa mai ascult o data,ca nu am auzit prea bine... ![]() http://jojofrfr.j.o.pic.centerblog.net/2a4e98cc.gif |
||
Rotty Postat pe 21 Ianuarie 2013 19:56 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=95X_6K75GZI ![]() |
||
Axl_R Postat pe 21 Ianuarie 2013 20:04 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=pLRoCZd1Pnk | ||
nuti_vio Postat pe 21 Ianuarie 2013 20:11 |
||
Sara! ![]() /S/M/D/S/ACUM: :-w si atat. ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 21 Ianuarie 2013 20:13 |
||
Buna noaptea, starea mea! ![]() Suparici, bine ai revenit:)...multumesc...%%- Jenel, nimeni nu-ti poate lua amintirile ![]() ![]() Betty, faina replica ta...sa fii iubita! ![]() Eugenia, place mie ![]() Rotty sugubeato ![]() Axl ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 21 Ianuarie 2013 20:21 |
||
De la copil ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=rRbyZ3eD-9M |
||
Axl_R Postat pe 21 Ianuarie 2013 20:25 |
||
![]() pe cine astepti si nu vine, ai? ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 21 Ianuarie 2013 20:26 |
||
Seara buna.....o zi obositoare dar ma relaxez cu putina muzica folk.......http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=m8iSIF8yl-4..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
garbo167168 Postat pe 21 Ianuarie 2013 20:36 |
||
![]() Sara Nuti! ![]() ....pi tati fetili le'astept ![]() Ei, vine....da pi rand;) ![]() Asteptam ingeru' di fata....da ma anunta ea cand apare ![]() Da tu, c i mai faci? ti-o adus ceva Mos ION .....acusi tre sa dantzui hora , nu? ![]() Mai, ci-mi place ca atunci o sa joc si io hora cu "ungureanu" ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 21 Ianuarie 2013 20:43 |
||
Buna sa-ti fie seara, 168! asa cum ti-o doresti! ![]() faina melodia lui Walter, e moldovean de'al meu ![]() Copilu', ma cunosti...stii ca-mi place mult ![]() ![]() Suparici, pe ingerul de fata io o vaz prima...sac-sac ![]() Eu fac bine... olecuta obosita, multam pt intrebare. Mos Ion? ![]() ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 21 Ianuarie 2013 21:01 |
||
![]() Roata....ci, n-ai auzit di el? ![]() Ieeeeeeeee! hoatzo ci te stiu! ![]() ....o vezi prima, ai? ![]() Mai, da ci se intra asa greu la tini? ![]() ![]() Laaaasa, ii tratezi tu pana ce apar ghioceii;) NB! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 21 Ianuarie 2013 21:11 |
||
Mos Ion Roata si unirea.....??? ![]() |
||
Rotty Postat pe 21 Ianuarie 2013 21:11 |
||
![]() Nope, Mos Ion si fetili di la Capalna;)) ca Stefan ii mic(o fost virgin) ![]() Rottycico, asa mergi romanica noastra, ca fetili celea..... Daca era Hora....pfffai, ci invartita trageam....sarbatoream in fiecare zi ....asa, numa' ne uitam la fete..... ![]() NB! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 21 Ianuarie 2013 23:01 |
||
La ora asta pot spune numai...Buna Dimineata ![]() ![]() Nuti esti ca o acadea-dulce!! ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 22 Ianuarie 2013 00:59 |
||
�Progres�m �i uit�m s� fim ferici�i.. �ngrop�m bucurii �ntr-o mare de bi�i Nu te mai po�i ascunde..e�ti mult prea conectat Nu mai po�i s� fii singur�esti identificat Nu mai po�i s� refuzi..nu te lasa sa crezi� Te �nva�� s�-�i cau�i iubirea pe net Via�a este vitez�.. Nu mai po�i s� te-opre�ti! Te strivesc cei din urm� dac� �ncetine�ti! Cineva s� opreasc� invazia de bi�i! Cineva s� ne fac� din nou ferici�i�� Fericire-i c�nd iarba apare, fericirea e ca raza de soare. Intr� �n cort �i ��i m�ng�ie fa�a de pe aerul s�rat� Fericire-i o sticl� de vin, fericire e cerul senin, �ntr-o zi �n care ai hot�r�t s� alergi pe c�mp� Fericire-i c�nd puiul de om, vrea �n bra�e �i moare de somn. Fericire-i c�nd frunzele cad la un picnic �n parc� Fericire e c�nd ��i-aminte�ti c�t de fericit e�ti c�nd iube�ti. Fericire e c�nd dormi tu la ea chiar pe canapea� Fericire e c�nd tat�l t�u, te invita la el �n birou �i deschide o sticl� de bere, prima bere din�via�a ta!'' http://4.bp.blogspot.com/-4G7mwjMLNpg/TWAeT0YBrdI/AAAAAAAAANI/Ga1J0ioHo8A/s1600/felicit%25C3%25A0.jpg Stare de bine va doresc ![]() |
||
Rotty Postat pe 22 Ianuarie 2013 08:30 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() Nuti, tu esti "soldoveanca"? ![]() /S/M/D/S/A: Superba. ...o rasariit soaRele..... ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 22 Ianuarie 2013 14:40 |
||
Supy..sper ca nu ai "ninic" cu .."soldevencele"??!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 22 Ianuarie 2013 18:59 |
||
Io-s sigur� numa' de mama. ![]() ![]() |
||
Axl_R Postat pe 22 Ianuarie 2013 19:09 |
||
seara buna , fetele !!!! seara buna !!! sanatoase ? altfel ...eu astept primavara , cu toate ca sunt convinsa ca iarna inca nu si-a incheiat socotelile ![]() aaaaaa sa nu uit ....mai am un mac de sarutat ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 22 Ianuarie 2013 21:56 |
||
stau atarnata de-un nor de dor , de dor ma aprind , flacara ... in suflet imi ard cuvintele spuse , nespuse la timpul lor ... ma pierd printre ganduri de orice fel , saptamana sparta in ore trecute fara el ... |
||
jeanette40 Postat pe 22 Ianuarie 2013 22:23 |
||
Iote ce de maci am adus la pupat... http://img-fotki.yandex.ru/get/5505/milkamilkina.1dc/0_a7d35_5910f971_XL.jpg Stare de veghe..... |
||
Rotty Postat pe 23 Ianuarie 2013 12:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce parere aveti despre relatia dintre Dumnezeu si Omul? | 103 | De la: moment31 23 Octombrie 2009 15:47 |
Sa nu murdarim trandafirii !!!!!!!!!!!! | 15 | De la: elisabeta_boia 20 Noiembrie 2011 12:18 |
Oameni condusi de energie pozitiva...Si oameni condusi de energie negativa? | 159 | De la: xenaprintesarazboinica 25 Iunie 2013 21:52 |
|
||
Sanatate si multi ani fericiti celor care astazi sarbatoresc "Mihail si Gavril " | 5 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 22:39 |
adopti | 1 | De la: garbo214116 27 Mai 2012 15:13 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an