io aflai ca am aripi si ma gandesc sa iau lectii de zbor da' nu ai si tu acolo un we liber? |
||
panty_C Postat pe 21 August 2010 18:40 |
||
---|---|---|
hmmmmmmmm........nici nu stii cat imi doresc...we.... da...ce sa fac daca n-am invatzat carte? ....acu`...le trag!! si...unde ai vrea sa zbori tu...panty? |
||
ovidiu42 Postat pe 21 August 2010 18:46 |
||
da mult mai muncesti !!!!,..si ziceati voi ca ma vorbiti pe la spate,..... | ||
|
||
ladyDY Postat pe 21 August 2010 18:56 |
||
iote bre ca...n-are nik...de la inghetata aia!! inca...poa` sa scrie!! ziua buna ...lady!! |
||
ovidiu42 Postat pe 21 August 2010 18:59 |
||
Ovi, la ce sa folosesti "cartea"? Sa te incadrezi mai bine in somaj? Sa ti se spuna: "sunteti prea calificat/a pentru ceea ce oferim noi"? Te intreb, din nou, nu vrei sa facem schimb? Pai nu stiu inca directia - n-am busola? |
||
panty_C Postat pe 21 August 2010 19:00 |
||
ioooooooooo ???? daaaa doar asa una kila la cantar,...in rest destele nu mi-ai intepenit buna seara !!!!! iar la munci????? |
||
ladyDY Postat pe 21 August 2010 19:03 |
||
hai mami ca...iti ofer eu busola!!...si binoclu daca vrei!! ..numa sa zbori...sa-ti implinesti...zboru`!!! asa-i...cand vine vb de carte!!...cum nu prea mere nik...in tarisoara asta...chiar ca...dijaba ai carte!! noroc cu...mediu` privat...ca la stat...totu` e putred!! |
||
ovidiu42 Postat pe 21 August 2010 19:04 |
||
De la: ladyDY, la data 2010-08-21 19:03:31ioooooooooo ???? da doar asa una kila la cantar,...in rest destele nu mi-ai intepenit inca ...nu!!...lady...am scris mai sus!! mai tarziu...merg!! deci...inca mai basculezi la inghetata? treaba ta...da o sa faci galci!! |
||
ovidiu42 Postat pe 21 August 2010 19:05 |
||
na, las' ca nici cu privat(a)u' nu mi-i rusane | ||
panty_C Postat pe 21 August 2010 19:05 |
||
da bre odata bosola/binoclu aia/ala, ce-o fi nu fi egoist |
||
panty_C Postat pe 21 August 2010 19:07 |
||
o apa si un pamant se apara uni pe altii !!! | ||
ladyDY Postat pe 21 August 2010 19:07 |
||
nuuuuu, ma gandeam sa merg sa iau alta proaspata pentru noaptea asta !!!!!! asa ca te asteapta !!!! | ||
ladyDY Postat pe 21 August 2010 19:09 |
||
mda, nu se lasa unii la altii - cica de ce sa dea ei mai mult decat se da la stat? ca tot n-ai unde merge, nu? daca nu-ti convine, altu' la rand, ca doar este de unde - si romanasu' accepta orice umilinta sau moare de foame |
||
panty_C Postat pe 21 August 2010 19:09 |
||
buna panti | ||
ladyDY Postat pe 21 August 2010 19:09 |
||
Lady, | ||
panty_C Postat pe 21 August 2010 19:10 |
||
ti le ofer cu drag...panty!!! mai...nu stiu ce deceptii ai avut tu cu privatii...da...eu vb aici nu de...buticari d`astia de carton!! ci de firme serioase...straine... deci...cam despre asta e vb... lady...promiti ca ma asteapta si...n-o papi tu pana ajung? ...ca daca e...vin sa-mi iau portia...sa fiu sigur!! acushi`...incalec pa metroi...si ajung!! |
||
ovidiu42 Postat pe 21 August 2010 19:12 |
||
mai salariile mari la stat sunt la barosani, prostimea cu resturile,....nu-ti convine altiii asteapta la poarta, eventual cand vin restructurarile cei fara pile ura si la gara ,....si lista poate continua. | ||
ladyDY Postat pe 21 August 2010 19:12 |
||
....nu-ti convine altiii asteapta la poarta, asta auzeam TOT TIMPUL si pe vremea lui nea ceasca... cu ce s-o schimbat ceva??? in sensul aista |
||
LILO Postat pe 21 August 2010 19:18 |
||
pai nici n-am cumparat,....asta sa nu stai cu gandul la ea !!!!! sa te astept la metrou ??? nu de alta da tare as vrea sa te vad incalecat pe metrou !!!!! cum o fi???? | ||
ladyDY Postat pe 21 August 2010 19:19 |
||
partea proasta e ca...cei ce asteptau la poarta...au cam racit...se pare ca...atunci cand ai nevoie de oameni cu experienta...nu prea mai gasesti!! asa ca...lozinca cu...asteapta fo` 200 la poarta...s-a cam dus!!! iar de pregatit...toti se pregatesc...pe cont propriu!! si...se descurca ..plecand afara!! si facand...cu totul altceva decat pregatirea pe care o au! |
||
ovidiu42 Postat pe 21 August 2010 19:20 |
||
De la: ladyDY, la data 2010-08-21 19:19:18 pai nici n-am cumparat,....asta sa nu stai cu gandul la ea !!!!! sa te astept la metrou ??? nu de alta da tare as vrea sa te vad incalecat pe metrou !!!!! cum o fi???? precum...in avatar....daca l-ai vazut!! sa vezi cum il strunesc... |
||
ovidiu42 Postat pe 21 August 2010 19:21 |
||
lasa lilo ca nu era chiar asa,.....te luau de pe strada si te duceau la munca,...acuma afara pe drumuri,....si cand le mai intra unghia in gat spun ca romanul nu munceste,...asa o fi, da cand sa distrus toata industria unde dracul sa mergi?????? imi aduc aminte prin anii 86 cand imi faceam stagiatura un cretinoid ca multi atii in ziua de astazi cu patalama la mana de mari doxati tot incerca sa ne sicaneze pe mine si inca o colega, pana am mers la juridic.amenintari peste amenintari,..... si ce dracu ne-a facut,....nimic.mi-am vazut de munca inca vreo 17 ani pana sa ales praful de o uzina noua nouta pusa in functiune in anii 90. | ||
ladyDY Postat pe 21 August 2010 19:26 |
||
Ovi, de firme "serioase" cu patroni straini vorbesc - sunt cateva si aici - patronul "si-a tras" o..."directoare" de care nu poti trece fara...PCR sau spaga grasa... De la o varsta nu ai cum pleca nici "afara"... |
||
panty_C Postat pe 21 August 2010 19:27 |
||
nu m-am uitat da o sa ma uit, nu-mi dau prea bine seama la ce zici... | ||
ladyDY Postat pe 21 August 2010 19:29 |
||
da' imi cer scuze - asta visez, asta pictez... gata, am tacut! |
||
panty_C Postat pe 21 August 2010 19:31 |
||
ovi, calare pe metrou? unde, unde? | ||
panty_C Postat pe 21 August 2010 19:33 |
||
care mai ????? !!!!! | ||
ladyDY Postat pe 21 August 2010 19:34 |
||
panty_C Postat pe 21 August 2010 19:41 |
||
cori`....sant firme...si...firme!!!....eu vb ...in cazu` de fata...de un concern...care nu-si permite sa faca prostii!!! nu de...orice falit...in tara lui...care a venit in paradisu` romanesc...sa fie patron!!! d`astia...sant cu duiumu`!!!...dar...tot neshte neica nimeni sant...din pct meu de vedere!! eu...nu cu d`astia lucrez!!...cu...tot felu` de...patronasi...care nu stiu decat cum sa faca ei bani!! si-i doare undeva de angajati!! e adevarat ca...si altii ar face la fel...daca n-ar avea un brabd...in spate...care le asigura blazonu`!!! dar...nu-si permit sa fac prostii!!...eu...de astfel de firme vb si...da...e adevarat ca...de la o varsta...nici in tara si nici afara...nu prea mai sant sanse!! nush` de ce...dar cam asa e! lady...nu-i un film foarte tare...dar...cu ceva din el...faceam eu comparatie!! cory....pa metrou...bre...calare!! |
||
ovidiu42 Postat pe 21 August 2010 19:41 |
||
Ovi, si ce-i de facut - nici varsta de pensionare, nici sansa de job - sa ne sinucidem? Eu una, recunosc - cam "cochetez" cu ideea... |
||
panty_C Postat pe 21 August 2010 19:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Sport | 1 | De la: Adi192 21 Noiembrie 2018 12:20 |
cum ma dezabonez de pe GARBO !!!!!!!!!!>??????????? | 2 | De la: garbo264825 21 Februarie 2012 08:38 |
luna se aseaza in leagan de cristal | 187 | De la: heartbit 11 Septembrie 2015 18:30 |
|
||
Dizertatie | 11 | De la: Freya__ 9 Martie 2011 23:52 |
orgoliul sau dragostea??? | 29 | De la: ANTA 10 Octombrie 2009 12:40 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară