si mie mi-a plouat destula vreme,pana am zis gata mai vreau si soare.. |
||
LILO Postat pe 28 Martie 2010 17:28 |
||
---|---|---|
si cum ai facut? | ||
panty_C Postat pe 28 Martie 2010 17:30 |
||
poate nu lasi tu norii sa-si faca treaba cum se cuvine. o ploaie sanatoasa cheama dupa, seninul. | ||
|
||
bluelight Postat pe 28 Martie 2010 17:30 |
||
Panta hai sa mergem...ttp://www.youtube.com/watch?v=wNJdavwKseo sau aici http://www.youtube.com/watch?v=LN5WBXC5sTU...unde vrei tu... |
||
nuti_vio Postat pe 28 Martie 2010 17:31 |
||
am "sucit"situatia in care ma aflampe toate fetele si am zis ca nu are rost sa sufar.. depinde cum privesti lucrurile imi spunea cineva..demult..ca viata este FRUMOASA,depinde din ce parte o privesti sau cum ar spune o persoana foarte spiritualizata..depinde la care parte a paharului(umplut pe jumatate) te uiti pe mine ma atrage partea plina |
||
LILO Postat pe 28 Martie 2010 17:33 |
||
blue, nu stiu...poate nu e locul meu aici...acum... nuti, sa plec pe Marte? e o idee...tot imi da mie tarcoale gandul de "duca" de ceva vreme... am obosit... |
||
panty_C Postat pe 28 Martie 2010 17:35 |
||
cred ca pe toti, Lilo ne atrage partea plina...da' eu zic ca momentele cand suferi au si ele importanta. te invata despre tine. pe urma trebuie sa ai grija cum faci cu ce-ai aflat. | ||
bluelight Postat pe 28 Martie 2010 17:38 |
||
ce ganduri te bat mai?! nu e bine. odihneste-te.si nu sta singura.aduna-ti prietenii in jur. |
||
bluelight Postat pe 28 Martie 2010 17:41 |
||
e mai grav decat pare - eu nu vad nici o parte plina - poate nu stiu eu s-o vad...- n-am fost niciodata o materialista, un om al materialului si...acum se pare ca sunt un element in plus si inutil in societatea asta, in lumea asta si, inevitabil, trebuie sa pier... imi pun intrebarea ce ar trebui sa fac - sa curm suferinta sau sa astept sa cad jos de tot pentru ca nu mai sper sa reusesc sa-mi gasesc locul si am obosit sa lupt cu o lume care, se pare, ca nu ma mai vrea?... |
||
panty_C Postat pe 28 Martie 2010 17:42 |
||
te rog, Pante...numai fiica mea imi spune ca, m-am nascut cand nu trebuia....asa ca hai sa zburam, pe marte.....eu cred ca mai exista, alte forme, de viata, in univers... Pante, dupa o mare durere, se va naste o dragoste...fiecare dintre noi, are locul lui bine stabilit |
||
nuti_vio Postat pe 28 Martie 2010 17:44 |
||
blue, tu nu stii ca la greu nu mai ai nici rude nici prieteni? poate n-am stiut eu sa-i aleg... dar, imi cer scuze, inca o data, am sa ies - nu e corect sa imi aduc frustrarile aici va doresc, inca o data, La multi ani celor cu nume de floare! |
||
panty_C Postat pe 28 Martie 2010 17:45 |
||
nu dezarma corinuto!!! nu te lasa doborata TOTI avem probleme existentiale ,inmomentul de fata pe toti ne marcheaza aceste timpuri anapoda dar,gandeste-te ca SPARTANII o duceau de N ori mai greu decat noi |
||
LILO Postat pe 28 Martie 2010 17:45 |
||
aici ai prieteni . da click si cheama-i . | ||
bluelight Postat pe 28 Martie 2010 17:47 |
||
Pante, nu pleci, nicaieri, ramai, aici cu noi...apropo, pun poze cu catelusii mei si cu pisici..... | ||
nuti_vio Postat pe 28 Martie 2010 17:48 |
||
pante..uita-te mai bine in jur.. poate vei descoperi adevarata prietenie,de la persoana la care astepti mai putin |
||
LILO Postat pe 28 Martie 2010 17:49 |
||
multumesc fetelor, sunteti dragute! problema mare a "zilei de maine" ma ucide si se pare ca societatea ma condamna la moarte - nu mai are nevoie de oameni de varsta mea... |
||
panty_C Postat pe 28 Martie 2010 17:49 |
||
da..nesiguranta zilei de maina.. cu ea,toti ne confruntam.. dar este ca si cum am "innota" in necunoscut.. trebuie sa ai credinta ca totul se rezolva de la sine sa speri!pana in ultimul moment,chiar dc ai impresia ca nu mai ai putere |
||
LILO Postat pe 28 Martie 2010 17:54 |
||
pisoias, lasa mami, ...gandeste-te ca sunt pers care te iubesc, respecta si au nevoie de tine....animalutele....nu renunta la lupta......lupta pt ei.... si eu am prob si sunt trista, dar nu imi permit, sa raman asa, prea mult timp....pt ca ma i-au la ,, rost" si in ,, suturi", cei care ma iubesc si au nevoie de mine... |
||
nuti_vio Postat pe 28 Martie 2010 17:55 |
||
mai, eu intotdeauna am avut prieteni.dupa 21 de ani adica.. nu m-au lasat la greu, mai ales ei. si nu e vorba de prieteni din copilarie ca atunci n-am fost asa norocoasa. se poate oricand. |
||
bluelight Postat pe 28 Martie 2010 17:57 |
||
am sa iau un calmant si am sa incerc sa dorm putin - ma doare ingrozitor capul va multumesc inca o data si ne mai citim... ce mi-o fi venit sa "vorbesc" de asta... |
||
panty_C Postat pe 28 Martie 2010 17:58 |
||
of, Pante, voi leii, aveti nevoie din cand in cand, de cineva care sa-va faca ,, morala"....fiul meu, e leu.....daca ai fi mai aproape...ce ti-as face.... | ||
nuti_vio Postat pe 28 Martie 2010 18:01 |
||
, o imbratisare, un gand bun.. odihna placuta, te astept diseara, sa vezi pozele... | ||
nuti_vio Postat pe 28 Martie 2010 18:02 |
||
e mi-o fi venit sa "vorbesc" de asta. eu ma bucur...pt ca te-ai descarcat de o parte de greutatea grijlor.. un ceiut de menta inainte de culcare face bine suntem macar in gand,alaturi de tine |
||
LILO Postat pe 28 Martie 2010 18:03 |
||
panteruta,mai esti? pe bune,m/ai scos din rabdari...esti prima persoana din garbo cu care am schimbat cateva cuvinte,la inceputuri... m/a impresionat delicatetea ta,sensibilitatea si modul tau de a spune lucrurilor pe nume da' azi ce/mi faci? unde fugi? stii ce imi spuneai,ca daca negi evidenta,nu inseamna ca ea nu exista... |
||
elodia Postat pe 28 Martie 2010 18:12 |
||
....starea mea.... /www.youtube.com/watch?v=RSihwytPMgI |
||
nuti_vio Postat pe 28 Martie 2010 21:53 |
||
si a mea... http://www.youtube.com/watch?v=uGNk_zHy4Mg |
||
Tylly Postat pe 28 Martie 2010 21:55 |
||
ce ziceti de starea asta? | ||
anirica Postat pe 28 Martie 2010 21:58 |
||
Cell...asa suntem noi, femeile.....http://www.youtube.com/watch?v=055xtX3AHh.... |
||
nuti_vio Postat pe 28 Martie 2010 22:05 |
||
stare de spirit stau si privesc tastatura si gradina si orice si ma simt goala si lipsita de sentimente si de tot .nu vreau nimic nu simt nimic nu-mi doresc nimic.ma simt ca o umbra care nu lasa urme sau ca o urma stearsa de val nu-mi gasesc locu si nu-mi gasesc sufletu nu ma gasesc pe mine va pup pt ca as fi rea si eu nu sant asa sau as fi dura si nu ma reprezinta | ||
garbo074997 Postat pe 29 Martie 2010 00:35 |
||
Floris, eu vreau sa devi persoana haioasa si cu chef de viata pe care am cunoscut-o. Te rog lasa pesimismul la o parte, stiu ce simti �n astfel de momente. Hai zambeste pt mine. | ||
alex2007 Postat pe 29 Martie 2010 07:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
un vot | 1 | De la: elena39 8 Aprilie 2010 22:36 |
PROBLEME CU NETUL | 4 | De la: mia79x 16 Iulie 2009 18:30 |
Raspunsul tau a fost adaugat cu succes! | 22 | De la: ratuscaceaurata 1 Mai 2012 08:32 |
|
||
De ce oamenii lupta doar pt lucrurile materiale,dar nu lupta si pt lucrurile spirituale? | 40 | De la: ingerasulluptator 16 Iulie 2012 00:51 |
Intrebare-intrebatoare... | 24 | De la: iasomia 27 Martie 2011 11:03 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural