pt alex un zambet | ||
garbo074997 Postat pe 29 Martie 2010 08:31 |
||
---|---|---|
Asa te vreau. Pup fata. Odihneste-te ca arati cam obosita si lasa ca totul o sa fie bine ai sa vezi. | ||
alex2007 Postat pe 29 Martie 2010 08:41 |
||
stare de spirit 2 /find saptamana mare mi-as fi dorit sa fiu la o manastire intr-o liniste desavarsita sa aud doar natura si sa nu vad pe nimeni sa nu interactionez cu nimeni absolut /nici parinti nici sot ,nici copil doar eu cu natura curata nu astept raspuns si tin sa specific ca nu o fac din egoism sau rautate doar am nevoie sa-mi incarc bateriil pozitiv o zi buna | ||
|
||
garbo074997 Postat pe 29 Martie 2010 11:02 |
||
Buna dimineata! Floris, e normala starea, prin care tu treci, sunt momente in care, nimeni si nimic, nu ne mai multumeste...nici intelegerea, respectul, dragostea celor din jur, atentia... simtim ca locul nostru, nu mai e aici,ca viata noastra nu mai are sens, si asta pentru ca sufletul nostru are nevoie, de acel ,,ceva"... de o introspectie.O inima poate fi plina, de fericire, de bucurie, dar tot in inima, isi pot da intalnire si toate suferintele, de pe fata pamantului.... iar acestea revin, la un anumit interval de timp, in viata noastra.Trebuie sa invatam sa le acceptam si sa traim cu ele, sa-le gestionam.Fiecare dintre noi, are nevoie de o reincare a ,,,bateriilor", si eu mi-le incarc departe de lumea dezlantuita, in natura, singura, doar eu cu mine insami.Daca ai fi mai aproape, te-as lua la mine, locuiesc la casa, am o curte mare, flori, animalute si f multa liniste... te-as lua de manuta, fara sa vorbim, si am merge la plimbare, prin padure, la lac... denii, la biserica.Esti o femeie, cu o energie debordanta, care traieste clipa si se bucura, cu intensitate, deci cu siguranta, vei trece, peste aceste momente, dar dupa ce ii vei da sufletului...,, prinosul".Iti trimit un gand bun, o imbratisare si un pupic parinteste. |
||
nuti_vio Postat pe 29 Martie 2010 12:00 |
||
vio, pot sa pun o melodie aici? http://www.youtube.com/watch?v=H9nPf7w7pDI |
||
zambila Postat pe 29 Martie 2010 12:45 |
||
gingasa zambiluta, poti, mami sa pui, ceea ce tu doresti....sau sa vb despre ce vrei...eu astazi ma simt naspha, am racit....sper ca voi, va simtiti bine... | ||
nuti_vio Postat pe 29 Martie 2010 12:52 |
||
zambila Postat pe 29 Martie 2010 13:09 |
||
nuti,....zmotoceste pisoiasii si din partea mea, sunt draguti,.... | ||
ladyDY Postat pe 29 Martie 2010 13:19 |
||
Sa poti sa crezi,cand unii te insala ; Sa te ridici,cand altii te coboara; Sa razi cand sufletul iti plange; Cald sa ramai ,chiar daca afara ninge ; Acesta-i arta de a invinge ! | ||
garbo100557 Postat pe 29 Martie 2010 13:20 |
||
Zambiluta, de ce plangi, pui? Multumesc, Lady pt vizita, si ma bucur, ca iti plac pisoiasii...as vrea eu sa-i smotocesc, dar se supara fiica mea, ii adora.....eiiii, mai risc, din cand in cand 557, ai dreptate...Mire? |
||
nuti_vio Postat pe 29 Martie 2010 17:14 |
||
starea mea de spirit de astazi,ora 17.19 superba: -sunt la serviciu -mi s/a stricat telefonul mobil -m-am mutat dintr-un birou spatios intr-o chichineata -la serviciu nu mi/au instalat tel fix si nu mai am tel mobil -nu mai am nicio rezerva personala de banuti -mi-e foame -mai am de lucru vreo ora -cafeneaua cu miros de primavara e pustie,nema cafea,nema o atentie,o maslina,ceva,nema cimpendeli afara nu ninge,caut arta de a invinge... |
||
elodia Postat pe 29 Martie 2010 17:25 |
||
Elodia...exista o rezolvare:...telefonul, daca s-a stricat, e mai bine, o perioada nu te mai deranjeaza, nimeni cine are banuti, acum cand se apropie sarbatoarea de Paste?..mai ales, daca ai copii si rate la banci? daca ti-e fomita, iti trimit clatite, acum le-am facut, si o cafeluta fierbinte..si o arta de-a invinge, o cautam, in permanenta eu is racita, mi-e rau si is nervoasa |
||
nuti_vio Postat pe 29 Martie 2010 17:35 |
||
multumesc,ador clatitele,iar floricica am asezat-o in vaza de pe birou,parca nu mai e asa ostila atmosfera acum... | ||
elodia Postat pe 29 Martie 2010 17:40 |
||
Elodia, priveste si ciupandelul... http://www.youtube.com/watch?v=F7rYLC04wiw | ||
nuti_vio Postat pe 29 Martie 2010 18:19 |
||
starea mea de spirit: ora 18 -am ramas singura la lucru ,colegii de birou au plecat la 5 -is pedepsita pina la 9 -n am nici un leut elodio....bine ai vinit in clab!!!! -n am nici un chef de sarbatori sa fac curat sau sa gatesc pup fetele!!!!!! |
||
nazirra Postat pe 29 Martie 2010 18:21 |
||
Nazi, eu am o propunere....hai sa fugim... | ||
nuti_vio Postat pe 29 Martie 2010 18:28 |
||
Zambiluta, ce facusi?...am picat, in butoiul cu melancolie....de la melodia ta....si asa ma simt rau... | ||
nuti_vio Postat pe 29 Martie 2010 18:31 |
||
nuti...unde mai..ca sa fugim???? | ||
nazirra Postat pe 29 Martie 2010 19:00 |
||
cum unde?...la mare...din urma noastra ,, potopul", sa-se descurce, cum pot ceilalti...pana cand o viata amara?.. .... | ||
nuti_vio Postat pe 29 Martie 2010 19:03 |
||
luati-ma, mai, si pe mine, va rog eu frumos! |
||
Tylly Postat pe 29 Martie 2010 19:04 |
||
ahaa... sau veniti peste mine, aici la mare! |
||
Tylly Postat pe 29 Martie 2010 19:05 |
||
Cell, te luam, pe malul marii....sau poate plecam, intr-o croaziera? ..... | ||
nuti_vio Postat pe 29 Martie 2010 19:07 |
||
oriunde, numai luati-ma cu voi... |
||
Tylly Postat pe 29 Martie 2010 19:13 |
||
ce faceti mai plecaaati?? asa devreme suratelor?? |
||
fleurdelis Postat pe 29 Martie 2010 19:14 |
||
fleur....nu plecam mai....fugim in lume!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 29 Martie 2010 19:23 |
||
cam mare lumea.... io nash fugiii... | ||
fleurdelis Postat pe 29 Martie 2010 19:27 |
||
ce mai conteaza, mai, unde..?! haideti sa fugim decat... |
||
Tylly Postat pe 29 Martie 2010 19:31 |
||
pik_nik Postat pe 29 Martie 2010 19:53 |
||
Haualeu....fetili....fugirati...fara mini?????????? | ||
nazirra Postat pe 29 Martie 2010 20:02 |
||
nu, mai nazi... suntem aici cu bocceluta pregatita, asteptam sa ne dai directia si startul... |
||
Tylly Postat pe 29 Martie 2010 20:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Se poate sterge o postare pe garbo? | 4 | De la: delada 6 Iulie 2015 20:13 |
Program de afiliere | 2 | De la: yanyacharberet 22 Octombrie 2009 11:15 |
oamenii se schimba din dragoste? | 56 | De la: garbo_1567 18 Mai 2012 08:37 |
|
||
vise | 53 | De la: ad_da09 27 August 2013 16:14 |
Veggie la Targul Raw Generation | 1 | De la: ralucaveggie 21 Martie 2012 15:41 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural