...pe tine.....,, te iubeste femeile...si-e moarte dupa tine"....melodia lui Margineanu.... | ||
nuti_vio Postat pe 2 Aprilie 2010 10:20 |
||
---|---|---|
...stiam io...! | ||
pik_nik Postat pe 2 Aprilie 2010 10:22 |
||
te iubesc femeile, nu ai observat, ce grija au de tine....barbatii...te alinta.....te injura....ce vrei mai mult?...multumeste-te si zi ,, Da Doamne"... |
||
|
||
nuti_vio Postat pe 2 Aprilie 2010 10:27 |
||
da, Doamna! | ||
pik_nik Postat pe 2 Aprilie 2010 10:30 |
||
ladyDY Postat pe 2 Aprilie 2010 10:33 |
||
Buna, Lady...pofteste...cum te simti astazi? | ||
nuti_vio Postat pe 2 Aprilie 2010 10:36 |
||
pik.... | ||
nuti_vio Postat pe 2 Aprilie 2010 10:37 |
||
multumesc bine,...astept noaptea de inviere....imi da o stare de liniste, pace, puterea de a merge mai departe prin viata, ...puterea de a-mi ierta dusmanii si iubii in acelasi timp ! | ||
ladyDY Postat pe 2 Aprilie 2010 10:39 |
||
inteleg, la mine e putin altfel...eu iert, dar nu pot uita, dar continui sa merg, mai departe.... Eu aseara, am fost impreuna cu fiica mea, la Denii, s-au citit cele 12 evanghelii, pe tot parcursul slujbei, toti cei din Biserca, am tinut in maini, lumanari aprinse, apoi la sfarsitul slujbei, preotul ne-a miruit. Am fost la morminte, am aprins, lumanari.....tot cimitirul era luminat, de flacarile, lumanarilor, a candelelor...era liniste si pace, sufletele lor, erau multumite. M-am intors acasa, la ora 23.00, cu o stare de bine, in suflet s-a asezat linistea si intelegerea, acceptarea, a ,, tot si a toate" cate sunt ...si astazi, m-am trezit cu aceeasi stare. |
||
nuti_vio Postat pe 2 Aprilie 2010 11:11 |
||
nuti de uitat nu putem uita,..dar in timp nu mai exista acea inversunare impotriva persoanelor care ti-au facut rau,...eu una ii las in urma mea cu ale lor,... | ||
ladyDY Postat pe 2 Aprilie 2010 11:17 |
||
sincer, ca orice pers, am si eu rabufnirile mele, stiu sa imi platesc ,, politele", si fac acest lucru, cu o anume delicatete, pentru a-le demonstra acelor pers ca nu sunt ,,fraiera" si ei au avut de pierdut(timp, suflet), iar cei care nu merita, nici macar, atat,ii ignor...... nu pot ura, sau sa-le doresc raul, celor care, mi-au gresit... ..dar aceea amintire neplacuta, ramane acolo, in suflet.... ii multumesc bunul D-zeu si parintilor mei, ca nu am cunoscut niciodata acest sentiment devastator,, ura"... |
||
nuti_vio Postat pe 2 Aprilie 2010 11:38 |
||
iti urez o zi linistita,...vorbim... | ||
ladyDY Postat pe 2 Aprilie 2010 11:43 |
||
multumesc, asemenea si tie....ai grija de tine... | ||
nuti_vio Postat pe 2 Aprilie 2010 11:46 |
||
De la: pik_nik, la data 2010-04-02 10:16:11da' pe mine cu cine votez?io te iubesc da sa nu profiti de mine |
||
garbo074997 Postat pe 2 Aprilie 2010 22:35 |
||
nutii am trecut sa te legan fetita si sa-ti cant incetisor somn usor,somn usor | ||
garbo074997 Postat pe 2 Aprilie 2010 22:39 |
||
astazi,doresc tuturor sa se scalde in lumina soarelui sufletesc... | ||
leul Postat pe 3 Aprilie 2010 07:05 |
||
eu am visat frumos astazi! dar ataaat de frumooos?? off | ||
fleurdelis Postat pe 3 Aprilie 2010 08:14 |
||
Pe mine m-a luat foamea. | ||
Doara Postat pe 3 Aprilie 2010 08:15 |
||
fragila ca aripile unui fluture cu ochii plecati si-o lacrima tulbure sa visez la un zbor mai placut cu aceeiasi fericire din trecut cam asta este starea mea de spirit azi in versuri oscilez intre tristete si melancolie |
||
erika11 Postat pe 3 Aprilie 2010 08:45 |
||
Da si eu acuma imi fac cafeaua | ||
garbo093748 Postat pe 3 Aprilie 2010 08:50 |
||
ahh cat am cautat poezia asta! deci: la pasti de george toparceanu! Ast�zi �n sufragerie Dormitau pe-o farfurie, Nec�jite si m�njite, Zece ou� �nrosite. Un ou alb, abia ouat, Cu mirare le-a-ntrebat: - Ce v� este, fr�tioare, - Ce v� doare? Nu v� ninge, nu v� plou�, Stati g�tite-n hain� nou�, Parc�, Dumnezeu m� ierte, N-ati fi ou� - Suntem fierte! Zise-un ou rotund si fraise L�nga pasca cu orez. Si schimbindu-si brusc alura, Toate-au �nceput cu gura: - P�n�la urm� tot nu scap! - Ne g�teste de parad�. - Ne ciocneste cap �n cap Si ne zv�rle coaja-n strad� - Ce rusine! - Ce dezastru! - Preferam s� fiu omlet�! - Eu, de m-ar fi dat la closc�, As fi scos un pui albastru� - Si eu unul violet� - Eu, mai bine-ar fi s� tac: Asa galben sunt, c�-mi vine S�-mi �nchipui c� pe mine M-a ouat un cozonac!� |
||
fleurdelis Postat pe 3 Aprilie 2010 08:56 |
||
Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii celui fara de moarte, sa renasca si puterea voastra de a iubi si a ierta....HRISTOS A INVIAT ! | ||
ladyDY Postat pe 3 Aprilie 2010 09:27 |
||
stare de fericire si implinire doar asteptam iepurasul si mai ales invierea DOMNULUI |
||
LILO Postat pe 3 Aprilie 2010 09:44 |
||
mai....am zis doar! FIE! pt toata lumeaaaaaaaaaaaaaaaaa! | ||
fleurdelis Postat pe 3 Aprilie 2010 11:36 |
||
Pe langa faptul ca ink mai am treaba si cumparaturi de facut pentru ziua de maine,ma simt excelent....ascult muzica la maxim si sper ca aceasta stare sa ramana la fel :D Paste Fericit Tuturor!!! :* | ||
andyna Postat pe 3 Aprilie 2010 12:56 |
||
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-03-12 16:16:27De la: Ioana007, la data 2010-03-12 13:57:34Aveti posibilitatea sa vorbiti aici de starea Dvs. nepoetica dar care are legatura totusi cu poezia, starea de emotie resimtita sau transmisa.Va astept.Eu am stare proasta azi,,ca m-a enervat un imbecil..Ca cica eu am fite in cap...Si el are gargauni in cap....Ca cica femeia trebuie sa fie supusa in fata la barbat...Dar atributiil lui din Bibilie nu le-a citit..Ei barbatii sa se compoarte ca niste imbecili si eu sa ii respect..Pai eu am demnitate....Ca toti smecherii vor fete cuminti si cumsecade..pai eu daca stau cinstita si ma stradui sa fac fapte bune,,inseamna ca am si eu niste pretentiii..Nu ma multumesc cu orice imputiciune de barbat....Necistit si curvar....Ca daca s fii si eu o usuratica si as insela pe altii.Nu mi-ar fii ciuda,sa iau tot un hot si un curvar...Dar din moment ce eu stau cinstita,ca si eu am necesitati ca alte femei....Si nu fac sex,,,este pt ca vreau ca Dumnezeu sa ma ajute sa imi dea un barbat cinstit si sufletist...Nu vreau un gunoi de barbat,,,de asta ma stradui sa nu fiu un gunoi..Ca Dumnezeu sa nu imi dea tot un gunoi,,sa ne batem joc unul de altul |
||
garbo039179 Postat pe 3 Aprilie 2010 13:25 |
||
stii luptatoareo cam aceeasi stare am si eu cu ce e mai presus domnul barbat de vrea sa fac doar ce-i place lui.na ca nu fac si normal ca s-a suparat m-am saturat de chestiile astea |
||
garbo039179 Postat pe 3 Aprilie 2010 13:27 |
||
Fizic obosita. Psihic...Noi sperante... Noi vise....Noi realizari.. |
||
anca_53 Postat pe 3 Aprilie 2010 15:41 |
||
Eu ma simt bine,multumesc de intrebare! | ||
daniilia Postat pe 3 Aprilie 2010 16:44 |
||
Trista, omul iubit e departe de mine, eu-s sg, am plans un pic, dar o sa-mi treaca, totu-i trecator... | ||
Axl_22 Postat pe 3 Aprilie 2010 18:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
dragoste fara banii??? | 123 | De la: alyy77 24 Iulie 2016 22:38 |
Ce înțelegem prin zicala, Prietenul la nevoie se cunoaște | 9 | De la: ingerasulluptor1 28 August 2016 20:05 |
Sa mai si zambim | 16 | De la: LILO 1 Februarie 2010 04:59 |
|
||
de ce femeile incurajeaza barbatii ca sa faca lucruri rele cum ar fii ca ei au voie sa incerce sa i-o traga la femeie,,si sa o prosteasca sa fie servitoare...si cum femeia este naiva cade foarte usor in plasa si este victima barbatilor rai | 59 | De la: ingerasulluptator 9 Iulie 2012 21:59 |
cine a facut amniocentoza,scrieti-mi,mor de frica! | 2 | De la: chanty 18 Septembrie 2010 08:58 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural