Subiect deschis de Nuti-Vio ,,Doamnelor si domnilor, care e starea dvs de spirit, astazi?"

starea mea de spirit in momentul acesta nu este una tocmai ok. Nu pot sa fiu alaturi de persoana care inseamna cel mai mult pentru mine si de aceea......
pirania_1960
Postat pe 3 Aprilie 2010 19:15
starea mea de spirit este excelenta;va doresc la toti un Paste fericit alaturi de cei dragi!
garbo010960
Postat pe 3 Aprilie 2010 19:55
EU MA INBRAC SA FUG LA BISERICA SA I-AU LUMINA SFANTA A INVIERII! CU DRAG PT TOATA LUMEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SARBATORI FERICITEEEEEEEEEEE
garbo074997
Postat pe 3 Aprilie 2010 21:18
Si eu va doresc Paste Fericit si fie ca Dumnezeu sa va lumineze mintile sa fiti buni si cu bun simt mereu..Nu doar de sarbatori...Asta demostreaza ca voi puteti fii buni daca vreti...Dar probleme este ca nu vreti sa fiti buni si cu bun simt mereu...Trebuie sa asteptam sa vina sarbatorile ca oamenii sa fie mai buni...Ca in rest,,majoritatea oamenilor cred,,ca nesimtirea te face mai inteligent
xenaprintesarazboinica
Postat pe 3 Aprilie 2010 21:23
STAREA MEA E DE BEATITUDINE PT CA STIU CA HRISTOS ESTE CU NOI SI NE VEDE TOT TIMPUL NU NUMAI ACUM SI ASTA MA FACE SA AM SPERANTA SI DORINTA SA MERG MAI DEPARTEEEE
garbo074997
Postat pe 3 Aprilie 2010 21:27
CHRISTOS A INVIAT!!!!!1 SARBATORI FERICITEEEEE!!!!!!!!!!
garbo074997
Postat pe 4 Aprilie 2010 01:52
HRISTOS A INVIAT!
Am primit Lumina Sfanta a Invierii, si sufletul meu, e inundat de lumina, liniste, caldura, iubire. Deschideti casa sufletului vostru, si lasati sa patrunda, aceasta Lumina Sfanta, care va aduce, speranta renascuta, bunatatea, pacea si intelegerea.Va doresc sa petreceti clipe minunate, pline de armonie, liniste, intelegere, dragoste, alaturi de cei, dragi, voua. Daruiti, din preaplinul sufletului vostru, lumina, speranta, increderea, iubirea, celor, de care sunteti, legati sufleteste, dar in aceeasi masura, si celor, care va inconjoara.D-zeu sa va binecuvanteze, sa fiti sanatosi, si sa va apere de toate relele stiute si nestiute.
nuti_vio
Postat pe 4 Aprilie 2010 05:43
NUTII AZI IN ZI DE SARBATOARE TREC SA-TI DAU BINETE SI SA-SI MULTUMESC PT INTELEGERE SI SUFLET BUN SI MARE SI DAAAA AI O FAM MULTUMITA SI FERICITA CA TE ARE NU PUTEAM SA TREC FARA SA TE SALUT SI SA TE POP CHRISTOS A INVIAT SI SARBATORILE CU BINE
garbo074997
Postat pe 4 Aprilie 2010 18:23
Am urmarit toate mesajele voastre,daca la inceput erau mai putin optimiste,acum cand D-L ISUS A INVIAT -ADEVARAT A -NVIAT!!si mesajele voaste sunt mai cu viata,mai optimiste,mai vesele..ce inseamna asta??GETA>
elisabeta_boia
Postat pe 4 Aprilie 2010 20:55
CA SANTEM INVADATI DE BUNATATE DE SMERENIE DA SA STII CA eu asa sant mai tot timpul optimista si buuunaaaa si la propriu si la figurat
garbo074997
Postat pe 5 Aprilie 2010 00:15
scuze baui sampanie pesca ...preferata mea si ma dau si io amuzanta
garbo074997
Postat pe 5 Aprilie 2010 00:17
Sinuratatea nu este intotdeauna un sfetnic bun.
Dar fericirea este in noi si in realizarile noastre profesionale.
Un gand bun si multe multe sperante pentru viitor
anca_53
Postat pe 5 Aprilie 2010 12:19
Totu-i OK ma duc la EL, acolo in satul mic dintre munti, imi gasesc mereu linistea, si moldovenii sunt niste oameni f ospitalieri...intr-un cuvant sunt fericita
Axl_22
Postat pe 5 Aprilie 2010 14:03
HRISTOS A INVIAT!!!...ce sa mai zici de starea de spirit...acum?
am convingerea ca...la toata lumea e...super ok!!!
deci...tineti-o tot asa!!!
ovidiu42
Postat pe 5 Aprilie 2010 14:14
As vrea sa zbor,sa fiu Condor,Dar tot pe jos,nu e usor!As vrea sa fiu mai linistit Dar parca-s tot mai chinuit As vrea mai multa libertate, As vrea mai multe,nu pe toate As vrea putina bucurie,O zi senina azi sa fie, Dar daca este inorata, Si sarbatoarea e stricata...
Taipan_38
Postat pe 5 Aprilie 2010 16:09
BUNA DIMINEATA NU AM O STARE REA DAR NICI O STARE BUNA NU SANT SUPARATA DAR NICI FERICITA VA PUP SI SA AVETI O ZI BUNA PT CA EU FIG LA MUNCA
garbo074997
Postat pe 6 Aprilie 2010 09:32
NUTII TU NU ESTI IN APELE TALE ???/ DE NU ESTI ICISA?ia treci sa te incurajam si sa te pupacim pe unde bantui?
garbo074997
Postat pe 6 Aprilie 2010 09:48
Starea mea de spirit este una foarte buna, in fiecare zi. Sunt o fire foarte optimista si nu cred ca exista motiv mai bun de a avea o stare de spirit excelenta decat simplul fapt ca traiesti,ca te poti bucura de familie, prieteni si natura, ca esti sanatos..........
Nirvana
Postat pe 6 Aprilie 2010 09:49
Hristos a inviat! Buna dimineata!
multumesc, Floris, nu m-am simtit bine, dar astazi sunt ok...

Pentru, dvs, Domnisoarelor si Doamnelor, un buchet de zambilute, din gradina mea si cateva versuri, sa aveti o zi buna, asa cum va doriti..

http://www.youtube.com/watch?v=Ff8GBOdIpqE
nuti_vio
Postat pe 6 Aprilie 2010 10:26
De la: nuti_vio, la data 2010-04-06 10:26:03Hristos a inviat! Buna dimineata!
multumesc, Floris, nu m-am simtit bine, dar astazi sunt ok...

Pentru, dvs, Domnisoarelor si Doamnelor, un buchet de zambilute, din gradina mea si cateva versuri, sa aveti o zi buna, asa cum va doriti..

http://www.youtube.com/watch?v=Ff8GBOdIpqE

Esti pesimista de felul tau??? Sau o stare trecatoare...

Si eu astazi ma simt pustiita...am descoperit ceva si ...persoana a refuzat sa recunoasca...am pierdut o prietena ..sau un prieten si nu am crezut ca o sa ma afecteze...La drept vorbind este doar un prieten/prietena virtuala... Dar simt un mare gol in suflet.
anca_53
Postat pe 6 Aprilie 2010 11:18
Nu, starile alterneaza. Anca am avut o criza biliara, mi-se intampla atunci, cand schimb alimentatia...dupa post. Daca ti-as spune, ce anume ma bucura si imi aduce zambetul, pe fata, si caldura, in suflet, cred ca te-as supune, unui supliciu, pt ca ar trebui, sa citesti o pagina. Imi pare rau, pentru tine, dar gandeste-te te rog, e bine ca, ai descoperit la timp ,,acest prieten sau prietena"..golul din suflet se va umple, vei gasi un alt prieten sau prietena....si apoi, nu uita si eu sunt, prietena ta....fii sigura.
nuti_vio
Postat pe 6 Aprilie 2010 11:54
http://www.youtube.com/watch?v=Kdx1-Gm_cL4
nuti_vio
Postat pe 6 Aprilie 2010 19:45
nutii pune de te intremeaza si vino ici ca e plictisitor fara tine si da sa te pup de zambile caaaa hai ca te primesc la mare la soareee si i-ti dau alta staree
garbo074997
Postat pe 6 Aprilie 2010 23:41
Multumesc, Floris, pt gandurile tale bune, si pupici, mi-am revenit, nu imi pot permite sa bolesc...imi place sa alint , dar si sa fiu alintata...recunosc, imi place, sa ii vad, pe toti, agitandu-se, alintandu-ma, intrebandu-ma, ce , si cum , doresc, incercand, sa imi satisfaca, toate poftele. Eu is , in permanenta atenta, grijulie, imi fac timp, pt toti(fam, rude, prieteni), indiferent de e noapte sau zi... sa ii multumesc.... sa le citesc fericirea , in priviri....lasa ca nu-i bai, macar de 3 ori, pe an, sa ii ,, bag in sperieti", sa-le amintesc, cat de mult insemn, in viata lor.....stiu, is sadica, cateodata
nuti_vio
Postat pe 7 Aprilie 2010 10:14
aseara stare buna acu stare naspa si nutii sant clar in asentimentul tau si uneori trebuie sa luam o pauza si sa ne aducem aminte de noi ca persoana si sa o privim in oglinda si sa ii dam un zambet de incredere si de incurajare te pup si sant sigura ca nu esti sadica doar ca ai obosit si-ti doresti si tu ca ei sa intoarca capul si sa le vezi privirile iubitoare si daruitoare de putere .Dar ai sa-ti incarci bateriile si din nou ai s-ai sustii neconditionat pt ca ii iubesti Pup sufletul bun si care tanjeste dupa chestii pure si sincere . Te pup nutico si hai copacel ca mie dor de tine.
garbo074997
Postat pe 7 Aprilie 2010 15:31
acum, am intrat , sufletel....toti tanjim....
iti trimit un gand bun, zambilute , soare si o tandra imbratisare..
nuti_vio
Postat pe 7 Aprilie 2010 15:37
pup fetele frumoase!
cred ca-i cazul sa incepem o cura de detoxifiere a organismului, ce ziceti?
propun sa incepem cu un pui de somn
zambila
Postat pe 7 Aprilie 2010 15:44
ai perfecta dreptate...eu am inceput...cura....dar somn, nu....nu ma lasa messi....si am de munca....

ma bucur, zambiluta...ai inflorit si raspandesti un miros, de optimism..
nuti_vio
Postat pe 7 Aprilie 2010 15:51
zambilutzo, ce ma 'nervezi!
eu ma lupt aici cu somnul de vreo 3 ore si tu fraternizezi cu el?
Tylly
Postat pe 7 Aprilie 2010 15:54
...e asa cald si frumos afara....si tu te chinui....off, Cell...vin sa te pup
nuti_vio
Postat pe 7 Aprilie 2010 15:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Raspunsul tau a fost adaugat cu succes! 22 De la: ratuscaceaurata 1 Mai 2012 08:32
am fost invitata la o slujba de baptisti,dar nu ma mai duc pt ca mi-am invatat lectia 8 De la: pantera_neagra 10 Iulie 2011 19:00
dedicaTIE - Dedicatii speciale, personalizate 1 De la: burunducel 21 Septembrie 2010 11:40
Subiect deschis de Nuti-Vio ,,Doamnelor si domnilor, care e starea dvs de spirit, astazi?" 37671 De la: Ioana007 11 Iulie 2016 20:06
curs de echitatie 1 De la: garbo_1502 3 Mai 2012 18:22
Setari Cookie-uri