de cateva zile am primit mesaj privat de la un garbo care dadea de inteles ca vrea sa se cupleze, aseara din greseala am intrat pe un profil am dat in stanga sus sa intru pe profilul meu unde scrie profilul tau si m-a bagat pe un alt profil si azi primesc de la tipul al carui profil se presupune ca l-am vizitat mesaj pe privat...si mi se pare aiurea, chiar comic... | ||
viobregar Postat pe 28 Octombrie 2010 22:07 |
||
---|---|---|
Vio.....nu esti singura care a primit mesaje de acest fel....am inteles ca, mai sunt pers care au primit mesaje ,, deocheate"....indecente.....deci, nu te enerva...nu merita...ignora.... | ||
nuti_vio Postat pe 28 Octombrie 2010 22:14 |
||
insemna ca nu ai mai intrat de mult,....merge ca naiba te arunca in te miri ce profil !!! | ||
|
||
ladyDY Postat pe 28 Octombrie 2010 22:15 |
||
Ovi....da' cum vrei sa-l dai......ce-ti trece prin capusor?....ia toarna.... Lady....seara buna, inca o data.... |
||
nuti_vio Postat pe 28 Octombrie 2010 22:18 |
||
nu am mai intrat demult asa in profilul meu... nu ma enervez ca nu am pentru ce dar mi se pare ciudat sa spun asa, mie mi-a venit sa rad cand am citit. Eu una oricum nu m-as cupla cu un barbat cunoscut pe net pentru nimic in lume. |
||
viobregar Postat pe 28 Octombrie 2010 22:22 |
||
Eu una si sa fiu singura nu m-as cupla cu un barbat de pe net pentru nimic in lume... | ||
viobregar Postat pe 28 Octombrie 2010 22:22 |
||
scuze ,..excat ce ai spus mai devreme,...am ajuns mai devreme in profilul tau !!! | ||
ladyDY Postat pe 28 Octombrie 2010 22:29 |
||
pe mine nu deranjeaza ca cineva imi viziteaza profilul, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii faci propuneri sau sa scrii mesaje private unei persoane doar pt faptul ca ti-a vizitat profilul, nu? | ||
viobregar Postat pe 28 Octombrie 2010 22:37 |
||
ai dreptate,.... fiind o comunitate.... fiecare cu stolurile lui,.... nu poti cere mai mult ...decat sa-i ignori !!!! | ||
ladyDY Postat pe 28 Octombrie 2010 22:40 |
||
vio , nu-i da atentie...la mine tot incearca unul cu diferite conturi sa-mi ,,intre"pe lista de prieteni ..mi-am dat seama ca-i una si aceeasi persoana dupa modul cum imi scrie mesajele pe privat.Ba e badaran si vb ca la usa cortului...ba e deosebit de dragut si vorbeste f elegant....brrrr,te ia si frica.Imi vine sa-mi sterg si pozele... |
||
chanty Postat pe 28 Octombrie 2010 22:44 |
||
lady ai dreptate si apoi oricum pozele mele sunt numai pentru prieteni si nu am prea multe persoane in lista de prieteni... chanty si eu am patit la fel in ultima saptamana mi-au cerut prietenia vreo 3 sau 4 persoane unii garbo altii cu nume si bineinteles ca ei sunt si cei care au scris, eu una nu i-am acceptat si nici pozele nu le sterg si sper sa nu le stergi nici tu deoarece vreau sa va vad si sa vad ce peripetii mai face chantal |
||
viobregar Postat pe 28 Octombrie 2010 22:49 |
||
Vio..nici nu stiu ce sa fac....ai vazut pe kidz cum s-a ajuns la poze din ,,mana in mana",adica nu trebuie sa-l ai neaparat pe lista...daca se gaseste un ,,binevoitor"din lista ta care sa le trim mai departe. in fine,mai bine ma duc sa ma culc...e tarziu somn usor si noapte buna tuturor! |
||
chanty Postat pe 28 Octombrie 2010 22:54 |
||
Fetelor, cel mai bine e sa ignorati....asemenea specimene....cu timpul se plictisesc si renunta.... | ||
nuti_vio Postat pe 28 Octombrie 2010 22:56 |
||
noapte buna chanty !!!! | ||
ladyDY Postat pe 28 Octombrie 2010 22:57 |
||
Chanty....noapte buna, somnic pufos... | ||
nuti_vio Postat pe 28 Octombrie 2010 22:57 |
||
Chanty nb stiu ce s-a intamplat din pacate ce deaia am si sters atunci pozele, dar mi-am facut curatenie in lista de prieteni...si sper sa nu mai fiu nevoita sa sterg pozele. Nuti_vio ai dreptate, eu una o sa le dau ignore si chiar sper sa se plictiseasca, oricum nici nu le mai citesc mesajele le sterg direct. Ma bag si eu la somn noapte buna tuturor |
||
viobregar Postat pe 28 Octombrie 2010 23:01 |
||
Lady...am observat ,, ceva" si mi-a venit o idee Sa o zic...sa nu o zic.... Da' promiti ca nu te supi.....si ma fugaresti ? | ||
nuti_vio Postat pe 28 Octombrie 2010 23:01 |
||
Vio....noapte buna, vise placute... | ||
nuti_vio Postat pe 28 Octombrie 2010 23:02 |
||
Nuti??? | ||
ladyDY Postat pe 28 Octombrie 2010 23:10 |
||
Da, puiule....inca is aci | ||
nuti_vio Postat pe 28 Octombrie 2010 23:12 |
||
ce observasi???? acu'o depinde ce traznai iti trec prin cap !!!! | ||
ladyDY Postat pe 28 Octombrie 2010 23:16 |
||
bunaaaa dearaaa | ||
floare_cu_colti Postat pe 28 Octombrie 2010 23:20 |
||
seara buna !!! | ||
ladyDY Postat pe 28 Octombrie 2010 23:23 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-10-28 13:26:39Ladyo, sorry... da' io inca mai eram siderat de orgasmele alea multiple pe care floarea aia de dupe coltzuri zicea ca le are de dat si de pomana ...Lady iubita nu tre sa faci reclama......nu tin neaparat sa trec inimoasa si sa fiu placuta am invatat de la prieteni buni ca tre sa fiu mai selectiva |
||
floare_cu_colti Postat pe 28 Octombrie 2010 23:23 |
||
maiiiii...... nu a fost vorba de nici o reclama,.... pur si simplu de calitatile unui om,.... | ||
ladyDY Postat pe 28 Octombrie 2010 23:27 |
||
Thor daca nu ma placi si nu intelegi ce spun vezi-ti de batranetile matale io nu te incurc deloc | ||
floare_cu_colti Postat pe 28 Octombrie 2010 23:27 |
||
ladyDY Postat pe 28 Octombrie 2010 23:29 |
||
De la: ladyDY, la data 2010-10-28 23:27:00maiiiii...... nu a fost vorba de nici o reclama,.... pur si simplu de calitatile unui om,....am inteles si esti draguta .....nu toata lumea apreciaza si e mai bine sa stea mai departe :sml-tongue0023 ma multumesc cu prieteni putini si de calitate tre sa am si io un defect prefer oamenii de calitate |
||
floare_cu_colti Postat pe 28 Octombrie 2010 23:30 |
||
Seara buna, Floare de colt....ce patisi?..... | ||
nuti_vio Postat pe 28 Octombrie 2010 23:32 |
||
ioooiiiiiii,..da radicala mai esti !!!! | ||
ladyDY Postat pe 28 Octombrie 2010 23:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Din putzu' putzului putzului gandirii! | 240 | De la: Thor_again 28 Iunie 2012 21:31 |
TU IUBESTI ROMANIA ? EU DA ! | 38 | De la: VOIAJOR 14 August 2012 19:54 |
Oamenii inteligenti si cu psihic bine dezvoltat trebuie sa gandeasca cu voce tare...De ce? | 10 | De la: quasaria 30 Iunie 2010 20:50 |
|
||
Gandeste cu creierul tau. | 47 | De la: Tigergelu 6 Martie 2016 20:25 |
Ce ne place... | 256 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:35 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri