inca dormi? trezirea hai la cafea |
||
tusi_Oli Postat pe 5 Noiembrie 2010 10:59 |
||
---|---|---|
Astazi dimineatza a incetat din viata poetul Adrian Paunescu. D-zeu sa-l odihneasca. Cenaclul Flacara....amintiri placute.... http://www.youtube.com/watch?v=j6we2UnWlQk.... |
||
nuti_vio Postat pe 5 Noiembrie 2010 12:14 |
||
O dupa-amiaza placuta, tuturor! http://www.youtube.com/watch?v=DPjete80pFo.... |
||
|
||
nuti_vio Postat pe 5 Noiembrie 2010 12:19 |
||
pacat! dar asta-i viata... |
||
zambila Postat pe 5 Noiembrie 2010 12:19 |
||
...stare???...doooor de eminescu http://www.myvideo.ro/watch/5541223/Eminescu_sa_ne_judece |
||
LILO Postat pe 5 Noiembrie 2010 13:23 |
||
De la: tusi_Oli, la data 2010-11-05 10:59:24inca dormi?daaaa am avut musafiri si am adormit tarziu si m-am trezit la fel |
||
floare_cu_colti Postat pe 5 Noiembrie 2010 13:24 |
||
De la: nuti_vio, la data 2010-11-05 12:14:31Astazi dimineatza a incetat din viata poetul Adrian Paunescu.FARA CUVINTE MARI SI DE PRISOS ....SA SE ODIHNEASCA IN PACE si sa-si gaseasca linistea si poate II BANTUIE PASTIA DE INCEARCA SA RUINEZE TARA si sa calce suflete si vieti. |
||
floare_cu_colti Postat pe 5 Noiembrie 2010 13:27 |
||
chiar daca a plecat in alte zari... tot doreste pt neamul sau.. http://www.youtube.com/watch?v=rqZeV3Aqh-8&feature=related omagiu celui mai mare poet contemporan!!!! |
||
LILO Postat pe 5 Noiembrie 2010 13:27 |
||
Am inteles ca sant persoane are il injura acum ar trebui sa respectam durerea familiei si sa avem decenta sa le respectam durerea. | ||
floare_cu_colti Postat pe 5 Noiembrie 2010 13:32 |
||
Ai primit un premiu: 2301 | ||
floare_cu_colti Postat pe 5 Noiembrie 2010 13:44 |
||
De la: floare_cu_colti, la data 2010-11-05 13:44:04Ai primit un premiu: 2301trebuia sa fie o melodie nu au luat mesajul bine scuze |
||
floare_cu_colti Postat pe 5 Noiembrie 2010 13:48 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=EZmDzxpiiYE nu santem perfecti si uneori marea uratenie o imbracam in muzica ,poezie .....arta ca sa putem suparavietui tristetii.......noastre si a celor din jur . |
||
floare_cu_colti Postat pe 5 Noiembrie 2010 14:57 |
||
STARE DE SPIRIT BUNA, SALUT FETELE FRUMOASE SI CUMINTI [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl2.glitter-graphics.net/pub/1002/1002892rymmeu4kxz.gif[/img][/url] |
||
KNIGHT_31 Postat pe 5 Noiembrie 2010 16:35 |
||
si ele te saluta pe tine | ||
floare_cu_colti Postat pe 5 Noiembrie 2010 16:38 |
||
visele devin realitate.de obicei nu crezi,daca nu vezi cu okii tai daca se poate.oricum viata merge in suturi. | ||
vuvuzela Postat pe 5 Noiembrie 2010 16:48 |
||
depinde foarte mult de noi sa o mai indulcim si sa o mai indreptam nu sa ne complacem in situatiile create de ceilalti. | ||
floare_cu_colti Postat pe 5 Noiembrie 2010 16:53 |
||
Floare,influenta umana exterioara trebuie inlaturata.nu tot ce face bine altora ,face bine si celorlalti.experientele sunt diferite tocmai din acest motiv.consider ca este gresita gandirea"si eu am patit asta".ce ai patit este doar efectul.intotdeauna cauzele sunt diferite. | ||
vuvuzela Postat pe 5 Noiembrie 2010 17:13 |
||
seara buna...lume buna!!! o seara frumoasa si...weekend placut celor ce-l au!!! am trecut sa va salut si...sa vad ce mai faceti!! |
||
ovidiu42 Postat pe 5 Noiembrie 2010 17:16 |
||
De la: vuvuzela, la data 2010-11-05 17:13:30Floare,influenta umana exterioara trebuie inlaturata.nu tot ce face bine altora ,face bine si celorlalti.experientele sunt diferite tocmai din acest motiv.consider ca este gresita gandirea"si eu am patit asta".ce ai patit este doar efectul.intotdeauna cauzele sunt diferite. vuvu`....sincer...care-i diferenta intre...altii...si...ceilalti? nu crezi ca...scrii fara sa cumpanesti?...oricum...mai incearca...poate...reusesti!! |
||
ovidiu42 Postat pe 5 Noiembrie 2010 18:49 |
||
Ziua se duce incet funerara Plopii s-au strans singuratic prohod Glasuri de preoti in frunza cea rara Il canta acum pe batranul rapsod Noaptea se deschide peste noi ca o rana Ramuri de cer stele alb scuturand Umbre vii lunecam prin tacerea de taina Catre aceeasi lumina ce ne cheama pe rand Versul in urma ca un dor va ramane Pasari tacerea o alunga in cer Mai saraca ne va fi ziua de maine De ce numai cei buni inca pier? Eu te iubesc si te strang in cuvinte Cu tine iubito as vrea ca sa zbor Mai imbratiseaza-ma o clipa fierbinte Cand cerul se desface ca un bujor Si lasa-ma sa te sarut pe gura Si strange-ma la pieptul tau usor Poetul este si el o faptura Ce se topeste de acelasi dor De-aceea vreau iubirea s-o lasam Acelora care-au ramas in urma Cand cerul ne va cere sa plecam Ca doua aripi mana langa mana |
||
garbo172845 Postat pe 5 Noiembrie 2010 19:48 |
||
Durerea zilei astazi ma incearca Hai fa-te bine, vine ziua mea Atata lume catre ceruri pleaca Te rog taicuta inca nu pleca Ca vine iarna frigul o stii bine As vrea de sarbatori ca sa ramai La Barca poate mergem iar poimaine La casa cu miresme de gutui Cand in gradina se alearga ploaia Si fuge cu mici tropote in Deal Cand de cuvantul tau arde odaia Si soarele se urca in Ardeal Taranii isi vor vinde-n veci recolta Fumand tigari in subredele porti Si vinul se va arcui in bolta De frunze galbene si de ochi morti Masini vor curge pe soseaua lunga Copacii-nalti te-or saluta pe rand Si nu vor mai avea lacrimi sa planga Si soapte sa le-nsire delirand Intoarce-te si nu pleca acuma Pentru poet mai e un loc ramas De ce in nori se frange-n lacrimi luna Si-au disparut secundele din ceas O umbra lira goala o sfarama Si cartea se inchide in cuvinte Poetul intre voi o sa ramana O lacrima in suflete fierbinte Orice am face asta e orandul De umbre sortile tarziu se scutur A mai ramas tacerea si cuvantul Zburand usor ca somnul unui flutur. |
||
garbo172845 Postat pe 5 Noiembrie 2010 19:50 |
||
Se duc poetii cand mai ostenesc O stea in cer alaturea ii cheama In vesnicie nu imbatranesc Cu universul fi-vor iar de-o seama. Ne vor veghea tacuti din slava lor Uitat cuvantul semanand pe rand Prezente-n suflet vorbele nu mor Si peste timp le-om auzi plangand. Doar ceturi albe ne-or imbratisa Si chiciura va ingheta pe haine In cerul tau de dor nu mai tipa Ca plangi si Tu, o stim cu Tine Doamne. Mai lasa-ne o lira sau o scripca Mai lasa-ne un alt batran scripcar Sa faca ziua noaptea noastra mica Si cantecul un fosnet de artar. Sa lunecam usor cu doru-n lume Sa alergam cu caii prin paduri In ratacirea noastra fara nume Si-n vorbele in ceruri ce Le furi. |
||
garbo172845 Postat pe 5 Noiembrie 2010 19:52 |
||
Atatea strazi se rup acum in mine Le stiu balada pasilor de rost Iluzii desfacandu-se ruine Cu amintiri ce nu au pret de cost Frunzisuri vestede inca rastoarna Subrede veri uitate-n amintiri Cu nostalgii adulmecand in toamna Si alte vesti de buletin de stiri Mai plange singur noptile un graur Si lacrimile se transforma-n tril Sub ochiul galben revarsari de aur Al lunii ce danseaza-n cer cadril. Eu te mangai cu vorbele celeste Si te sarut pervers demoniac Si imprejurul tau tot ce nu este Miros de flori si dragoste desfac. |
||
garbo172845 Postat pe 5 Noiembrie 2010 19:53 |
||
Si in biserici l-am inchis pe Domnul L-am rastignit pe galbenul perete In intuneric candela si somnul Vegheaza noptile pe indelete Si ne miram de cate se intampla Cum strazile in noi se pravalesc Cum ne izbim cu zilele in tampla Si cainii din plin centru ne gonesc Raman in parcuri doar statui tacute Imbatranind de-atatea asteptari Cand florile in toamna sunt carunte Cand sufletul se umple de carari Imbatranim de vreme-ncet uitati Doar pasari albe zboara peste trup Si ingerii care ii stim plecati Lumini si cioburi aripile-si rup Ramane noaptea ca o ratacire Pe-aleile cu arborii pustii Cand flacari e a dorului iubire Arzand pe stalpii morti oarbe faclii. |
||
garbo172845 Postat pe 5 Noiembrie 2010 19:54 |
||
minunate versuri...vanghi... |
||
LILO Postat pe 5 Noiembrie 2010 19:58 |
||
buna seara,bine ai venit!nu stiai ca fiecare om e diferit de ceilalti?fiecare este o entitate unica.pana si ADN-ul iti spune acest lucru.deci acest intreg uman de pe terra,sau din univers,se imparte intre unii sau altii,unul sau altul......etc | ||
vuvuzela Postat pe 5 Noiembrie 2010 20:16 |
||
De la: ovidiu42, la data 2010-11-05 18:49:37De la: vuvuzela, la data 2010-11-05 17:13:30Floare,influenta umana exterioara trebuie inlaturata.nu tot ce face bine altora ,face bine si celorlalti.experientele sunt diferite tocmai din acest motiv.consider ca este gresita gandirea"si eu am patit asta".ce ai patit este doar efectul.intotdeauna cauzele sunt diferite. daca nu esti in stare sa susti argumentat asemenea discutii,sincer nu te implica.aici e vb de stiinta si de multe alte lucruri pe care trebuie sa le citesti,sa le inveti si apoi cu toata placerea discutam.nici eu nu ma pot lauda ca stiu totul,nici tu,nici altul.stiinta in fiecare ora avanseaza.macar cu o presupunere care inca se studiaza.apare o noua descoperire,dar cercetarile continua.ca sa fim la zi cu stiinta ,trebuie sa citim mereu.as vrea sa stiu tu ce ai inteles pana acum? |
||
vuvuzela Postat pe 5 Noiembrie 2010 20:27 |
||
Seara buna! 845 multumesc...pt ca ai postat poeziile lui Vanghi. Eu l-am citit(astazi)...dar nu am postat nimic scris de el...cu toate ca stiam, cat il adora pe Adrian Paunescu. Tocmai, ce am incheiat convorbirea cu Vanghi....e bine, sanatos si va transmite toate cele bune....sanatate, fericire si tot ce va doriti.... |
||
nuti_vio Postat pe 5 Noiembrie 2010 20:33 |
||
Iaso....multumesc | ||
nuti_vio Postat pe 5 Noiembrie 2010 20:39 |
||
vuvu eu vorbeam de trairi adevarate de bucurii si de tristeti nu de carti pt ca de citit si de spus din carti este usor.............viata adevarata si practica ne omoara ca asa cu cititul si citand pe unu si pe altu nu ne face sa trecem mai departe Pt tine tatii OVII | ||
floare_cu_colti Postat pe 5 Noiembrie 2010 20:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Un document cutremur�tor al bisericii ortodoxe grecești | 63 | De la: elisabeta_boia 15 Octombrie 2011 18:52 |
Subiect deschis de Nuti-Vio ,,Doamnelor si domnilor, care e starea dvs de spirit, astazi?" | 37671 | De la: Ioana007 11 Iulie 2016 20:06 |
Cuvantul care demoleaza. | 57 | De la: zambil 2 Decembrie 2010 08:42 |
|
||
Intrebare la vreme de seara | 136 | De la: me_reloaded 13 Octombrie 2010 00:16 |
ateu sau agnostic? | 67 | De la: me_reloaded 4 Noiembrie 2010 08:21 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri