M-am intrebat de unde vine gandul Am rascolit si marea si pamantul Doar pumni de soare iata m-au lovit In rasarit si-apoi in asfintit Prin noapte umbre-ncep sa se perinde Gandirea mea de gandul tau se prinde Danseaza-mbratisate amandoua Sub cerul unde stelele ne ploua. Taramul e-o aripa negresit Care pluteste peste infinit Eu beau cu gura din al tau izvor Fantana fara cana si ulcior Apoi ma duc si eu in nefiinta Um pumn de huma stea si biruinta Iar noptile cu umbra mea te-nour Cu sarutari in zori sa te inrour. |
||
garbo172845 Postat pe 6 Noiembrie 2010 19:05 |
||
---|---|---|
Oricat iubesti nimic nu este vesnic Ca flacara se stinge-ncet in sfesnic Si intunericul prinde sa doara Poduri de umbre arcuind in seara Te caut- praful bate pe carari Valuri de timp nelinistite mari Si cerul cerne albe si tarzii Cenusile din care nu mai vii Primeste-ma chiar daca sunt strain Sa bem o clipa cupa cu venin Cand ochii tai in simturi devin miere Iluzia tandretei care piere Raman acum iubito- pasii mei Sa arda pe carare cu ai tai Cerbii gonind prin vestedele umbre Cand gandurile tale-ncep sa umble. |
||
garbo172845 Postat pe 6 Noiembrie 2010 19:06 |
||
Blesteme trec cu glasul lor usor Cu pasi inceti pierzandu-se in taina Din izvorarea cate unui dor Sau fiindca tu te-ai desfacut la haina. Destinul rade-n florile ascunse Din primaverile ce-au nins in noi Cand soarele cu razele strapunse Umbra din cerul risipit in ploi Ingemanate noptile se uita Si fulgii albi de stele se topesc Privighetoarea pe un ram mai canta Acelora ce plang sau se iubesc Acelora ce sufera tacut Fiindca nimic in jur n-a inflorit Si doar un flutur ca un cald sarut Al gurii mac de floare l-a gasit. |
||
|
||
garbo172845 Postat pe 6 Noiembrie 2010 19:07 |
||
[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl6.glitter-graphics.net/pub/2538/2538496cic6pener4.gif[/img][/url] | ||
KNIGHT_31 Postat pe 6 Noiembrie 2010 19:11 |
||
multumim 845 suflet sensibil sa nu te mai lasi ranit | ||
floare_cu_colti Postat pe 6 Noiembrie 2010 20:36 |
||
inchin un pahar cu vin in lumina calda a focului din soba si cu sufletul cald si calm ma gandesc la oameni dragi mie si sufletului meu. | ||
floare_cu_colti Postat pe 6 Noiembrie 2010 20:43 |
||
Seara buna! 845...multumim Deci il impartim pe Vanghi....sa stii ca eu am partea mea....la care nu renunt..... Floare.... ... ...si la mine? |
||
nuti_vio Postat pe 6 Noiembrie 2010 20:45 |
||
Bunicule....te rog, din adancul sufletelului meu......sa ne spui o pov...... |
||
nuti_vio Postat pe 6 Noiembrie 2010 20:53 |
||
Deci il impartim pe Vanghi....sa stii ca eu am partea mea....la care nu renunt... aham!! asa deci!!! |
||
LILO Postat pe 6 Noiembrie 2010 20:57 |
||
Subscriu bunicule saaaaauAnakin poate ne bucuri cu cate o povestire daca se poate | ||
floare_cu_colti Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:00 |
||
Lilo...o cunosc pe 845...de aceea mi-am permis sa glumesc cu ea..... Lilo, ce zici....stii care e partea...la care eu nu renunt? |
||
nuti_vio Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:01 |
||
non,je ne sais pas |
||
LILO Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:06 |
||
Sa zic.....sa nu zic.... Eu cred ca tu stii.... Dupa ce tanjim noi oamenii? |
||
nuti_vio Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:12 |
||
dupa dulceatza?!? | ||
preci Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:15 |
||
Preci.... Tu te gandesti la o altfel de dulceatza....la dragoste...iubire... Ei bine nu. ...eu altceva imi doresc de la prietenii mei..... |
||
nuti_vio Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:19 |
||
fructe pt facut dulceata?!? |
||
preci Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:24 |
||
maaai stare amea este chiar buna si azi am pregatit niscaiva bunatati si impreuna cu prieteni si cateva rude am iesit in aer liber ....................DOAMNEEE ce bine a fost | ||
floare_cu_colti Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:31 |
||
Preci....hai...mai incearca.... Ce e sensibil....zbuciumat(cateodata)...copilaresc.......catranit...vulcanic........unde salasluiesc sentimentele......trairile?........ |
||
nuti_vio Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:31 |
||
Floare....ma bucur...ai avut o zi relaxanta.... Eu am muncit de mi-au sarit capacele..... |
||
nuti_vio Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:31 |
||
am mancat cu totii in aer liber si am fost inconjurati de animalute si am jucat volei si fotbal de balta si am adunat frunze pt a construi ceva pt scoala la ,,creatie,, | ||
floare_cu_colti Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:34 |
||
nutzi... ala-i stomacu',fata! plin cu dulceata! de capsuni! |
||
preci Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:38 |
||
da am petrecut cateva ore super ....cu distractie sincera si de calitate tocmai prin simplitatea ei. | ||
floare_cu_colti Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:39 |
||
Floare......si eu as juca un volei..... un tenis de picior...... Preci.....crede-ma....nu as vrea un locusor in stomacul nimanui....chiar daca imi e prieten.... Eu am ...un locusor in sufletul prietenilor mei.... Asta imi doresc eu..... de la prietenii mei.... un loc al meu in sufletul lor.. |
||
nuti_vio Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:45 |
||
Bag seama ca vrei alinteala Nutisor si tu stii ca ai loc special in lumea celor care te plac si te iubesc da vrei tu scris negru pe alb | ||
floare_cu_colti Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:50 |
||
si io am un loc in suflet.... un loc mare si gol,cat sa-ncapa un borcan de dulceata in el.... vreau dulceatza!!!! acum!!! |
||
preci Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:50 |
||
Mai, eu as vrea niste clatite cu branza dulce si stafide, inecate in smantana.. pe la noi se numesc "brasovene". | ||
anakin Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:52 |
||
clatite cu dulceatza....si cu branza si cu stafide si cu miere.... ioi,ma ia cu lesin! |
||
preci Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:56 |
||
Preci....hai,...iti teleportez un borcan de 800g......de care vrei tu..... Anakine....si tu esti in pofte?...Maine facem clatite umplute cu branza, stafide...si bagate nitel in cuptor...iar deasupra...vedem noi ce punem...nitica smantana dulce.... |
||
nuti_vio Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:56 |
||
gata,daca nu-mi bag botu-n dulceatza in momentu' asta - sucombez! ma duc sa-mi desfac un borcan.... nutzi... pretenu' la dulceatza se cunoaste! |
||
preci Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:01 |
||
Floare.....muncesc de 2 zile.....ma dor toate alea...cred ca merit alintata..... ... Am fost alintata....da' mai vreau... Nea Zambil....nu vrea sa ne spuna nicio pov.... |
||
nuti_vio Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
DINTR-O SINGURA LACRIMA S-AU CROIT SERPII... | 806 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:38 |
urgent | 1 | De la: enevioleta 28 Martie 2010 21:27 |
cum ne pregatim pentru Valentine's Day? | 8 | De la: floare_cu_colti 11 Februarie 2011 18:27 |
|
||
TU IUBESTI ROMANIA ? EU DA ! | 38 | De la: VOIAJOR 14 August 2012 19:54 |
isa_mikaa | 11 | De la: garbo167167 10 Ianuarie 2013 22:27 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri