esti ursuleata? | ||
floare_cu_colti Postat pe 7 Noiembrie 2010 17:33 |
||
---|---|---|
De la: ladyDY, la data 2010-11-07 17:21:53pai bine mai !!!! dorm un pik si eu si cum va gasesc !!!! nu am citit tot ce ati scris,...da eu zic sa va impacati....kaola,...iubita.....nu sunt rai si invers,..... va pupicesc pe toti !!!..iubita.. pisicuta ce facusi ai? |
||
floare_cu_colti Postat pe 7 Noiembrie 2010 17:34 |
||
iubita am dormit si eu ca tare uitasem cum este sa dormi in cursul zile,.....si inainte de a pleca intr-o vizica scurta imi arunc un ochi si va gasesc infierbantati !!!! te sarut si eu,.....si imi este chiar dor de tine.... | ||
|
||
ladyDY Postat pe 7 Noiembrie 2010 17:36 |
||
floris eu doar dormii !!! si da este o ursuleata super draguta !!! sa spun de gasca... nu daaaaaaaaaa !!! si daca o enervati va tine numai in versuri !!!! |
||
ladyDY Postat pe 7 Noiembrie 2010 17:38 |
||
koala iote fata ce zice cilisa pisii | ||
floare_cu_colti Postat pe 7 Noiembrie 2010 17:41 |
||
koala Postat pe 7 Noiembrie 2010 17:43 |
||
pisi e draguta...stie ea, ce stie crede-o pe cuvant... .floricica fara nume fara urme lungi de umbre... cu petalele in soare poti sa fi orice culoare.... mie-mi placi doar ca esti ....FLOARE |
||
koala Postat pe 7 Noiembrie 2010 17:48 |
||
nu mai pot spune nik.... decat .... | ||
ladyDY Postat pe 7 Noiembrie 2010 17:51 |
||
maaai azi versurile si bunatatea a stat cu noi si inima ne-o umple cu drag de vers de oameni si bun simt | ||
floare_cu_colti Postat pe 7 Noiembrie 2010 18:06 |
||
daaaaaaaa......... si cred ca inca exista oameni adevarati care mai multe de spus de spus in aceasta viata... va las.....revin....sper sa va mai gasesc pe aici !!!! |
||
ladyDY Postat pe 7 Noiembrie 2010 18:10 |
||
floare_cu_colti Postat pe 7 Noiembrie 2010 19:46 |
||
Floare..... pe cine astepti....fluierand? Lady....mersi....am dezlegat misterul..... |
||
nuti_vio Postat pe 7 Noiembrie 2010 20:08 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=8i4fK4Fc7Ms..... | ||
nuti_vio Postat pe 7 Noiembrie 2010 20:12 |
||
nuti.. alea erau poezelele lu' fratelo? nu l-am recunoscut,e criza si la el saracutzu'... |
||
iasomia Postat pe 7 Noiembrie 2010 20:16 |
||
Iaso... Seara buna.. Da......a fost trist din cauza mortii lui Adrian Paunescu..... I-am transmis rasp tau....a fost impresionat..... Iti trimite ganduri bune si sarutari de manutze.... |
||
nuti_vio Postat pe 7 Noiembrie 2010 20:25 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=HBDkdGURRVw.... |
||
nuti_vio Postat pe 7 Noiembrie 2010 20:25 |
||
starea mea... ura...deznadejde...indiferenta si neputinta |
||
triketrak Postat pe 7 Noiembrie 2010 21:44 |
||
Tri, ura - rezulta ca mai inseamna ceva pentru tine. in caz contrar, ar fi fost indiferenta, ignorare... deznadejde - te recunosti invins/a. poate ca ai doar impresia ca nu mai poti. de regula cam asta e realitatea: ai doar impresia. indiferenta - vezi ura. se bat cap in cap. neputinta - pe naiba. |
||
Thor_again Postat pe 7 Noiembrie 2010 21:50 |
||
M-apropii, m-apropii de vale De umbra de cedri tacuta Lumina aripile sale Nu vom sti cui le imprumuta Cararea ma leapada lesne In somnul si-n visul din pasi Fuioare lucioase de bezne Ma-nconjura si tu ma lasi N-as vrea ca sa plec niciodata As vrea sa ramanem noi doi Ar trebui ca sa scriu o erata Si viata sa-mi cer inapoi Mai port inca vested pacatul Ca nu iti vorbeam in serios Si-n urma ramane doar patul Cuvertura pusa frumos Traim cu defecte majore Trimitem iubirea-n surghiun Uitam ca viata in ore Si-n iluzii se masoara acum Mai vreau sa te vad doar odata Sa ma umplu cu firavul parfum A inimii care-o sa bata Si cand nu voi mai fi-postum Sa ma tii prizonier intr-o carte Din slova ce sunt sa citesti Cand cerul se-mbraca de noapte Si stelele sunt inca reci Sa ratacim ca o expansiune De patimi cu vietile lor Departe de searbada lume Departe de orice onor Si-n lumea ce nu este lume Eu sunt Dante si tu Beatrice Doar vantul sa moara ramane Printre crengi primavara proscris In nuferii albi laolalta Noi doi peste timp iar vom fi Dupa Apocalipsa ce vine, iata Peste pamant va mai trece o zi Va trece ceeasi iubire Si-amurgul ce sangera-n flori Ca o repetata nedespartire Vom arde tacerile-n zori Pe creanga de ceara sa-ti cante Cu lacrimile privighetori Cantecele lor absolute Dragostea ca un pumn de flori. Intre noi e o pace eterna Am sa te rog in vis sa ma chemi Cand capul ti-l pui pe-alba perna Ca nu sunt nu vreau sa disperi Voi cobora stralucind din oglinda Cu stele in maini si in umeri Iubirea iar sa te prinda Zilele sa nu le mai numeri. |
||
garbo172845 Postat pe 7 Noiembrie 2010 21:51 |
||
LILO Postat pe 7 Noiembrie 2010 21:56 |
||
Thor...daca ziceam ca am o stare de partziala ce definitie scoteai ??? Nuti scuze daca am deranjat atmosfera aici |
||
triketrak Postat pe 7 Noiembrie 2010 22:12 |
||
Multumesc Lilo.Te imbratisez cu drag | ||
garbo172845 Postat pe 7 Noiembrie 2010 22:37 |
||
Trik...nu ai de ce sa iti ceri scuze.....astea sunt starile tale...din aceasta zi, care e pe sfarsite....Te astept maine.....o noua zi.... Aici esti binevenita...poti scrie tot ceea ce doresti....ce simti... .E un topic deschis de catre prietenul meu drag, Vanghi....pt cei care doresc sa-ne impartaseasca din emotiile...gandurile...starile lor... Nu lasa ura sa iti cuprinda sufletul...sa ti-l macine. Ai 1000 de motive.. pt a nu te lasa coplesita....de starile(enumerate mai sus de catre tine) dar cel mai important...special...e minunea din viata ta.... O noapte linistita....tie si puiului tau.... |
||
nuti_vio Postat pe 7 Noiembrie 2010 22:53 |
||
845...multumesc, draga mea..... Nu mi-ai spus...care parte o preferi...din Vanghi, bineinteles... |
||
nuti_vio Postat pe 7 Noiembrie 2010 23:00 |
||
De la: nuti_vio, la data 2010-11-07 20:08:57Floare..... pe cine astepti....fluierand? de ce mister vorbesti soro si io nu stiu de el???? |
||
ladyDY Postat pe 7 Noiembrie 2010 23:06 |
||
Lady... Aparusi...eu tocmai plecam...m-ai intors din drum Baga ochiul in privat....e ss.... |
||
nuti_vio Postat pe 7 Noiembrie 2010 23:08 |
||
Floare...ce faci, maica....te uiti la poze? | ||
nuti_vio Postat pe 7 Noiembrie 2010 23:13 |
||
nu aveam voie? | ||
floare_cu_colti Postat pe 7 Noiembrie 2010 23:15 |
||
na .... am vrut sa ma uit la priflul meu si nimerisi la tine Floris !!!! | ||
ladyDY Postat pe 7 Noiembrie 2010 23:22 |
||
Ba da, puiule...am si eu cu ce sa-ma laud..... | ||
nuti_vio Postat pe 7 Noiembrie 2010 23:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
29 iulie 2012 ultima batalie BASESCU CONTRA POPORUL ROMAN LA REFERENDUM | 216 | De la: elisabeta_boia 3 August 2012 20:43 |
credeti in vise? | 94 | De la: garbo_1399 24 Mai 2012 07:17 |
cum i priviti pe tinerii din ziua de azi? | 57 | De la: ANTA 29 Iulie 2009 16:59 |
|
||
Cum este sa fii femeie in Romania ! | 86 | De la: garbo_462542 29 Martie 2017 12:06 |
:((( | 12 | De la: hermosa20 2 Iulie 2012 00:02 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri