Subiect deschis de Nuti-Vio ,,Doamnelor si domnilor, care e starea dvs de spirit, astazi?"

pai sambata seara cine se distreaza ...........
picat_din_cer
Postat pe 28 Noiembrie 2010 07:45
Se mai distreaza si ele.. Dar cei cu tine nu ai somn.
alex2007
Postat pe 28 Noiembrie 2010 07:48
inca e seara la mine
mai putin si ma pun la somn si eu
picat_din_cer
Postat pe 28 Noiembrie 2010 07:51
ma pun sa dorm si eu imediat
picat_din_cer
Postat pe 28 Noiembrie 2010 07:53
`mneata buna..tuturor!!
ovidiu42
Postat pe 28 Noiembrie 2010 08:11
'neata, dar fetele ????
au benchetuit fara noi
casperphantom
Postat pe 28 Noiembrie 2010 08:57
ioiiiiiiiiiii te pomenesti ca ti-o fi dor de noi !!! asteptam sa facem excursia pan' la Luvru sa ne pierdem in labirint ........
casper ce nu ti'a priit aseara???? si daca tot esti asa matinal ...unde este cafeaua ???? asta pentru ca sa nu fim nevoite sa asteptam pana cand pamantul intra in centura fotonica....
....asta asa ca sa fii iertat pentru misogism !!!
ladyDY
Postat pe 28 Noiembrie 2010 09:17
bre, ce ziceti de copiii astia ucraineni? asa-i ca sunt fenomenali?
asta asa, ca sa va intrati in stare, de dimineata

http://www.youtube.com/watch?v=SZLaZyMpfUI&feature=player_embedded#!
Thor_again
Postat pe 28 Noiembrie 2010 09:27
eiiiiiiiiii............hai sa aducem si samovaru` cu ceai...ca tot e rece afara...si...sa punem d`un ceaun de cafea!!

si...mai tarziu putin...pregatim si-un vin fiert cu scortisoara!!...asta ca sa fie duminica frumoasa pt toti!!
ovidiu42
Postat pe 28 Noiembrie 2010 09:50
ioooi cafeaua e pe toate mesele aburinda, da'stati prost cu imaginatia de asta si "glumita" cu centura fotonica ai digerat-o asa greu acum iti trece
casperphantom
Postat pe 28 Noiembrie 2010 09:51
Ovidelu, samovar, tati? Merge si un pic de rom in ceaiul ala, asa-i?

Bag seama ca te-au impresionat un pic copilasii aia din clipul sharuit aici ...
Thor_again
Postat pe 28 Noiembrie 2010 09:54
ups, thorele, ce-mi place tipul ala din juriu era cu gura cascata
casperphantom
Postat pe 28 Noiembrie 2010 09:56
vine vremea pentru slanutza cu palincutza firbinte cu piper
casperphantom
Postat pe 28 Noiembrie 2010 09:58
cas, de piatra sa fii si tot ramai masca atunci cand vezi doi prichindei facand ceea ce fac copilasii aia de 6 - 7 ani...
Thor_again
Postat pe 28 Noiembrie 2010 10:01
pe de alta parte thorele , ma gandesc cu amaraciune ca au 5 mil de vizualizari si Tudor Gheorghe cu piese foarte faine are 1200, e o diferentza nu ??? sau asta spune clar incotro ne indreptam, iar Ahmed the dead terorist a trecut de 100 de milioane, sigur e fain dar...
casperphantom
Postat pe 28 Noiembrie 2010 10:06
he he he... cuvintele "got talents" sunt mult mai tastate in toata lumea decat cuvintele "tudor gheorghe". Nu mai vorbesc de jeff dunham, ventrilocul.
Acum, drept sa iti spun, eu unul nu prea ma omor dupa Tudor Gheorghe. Il ascult doar intamplator, nu il caut niciodata in mod special. Da, e placut uneori (vorbesc din punctul meu de vedere si pentru mine), insa nu imi fac un scop din a cauta muzica lui atunci cand am chef sa ascult ceva.
Thor_again
Postat pe 28 Noiembrie 2010 10:11
thoru`...yo crez ca mere si ceva rom...ca chiar face bine da`...nu detergenti d`astia...de se vand pe piata la romanica!!

cat priveste clipu`...nu-l vazui...ca nu-i voie...la job...sa te delectezi cu site-ri de divertisment

iar de...palinca cu piper...zau ca n-auzii...
la cate stiu io despre cum se consuma...nu-mi amintesc sa fi auzit de reteta asta!!
ovidiu42
Postat pe 28 Noiembrie 2010 10:12
ia uite, spre exemplu, ascult mult mai des o piesa ca asta:
http://www.youtube.com/watch?v=x8dqzTl0vUI&feature=player_embedded#!

sau asta:
http://www.youtube.com/watch?v=sSRJvq4Wd48&feature=player_embedded
Thor_again
Postat pe 28 Noiembrie 2010 10:13
ovidelu, palinca SE FIERBE cu piper si zahar. Piper boabe. Ia sa incerci cand ai ocazia, dar neaparat in sezonul rece, ca vara te izbeste de pamant de zici ca nici nu ai stat vreodata in picioare.

lasa, nu-i bai, linkul ramane aici si ii vezi cand ajungi acasa pe copilasii aia
Thor_again
Postat pe 28 Noiembrie 2010 10:15
thor, nu e vorba doar de Tudor, mie-mi place si gusturile nu se discuta, e vorba cred de dorinta de a prelua de la altii tot ce e stralucitor, si fals, si mai ales nu ne reprezinta, uite o sarbatoare cum e "Ziua Recunostintei" n-am preluat-o, oare de ce, sa n-avem niciun motiv ???
casperphantom
Postat pe 28 Noiembrie 2010 10:15
bre, iote ca e gata amenajat targul de Craciun din Sibiu

http://www.sibiu.ro/LiveOK/cam5.html
imagini live
Thor_again
Postat pe 28 Noiembrie 2010 10:16
aaaa... cas, nici eu nu am zis ca nu imi place TG, am zis doar ca nu ma omor dupa el. Partea cu stralucitor si fals are si ea o explicatie... mai mult ni se baga pe gat din interese mercantile decat sa le preluam noi, benevol. Uite cel mai bun exemplu: scarbosenia aia de "valentine's day". Mie mi se face greatza numai cand ma gandesc la balonasele alea in forma de inima, bombonele, peltele si siropele
Thor_again
Postat pe 28 Noiembrie 2010 10:18
Ovidiu astea sunt retete de la daci , glumesc, dar nu se folosesc in zona voastra, voi aveti altele, , oricum sunt retete din batrani nu se popularizeaza , se transmit pe cale orala, ies vorbele pe unde intra licoarea
casperphantom
Postat pe 28 Noiembrie 2010 10:19
thorel...de ani buni...consum palinca de bistrita...
da...zau de am auzit pe cineva...s-o fiarba...nici acolo in zona...si cu atat mai putin prin sud...aici...unde nu multa lume stie cum se face cu chestea asta!!
cognac fiert...am beut...da palinca fiarta...zau ca ba!!
da...o fi buna nu zic ba...numa ca yo...n-am gustat...fiarta...pt ca...la cum mi-o aduce mie...dac-o fierb...risc sa beu aqua chioara!!
ovidiu42
Postat pe 28 Noiembrie 2010 10:21
thorele piesele sunt faine, le mai ascult si eu, dar atunci cand citesc, insa imi place sa ascult si "raspodia romana"

http://www.youtube.com/watch?v=qTqchZPPB10
casperphantom
Postat pe 28 Noiembrie 2010 10:22
Ovidelu, ca si vinul fiert, tuica fiarta e mai mult un "medicament" contra racelii. Dar "medicamentul" asta se ia mai ales preventiv

La vreo 100 de ml de tuica se pune cam o lingurita de zahar si cateva boabe de piper (4 - 5). Se tine pe foc pana aproape de a da in clocot. Atentie, sa nu ajunga sa dea in clocot, ca se umfla precum cafeaua si da in foc. Nu de alta da' faci un incendiu de mai mare frumusetea
Stingi flacara, acoperi recipientul vreo 2 - 3 minute si pe urma bei. Eu, sincer, ma mir ca mai sunt oameni care nu stiu de tuica fiarta.
Thor_again
Postat pe 28 Noiembrie 2010 10:26
Casper, daca tot o dadusi pe rapsodia romana, de asta ce zici?
http://www.youtube.com/watch?v=NbOubxVHpUM&feature=player_embedded
Thor_again
Postat pe 28 Noiembrie 2010 10:28
ovidiu, e normal ca n-ai auzit, astea intra in categoria leacuri babesti, au o destinatie clara, ca si vinul fiert cu scortisoara, sau ca si amestecul de 100 ml palinca cu 100gr miere de albine lasat la macerat 3 zile, parca, si e foarte bun pentru fracturi si dureri reumatice, stiu, se poate si bea, dar asta e destinatia leacului
casperphantom
Postat pe 28 Noiembrie 2010 10:28
De la: Thor_again, la data 2010-11-28 10:26:39Ovidelu, ca si vinul fiert, tuica fiarta e mai mult un "medicament" contra racelii. Dar "medicamentul" asta se ia mai ales preventiv

La vreo 100 de ml de tuica se pune cam o lingurita de zahar si cateva boabe de piper (4 - 5). Se tine pe foc pana aproape de a da in clocot. Atentie, sa nu ajunga sa dea in clocot, ca se umfla precum cafeaua si da in foc. Nu de alta da' faci un incendiu de mai mare frumusetea
Stingi flacara, acoperi recipientul vreo 2 - 3 minute si pe urma bei. Eu, sincer, ma mir ca mai sunt oameni care nu stiu de tuica fiarta.

hmmm , thorele , ma pui pe ganduri, in ce oras zici ca stai ???
casperphantom
Postat pe 28 Noiembrie 2010 10:29
nu zic
Thor_again
Postat pe 28 Noiembrie 2010 10:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sal 4 De la: anaROBERT 14 Iulie 2010 00:37
TAXI !!!! Sunteti liber?...... 43 De la: ameno 21 Martie 2011 20:16
dedicatii 16 De la: hermosa20 9 Iulie 2012 01:18
Pact cu mine insami 51 De la: sora_ilsi 23 Decembrie 2009 16:07
Cum se cucereste un barbat !!!!! 13 De la: dancris 2 Iulie 2010 13:18