si eu...si eu.....vreau cafeaaaa !!!! | ||
ladyDY Postat pe 2 Decembrie 2010 09:33 |
||
---|---|---|
De la: anakin, la data 2010-12-02 00:51:13Imi place expresia asta: "mandru de a fi roman"..anakin mamica e vorba de adevaratele valori cele dobandite la inceput de la bunicii nostri si de la parinti si de la invatatori....Eu am avut o bunicuta la tara blanda si cu vorba domoala care tot timpul ne invata si seara ne aseza pe toti 10 nepoti in linie sa spunem rugaciunea.Si ne spunea povesti pe care le stia de copil de la bunii ei .Adormeam in muzica facuta de razboiul la care lucra(razboi= o chestie din lemn la care tesea covoare si cergi de asezat pe pereti si paturi).PT . mine sant cele mai sfinte amintiri si de multe ori cand ma razvratesc imi amintesc de :,,DACA DUSMANII ARUNCA CU PIETRE TU DALE APA SI PITA recunosc ca nu-mi iese tot timpul si viata ma maturizat .Duc dorul colindelor cantate pe ulite si zarva sarbatorilor .DE ZIUA ROMANIEI BUNUL MEU AVEA UN STEAG PE CARE IL PUNEA LA POARTA SI SERVEA SATENII CU PLACINTE SI TUICA SI VIN FIERT si o facea din suflet fara fudulie si fara sa vrea sa epateze .OOOOOO si faceau claca.......DOAMNE ce dor i-mi este |
||
floare_cu_colti Postat pe 2 Decembrie 2010 09:44 |
||
AM FACUT CAFEA ABURITA DE AMINTIRI DRAGI SI CU MINTEA LA VREMURI CARE NU VOR MAI VENI .........................CAND MA TREZEAM DIMII MIROSEA A SCOVERGI SI A LAPTE CU COLAREZI SI A CAFEA UNICA PE CARE O MANCAM CU PAINE | ||
|
||
floare_cu_colti Postat pe 2 Decembrie 2010 09:47 |
||
vremurile de alta data ...........doar parfumul lor a ramas......... | ||
jeanette40 Postat pe 2 Decembrie 2010 09:49 |
||
DA DAR IN SUFLETUL MEU ARD TOATE ACESTEA siiiiiiii sufletul meu tanjeste dupa puritatea acelor vremuri | ||
floare_cu_colti Postat pe 2 Decembrie 2010 10:00 |
||
offffffff , stiu Floare ...........stiu | ||
jeanette40 Postat pe 2 Decembrie 2010 10:07 |
||
Neata fetelooooor! Nu fiti triste sau nostalgice, si prezentul trebuie trait, si el ne aduce ceva, sa ne bucuram de ce-am avut si de ce va veni, si de clipa astaaaa | ||
ufishor Postat pe 2 Decembrie 2010 10:51 |
||
Adevaratele valori, floris? Ar fi interesant sa vedem care sunt adevaratele valori ale Romaniei de 20 de ani incoace, precum si cele care au fost pana atunci. Luate pe epoci in parte. Am mai spus-o, anul trecut parca, ma repet si anul asta: 1 Decembrie nu simt ca ma reprezinta, absolut deloc. Istoric vorbind, atunci s-a hotarat ca Ardealul sa se alipeasca Romaniei, insa nu s-a format Romania Mare.. cu cateva zile mai inainte abia ce se adaugase si Bucovina, iar prin Tratatul de la Trianon, dupa razboiul romano-maghiar din 1919, s-au consfiintit toate aceste lucruri, care s-au realizat pe seama muribundului imperiu austr-ungar. Mai mult decat atat, proclamatia de la Alba-Iulia s-a dat cu armata romana in coaste, dupa ce pe 25 nov. cucerise Targu-Mures-ul. Personal, daca e sa ma intrebe cineva, sustin din mai multe puncte de vedere ca ziua de 10 mai ar trebui sa fie ziua nationala a Romaniei, fiindca acolo este cu adevarat identitatea noastra. |
||
anakin Postat pe 2 Decembrie 2010 11:11 |
||
haidi mai! ce esti rau? cum deschizi televizorul, cum te plezneste cate o valoare peste ochi acuma, serios vorbind, ma intreb daca nu era mai bine sa ne conduca ungurii?? |
||
zambila Postat pe 2 Decembrie 2010 11:20 |
||
Sau nemtii , Zambilo. Dar din pacate si-ai nostri din banat ne-au cam parasit! | ||
m_ada Postat pe 2 Decembrie 2010 11:43 |
||
oricine ne-ar conduce mai bine! problema e ca acum nu ne mai vrea nimeni! |
||
zambila Postat pe 2 Decembrie 2010 11:45 |
||
Hai sa ascultam un cantec de iarna Nicu Alifantis - Aripi de zapada http://www.youtube.com/watch?v=odpxbxr-jNQ |
||
m_ada Postat pe 2 Decembrie 2010 11:47 |
||
Asa e, zambilo, chiar ca te plezneste asa, cate o coarda de valoare | ||
anakin Postat pe 2 Decembrie 2010 12:05 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=8ASSzvDS8ag&feature=related decembre |
||
zambila Postat pe 2 Decembrie 2010 14:38 |
||
De la: zambila, la data 2010-12-02 11:20:05haidi mai! ce esti rau?Da pina acu cine te conduce de 20 de ani bre,nu o minoritate hungureasca care cica mai si poarta doliu de 1 decembrie ,fiind si/n sanul guvernamental....? |
||
53_nono Postat pe 2 Decembrie 2010 17:39 |
||
seara buna lume buna!! saaveti o seara asa cum va doriti...chiar daca e mai greu dupa sarbatoarea de ieri iar...fasolea cu ciolan...le-a cazut greu unora si inca se resimt!! cu toate astea cred ca trebe sa trecem peste indigestiile provocate si sa vedem daca putem face si noi cate ceva pt a ne fi bine! |
||
ovidiu42 Postat pe 2 Decembrie 2010 17:41 |
||
si crezi ca am putea face, cand mai toti am devenit egoisti, ne gandim intai la noi si apoi la restul, sa ne fie noua un pic mai bine, stiu sigur ca pe caest forum nu sunt parlamantari, sunte prea ocupati sa fure, si sa-si numere clientii, vremurile cum spunea Anakin se repeta, faza cu clientii vine din antichitatea romana cand senatorii aveau asa ceva, pentru o mica ciosvarta aia faceau ca toti dracii | ||
casperphantom Postat pe 2 Decembrie 2010 17:53 |
||
nu sunt foarte sigur, Anakin, dar 10 Mai , nu e ziua regalitatii ?? | ||
casperphantom Postat pe 2 Decembrie 2010 17:54 |
||
De la: ovidiu42, la data 2010-12-02 17:41:05seara buna lume buna!! saaveti o seara asa cum va doriti...chiar daca e mai greu dupa sarbatoarea de ieri iar...fasolea cu ciolan...le-a cazut greu unora si inca se resimt!!Nu stiu cum poti vedea ceva dupa indigestia provocata de cei care au acceptat sa manince fasolea si ciolanul de la cei pe care i/au votat,de a mai schimba ceea ce accepta sa inghita... |
||
53_nono Postat pe 2 Decembrie 2010 18:06 |
||
cred ca se referea la 9 mai, cand s-a proclamat independenta de stat a Romaniei (1877), dar nu si-a dat seama. se intampla! :) | ||
esme Postat pe 2 Decembrie 2010 18:09 |
||
hohoho, te rog modereaza-ti tonul. pe aici nu suntem extremisti si xenofobi. nu stiu din care motive esti asa de indignata, dar ne-am cam saturat de scandaluri pe garbo. capisci? si lasa ca-mi raspunzi mai tarziu, acum is cam ocupata |
||
michelle_ Postat pe 2 Decembrie 2010 18:13 |
||
53*...uneori...unii inghit...dar nu stiu nici ei...nici ce...si nici de ce!! mai apoi...se intampla sa mediteze...daca mai e cazu` sa mai inghita...si...mai fac si cate-o selectie...a ceea ce inghit!! ma gandesc yo...deh!! |
||
ovidiu42 Postat pe 2 Decembrie 2010 18:16 |
||
Nu, Anakin a avut dreptate: acolo este identitatea noastra: 10 mai. Tocmai pentru ca este ziua regalitatii | ||
Thor_again Postat pe 2 Decembrie 2010 18:38 |
||
De la: ovidiu42, la data 2010-12-02 18:16:0753*...uneori...unii inghit...dar nu stiu nici ei...nici ce...si nici de ce!!apai..deh... de le/o fii ramas vreo umbra de minte in cap numa. |
||
53_nono Postat pe 2 Decembrie 2010 18:38 |
||
53*...sincer...refuz sa cred ca chiar suntem "stupid people"... nu pot...si...recunosc ca nici n-as vrea!! dar...hai ca nu-i cazu` sa ma framant pt o cauza atat de intortochiata...ca si radacini!! |
||
ovidiu42 Postat pe 2 Decembrie 2010 18:47 |
||
ok! | ||
53_nono Postat pe 2 Decembrie 2010 18:57 |
||
In ce zi si in ce an a fost infiintat PCR? | ||
liaiedera Postat pe 2 Decembrie 2010 21:32 |
||
8 mai 1921 | ||
Thor_again Postat pe 2 Decembrie 2010 21:37 |
||
in noaptea de 9 spre 10 mai 1921 | ||
liaiedera Postat pe 2 Decembrie 2010 21:41 |
||
Poate la acest eveniment sa se fi gandit Anakin... Eu as fi preferat ca ziua Romaniei sa fie 23 august. |
||
liaiedera Postat pe 2 Decembrie 2010 21:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
DESPRE REALITATEA IN CARE TRAIM SI GESTUL LUI ADRIAN SOBARU | 70 | De la: garbo182350 31 Ianuarie 2011 09:06 |
Ce stiti despre 21 Mai 2011? | 7 | De la: anakin 18 Ianuarie 2011 09:41 |
buna ziua | 10 | De la: garbo004807 31 Mai 2009 16:42 |
|
||
Ajutati-ma daca puteti | 19 | De la: violete 11 Decembrie 2009 17:16 |
test psihologic simplu dar serios! | 129 | De la: gianiblue 15 Ianuarie 2016 21:51 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn