Subiect deschis de Nuti-Vio ,,Doamnelor si domnilor, care e starea dvs de spirit, astazi?"

buna dimineata fetele !!!!!!!!!!!!!!!! buna dimineata !!!!!!!!!!!!!!! soareeeeeeeeeeeeeee buna dimineata !!!!!!!!!
care n-am avut noroc pe lumea asta ............a plecat pe partea cealalta a globului si m-a uitat
La multi ani Lady......... sa fii fericita si sa primesti tot ce-ti doresti
jeanette40
Postat pe 3 Decembrie 2010 08:40
De la: floare_cu_colti, la data 2010-12-02 23:59:37 MUUUULTI ANI TRAIASCAAAAA.......MUUULTI ANI TRAIASCAAAAAAA LAAAA MULTI AAAAANI !!!!! LADY SA TRAIASCAAAAAA .....LADY SA TRAIASCAAAAA LAAAAAA MUUUULTI AAAAANI
floare_cu_colti
Postat pe 3 Decembrie 2010 09:21
bunaaa dimii ! si las cafea .......calduta siiiii un soare de carton pt tine janette
floare_cu_colti
Postat pe 3 Decembrie 2010 09:22
soarele meu .............. Tzatzo , cum intelegi tu ce-i in sufletul meu
jeanette40
Postat pe 3 Decembrie 2010 09:25
De la: jeanette40, la data 2010-12-03 09:25:57soarele meu .............. Tzatzo , cum intelegi tu ce-i in sufletul meu
apai si io cu ce pot
floare_cu_colti
Postat pe 3 Decembrie 2010 09:29
Neatza everybody! beau si eu o caffa.

@esme & casper - asa cum Thor v-a spus, eu m-am referit strict la 10 mai. Da, comunistii au mutat proclamarea independentei la 9 mai, pentru a o rupe din contextul regalitatii, dar vorbim de 10 Mai in 3 perioade diferite : 1866 - depunerea jurmantului de catre Carol I, 1877 - proclamarea independentei de catre Carol I, fiindca este o nebunie sa crezi ca independenta nu se proclama de catre seful statului din acea vreme, ci de primul ministru, 1881 - Carol I a fost incoronat ca Rege al Romaniei, iar Romania a fost ridicata la rangul de Regat.

@liaiedera - mistoul tau este gratuit si deplasat; iti dau un pont: vezi ca 8 mai s-a transormat in 1 mai-ul aferent sustinatorilor primarului care este.
anakin
Postat pe 3 Decembrie 2010 09:32
anakin ia la mama cafea si muuuah hai nu te rusina
floare_cu_colti
Postat pe 3 Decembrie 2010 09:52
comunistii au trunchiat mult istoria tarii......multe parti erau lasate uitarii , intentionat erau omise din manuale .
efectiv , de la revolutia lui Tudor Vladimirescu pana la cea de la 1848 nu era nimic .......foarte putine referiri la domnia lui Alexandru Ioan Cuza, si asta mai mult datorita faptului ca nu se putea trece peste " mica unire "........apoi , era razboiul de independenta ......in care nu se spunea absolut nimic cu privire la rege nici un rand din care sa reiasa ca Romania a fost regat , apoi era rascoala de la 1907 , primul razboi ...........foarte putin perioada interbelica , mai mult pentru denigrarea partidelor politice si a liderilor acestora ( burghezia si mosierii care inrobeau poporul ) , apoi era al doilea razboi mondial cu venirea la putere a comunistilor " eliberatorii neamului " de sub jugul saraciei .........restul ..........
vai lume.........
jeanette40
Postat pe 3 Decembrie 2010 09:56
Buna sa fie ziua!
La multi ani, bizig pufosel!
Unde pisicii mei umbli?
Floris...nu-i mai da cafe lui ochi de vultur.....pana nu baga o stare....
nuti_vio
Postat pe 3 Decembrie 2010 09:57
paaai are o stare istoricoooo ......patrioticaaaa eu ii respect starea deh .si de la pupicei a amutit
floare_cu_colti
Postat pe 3 Decembrie 2010 10:02
LA MULTI ANI LA MULTI ANI LA MULTI ANI LA MULTI ANI LA MULTYI ANI LA MULTI ANI LA MULTI ANI
tusi_Oli
Postat pe 3 Decembrie 2010 13:28
feteleeeeeeeeeeeeeeee un vot din nou haide-ti sa dam o sansa acestui proiect

http://clipedeinspiratie.ro/2010/11/22/o-sansa-pentru-copiii-prematuri/
tusi_Oli
Postat pe 3 Decembrie 2010 13:39
Multumesc frumos pentru urari !!!! un wkeend placut tuturor !!!
ladyDY
Postat pe 3 Decembrie 2010 13:45
La multi ani pisica!!!sa fii cuminte , cu minte si cu tot ce-ti doresti!
ufishor
Postat pe 3 Decembrie 2010 13:52
La multi ani ,Lady!!

http://www.youtube.com/watch?v=2PEcyoNOCa4

m_ada
Postat pe 3 Decembrie 2010 14:40
De la: ufishor, la data 2010-12-03 13:52:02La multi ani pisica!!!sa fii cuminte , cu minte si cu tot ce-ti doresti!

multumesc din suflet pentru urari,.....poate ca uneori santem prea cuminti in aceasta lume......unde nu mai exista nici un sistem de valori !!!!
ladyDY
Postat pe 3 Decembrie 2010 15:20
De la: m_ada, la data 2010-12-03 14:40:03La multi ani ,Lady!!

http://www.youtube.com/watch?v=2PEcyoNOCa4

multumesc din suflet pentru urati..... melodia este superba.....
ladyDY
Postat pe 3 Decembrie 2010 15:23
Etse ziua ta, Lady? atunci "La multi ani!" din partea mea, si baga si tu aici vadra aia de vin de o tii in beci, ca e pacat de ea sa fie marginalizata
anakin
Postat pe 3 Decembrie 2010 17:52
La Multi Ani , pisicutz, sa ai Lumina-n viata si fie ca ingerii sa-ti deschida inima spre prietenii tai, subscriu dorintei lui Anakin, si scoate si trascaul ca ni-s gatlejurile uscate iasca
casperphantom
Postat pe 3 Decembrie 2010 18:02
Aoleu , Anakin, nu se poate , n-am vrut .Eu n-am fost ironica , nu mi-as permite , nu cu tine , chiar imi pare rau , te rog sa ma scuzi .
Mie comunismul mi-a placut , (nu vorbesc de Ceausescu ) , am muncit , am avut realizari , din partea acestor comunisti am primit ajutor atunci cand am avut nevoie , m-am simtit in siguranta in casa , pe strada , la serviciu , am fost un om respectat , am amintiri frumoase din perioada aceea si datorita acestor realizari , impliniri , amintiri am vorbit cu atata siguranta ca nu supar , ca nu te supar atunci cand am spus ca , poate , la infiintarea PCR-ului te-ai referit.
Te rog inca o data sa ma scuzi .
liaiedera
Postat pe 3 Decembrie 2010 18:18
Lady Dy , La multi ani !
liaiedera
Postat pe 3 Decembrie 2010 18:21
anakin, de ce vrei tu sa vezi in mine ceea ce nu sunt?
am facut o eroare, fara sa-mi dau seama sa dezvolt ideea corect, pe care apoi am rectificat-o! si nu a fost nicio insinuare sau vreo sfidare la adresa ta! te rog, gandeste-te un pic la ceea ce te-am intrebat! serios!
esme
Postat pe 3 Decembrie 2010 18:32
.....esme, mie nu mi s-a parut ca Anakin ne cearta ci ca doar precizeaza, cel putin la ce am postat eu
casperphantom
Postat pe 3 Decembrie 2010 18:48
OOooooooooooooooo multumesc din suflet de urari !!!! maiii io scot vadra de vin din beci da sa vad cine o bea !!!! Anakine ai sa te vad !!!!
Caspe......la fel......
Lia multumesc iubita de urari !!!!
Pentru toti prietenii si..... cei care sunt in trecere pe stare......
ladyDY
Postat pe 3 Decembrie 2010 18:54
la multi ani, lady! si sa ai parte de tot ceea ce cauti!
esme
Postat pe 3 Decembrie 2010 18:58
Dy, eu ma bag , imi place vinul tau . Curand apar si ceilalti siroposi si terminam vadra .
liaiedera
Postat pe 3 Decembrie 2010 19:02
OOOO lady ce intrebari poci ca sa pui, cum cine???

bajetii de pe Garbo impreuna cu fetele de pe Garbo, nava asta de croaziera, tocmai a amarat in portul tau pana maine, deci......CHEFFFFFFFFFFFFFFFF
casperphantom
Postat pe 3 Decembrie 2010 19:03
LA MULTI ANI LADY!!
si daca-i chef..pai chef sa fie
te pup si-ti doresc....tot ce-mi doresc
eladaela
Postat pe 3 Decembrie 2010 19:07
liaiedera
Postat pe 3 Decembrie 2010 21:51
La multi ani! Lady.Sa fi iubita si tot ce+ti doresti sa se realizeze.
alex2007
Postat pe 3 Decembrie 2010 22:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Unde a disparut bula? 52 De la: amiha 23 Octombrie 2011 14:48
Eu pe cine mai injur ? 135 De la: Eugenia_ 26 August 2012 16:12
cum i priviti pe tinerii din ziua de azi? 57 De la: ANTA 29 Iulie 2009 16:59
Cum sa ignoram specimenele care ataca in haite? 5 De la: garbo027119 1 Ianuarie 2010 14:38
Dupa atitea sarbatori a venit si rindul lui IOAN sa dea cep la butoi ! 8 De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 21:46
Setari Cookie-uri