LADY imediat trantesc de-un tort SIIIIIIII ALEX | ||
floare_cu_colti Postat pe 28 Ianuarie 2011 19:54 |
||
---|---|---|
Buna seara! |
||
nuti_vio Postat pe 28 Ianuarie 2011 20:04 |
||
Floris.....nu trebuie sa te obosesti........ti-l trimit cu trenul.... | ||
|
||
ladyDY Postat pe 28 Ianuarie 2011 20:05 |
||
De la: ladyDY, la data 2011-01-28 20:05:10Floris.....nu trebuie sa te obosesti........ti-l trimit cu trenul.... conductor de tren ma fac...si...manc ...tortu`... |
||
ovidiu42 Postat pe 28 Ianuarie 2011 20:07 |
||
De la: ladyDY, la data 2011-01-28 20:05:10Floris.....nu trebuie sa te obosesti........ti-l trimit cu trenul....ce trimiti? ce trimiti? cu trenuuu iooooooo iar ma suresciti acuuuu ma mut in gara sa astept NUTY linistita si cumintica ai? saaau esti camuflata ce stare ai azi? |
||
floare_cu_colti Postat pe 28 Ianuarie 2011 20:09 |
||
OVIIIII te bat sa stii caaaa tortu tre sa fie pentru mine siiii LADY dala de care te lauzi tu ?cu nuuuci? iti faci pacate cu mine zau ...OVII m-am linistit pt ca doar de erai mecanic de tren | ||
floare_cu_colti Postat pe 28 Ianuarie 2011 20:12 |
||
sambata sau duminica !!! cand doresti!!! | ||
ladyDY Postat pe 28 Ianuarie 2011 20:13 |
||
De la: ladyDY, la data 2011-01-28 20:13:09sambata sau duminica !!! cand doresti!!!DUMINICAAAA peee buneeee? |
||
floare_cu_colti Postat pe 28 Ianuarie 2011 20:15 |
||
Stare...racita......dar optimista...... ma uit in fiecare seara impreuna cu fiica mea la serialul The Mentalist.....acu is la sezonul 2.... |
||
nuti_vio Postat pe 28 Ianuarie 2011 20:24 |
||
daaaaaaaaaaaaa,........ | ||
ladyDY Postat pe 28 Ianuarie 2011 20:25 |
||
De la: floare_cu_colti, la data 2011-01-28 20:12:27OVIIIII te bat sa stii caaaa tortu tre sa fie pentru mine siiii LADY dala de care te lauzi tu ?cu nuuuci? iti faci pacate cu mine zau ...OVII m-am linistit pt ca doar de erai mecanic de tren las` ca...fac schimb...cu cineva...si...manc...tortu`... numa`...asa...sa n-ajunga...la coltzoasa aia!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 28 Ianuarie 2011 20:28 |
||
mai speriata la aia cu racitaaa daaa daca esteee bineeee haaai sanataateee si ai grija ..noi ne uitam la CIREASAAA | ||
floare_cu_colti Postat pe 28 Ianuarie 2011 20:29 |
||
De la: ladyDY, la data 2011-01-28 20:25:59daaaaaaaaaaaaa,........sac,sac ....sic ,sic ca pt minii este tortuuuu OVIII o sa molfai doar maselutele tale LADY parca vezi ca nu o sa poci dormi |
||
floare_cu_colti Postat pe 28 Ianuarie 2011 20:31 |
||
De la: ovidiu42, la data 2011-01-28 20:28:31sa te mai necajeeesc? parca mieste mila ca ai si mata o varsta tatii OVII daaa pt minii face tortuuDe la: floare_cu_colti, la data 2011-01-28 20:12:27OVIIIII te bat sa stii caaaa tortu tre sa fie pentru mine siiii LADY dala de care te lauzi tu ?cu nuuuci? iti faci pacate cu mine zau ...OVII m-am linistit pt ca doar de erai mecanic de tren |
||
floare_cu_colti Postat pe 28 Ianuarie 2011 20:32 |
||
NUTICA TE SIMTI OK in seara asta ai??muzica ..alea...alea ....ce-ti creea dispozitia? | ||
floare_cu_colti Postat pe 28 Ianuarie 2011 20:44 |
||
OVIII vad ca lupti cu mine pt tort stiiii io is in covalescenta si tre sa mananc tort de la LADY ca sa fiu ok te sacrifici si renunti la tort? | ||
floare_cu_colti Postat pe 28 Ianuarie 2011 20:52 |
||
De la: floare_cu_colti, la data 2011-01-28 20:52:49OVIII vad ca lupti cu mine pt tort stiiii io is in covalescenta si tre sa mananc tort de la LADY ca sa fiu ok te sacrifici si renunti la tort? pt tine...ma sacrific...coltzoaso!!! numa` sa-ti fie tie bine!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 28 Ianuarie 2011 20:54 |
||
Da.....sufleteste is bine...astazi am avut unele ,, revelatii"... ...doar trupeste am niscavai prob.... | ||
nuti_vio Postat pe 28 Ianuarie 2011 20:58 |
||
mai rar in ziua de astazi !!!!!.......Oviii ai o bila alba de la mine !!!!! ca de pupat nu te pup....ete na asa... ca mai devreme facusi nazuri !!!! | ||
ladyDY Postat pe 28 Ianuarie 2011 20:58 |
||
sa aveti o noapte linistita !!!! | ||
ladyDY Postat pe 28 Ianuarie 2011 21:35 |
||
iotee ca va pup io pi toti NUTII ce spui tu acolooo?ce sa intamplat?poti spune?esti ok? | ||
floare_cu_colti Postat pe 28 Ianuarie 2011 21:55 |
||
De la: ladyDY, la data 2011-01-28 20:58:56mai rar in ziua de astazi !!!!!.......Oviii ai o bila alba de la mine !!!!! ca de pupat nu te pup....ete na asa... ca mai devreme facusi nazuri !!!!haaaaai pupacestel ca este si el un sufletel |
||
floare_cu_colti Postat pe 28 Ianuarie 2011 21:56 |
||
Pupat? Cine pupa? Unde pupa? De ce pupa? Pe toti??? pe mine NUUUUUU!!! |
||
Thor_again Postat pe 28 Ianuarie 2011 22:04 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-01-28 22:04:23Pupat?eeee acu ca te bagasi domnuu THOOR tre sa stai o data 1)LADYpupa2)pe OVII 3) ca este sofletel si el.Daca si tu esti sofletel o sa stai siii sa nu ai pretentii la tortu meu ca dau peste deste |
||
floare_cu_colti Postat pe 28 Ianuarie 2011 22:19 |
||
Puiule, sunt oarecum bine...doar is nitel racita si am febra musculara....de la exercitii(sala) si din cauza saniutei | ||
nuti_vio Postat pe 28 Ianuarie 2011 22:51 |
||
`neatza buna...lume buna!!! si...weekend placut...pt cine are!! |
||
ovidiu42 Postat pe 29 Ianuarie 2011 08:43 |
||
Apusuri trec prin noi insangerate Pe-aleea idolilor dintre vremi De strigatul de pasari salutate De ochii tai cei negri cand ma chemi O luna alb-a rasarit pe umeri Izvoare curg de dorul tau fosnind Tu clipele ca ingerii le numeri Cu inima in noaptea mea vorbind Si ne iubim pardalnic plini de toane Cand umbrele sub trupuri se astern Cand sus in cer chiar ingerul tau doarme In noaptea ta sau somnul meu etern Vom inflori in dor la primavara In macii rosii ce i-am rastignit Si-n cantecul curgand dintr-o vioara In fosnetul de pomi din asfintit. Sarutul tau tacut ma linisteste Corabii trec usoare spre trecut Sub pasii nostri apa impleteste Atata dor atata loc tacut Insangerate flori curgand pe perna Le voi preface dulci in sarutari Si-n vesnicii corabie eterna Iubirile vom luneca pe mari. |
||
garbo172845 Postat pe 29 Ianuarie 2011 09:43 |
||
Pe noi care suntem doar simple pietre Oceanele ne circula pe rand Si ploi cad in taceri pe indelete Pe vatra noptii inca fumegand In jocu-n care ne-am pierdut statornic Ramanem prin cadente doar un semn Urcat catre lumina noptii dornic Si rupt piezis de caii cei de lemn Umbre de pasari trec in calatoare Iubiri ce vin si mor fara raspuns Si peste tot curge valul de mare Ca inima s-o mistuie mistuie de-ajuns Crucificate nopti urcam in slava Sperante moarte � ape ce s-au dus Lasand in urma doar un nor de pleava Si-o umbra lunecand catre apus Te mai iubesc dar tu ma uiti intr-una Si ma ingropi in ceasul delirant Un trandafir ce-si risipeste luna Pe tot decorul noptii ambiant. |
||
garbo172845 Postat pe 29 Ianuarie 2011 09:44 |
||
Aceeasi noapte care ne desparte Si ne uneste clipele pe rand O simt cum urca in intimitate Si-si infloreste florile in gand Si ma ascund mirajul dulce-mi cere In carnea ta de parca sunt drogat Gustand din versul tau -prelinsa miere Vorbe de struguri ce m-au imbatat Te-ascult cum ratacesti printre silabe Prin sange cum parfumul il gonesti Si zorile peste tacere oarbe Cu aripele sfintelor le cresti Zvacnesc in mine cartiere mute Aleile se frang acum sub pasi Doar fluturi alb vin somnul sa-l asculte Din florile pe gura cand le lasi. Nu voi cadea sa zbor imi e menirea Pe o Golgota sa fiu rastignit Si atingand cu-aripa nemurirea Invoc iar clipa-n tine ce-am iubit. |
||
garbo172845 Postat pe 29 Ianuarie 2011 09:45 |
||
Dragostea de toaleta e perversa de secreta / Poezie moderna Toaleta mea este heterotextuala sau heterosexuista, n-are importanta dar exista.Din aceasta cauza o aud cum declara un prilej de iubire atunci cand ma asez peste ea cu cele optzeci de kile.Problema pentru mine este mai mult decat clara.Toaleta mea este homosexuala. Si pe urma nu imi plac poeziile cu chiuvete care se iubesc cu alte fete si nici toaletele care se iubesc cu baieti: Va rog nu mai scrieti poeme pe pereti. Puteti sa rupeti o margine de hartie si sa scrieti macar un roman sau� sa faceti dulgherie, un arici sau sa scoateti panglici pe nas, daca atat din invidie v-a ramas.Eventual sau eventuvil puteti sa-l aduceti pe crocodilul Devil sa va traga el o spovedanie ca la carte daca tot aveti chef sa vorbiti despre mooarte, asta inainte sa va arunce cate o falanga subtire pe maldarul care creste cu nesimtire. |
||
garbo172845 Postat pe 29 Ianuarie 2011 09:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sunt nou | 20 | De la: pik_nik 20 Octombrie 2009 06:36 |
Unde a disparut bula? | 52 | De la: amiha 23 Octombrie 2011 14:48 |
VA ROG AJUTATIMA | 218 | De la: Roxi234 9 Octombrie 2009 21:30 |
|
||
adio criza am reusit | 11 | De la: nazirra 15 Aprilie 2010 10:47 |
deew | 1 | De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:29 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn