Te-as dezmierda in fiecare seara Cu gura mea mereu sa te sarut Sa simt cum ziua toata se-nfioara Si creste-n tine primaveri de lut. Te-as dezmierda asa ca pe-o poezie Cand ma iubesc pe pagini alergand Si plin de inserari si armonie Aud in ceruri ingerii plangand Te-as dezmierda pierdut intre dorinte Si printre sarutari ce le invoc Cand eu ce-a mai pierduta-ntre fiinte Ma scald la sanul tau in busuioc. Te-as dezmierda si mir fara uitare Ti-as fi etern daca si tu iubesti Si vreau la fiecare sarutare Cu mine-n brate sa te poticnesti Sa vad si eu cum scoti din brau camasa Sa vad si eu cu gura cum saruti Si cum de dorul meu paleste fata Caci gura mi-este calda si n-o uiti. |
||
garbo172845 Postat pe 29 Ianuarie 2011 09:50 |
||
---|---|---|
Trec prin noi atatea curcubeie Si zapezi ne calca rascolit Cand ma uit la chipul tau femeie Parca sunt un pic cam ametit Versul tau in suflete ne toarna Frumusetea iernii ca pe-un mir Si-am sa rup din inima-mi de iarna Ca din primaveri un trandafir Sa ti-l dau o dulce mangaiere Sa-ti imbeti amurgul cu parfum Si sa-ti fie gura vesnic miere Cum a fost cum este si acum Ne-om vedea in fiecare seara Printre salcii dese adumbrind Cand apusul sangerand sa moara Cu-nflorate stele despletind Va urca-ntunericul complice Pe sub luna rece risipind Si prin iarba auzim aice Greierii din glasuri picotind. |
||
garbo172845 Postat pe 29 Ianuarie 2011 09:51 |
||
Lumea noastra este impartita Intre gloante: vii cu vii si morti Si o creanga tainic inflorita Care cade-n calea ta la sorti Verde-acelasi lut ne impresoara Mortii merg o turma spre apus Catre orizontul lor sa moara Si sperantele cu maracini s-au dus. Judeca in noi nemarginirea Ne condamna campu-ntreg de maci Ne-a-mpuscat cu floarea ei iubirea Acum printre umbre stai si taci. Poate o sa facem piruiete Poate vom mai rupe radacini Si insangeratele buchete Le vom imparti printre straini. Mai exist-un pic de disperare In afara de ce a ramas Mortii trec prin umbre ca oricare In eternitatea fara glas. |
||
|
||
garbo172845 Postat pe 29 Ianuarie 2011 09:52 |
||
Vopselele mereu sunt suspectate Intotdeauna mai ascund ceva De-aceea le privim infiorate Cu unghia parca le-am zgaria E viata ingropata in vopsele Minciunile toate le-am cimentat Si-am vrea in cer prea risipite stele Sa ne urcam cu ingerul damnat. Vopseaua este placa ce ascunde Un suflet bun si uneori fragil In umbra caruia uitat mai rade Iubirea ta cu zambet de copil Hai sa lasam din taina ta o umbra Hai sa lasam din lacrime un pumn Cand visul de iubire vrea sa umble Si pasii tai ii urca-ncet in turn. Din pupa vietii te desfaci in fluturi Si zbori lumina-n cer adulmecand Si parul blond pe umere il scuturi Prin ziua ta mierie lunecand. |
||
garbo172845 Postat pe 29 Ianuarie 2011 09:53 |
||
Oglinzile de la nascare mint Si spun de noi multiple baliverne De-aceea sparg oglinda cand o prind Ca sa prefer cararile eterne Cararea cel putin imi poarta pasii Asa cum plin de doruri i-am facut Mai sunt si urme -pierderi de la altii In rubrica de umbre le-am trecut Eu ma confrunt acum mai mult cu tine Si-ncerc sa fug din visul tau timid Ca nu ai cred putinta a ma tine Si nici nu vreau iubirea s-o ucid. Ne oglindim in ce se nimereste Chiar ochii tai ce se revarsa plini Si coplesiti de-atatea interese Zambim catre amurg fosnind straini. |
||
garbo172845 Postat pe 29 Ianuarie 2011 09:55 |
||
Suntem cuvinte ratacite Purtate peste tot discret Flori rosii poate otravite Tinute sau nu in secret Cuvantu-n noi se intrupeaza Si lumi de vorbe se aprid Cand cerul in taceri vegheaza Si noi ne ducem nemurind. Gradini superbe de cuvinte O lume tie-ti desenez Si stau la masa mea cuminte Cand in tacere delirez� |
||
garbo172845 Postat pe 29 Ianuarie 2011 09:56 |
||
Ne-nfasuram in verzi de mari Ceruri de stele disperari In umbra zilei sub castani In taine de izvor si ani Atatea adevaruri cresc In noi prezentul primenesc Sau fac privighetori sa cante Cu aprig dor sa ne descante Iubita mea tu ai ramas In vesnicii de vremuri glas Cand noaptea bate la feresti Din umbra lunii te ivesti Cobori ca un Luceafar bland Cu raze dorul dezmierdand Si capul cand alaturi culci Ti-s buzele atat de dulci. In noaptea noastra mi-este frica Iluzia poate se strica Si doar taceri prin clipe-or trece Legandu-ma de somnul rece M-or azvarli apoi prin toamne Sub pasii ratacite-i Doamne Sa zac acolo vechi popas De inger care-a mai ramas. |
||
garbo172845 Postat pe 29 Ianuarie 2011 09:58 |
||
Multumesc mult 845....un gand bun...o raza de soare si o imbratisare....iti trimit din departare.... | ||
nuti_vio Postat pe 29 Ianuarie 2011 12:07 |
||
Iti daruiesc si eu 845 de pupici. | ||
garbo172845 Postat pe 29 Ianuarie 2011 14:50 |
||
hmmmmmmmmmmmmmm........... ce de lume buna...si...yo nu stiam!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 29 Ianuarie 2011 16:12 |
||
de ce ????? este o melodie difuzata mai pe toate posturile de radio...sper sa o poti auzi !!!! | ||
ladyDY Postat pe 29 Ianuarie 2011 19:12 |
||
baiato.. |
||
iasomia Postat pe 29 Ianuarie 2011 21:10 |
||
"baiato" ? Vorba tipica ardelenilor din zona Bistrita Nasaud, mami iaso Fetelor le zic "baiate". |
||
Thor_again Postat pe 29 Ianuarie 2011 21:15 |
||
Iaso.....si mie...nic....nic.... | ||
nuti_vio Postat pe 29 Ianuarie 2011 21:33 |
||
noapte buna | ||
floare_cu_colti Postat pe 30 Ianuarie 2011 00:53 |
||
`neta buna ...tuturor!! o duminica frumoasa sa aveti! |
||
ovidiu42 Postat pe 30 Ianuarie 2011 07:44 |
||
'neataaaa............cafea ceva..nik...nik.....iooiiiiiiiii...ia sa va las atunci ceva cafea neagra si fierbinte...siiiiii ca sa o puteti bea in tihna,... un colaj de muzica zic si io... | ||
ladyDY Postat pe 30 Ianuarie 2011 09:11 |
||
nutisor rasfatata mica..ia spune tu cam ce ai vrea sa-ti dau,ca sa nu mai plangi? thoru'.. |
||
iasomia Postat pe 30 Ianuarie 2011 09:12 |
||
lady...multumim de cafea...ca tare mai trag de ochi... ...sper sa aibe efect...macar asa...un picutz!! | ||
ovidiu42 Postat pe 30 Ianuarie 2011 09:30 |
||
da tu chiar lucrezi si astazi !!!! | ||
ladyDY Postat pe 30 Ianuarie 2011 09:39 |
||
De la: ladyDY, la data 2011-01-30 09:39:53da tu chiar lucrezi si astazi !!!! ce sa fac...lady...daca n-am invatzat carte?....asa-mi trebe`!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 30 Ianuarie 2011 09:42 |
||
io is acasaaa siiii am facut mancare dietetica PIZAAAAAAAAA | ||
floare_cu_colti Postat pe 30 Ianuarie 2011 13:58 |
||
daaaaaaaaa siiiguuurrrr dieteticaaaaaaaaa....salami,...carnatiiii.....cascavelaaaa....branzicaaaa.... hai sa traiesti !!!! | ||
ladyDY Postat pe 30 Ianuarie 2011 14:01 |
||
MAMA este de vina pt ca ii era pofta .....si iote ca facui siiii nuuu esteee dieteticaaaa ????? am facut sos de rosii proaspat o sa beau un pahar ....... pai atunci neste vinete cu maioneza sau salata de beof | ||
floare_cu_colti Postat pe 30 Ianuarie 2011 14:07 |
||
hai sa traiesti si tu pisicut | ||
floare_cu_colti Postat pe 30 Ianuarie 2011 14:07 |
||
oooooofffffffffff.....coltzoaso!!!...si tu...tot pizza? ca...pana acu`...ma tot invartii in juru` a...o tava...de un` s-o incep... si...pana la urma...am gasit un coltz...unde era mai gros blatu`...si...am devorat...1/3 din ea!!!! lady...iote cum ....ne corupem...singuri!!!...cu o pizza...cu...sosuri...si tot asa!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 30 Ianuarie 2011 15:32 |
||
tattii OVII si manci tot dietetic | ||
floare_cu_colti Postat pe 30 Ianuarie 2011 15:46 |
||
De la: floare_cu_colti, la data 2011-01-30 15:46:58 tattii OVII si manci tot dietetic da...da.... ....tot pizza...si...alte cele!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 30 Ianuarie 2011 15:52 |
||
miam,miam ce bineee ma simt .......fara pastile si fierturi .....eeeeeee cevaaaa compoturi de casa mere ca racoreste .....LADY si neaparat stinsa cu sampanie pizaa | ||
floare_cu_colti Postat pe 30 Ianuarie 2011 15:55 |
||
De la: floare_cu_colti, la data 2011-01-30 15:55:35miam,miam ce bineee ma simt .......fara pastile si fierturi .....eeeeeee cevaaaa compoturi de casa mere ca racoreste .....LADY si neaparat stinsa cu sampanie pizaa neeeeeeeeeeeeeeeeee..............cu-n vin roshu`......ca...e mai la indemana!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 30 Ianuarie 2011 16:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Relatie ciudata | 28 | De la: garbo229279 29 Decembrie 2012 10:24 |
ce sa fac ca sa fim din nou impreuna? | 42 | De la: anna5 22 Ianuarie 2013 19:16 |
pt fete!v-ati detestat vreodata statutul de femeie? | 36 | De la: irina31 21 Noiembrie 2009 21:16 |
|
||
Casatoria dintre o femeie credincioasa si un barbat fara credinta,,,sau poate crede dar nu este cinstit,acel om credincios care nu este cinstit,nu se numeste credincios,este o relatie esuata... | 184 | De la: ingerasulluptator 28 Mai 2011 16:25 |
anul 2012...sfarsitul lumii? | 23 | De la: LILO 2 Ianuarie 2010 22:18 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn