De la: Thor_again, la data 2011-02-04 19:10:14No! Tusi, poti s-o mai spui o data, sa vada si ceilalti ce dreptate am avut cand ziceam eu de capacitatile alea... Da o mai spun inca o data tare si raspicat AU FOST TOATE LA UN LOC ASEARA asta asea ca sa priceapa lumea |
||
tusi_Oli Postat pe 4 Februarie 2011 19:16 |
||
---|---|---|
...in piatra nu exista suferinta.... "daca suferinta n-ar fi un instrument de cunoastere,sinuciderea ar fi obligatorie"(citatul zilei) |
||
eladaela Postat pe 4 Februarie 2011 19:20 |
||
Tusi.....te cred....ti-am vazut ochisorii dimi.... vezi... ca ti-am trimis ceva.... |
||
|
||
nuti_vio Postat pe 4 Februarie 2011 19:22 |
||
Thorele....nu te agita...ca iti creste tensiunea....calm... | ||
nuti_vio Postat pe 4 Februarie 2011 19:24 |
||
Ela.....seara buna.... | ||
nuti_vio Postat pe 4 Februarie 2011 19:24 |
||
Nutico, da' nu ma agit chiar deloc A fost doar un exercitiu. Chiar nu exista multe lucruri pe lumea asta pentru care sa te agiti, iar garbo cu siguranta nu merita. PS: Copy-paste-ul sa traiasca! Asa parem si noi mai 'teligenti |
||
Thor_again Postat pe 4 Februarie 2011 19:26 |
||
Iaaaa... sa vedem noi mai bine ce link ne-a dat vuvuzica aici Chiar daca ceva imi spune ca voi regreta, vuvu... |
||
Thor_again Postat pe 4 Februarie 2011 19:28 |
||
nuti...buna seara | ||
eladaela Postat pe 4 Februarie 2011 19:28 |
||
seara buna...ella!! | ||
ovidiu42 Postat pe 4 Februarie 2011 19:30 |
||
stai flexat sa nu-ti creasca tensiunea si sa-ti crape vena de la o varsta..... desi cred ca ma prinde bine negru'....se asorteaza cu blondu' |
||
eladaela Postat pe 4 Februarie 2011 19:32 |
||
buna seara ovi | ||
eladaela Postat pe 4 Februarie 2011 19:32 |
||
Da, am avut un pic dreptate, vuvu... siropele Da' tinand cont de ce specimene se tot invart pe forumul asta, cum interpreteaza ele ceva ce e peste putinta lor de intelegere, apoi trag de maneca "tigania", cum plang altele pe la colturi -neaparat "private"- cum se dau loviti ba unii, ba altii, acuzandu-i pe ceilalti de ceea ce propriile lor persoane comit, zau ca pe tine, vuvu, ca si pe xena, incep sa va iubesc de-a binelea! |
||
Thor_again Postat pe 4 Februarie 2011 19:32 |
||
iti multumim Garbo ptr inteligenta oferita de unii useri....uite-asa se salveaza site-ul | ||
eladaela Postat pe 4 Februarie 2011 19:39 |
||
iti cam depasesti plapuma singurul adevar al tau se reduce la notiunea de blonda pe care ti-o atribui. cu absolut toate conotatiile peiorative ale acesteia |
||
Thor_again Postat pe 4 Februarie 2011 19:40 |
||
Ela.....cum esti...asta-seara? | ||
nuti_vio Postat pe 4 Februarie 2011 19:41 |
||
Thor....wowwwww...ce declaratie de dragoste facusi. ...xenaaaaaaaaaaaaaaaaaa unde esti.... auzi.....da' ce ai cu blondele? |
||
nuti_vio Postat pe 4 Februarie 2011 19:43 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-02-04 19:28:22Iaaaa... sa vedem noi mai bine ce link ne-a dat vuvuzica aici ti-a placut? |
||
vuvuzela Postat pe 4 Februarie 2011 19:44 |
||
ca tot se fac declaratii de dragoste ..... Am intrat in seara asta Pe cararea mea de rai Clipei i-am deschis fereastra Ingerului ce erai Sa se scurga miru-n plete Ochii sa-ti straluce viu Sarutari pe indelete Sa iti dau asa cum stiu Lumea e o nebunie Numai noi ca alta dat Chiar de-ti tin tovarasie Suntem scrisi din alt aluat Timpul trece si se duce, Lumea-i o singuratate Te sarut iubire dulce Ceru-mi de seninatate Si mi-e dor de tine-ntr-una Timpul trece bosumflat Si pe cer rotunda luna De dorinte n-a aflat Plopii vremilor se clatin Bat mataniile-n cer Tu in visul meu te clatini Cand gurita mi-o mai ceri Umbre lungi ne impresoara Stelele in suflet ard Si spre zorii care zboara Dorurile toate cad Vanghelis007 |
||
ladyDY Postat pe 4 Februarie 2011 19:45 |
||
hai pas...ca nu-mi stric seara cu aberatiile tale... cred ca o sa ma opresc aici si acum,cat inca mai pot....te asigur ca nu vrei sa continui... asa ca...vezi de treaba ta si de .... |
||
eladaela Postat pe 4 Februarie 2011 19:45 |
||
Nuti, chiar vrei sa stii? N-am nimic cu blondele, nici macar cu amaratele alea care nu au avut niciodata simtul ridicolului Blonda lui bote, se intelege... |
||
Thor_again Postat pe 4 Februarie 2011 19:46 |
||
Nuti...mi-e bine,multumesc desi incearca unii sa-mi strice seara de mult nu mai conteaza |
||
eladaela Postat pe 4 Februarie 2011 19:46 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-02-04 19:32:40Da, am avut un pic dreptate, vuvu... siropele dar ce muzica preferi?saltareata,manele,opera.......sincer eu nu suport manele |
||
vuvuzela Postat pe 4 Februarie 2011 19:49 |
||
nuti am vazut Thor este bine asa cum am confirmat |
||
tusi_Oli Postat pe 4 Februarie 2011 19:49 |
||
Lady....multumim.... | ||
nuti_vio Postat pe 4 Februarie 2011 19:49 |
||
Vuvu, manele sa le pui blondelor. Mai ales celor care se si recunosc (chiar daca nu mai e nevoie sa recunoasca, o demonstreaza zilnic), le plac manelele, iti garantez eu Iote, unele chiar se cred atat de importante incat se simt bagate in seama de mine |
||
Thor_again Postat pe 4 Februarie 2011 19:50 |
||
offf...personalitatea din franzela... vai de cozonacu' tau |
||
eladaela Postat pe 4 Februarie 2011 19:52 |
||
Mai....sa zic...sa nu zic.....da' mai bine tac...... dar tot zic.......nu uitati clipele frumoase petrecute impreuna....si mai ales minunile din viata voastra.... |
||
nuti_vio Postat pe 4 Februarie 2011 19:53 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-02-04 19:50:33Vuvu, manele sa le pui blondelor. Mai ales celor care se si recunosc (chiar daca nu mai e nevoie sa recunoasca, o demonstreaza zilnic), le plac manelele, iti garantez eu eu nu le pot suferi |
||
vuvuzela Postat pe 4 Februarie 2011 19:54 |
||
Nuti, am terminat tigania Vuvu, daca imi zici ca e si damen vals, ma dai pe spate |
||
Thor_again Postat pe 4 Februarie 2011 19:55 |
||
in viata unora nu exista decat....pustiu.... |
||
eladaela Postat pe 4 Februarie 2011 19:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Iubiri...ratacite... | 21 | De la: eu_geminy 24 Noiembrie 2010 02:20 |
UNDE NE ASCUNDEM ATUNCI CAND FUGIM DE NOI ??????????? | 184 | De la: eu2009 30 Mai 2013 18:53 |
dIscriminare ! | 5 | De la: quasaria 26 August 2011 19:43 |
|
||
de ce femeile incurajeaza barbatii ca sa faca lucruri rele cum ar fii ca ei au voie sa incerce sa i-o traga la femeie,,si sa o prosteasca sa fie servitoare...si cum femeia este naiva cade foarte usor in plasa si este victima barbatilor rai | 59 | De la: ingerasulluptator 9 Iulie 2012 21:59 |
Piticii de la mansarda | 730 | De la: preciouss 24 Ianuarie 2016 22:23 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn