hai...la o cafea... .... si...daca nu esti cuminte...va trebui sa-ti iei un lap...al tau!! o zi frumoasa...si...pofta buna...sau...sa va fie de bine...daca mesaju` meu...e tardiv!! si...iti adun ghiocei...sa stii... |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Martie 2011 14:03 |
||
---|---|---|
ovi...laptopul e AL MEU... poti sa-mi aduni ghiocei ca la mine ninge |
||
eladaela Postat pe 6 Martie 2011 14:06 |
||
adun...ella...si-i pastrez...sa vii sa-i iei!!... in cazul asta...va trebui sa mai iei un lap....asa...in secret... ...ca atunci...cand ti-l confisca...sa ai un plan "B" aici...e inourat...si..tare-mi e ca...se strica vremea iar!! |
||
|
||
ovidiu42 Postat pe 6 Martie 2011 14:17 |
||
pot sa va intrerup putin idila? Sunt racita si de o saptamana ma tratez. Marti trebuie sa sustin un seminar public despre "Femeia activa". Ce sa fac ca sa-mi revin? Am luat medicamente, antibiotice, Fervex, ceaiuri, citrice, etc. ,degeaba. La sfatul medicului, bineinteles. Am sunat sa anunt ca nu ma simt bine si nu stiu daca voi fi OK marti. Dar s-a mai scuzat cineva ca nu poate onora invitatia. Ce sa fac? |
||
sora_ilsi Postat pe 6 Martie 2011 14:21 |
||
sister...si...cum se manifesta la tine...raceala? | ||
ovidiu42 Postat pe 6 Martie 2011 14:23 |
||
ilsuca mami....moarta-coapta te duci! pana marti mai e o zi.... |
||
eladaela Postat pe 6 Martie 2011 14:23 |
||
ovi, ma ustura in gat, mi se infunda nasul, si expectorez puroi, deja. Acum ma doare si capul. Si imi simt sinusurile incarcate. | ||
sora_ilsi Postat pe 6 Martie 2011 14:29 |
||
Am stat numai printre bolnavi si acasa si la scoala si eu oricum am o sensibilitate in gat si nas.... | ||
sora_ilsi Postat pe 6 Martie 2011 14:30 |
||
sister...chiar nu-i de joaca...cu asta!! in cazul in care poti merge...vezi tu...cum...dupa...va trebui sa mergi sa te examinezi...fata...ca ce spui tu...chiar nu suna bine deloc!! iar de ...antibiotice...chiar nu stiu ce sa zic...eu...intr-o faza similara...cu cativa ani in urma...m-am lecuit cu oscilococcin...care deabia aparuse...se pare...administrat de medicii de la PULS!!! chiar m-a uimit efectul...la vremea respectiva... oricum...TU va trebui sa ajungi la medic...cat se poate de repede!! |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Martie 2011 14:37 |
||
am fost la medicul de familie si mi-a spus ca sunt virozele astea care bantuie si el mi-a dat tratament...dar inca nu mi-a trecut...si cu toate medicamentele luate sunt la fel de racita ca la inceput... | ||
sora_ilsi Postat pe 6 Martie 2011 14:48 |
||
ILSI...daca mai esti pe Garbo......ia te rog CEFALEXIN FORTE.....pentru raceala si in special pentru sinusuri.....pentru gat...NEOANGIN tablete de supt.....SANATATE !!!! acum te las am treaba....... | ||
ladyDY Postat pe 6 Martie 2011 14:53 |
||
sister, si eu am fost racita toata iarna asta, banuiesc cam cum te simti... am bagat echinacea si vit C in doze de cal si panadol. sunt viroze urate care bantuie. ceapa ma-sii de iarna, ca nu se mai termina..vreau la tropice |
||
Freya__ Postat pe 6 Martie 2011 14:56 |
||
Lady, am luat Zinat...merge sa iau acum Cefalexin? Alt antibiotic? | ||
sora_ilsi Postat pe 6 Martie 2011 15:15 |
||
Ilsi nu stiu sincer cu ce se mananca ZINATUL....eu am luat cefalexin forte si mi-a priit, mi sa limpezit creierul......poti incerca ...nu are ce sa-ti faca rau....... | ||
ladyDY Postat pe 6 Martie 2011 15:22 |
||
sister fa inhalatii cu ceai de musetel sanatate |
||
tusi_Oli Postat pe 6 Martie 2011 16:14 |
||
pe langa antibioticele de rigoare merg foarte bine inhalatiile si paracetamolul sinus este super ok pt sinusuri iar pt gat hexoraletten n este foarte bun | ||
tusi_Oli Postat pe 6 Martie 2011 16:17 |
||
asa...fetele...ajutati...daca aveti informatii...ca yo...la nevoie...doar primesc...doftorii...si atat... nu yo...ma ocup cu achizitia lor!!! ....pt ca...n-am cunostinte-n domeniu! |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Martie 2011 16:25 |
||
ILsy sanatate iubita eu pe Bia am puso pe picioare cu sitop de la plafar cu muguri de pin si patlagina . | ||
floare_cu_colti Postat pe 6 Martie 2011 22:14 |
||
buna seara de noapte | ||
floare_cu_colti Postat pe 6 Martie 2011 22:23 |
||
asa sa fie | ||
eladaela Postat pe 6 Martie 2011 22:25 |
||
mai sa fie... | ||
ladyDY Postat pe 6 Martie 2011 22:59 |
||
ma ia ajutatima si pe mine | ||
floare_cu_colti Postat pe 6 Martie 2011 23:02 |
||
Bia alaltaieri a facut temp mare si acu o dor ganglionii sa fie pojar sau pojarel sau | ||
floare_cu_colti Postat pe 6 Martie 2011 23:03 |
||
ha???? ganglionii???? ioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......ma documentez acu.....sincer | ||
ladyDY Postat pe 6 Martie 2011 23:06 |
||
floris...aia se inflameaza si mai dor si in viroze... | ||
eladaela Postat pe 6 Martie 2011 23:07 |
||
ma nu a avut nimic in ambele zile si o seara cu temp feroce .....seara ok......si acu o doare gatu cu ganglioni si trece spre ureche .......ma gandeam sa nu fie pojar in perioada de incubatie | ||
floare_cu_colti Postat pe 6 Martie 2011 23:12 |
||
Floris s-ar putea sa fie pojar....un set de analize ar fi binevenit... | ||
ladyDY Postat pe 6 Martie 2011 23:18 |
||
LADY pana nu are loc eruptia se confunda si la analize nu iese | ||
floare_cu_colti Postat pe 6 Martie 2011 23:20 |
||
Floris....mergi maine la doctor....tot raul este de la raceala.... | ||
ladyDY Postat pe 6 Martie 2011 23:25 |
||
LADY o sa vad dimii cum reactioneaza noapte buna si o sa vad | ||
floare_cu_colti Postat pe 6 Martie 2011 23:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
raul facut in saptamana patimilor,ramane nepedepsit? | 57 | De la: demonsauinger 9 Mai 2011 11:02 |
UNDE NE ASCUNDEM ATUNCI CAND FUGIM DE NOI ??????????? | 184 | De la: eu2009 30 Mai 2013 18:53 |
de ce barbatii au o gandire asa macarbra,care inspira groaza? | 3 | De la: ingerasulluptator 16 Iulie 2012 22:37 |
|
||
Aveti incredere in oameni...asha in general?? | 43 | De la: garbo055472 29 Decembrie 2012 17:03 |
Un document cutremur�tor al bisericii ortodoxe grecești | 63 | De la: elisabeta_boia 15 Octombrie 2011 18:52 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9