haaaai fetele nu durmiti ![]() ![]() |
||
floare_cu_colti Postat pe 28 Martie 2011 09:39 |
||
---|---|---|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
floare_cu_colti Postat pe 28 Martie 2011 09:41 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=pxldrfGRHlA ![]() |
||
|
||
nuti_vio Postat pe 28 Martie 2011 09:42 |
||
LADY ![]() ![]() ![]() |
||
floare_cu_colti Postat pe 28 Martie 2011 10:00 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=yayJiIlVr10 | ||
nuti_vio Postat pe 28 Martie 2011 10:03 |
||
va pupicesc !tre sa fug la munci ![]() |
||
floare_cu_colti Postat pe 28 Martie 2011 10:03 |
||
O zi buna... ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 28 Martie 2011 10:04 |
||
mulsumesc ![]() ![]() |
||
floare_cu_colti Postat pe 28 Martie 2011 10:08 |
||
floare...detalii dupe publicitate ![]() hai...sa ai o zi usoara si lasa pacatele ca-i post ![]() |
||
eladaela Postat pe 28 Martie 2011 10:58 |
||
De la: floare_cu_colti, la data 2011-03-28 09:08:10nutii ..............tusiii.............lady ........va multumesc fain pt mesaje .le-am putut citi deabea azi in sfarsittttttt ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 28 Martie 2011 12:45 |
||
'na ziua stareeeee de leneeeeeeeee m-a dat piste cap ora asta schimbata ieri am durmiiiiiitttttttttt toata ziulica ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 28 Martie 2011 12:46 |
||
cica tre sa merg la un client ![]() cine o facut azi cafea? vreau si eu o 'gura'........ de cafeaaaaaa |
||
tusi_Oli Postat pe 28 Martie 2011 12:48 |
||
Ovidiu, nu cred ca am gresit postul, e vb de starea mea de spirit, nu?Nu dramatizez! Asa ma simt, am pierdut un om pe care-l iubesc, n-am un loc de munca, fara bani si sg nu prea pot zambi...dar o sa iasa soarele si pe strada mea...candva! | ||
Axl_22 Postat pe 28 Martie 2011 12:52 |
||
Axl capul sus si mergi mai departe | ||
tusi_Oli Postat pe 28 Martie 2011 13:05 |
||
De la: nuti_vio, la data 2011-03-28 09:04:25Axl 22....viata e un joc dur si halucinant, in cateva secunde poti trece de la cer la infern... Am nevoie de prieteni, si-ti multumesc! |
||
Axl_22 Postat pe 28 Martie 2011 15:28 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-03-28 12:52:07Ovidiu, nu cred ca am gresit postul, e vb de starea mea de spirit, nu?Nu dramatizez! Asa ma simt, am pierdut un om pe care-l iubesc, n-am un loc de munca, fara bani si sg nu prea pot zambi...dar o sa iasa soarele si pe strada mea...candva! axl....mea culpa!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 28 Martie 2011 18:04 |
||
hai...zau...ca viata e scurta...si trebe simtita!!! deci...iote ce va ofer!!!........... http://www.trilulilu.ro/alisson/126669e1213f68 |
||
ovidiu42 Postat pe 28 Martie 2011 18:25 |
||
![]() ma BUCUR!!! de VIATZA!!! http://www.youtube.com/watch?v=4Q7DxtGG4oo&feature=player_embedded#at=15 ![]() chiar daca PRIMAVARA asta se lasa asteptata mai mult ![]() |
||
LILO Postat pe 28 Martie 2011 19:12 |
||
lilo...iti doresc sa te poti bucura,,,la infinit!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 28 Martie 2011 19:17 |
||
![]() OVI...PRIETENE... ![]() multumesc...si TU meriti sa te bucuri de viata si de primavara ...esti un adevarat "muschetar" he he.. stii ce vreu IO sa zic ![]() |
||
LILO Postat pe 28 Martie 2011 19:20 |
||
TIN SA MULTUMESC...IN MOD SPECIAL LUI VANGHELIS...SI...SA ANUNT SCUZELE MELE...PUBLICE...CA N-AM PUTUT AJUNGE LA EVENIMENT...!!! ORICUM...SUNT CONVINS CA...LUCRURILE AU FOST OK!!! pacat ca...toti prietenii de pe acest forum...care clamau cu gura pana la urechi...n-au fost langa el...in masura in care faceau valuri...!!! poate par putin deplasat...dar...daca tot ne place ce scrie...cred ca trebuia sa fim alaturi de el... eu...recunosc ca...n-am putut!!! si...din cate am aflat...nimeni... rusinos!!! VANGHI...SPER CA MA POTI IERTA CA...N-AM AJUNS...SI...CU PROXIMA OCAZIE...PROMIT SA MA REVANSEZ!!! FELICITARI...PENTRU LANSARE...SI...MAI ASTEPTAM....CAT SE POATE DE MULTE!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 28 Martie 2011 19:35 |
||
![]() ...dar...dar... despre ce EVENIMENT legat de poetul forumului este vorba?!?!? IO acum aud prima data.... ![]() |
||
LILO Postat pe 28 Martie 2011 19:38 |
||
maimutica...afli tu...daca vb cu doamnele...cand intra!!! eu...am tinut doar sa-i multumesc... nu te superi ca...n-am amanunte!!! ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 28 Martie 2011 19:46 |
||
La tripla lansare de carte: Ama Retro - Delia Staniloiu; Insemne - Antologie; si nu in ultimul rand, Visul Licornului - Ion Vanghele, care a avut loc ieri in Bucuresti, a reunit numerosi iubitori de poezie.La primul contact vizual cu publicul prezent, scriitori de poezie, proza si multi altii, am simtit dintr-o data ca ma aflu intr-o alta lume lipsita de griji, cu oameni frumosi fizic si spiritual asteptand cu nerabdare ridicarea cortinei primindu-i cu aplauze pe cei doi amfitrioni ai zilei, d-na Delia Staniloiu si d-ul Ion Vanghele.Evenimentul a avut o incarcatura emotionala atat pentru cei prezenti in sala cat si pentru cei doi poeti care au reusit cu truda si emotie sa-si lanseze propiile creatii....Printre invitati sa aflat si actrita d-na Doina Ghitescu, aceasta recitand cateva poezii ale autorilor dand valoare si semnificatie versurilor.Pot spune din punctul meu de vedere ca atat d-na Delia Staniloiu cat si Ion Vanghele au avut succes si se asteapta din partea lor o noua carte de poezie si de ce nu proza..... Ion Vanghele (Vanghi) este un om deosebit......si sper din tot sufletul sa gaseasca noi resurse materiale de a scoate in tiraj mai mare .... "Visul Licornului"......este un inceput si mai pot spune ca este unul promitator.... VANGHI, acuma cand visul vietii ti sa indeplinit iti doresc vant la pupa!!!!!....inspiratie (care nu te-a dezmintit in a scrie poezie si care a incantat inimile multor iubitori de poezie),...sa fii sanatos, drumul vietii sa-ti fie lin si mult, mult SUCCES !!!! Sper sa aveti ocazia ca in bilblioteca personala sa faca parte si aceste carti cu poezii ...... Sper ca nu v-am suparat sau obosit cu observatiile mele la lansarea de carte, lansare care l-a avut in centrul atentiei pe Ion Vanghele, care candva incanta inimile multor doamne....poate si domni de pe forum...cu poeziile lui .... |
||
ladyDY Postat pe 28 Martie 2011 19:48 |
||
http://www.trilulilu.ro/petreradu1/cea699911677b9 ![]() |
||
ladyDY Postat pe 28 Martie 2011 20:00 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=Pyly3JtXoy4&feature=related | ||
cricat Postat pe 28 Martie 2011 20:03 |
||
Nu ai suparat pe nimeni Lady ... ![]() Vanghi ... Felicitari !!! |
||
cricat Postat pe 28 Martie 2011 20:08 |
||
axl....mea culpa!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OVIDIU totu-i OK :) :) :) :* |
||
Axl_22 Postat pe 28 Martie 2011 20:08 |
||
MINUNATE vesti imi dati referitor la VANGHI am stiut ca va reusi!! el este un poet autentic... respira prin toti porii POEZIA autentica.. el este contemporanul nostru eminescu... am stiut ca va reusi sper sa se poata bucura de glorie in timpul vietii si nu postum ![]() |
||
LILO Postat pe 28 Martie 2011 20:10 |
||
![]() ...si daca...iarna atrecut.. sa "dansam" ruseste.. http://www.youtube.com/watch?v=a5lQFJGmLtE&feature=related ![]() |
||
LILO Postat pe 28 Martie 2011 20:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vorbe de duh despre barbati, femei si nu numai ... | 1940 | De la: charmelen 3 Februarie 2012 15:27 |
De ce oare la unii oameni nu le place sa vorbeasca despre Dumnezeu? | 51 | De la: vuvuzela 13 Iulie 2010 22:24 |
Credem in Dumnezeu cu adevarat sau ....ne prefacem ? | 3081 | De la: alexandru_revnic_yahoo_com 14 Martie 2010 16:27 |
|
||
Gandeste cu creierul tau. | 47 | De la: Tigergelu 6 Martie 2016 20:25 |
Rugaciune catre Sf. Marta (novena) | 19 | De la: garbo159660 22 Octombrie 2015 16:45 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9