http://www.youtube.com/watch?v=VqM_-rp8OjM&feature=related | ||
zambila Postat pe 4 Iunie 2010 10:42 |
||
---|---|---|
Zambiluto, tu, batranica noastra, ce bine ca nu trebuie sa ne mai cumparam! |
||
moniq_ Postat pe 4 Iunie 2010 10:42 |
||
scrichy, probabil ca nu-s toti asa si da, e bine ca exista internet, putem asculta ce vrem, fiecare... cati ani are fata ta? banuiesc ca peste 25, ma insel? totusi, copiii astia de azi nici macar nu stiu ca exista asa ceva, ca sa caute, intelegi ce zic? si apoi, astia din media isi amintesc de adevaratele valori doar cand nu mai sunt si atunci pt "audienta" |
||
|
||
zambila Postat pe 4 Iunie 2010 10:47 |
||
VAMA VECHE,nici asta nu mai e,totul parca se naruie,ce apare acum in jurul nostru,sunt surogate,lumea e in miscare dar se misca in regres,oamenii sunt ca niste roboti care executa rutina zilnica. | ||
scrichy Postat pe 4 Iunie 2010 10:49 |
||
Da... fara cuvinte; nu stiu ce se tot intampla cu lumea, cu noi. | ||
moniq_ Postat pe 4 Iunie 2010 10:52 |
||
ZAMBI,ANA face 30 ani anul asta in august,desi e pasonata de muzica rock,apreciaza si altceva,chiar a cautat muzica veche,veche romaneasca,perioada bunicii ei,ca sa ma intelegi mai bine,stiu ca si lui FLEUR ii place muzica din prima parte a secolului 20 | ||
scrichy Postat pe 4 Iunie 2010 10:54 |
||
buna dimineata, fetele...uf, stare de spirit de munca, de munca si iar munca , of, vreau si eu liber si muzica, pls... | ||
anmari Postat pe 4 Iunie 2010 10:57 |
||
Daca eu personal m-am schimbat,sunt uimita de anumite lucruri,dar daca vrei sa fi un supravietuitor,nu poti sa nu te schimbi,dar pot sa spun ca sufletul meu e acelasi,asta insa ma poate dezavantaja intr-o lume hada,cu oameni care se dezic de orice la tot pasul | ||
scrichy Postat pe 4 Iunie 2010 10:58 |
||
ANMARI,neatza,vrei liber,dar se pune intrebarea,e oare omul liber???,poate cei aharhisti,sau nonconformistii | ||
scrichy Postat pe 4 Iunie 2010 11:00 |
||
Aici imi pare si mie ca ar fi problema: e musai sa mergi inainte odata cu lumea asta, noua... dar, "P�streaz� ceva, de o parte pus bine Doar pentru tine. O carte, un crez, un cuv�nt Ca un borcan cu dulcea��, ascuns de bunica-n c�mar�. Locul unde revii f�r� s� doar� Numai al t�u, t�inuit, �n care po�i dormi lini�tit, cu tine �mp�cat Somn ad�nc, leg�nat �i unde po�i fi pe r�nd sau deodat� Pirat Aviator Pompier �i axa de roat� din�at�." zicea Davidovici iar eu sunt cu tot sufletul de acord. Imi repet asta de cate ori pot, asa, ca sa fiu sigura ca nu uit de mine cea din mine. |
||
moniq_ Postat pe 4 Iunie 2010 11:01 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=jBYyps3boU0 sper sa fiti de acord,cu eternul FLORIAN PITIS |
||
scrichy Postat pe 4 Iunie 2010 11:05 |
||
sa-ti traiasca fata, scrichy!!! vezi, despre asta vorbeam, ea are 30, e tanara, dar eu ma refeream la cei pana in 20-22 de ani, astia sunt sub nivelul marii! evident ca exista exceptii, ca sunt si copii geniali, dar cati? parintii, obligati de societatea in care traiesc, petrec f putin timp cu odraslele lor, nu stiu cu ce-si ocupa ziua, ce profesori le predau, care le sunt prietenii, la ce se uita pe net... si asa ajung dupa 20 de ani ca nu stiu ce-au crescut in casa, pur si simplu nu-si cunosc copilul! la tv, numa' stiri tampite! credeti ca intereseaza pe cineva de criza financiara? nuuu, e mult mai interesanta monica columbeanu! iar apoi ne trezim ca nu ne convine regimu' si iesim sa facem greva...desi, nici macar la asta nu suntem buni! s-a ales preful de tara asta iar eu ma gandesc serios sa ma tirez din ea, si nu doar asa, pt cativa ani, sa-mi fac un ban, pt ca nu-mi lipseste nimic dpdv material, ci pt ca m-am saturat de oamenii din jurul meu! |
||
zambila Postat pe 4 Iunie 2010 11:06 |
||
Zambiluto! "Daca pleci, ia-ma si pe mine!" Scri, sunt intru totul de acord cu speranta lui Pitis; da' uite tu cat a plouat si... tot aici sunt "toate" :( |
||
moniq_ Postat pe 4 Iunie 2010 11:08 |
||
ZAMBILICO,mersi,ieri m-a sunat cineva de la Vodafone,era o oferta,dar discutia a deviat,era un tanar dupa voce,la un moment el a spus,ca cei de 20-22 de ani ,la ora actuala nu stiu ce vor,au in cap cam asa cum ai zis tu | ||
scrichy Postat pe 4 Iunie 2010 11:11 |
||
Dar de melodia asta fetelor ce ziceti http://www.youtube.com/watch?v=E19EPlofKcY&feature=related |
||
scrichy Postat pe 4 Iunie 2010 11:13 |
||
mda, ideea e ca daca nu se iau niste masuri cat de cat coerente in curand, nu stiu unde vom ajunge! si nu vorbesc doar de parlamentari, ci de fiecare dintre noi! sor'mea are 20 de ani, am fost crescute la fel, dar zici ca o trait pe alta planeta, pur si simplu nu reusesc sa ma inteleg cu ea, zici ca vorbim limbi diferite! si nu e cel mai rau caz, cat de cat invata, a terminat un liceu bun in tm, a intrat la medicina la fara taxa...dar, e altfel! |
||
zambila Postat pe 4 Iunie 2010 11:16 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=nkagDkKUDYg mai, imi place depre papagalul asta, e ascultator! cand apas x-ul, dispare! |
||
zambila Postat pe 4 Iunie 2010 11:17 |
||
Sunt,MONIK,dar daca ai calitatea de ate detasa de toate,sa privesti totul din afara problemei,ca si cum ai fi o alta persoana,inclusiv pe tine in anumite situatii,personalitatea ta in cazul in care esti plasat intr-un grup,are tendinta sa se transforme intr-o personalitalte de grup,iar tu devi doar o fractiune din ea,tu insusi nu mai esti,depinde de puterea fiecaruia | ||
scrichy Postat pe 4 Iunie 2010 11:19 |
||
ZAMBI,nu se deschide,sau mai bine zis nu a gasit nimic | ||
scrichy Postat pe 4 Iunie 2010 11:23 |
||
ce nu se dechide? melodia? era laura stoica-nici o stea mai, nu mai pot cu dacia sandero! |
||
zambila Postat pe 4 Iunie 2010 11:26 |
||
nu merge asta e se mai intampla. papagalul e misto,chiar am stat sa ma uit la el prima data,dacia..ma dispera |
||
scrichy Postat pe 4 Iunie 2010 11:31 |
||
Vedeti lumeeee,cum o frec pe duda acum ,in loc sa muncesc,trebuie sa-mi schimb starea | ||
scrichy Postat pe 4 Iunie 2010 11:34 |
||
Si zici, Zambiluto ca ma iei?! Ori ba? Daca da, lasa mesaj, sa ma apuc de slabit, ca nu prea incap in valiza... La revedere, fetelor! Am plecat! |
||
moniq_ Postat pe 4 Iunie 2010 11:47 |
||
Si eu dispar,pup fetele,la revedere | ||
scrichy Postat pe 4 Iunie 2010 11:50 |
||
te iau, mai!! cum nu? da' ai grija si de matzele mele daca tot stai in valiza |
||
zambila Postat pe 4 Iunie 2010 11:50 |
||
Buna, fetelor! http://www.youtube.com/watch?v=wVX9tRNFelw O zi plinaaaaaaaaa de momente placute! |
||
nuti_vio Postat pe 4 Iunie 2010 11:54 |
||
buna, nuti! | ||
zambila Postat pe 4 Iunie 2010 11:59 |
||
De la: silfida, la data 2010-06-03 23:38:49pe nuti?? Silfida ,stii ce-mi inspira poza ? imi inspira intrebarea : fetelor , o dam pe visinata ? |
||
liaiedera Postat pe 4 Iunie 2010 12:13 |
||
Lady, spune repede, cum a fost? E de bine? | ||
moniq_ Postat pe 4 Iunie 2010 14:22 |
||
stare de spirit obositaaaaaa | ||
garbo074997 Postat pe 4 Iunie 2010 16:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Diferenta mare de varsta? | 150 | De la: adeline 30 Septembrie 2011 15:19 |
Educatia copiilor | 99 | De la: dor72 15 Aprilie 2011 12:34 |
caut un psihoterapeut f bun | 6 | De la: reyya 19 Decembrie 2009 03:13 |
|
||
Animalele din spatiile comune-Partea II | 1 | De la: Moniquee 15 Martie 2010 10:06 |
ateu sau agnostic? | 67 | De la: me_reloaded 4 Noiembrie 2010 08:21 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural