Subiect deschis de Nuti-Vio ,,Doamnelor si domnilor, care e starea dvs de spirit, astazi?"

auzi, Nuti...

avand in vederwe ca va conversati si faceti schimb de limbi zi de zi cu acest idiot (si) handicapat de ovidiu (numaru nu stiu care, ca e nesential numarul; lui)....

... ce-ar fi sa lamuriti cu el problema imbecilei de 266 si sa nu ma mai intrebati pe mine?!... ca tot o cunoaste foarte bine:D

prieteneste v-o spun, ca eu nu nu prea agreez basihnile cotidiene, impregnate cu ceai de salcam si cu aghiasma de dobitoc saltaretz, eu, in principiu chiar agreez oamenii OK. dintr-o bucata, dar nu e cazul unui individ cu nevoi speciale ca el, sau a altora care ii seamana (sper ca nu sunteti si voi la fel de neajutoarete:D)...

CLAR?...:D

asta fiindca tot va inghesuiti la dat limbi mai cu spor, cand una, cand ailalta, acestui Ovidiu - ca asa l-o fi chemand pe acest super-labil psihic*(n-am nicio jena sa i-o spun, de la faza de odinioara, cu Draga de Floris) - , sau cui va inchinati vremelnic.

(si sper ca am lamurit si problema acestui imbecill cotidian, care se repeta la infinit fara sa va plictiseasca, se pare.

sau va plictiseste, si nu aveti curaj sa-i faceti un desen, macar, pentru cat poate fi de idiot hyper-repetabil... sau ichiar nu mai aveti imaginetie sa-- flituiti de cretin ce e?:))))....:D:)))

No, mai vorbim cand deveniti oameni cu apucaturi normale.si cu prieteni normali
eu v-am zis-o pe cinstite.
(ar trebui sa va saturati si voi, de ceea ce sunteti in stare sa acceptat pe langa voi.i.)

Cu drag, tot Eu

PA...:P)
eu_geminy
Postat pe 10 Aprilie 2011 04:47
in fine... cred ca nu am nimerit prea bine tastele la ora asta, numai ca eu nu prea scriu de doua ori acelasi lucru.

nu e o scuza, nu ma repet.
daca vi se "urca" iarasi la cap... stiti bine ca tot atata"paguba" e.
v-am spus de atatea ori ceea ce cred.
ori il alfabetizati pe cretinul care va linge-zi luma, ori il flituiti.

ca orgasme tot nu veti avea cu el, oricat v-ati strofoca....:))))
cui i-o fi drag, Mi-o scrie.

Acu chiar Pah, ca sa mai respire si Axis-ul:D
:D:D:D
eu_geminy
Postat pe 10 Aprilie 2011 05:16
RANIND NU TI SE DUCE RANA DIN SUFLET!
Axl_22
Postat pe 10 Aprilie 2011 13:20
Draga mea, te rog nu fii asa de dura.La o Doamna ca tine sau Dumnezeu stie ce esti, folosesti un limbaj suburban care te descalifica din start. Daca vrei sa arati ca cineva nu are conditie umana, nu cred ca este cazul sa te tavalesti in noroi ca sa dai exemplu.
garbo172845
Postat pe 10 Aprilie 2011 17:56
De la: Axl_22, la data 2011-04-10 13:20:23RANIND NU TI SE DUCE RANA DIN SUFLET!

axl....relax!!!....asemenea excremente...nu ma afecteaza!!!
asa ca...nu te coaliza...pt ca...nu e nevoie de asa ceva!!!
iti multumesc de intentie dar....ma descurc!!!
ovidiu42
Postat pe 10 Aprilie 2011 18:24
Aerul ma mangaie o apa
Pasarile valurile-si sparg
Vin dorinte pescarusi si sapa
In iubirile lasate-n larg

Adapost de vanturi si de ploaie
Umbra mea se duce-n asfintit
Fulgera in noaptea din odaie
Cerul frant de-atata infinit

Pe corabii clopotele suna
Panzele spre noapte-s date jos
Arabescul limpede de luna
Se intinde-n perini maiestos.
garbo172845
Postat pe 10 Aprilie 2011 18:24
Ciresii tai acuma sunt in floare
De ramuri pline dorul meu inclin
Cand tu timida-mi dai o sarutare
Ametitoare, cu buchet de vin

Tristetile din miezul grav de noapte
Au disparut prin cosul fumegand
Prin cerul ars de caile de lapte
Trec ingerii lumina fulgerand

Suspinul tau e-o muzica perfecta
In sange inflorind doar trandafiri
Si poarta se deschide-n noi secreta
Cand peste ea aluneca doi miri

Miresmele cu gustul ne gonesc
Spre-un tarm de arbori leganati de soare
Si flori de purpura din taina cresc
Cu fiecare dulce-mbratisare.
garbo172845
Postat pe 10 Aprilie 2011 18:28
nutzeta....hai sa spun si despre tine...cate ceva...
lasa contu` asta...liber...si incearca sa nu-mi mai apari in cale!!!
te rog...
meschinariile tale...chiar ma sacaie...in acest moment...
ti-am acordat incredere...in alb...si...iata ce-a iesit!!!
din acest moment...te rog....nu mai comenta!!!
ovidiu42
Postat pe 10 Aprilie 2011 18:29
fratelo..

aici seamana mai mult a carciuma,ce draq faci?
in timpul asta topicurile pt poezele plang...

chiar! la clubu' lu' wifa de ce nu bagi?hai?
ia sa faci si una cu corcodusi,auzisi?
iasomia
Postat pe 10 Aprilie 2011 18:45
eu tot nu inteleg ce au de impartit .....
jeanette40
Postat pe 10 Aprilie 2011 18:51
janeto....ma iarta dar...nici eu...
stiu de ceva vreme ca-i stau in gat...ca nu poate sa ma inghita...si...probabil...s-o gandit el ca....ar putea sa ma suga...ca pe o vitamina!!!
scz de exprimare...dar...chiar nu stiu...de ce face asta...
ovidiu42
Postat pe 10 Aprilie 2011 18:55

ca orgasme tot nu veti avea cu el, oricat v-ati strofoca....:))))
cui i-o fi drag, Mi-o scrie. la ce aberatii ai scris ....nu avem raspuns
floare_cu_colti
Postat pe 10 Aprilie 2011 19:37
asta fiindca tot va inghesuiti la dat limbi mai cu spor, cand una, cand ailalta, acestui Ovidiu - ca asa l-o fi chemand pe acest super-labil psihic*(n-am nicio jena sa i-o spun, de la faza de odinioara, cu Draga de Floris) - , sau cui va inchinati vremelnic. ---------------------------------- mi-ai trimis mesaj cu scuze si ca tia trecut acus ce faci? ti sa parut tie ca-si plange cineva de mila? si daca nu-ti raspund la fel este pt ca sant o doamna si nu vreau jeg si noroi pe dantelele mele
floare_cu_colti
Postat pe 10 Aprilie 2011 19:40
De la: ovidiu42, la data 2011-04-08 18:14:42sara buna...lume buna si...weekend placut...tuturor!!
iote tatii ce urasi tu si ce primisi de la pretenu tau virtual
floare_cu_colti
Postat pe 10 Aprilie 2011 19:44
floricica...zau ca...nu-mi doresc ...si nu mi-am dorit astfel de preteni...dar...dupa cum vezi...se tot baga intre picioarele mele...doar ...doar...oi calca intransu`...

si...ma straduiesc de ceva vreme...sa nu ma murdaresc!!
dar...se pare ca...chiar nu-s usor de inghitit...pt unii!!!
ovidiu42
Postat pe 10 Aprilie 2011 19:51
auzi GE ? DA CE PATISI? asa dintr-o data ? cine iti planse pe umar si iti ceru sa sacrifici oameni si topic?cui sari tu in ajutor?GE si tu daca scrii pe acilisa nu cred ca astepti orgasme de la OVII ci doar incerci sa socializezi ,,II FELUL TAU PERSONAL,, acu sper ca nu te astepti sa ne luam de par doar de dragul tau
floare_cu_colti
Postat pe 10 Aprilie 2011 19:52
DEDICATIEEEEEE //youtu.be/OTg5bwVWlts :
floare_cu_colti
Postat pe 10 Aprilie 2011 20:01
OVII eu ti-am spus ca o sa fii invidiat pt ca te conversezi cu toate trufandalele ia zi tu cui ai luat gagica
floare_cu_colti
Postat pe 10 Aprilie 2011 20:02
floricicaaaaaaaaaaa.........zu de am visat vreodata la..ceva ce nu-i al meu!!!
si..chiar is suficent de echilibrat...in ce priveste...gagicili...si...n-am vrut niciodata...nimic ce nu mi se cuvenea...dar...frustatii astia...vezi si tu ca....nu te lasa sa respiri!!!
ei...s-au vazut in oglinda...si...cred ca lumea se invarte in juru` lor...
iar cand un user...recte...266...s-o pishat pa el...in vazu` lumii...si...n-o putut sa-i tina piept...acu....iote ca.......refuleaza...
eu acu`...ce pot spune?
cand vad cum se desfasoara?
m-am ferit...de astfel de...defecati...multa vreme...cu toate ca...au mai fost incercari de a ma murdari....si...dupa cum vezi...inca`s integru!!!!
dar...cu chestia asta...ce se vrea a fi mascul...chiar nu voi sta cuminte!!!
ovidiu42
Postat pe 10 Aprilie 2011 20:13
aaaaa si sa nu uit modelul cine vrea sa-mi scrie ......sa o faca GE - daca recitesc .....ai fost haios
floare_cu_colti
Postat pe 10 Aprilie 2011 20:13
coltzoaso....stai relax...ca...e ok!!!
nu acorda atentie...cui nu merita!!!
daca consideri ca...nici eu nu merit...e ok!!!
ovidiu42
Postat pe 10 Aprilie 2011 20:21
De la: ovidiu42, la data 2011-04-10 20:21:41coltzoaso....stai relax...ca...e ok!!!
nu acorda atentie...cui nu merita!!!
daca consideri ca...nici eu nu merit...e ok!!!
ovidicaaaaa te pupic ca tre sa intre bia la calc .si te rog nu incepe cu dastea ....stii ca esti special zau
floare_cu_colti
Postat pe 10 Aprilie 2011 20:49
Ovii eu sant relaxata zau ......da ma amuzam si io pe seama lu GE pt ca este rau gratuit si vede umbre si este bantuit si vede numa chestii urate nu m-am putut abtine sa nu ma amuz pe seama lui
floare_cu_colti
Postat pe 10 Aprilie 2011 20:51
e singuru topic unde lumea nu se scuipa si el tot incearca sa murdareasca si se da cocos sau victima gratuit .
floare_cu_colti
Postat pe 10 Aprilie 2011 20:53
De la: ovidiu42, la data 2011-04-10 18:24:15
De la: Axl_22, la data 2011-04-10 13:20:23RANIND NU TI SE DUCE RANA DIN SUFLET!

axl....relax!!!....asemenea excremente...nu ma afecteaza!!!
asa ca...nu te coaliza...pt ca...nu e nevoie de asa ceva!!!
iti multumesc de intentie dar....ma descurc!!!

nu m-am gandit ca nu te descurci, dar cand am citit am ramas
n-am inteles de unde atata ura, vb urate, pt ce?
imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu vble mele , chiar n-as vrea-niciodata-sa primesc un asemenea mesaj
eu m-am simtit bine,aici,eram la pamant, si am reusit cat de cat sa ma "dreg"scriind si citind pe forum
azi dimineata A DISPARUT SOARELE, si pt ce?ajung cateva vb...
Axl_22
Postat pe 10 Aprilie 2011 20:56
floare....relax....vb...

axl...ce pot sa zic?
ceea ce vezi...e pura realitate......astia-s oamenii...si...recunosc ca mi-e greu...sa cobor pana acolo...
dar...voi fi nevoit...tocmai pt a nu ma lasa murdarit!!!
ovidiu42
Postat pe 10 Aprilie 2011 21:12
De la: floare_cu_colti, la data 2011-04-10 20:02:59OVII eu ti-am spus ca o sa fii invidiat pt ca te conversezi cu toate trufandalele ia zi tu cui ai luat gagica

eiiiii pe dreaq..."cui ia luat gagica"....mai bine zis pe cine a refuzat!!!! este???este!!!!!! mai oameni buni .......stiti cum se spune "cand vulpea nu ajunge la struguri.... spune ca sunt acri "!!!
mai ce dreaq a fost azinoapte aici????? care moare de grija altuia???
ladyDY
Postat pe 10 Aprilie 2011 21:52
pt mine nu este nevoie de alte cuvinte zau . .... da cand ti se pare ceva mai bine sa intrebi decat sa arunci cu ,cuvinte aiurea (vb de GE) si cu jigniri ..... zau acusi ce sa zic .....ge????CA AI DAT IAR CU BATUL IN BALTA ? nu am sa te jignesc pt ca sant o doamna
floare_cu_colti
Postat pe 10 Aprilie 2011 22:00
De la: floare_cu_colti, la data 2011-04-10 22:00:26pt mine nu este nevoie de alte cuvinte zau . .... da cand ti se pare ceva mai bine sa intrebi decat sa arunci cu ,cuvinte aiurea (vb de GE) si cu jigniri ..... zau acusi ce sa zic .....ge????CA AI DAT IAR CU BATUL IN BALTA ? nu am sa te jignesc pt ca sant o doamna

STIMATE ID, TE ROG, SPUNE-MI SI MIE, CARE ID E SHEFUL PE AICI. TE ROG E O PB FOARTE IMPORTANTA SI URGENTA. POATE AI SANSA SA SALVEZI DOUA SAU TREI VIETI. ASTEPT RASPUNS
garbo011266
Postat pe 10 Aprilie 2011 22:08
asaaOVII? pai nu mai refuza gagicileee o sa vii plangand ca o sa te violeze trufandalele ovii nu ma batee
floare_cu_colti
Postat pe 10 Aprilie 2011 22:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Unde a disparut bula? 52 De la: amiha 23 Octombrie 2011 14:48
Batman1/Irina/Om sincer sau cum naiba s`o mai fi chemand! 272 De la: quasaria 3 Martie 2010 00:47
buna 2 De la: esme 16 August 2011 12:04
In lipsa mamei 22 De la: Jojolin 30 Decembrie 2010 08:10
razbunare 17 De la: michaela48 7 August 2009 13:35
Setari Cookie-uri