Ai ajuns la cotitur� Cu-n destin cuprins de spaime Te s�rut �n seri pe gur� �i m� las uitat de larme Nu mai deslu�esc nimica Plou� lung pe inserare M-a cuprins oleac� frica �i un pic de disperare �n infern cre�te cetatea Turnuri negre ca lignitul �i de-acolo scrie cartea Nesf�r�it e infinitul. Cu miraje de lumin� Noaptea prins�-n noi gone�te Din aceea�i r�d�cin� Dorul meu spre tine cre�te S� l�s�m lumea �n urm� S� fugim de lume noi �i credin�a str�ns�-n turm� S� o fr�ngem am�ndoi Cu s�ruturi p�tima�e Noaptea fac s�-�i fie cald C�nd to�i bumbii din c�ma�� �i desfac �ncet c� ard. Ne-om iubi ca-ntr-o poveste Cu un singur F�t-Frumos Prins �n bra�ele aceste De-al t�u trup de flori frumos. |
||
garbo172845 Postat pe 22 Aprilie 2011 18:08 |
||
---|---|---|
"Aripi de inger (poezie) M� uit catre cer- totul vibreaz�. M� uit c�tre nori- totul danseaz�. E vis sau aievea? �nnorat sau senin? E ploaie de aur sau miracol Divin? Timpul se-opre�te. Totul palpit� �i-ntr-o pic�tur� sunt pe loc absorbit�. Acum sunt o sfer�, o m�rgea lucitoare, O boab� de rou� pe-un bulg�re de soare. Privesc �mprejur: nu-i cer �i nu-s nori; Doar aripi de �nger �i petale de flori. Totul e c�ntec, vers �i psaltire; Iar eu sunt ploaia topit�-n Iubire." Anca Ciugudean |
||
ratuscaceaurata Postat pe 22 Aprilie 2011 18:22 |
||
Cresc copacii �tia parc�-s b�rne Vara numai umbr� e de ei Po�i la umbr� s� �mpar�i o p�ine S� iube�ti frumoasele femei �ade umbra-n noi �ngenuncheat� �i ne strig� parc-ar fi izvor De at�tea patimi fulgerat� R�stignit� �ntr-un alb decor Dup� noi r�m�ne amintirea Mai r�m�n �i ploile ce vin �i un �nger r�t�cind, iubirea Lorelei frumoasa de pe Rin Noaptea vine �i pe umeri las� �alul ei cu stele de argint Vorba strecurat� prin matasa �i t�cerea clipelor ce mint. M� �nchid din nou �n amintiri �i-am s� zac pierdut uitat de timp Un miros cu flori de trandafiri Sf�iat de var� �i de ghimpi. |
||
|
||
garbo172845 Postat pe 22 Aprilie 2011 19:30 |
||
Soare desf�c�nd petale Albe, galbene sau ro�ii Bat la poarta dumitale �ovaielnice ca mo�ii Florile trimit solie De miresme care bat La porti�a din c�mpie �i intrarea din ceardac. Florile-amintesc de cine Noaptea vine cam t�rziu �i m-asteapt-apoi pe mine La iubirea ei s� viu �i eu calc printre stelu�e �i m� duc c�lc�nd pe-un vis Printre nori albe pernu�e De t�ceri ce s-au deschis. �i culese floricele L�ng� visul t�u adun Sub un cer verde de stele �i de frunze de alun. |
||
garbo172845 Postat pe 22 Aprilie 2011 19:31 |
||
Prin g�ndurile tale r�t�cesc �i umblu numai pe c�r�ri pictate Chiar dac� drumul nop�ii �l gre�esc Eu ��i s�rut aripile uitate �i desf�cute ca o palm�-ntinsa �n care urc-at�tea prim�veri Umplute de miresme �i dorin�� De s�rut�rile noastre de ieri ��i lunec� pe-obraz lacrimi t�cute �i-n ochi se-ascund albastre disper�ri Iubirile �n ape pref�cute Corabii care lunec� pe m�ri Mai �ip� c�te-un pesc�ru� sihastru Pe cerul verde seara leg�nat De zbaterea pe pleoap-a unui astru �n sufletul din noi ce a zburat Te m�ng�i c-un buchet de l�cr�mioare Cu bra�ele de frunze te �ng�n �i te cufund �ntr-un amurg ca-n mare �n dorul meu de patime p�g�n |
||
garbo172845 Postat pe 22 Aprilie 2011 19:33 |
||
Axl....cu cea mai mare placere... ....is pasionata de bucatareala..... |
||
nuti_vio Postat pe 23 Aprilie 2011 11:21 |
||
LA MULTI ANI...TUTUROR CELOR CU NIME DE...GHEORGHE SI...DERIVATELE DIN ACESTA...SA LE FIE VIATA FRUMOASA...SI...SARBATORI FERICITEIN CONTNUARE... FIE CA...SFINTELE PASTE SA VA ADUCA SANATATE SI IMPLINIRE IN VIATA SI-N SUFLETE...SI...SA VA BUCURATI ALATURI DE CEI DRAGI VOUA!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 23 Aprilie 2011 12:34 |
||
De la: nuti_vio, la data 2011-04-23 11:21:40 iti multumesc, chiar ca as manca o felie de cozonac, stiu ca voi moldovencele faceti un cozonac f bun, iti doresc sarbatori fericite,si tot ce-ti doresti sa se -nplineasca |
||
Axl_22 Postat pe 23 Aprilie 2011 14:50 |
||
De la: ovidiu42, la data 2011-04-23 12:34:05LA MULTI ANI...TUTUROR CELOR CU NIME DE...GHEORGHE SI...DERIVATELE DIN ACESTA...SA LE FIE VIATA FRUMOASA...SI...SARBATORI FERICITEIN CONTNUARE... SARBATORI FERICITE OVI! ABIA ASTEPT SA VAD |
||
Axl_22 Postat pe 23 Aprilie 2011 14:53 |
||
HRISTOS A INVIAT!!! SARBATORI CU BUCURIE SI SPERANTZA!!! SI...AXL....MAI AI DE ASTEPTAT...PANA AM SA POT DIN NOU... .... SPER SA NU TREACA PREA MULT!!! o zi frumoasa tuturor!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 24 Aprilie 2011 09:01 |
||
La Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa coboare linistea, pacea, minunea Invierii lui Hristos sa dainuie in inimile tuturor, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, a sperantei, a bucuriei si caldura in suflete, HRISTOS A INVIAT!!!! Ovii...... |
||
ladyDY Postat pe 24 Aprilie 2011 09:34 |
||
lady.....HRISTOS A INVIAT!!!....si..multumesc de urare!!! bucurie-n sufletele tuturor!!!...si...speranta in viata !!!!! lumina sfanta sa va incalzeasca sufletele si...va calauzeasca mintile spre implinirea tuturor dorintelor sufletelor voastre!!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 24 Aprilie 2011 09:41 |
||
Axl...multumesc mult pt urarile tale bune ....cea mai mare dorinta a mea mi s-a implinit... ieri dupa-amiaza mi-a venit feciorasul acasa.....cu toate ca ne-a spus ca vine dupa sarbatorile pascale.. printre pupaturi si imbratisari, l-am apostrofat nitel.....de ce nu ne-a anuntat ca vine, pt ca am fi mers la aeroport sa-l luam....el ne-a rasp ca a dorit sa ne faca o surpriza.... trebuia sa vina acasa....ca sarbatorile le petrecem impreuna cu cei pe care-i iubim.. iar el trebuia sa fie acasa, langa cele mai importante si iubite pers din viata lui |
||
nuti_vio Postat pe 24 Aprilie 2011 11:06 |
||
....azi...stare "dinasta"...di veselie bre... http://www.youtube.com/watch?v=H4A__JEnsyE&feature=player_embedded |
||
LILO Postat pe 24 Aprilie 2011 11:06 |
||
HRISTOS A INVIAT! Va doresc sa petreceti Sarbatorile Pascale alaturi de cei dragi....iar lumina blanda a Invierii sa va aduca liniste in suflet, iubire fara limite si intelegerea a tot ceea ce exista. Paste fericit, tuturor! |
||
nuti_vio Postat pe 24 Aprilie 2011 11:12 |
||
De la: LILO, la data 2011-04-24 11:06:47....azi...stare "dinasta"...di veselie bre... lilo....HRISTOS A INVIAT!!...si...fie-ti bucuria....si veselia implinite!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 24 Aprilie 2011 11:16 |
||
Lilo....sa fii vesela si iubita in fiece zi.... | ||
nuti_vio Postat pe 24 Aprilie 2011 11:20 |
||
... cu soare. In celelalte, sa fii doar iombita | ||
Thor_again Postat pe 24 Aprilie 2011 11:23 |
||
multumiri, dragii mei...voi cei care mi ati "alinat" anumite stari cu ceva timp in urma sa fiti adorati si apreciati "SARBATORI FERICITE"!! |
||
LILO Postat pe 24 Aprilie 2011 11:26 |
||
Thor......lovi-te-ar trenul fericirii.....sa petreci clipe de neuitat alaturi de cei dragi... Hristos a inviat! |
||
nuti_vio Postat pe 24 Aprilie 2011 11:28 |
||
regulamentare, bre, lilo, nu fericite! nuti, 'aid la moshu' sa te pup. da' numa' de data asta! |
||
Thor_again Postat pe 24 Aprilie 2011 11:28 |
||
veselie! si iar veselie!! in acorduri...romanesti http://www.youtube.com/watch?v=Ap50kRGAF48&NR=1 |
||
LILO Postat pe 24 Aprilie 2011 11:30 |
||
Mosule, sunt atat de fericita. accept pupicul tau si iti trimit si eu unul virtual pe obraz.. dar musai sa ma tii pe genunchi sau sa te apleci, ca altfel nu ajung da' nu ai specificat..unde ,, amplasezi" pupicul ala? Lilo... |
||
nuti_vio Postat pe 24 Aprilie 2011 11:43 |
||
http://youtu.be/UEgi84-PdfA | ||
nuti_vio Postat pe 24 Aprilie 2011 12:06 |
||
superbb!!!!!!!!!!!! nutico... sa ne veselim dar... iu...hu....hu/ luti-i ,bre la "gioc" pi moshnejei... iaca IO il si vaz pi mojnejelul "nost" cum bati podelile |
||
LILO Postat pe 24 Aprilie 2011 12:24 |
||
,,, ,,, paradise of joi... http://www.youtube.com/watch?v=LjQps6Z41oY&NR=1 ei?!?!? cum vi se pare?!?!? |
||
LILO Postat pe 24 Aprilie 2011 14:22 |
||
...sau...mai bine take me home to jamaika?? http://www.youtube.com/watch?v=BqlCpNLTve4&feature=related |
||
LILO Postat pe 24 Aprilie 2011 14:24 |
||
De la: ovidiu42, la data 2011-04-24 09:01:14HRISTOS A INVIAT!!! ai sa poti, eu azi n-am avut net,abia acum pot sa-ti rasp. sanatate si acum in locul tau fac eu |
||
Axl_22 Postat pe 24 Aprilie 2011 19:43 |
||
De la: nuti_vio, la data 2011-04-24 11:06:05Axl...multumesc mult pt urarile tale bune ....cea mai mare dorinta a mea mi s-a implinit... ma bucur, sincer, pt tine, as da orice sa fiu si eu cu ai mei...dar acum ma multumesc cu ce este sarbatori fericite ! |
||
Axl_22 Postat pe 24 Aprilie 2011 19:47 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-04-24 19:43:41De la: ovidiu42, la data 2011-04-24 09:01:14HRISTOS A INVIAT!!! axl....multumesc de inlocuire.... ....pana una alta...e bine si asa... pana atunci....mai am de asteptat!!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 24 Aprilie 2011 21:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
test psihologic simplu dar serios! | 129 | De la: gianiblue 15 Ianuarie 2016 21:51 |
ROMANIA | 2 | De la: anaROBERT 9 Ianuarie 2011 10:33 |
Un dar in pas cu vremurile... | 2 | De la: fleurdelis 28 Decembrie 2009 17:51 |
|
||
DECE TOTI NEGHIOBII DIN VEST SPUN CA ROM�NII SUNT UN POPOR FARA IDENTITATE ? | 114 | De la: VOIAJOR 28 Iunie 2012 12:10 |
pt tn fac orce ori cum tu esti faina rau | 9 | De la: hermosa20 16 Iulie 2012 00:54 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9