Subiect deschis de Nuti-Vio ,,Doamnelor si domnilor, care e starea dvs de spirit, astazi?"

o zi excelenta si tie Ovi !!!!
cory_emy
Postat pe 4 Mai 2011 10:22
multumesc frumos... ....chiar daca...afara ploua...sa speram ca...vom vedea si soarele...acolo unde e ascuns...acum!!
ovidiu42
Postat pe 4 Mai 2011 10:37
neata buna,sau zua buna,un ceai merge si o ploua,bate vantul....
o zi frumoasa la toti!
Axl_22
Postat pe 4 Mai 2011 10:48
atunci...ceai sa fie...si... ...daca tot merge...
ovidiu42
Postat pe 4 Mai 2011 10:52
De la: ovidiu42, la data 2011-05-04 10:52:42atunci...ceai sa fie...si... ...daca tot merge...

merge din pacate
Axl_22
Postat pe 4 Mai 2011 11:07
caut de lucru si am vazut un anunt
angajam:- coafeza
-manichiurista
-unghii false.... cred ca e jobul potrivit pt mine!!!!
Axl_22
Postat pe 4 Mai 2011 11:19
cred ca ar trebui sa desch. un topic...CE PARERE AVETI DESPRE DISCRIMINARE?
cautand de lucru ,intreb mereu daca e limita de varsta.azi mi-a zis un domn f amabil ,doamna in romania exista o lege, nu se face discriminare pe criterii de etnie, varsta,sex, religie etc
cand m-am dus cu cv-ul ,zambind mi-a raspuns ca are nevoie de o persoana mai dinamica..., adica mai tanara....
cam atat...
ce sa faci cand ai o varsta si pana la pensie ar mai trebui sa lucrezi ani buni?
Axl_22
Postat pe 4 Mai 2011 14:33
nu cred ca doar in romania se intampla asta!
plus ca nu stiu cand esti in avantaj: ba esti prea tanara, ba prea batrana, ba prea destept, ba cu prea multa pregatire, ba cu prea putina
zambila
Postat pe 4 Mai 2011 14:37
astepti pana te va lua cineva sau accepti un compromis. partea proasta este ca la prima varianta ai putea astepta pana la calendele grecesti.
Thor_again
Postat pe 4 Mai 2011 14:37
compromis....dupa atatea compromisuri...nu mai conteaza inca unul....astept...dar imi vine cateodata sa
Axl_22
Postat pe 4 Mai 2011 14:47
axl...cam asa stau lucrurile...peste tot...
toti vor persoane...care sa tina la travaliu...de care sa poata trage...
iar daca cumva...pregatirea e putin mai ampla...deja...devin suspiciosi!!....e ceva ...parca...universal valabil...la firmele mari...cu un program de dezvoltare finantat din exterior...sau...chiar si intern...
dar...trebe incercat...cat poti...iar daca se nimereste a fi cineva care iti acorde o recomandare...sansele cresc...
oricum...iti tin pumnii...si...poate...iese...
ovidiu42
Postat pe 4 Mai 2011 19:24
ms ovi! ce sa zic? Doamne ajuta!
Axl_22
Postat pe 4 Mai 2011 19:33
De la: Axl_22, la data 2011-05-04 19:33:18ms ovi! ce sa zic? Doamne ajuta!

.....multa bafta!!!
ovidiu42
Postat pe 4 Mai 2011 20:08
buna seara lume buna seara natiune
Axl stai linistita ca ceva de genu' am patit si eu in urma cu 6 ani cand imi cautam de lucru am fost la un interviu la o firma de cosmetice si acolo nu conta experienta.......conta varsta cand am zis ca am 34 ani au zis ca nu corespund postului in momentul ala m-am ridicat si am iesit mi-am sunat prietena si am intrebat-o " fatooo la 34 ani sunt batrana?" a inceput sa rada
dupa acest interviu am fost la alta firma si sunt si in ziua de azi la ei si sunt foarte multumita

tusi_Oli
Postat pe 4 Mai 2011 20:56
tusi problema e ca eu caut de lucru din oct anul trecut la tg-mures n-am gasit ,am 50 de ani,nu ,ma mai vrea nimeni si acum de 3 sapt duc si trimit cv-uri degeaba.
am sperat ca oradea fiind un oras mai mare o sa gasesc ceva de lucru aici
incep sa-mi pierd increderea in mine
dar speranta moare ultima, nu?
Axl_22
Postat pe 4 Mai 2011 21:26
cauti???
garbo1626
Postat pe 4 Mai 2011 23:22
De la: garbo1626, la data 2011-05-04 23:22:00cauti???

care-i problema nu m-am exp. corect?
DA CAUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sau cuvantul nu se gaseste in DEX?
Axl_22
Postat pe 4 Mai 2011 23:36
In toate tarile daca ai pe cineva in interiorul unei compani e bine daca nu cvul e doar aruncat la trash eu am cautat de lucru dupa absolvirea a doua univ plus doua mastere plus doctorat in curs de absolvire timp de 1 an apoi am lucrat acolo 1 an jumate si apoi am plecat din tara a trebuit sa invat inca 4 limbi straine ca sa pot ocupa un post bine platit si sa arat mereu impecabil fizic sa nu ma casatoresc s anu ma gandesc sa fac vre un copil urmatorul pas pentru a avea totusi o viata este e fie sa preiau o afacere sau sa fac ceva pe cont propriu lucru la care lucrez de doi ani .......................in ziua de azi e mai bine sa te �cheme Basescu�� sau Lorette sau Monica inca Columbeanu doar asa poti avea salarii de 4000 5000 10000 de euro si sa nu faci nimik decat sa zambesti si sa mergi doua minute pe covorul rosu. Daca preferi varinata in care prestanta si orgoliul conteaza atunci la 25 de ani esty singura platesti rata la apartament si masina esty carunta de la 22 si fiecare zi insemana 16 ore de munca iar cand ajungi acasa traiesti dezamagirea singuratatii fiecare relatie iti esueaza ptr ca nu ai timp de ea.singurele placeri iti raman saloanele de infrumusetare o data la o luna cand ai o zi libera si din cand in cand cate o tinuta la care visai cand erai studenta
_blondyna
Postat pe 4 Mai 2011 23:36
NOAPTE BUNA!DOAMNELOR SI DOMNILOR!
Axl_22
Postat pe 4 Mai 2011 23:49
Axl, oricat ar parea de ciudat, blondina aia a avut dreptate cand a zis de cunostinte in cadrul vreunei companii...
Adica "pile", pe stil vechi. No, cauta din astea, ca altfel nu prea vad
Thor_again
Postat pe 4 Mai 2011 23:52
De la: _blondyna, la data 2011-05-04 23:36:59In toate tarile daca ai pe cineva in interiorul unei compani e bine daca nu cvul e doar aruncat la trash eu am cautat de lucru dupa absolvirea a doua univ plus doua mastere plus doctorat in curs de absolvire timp de 1 an apoi am lucrat acolo 1 an jumate si apoi am plecat din tara a trebuit sa invat inca 4 limbi straine ca sa pot ocupa un post bine platit si sa arat mereu impecabil fizic sa nu ma casatoresc s anu ma gandesc sa fac vre un copil urmatorul pas pentru a avea totusi o viata este e fie sa preiau o afacere sau sa fac ceva pe cont propriu lucru la care lucrez de doi ani .......................in ziua de azi e mai bine sa te �cheme Basescu�� sau Lorette sau Monica inca Columbeanu doar asa poti avea salarii de 4000 5000 10000 de euro si sa nu faci nimik decat sa zambesti si sa mergi doua minute pe covorul rosu. Daca preferi varinata in care prestanta si orgoliul conteaza atunci la 25 de ani esty singura platesti rata la apartament si masina esty carunta de la 22 si fiecare zi insemana 16 ore de munca iar cand ajungi acasa traiesti dezamagirea singuratatii fiecare relatie iti esueaza ptr ca nu ai timp de ea.singurele placeri iti raman saloanele de infrumusetare o data la o luna cand ai o zi libera si din cand in cand cate o tinuta la care visai cand erai studenta

nici pana la puncte-puncte,
nici dincolo, nu inteleg nimic.

mai mamica... nu e vina nimanui!:)))
ASTA-I VIATA (ete ca rag!:)))
eu_geminy
Postat pe 4 Mai 2011 23:56
Buna sa va fie dimineatza!
Axl.....sper ca ai rude, prieteni care te sustin dpv moral....apeleaza la cei care te sustin si poate impreuna veti gasi o rezolvare...
bafta ... te asteptam cu vesti bune
nuti_vio
Postat pe 5 Mai 2011 10:10
Buna dimineata tuturor....... va doresc o zi cu mult soare in suflet ............caci pe afara nu cred ca mai vedem soarele curand!
cory_emy
Postat pe 5 Mai 2011 10:35
Ingeras....multumim.... sa ai o zi asa cum iti doresti....
nuti_vio
Postat pe 5 Mai 2011 10:46
Pe-aleea care duce c�tre cas�
un liliac s-a parfumat cu rou�
�i �mbr�cat �n alb ca o mireas�
chem� un nor u�or, u�or s�-l plou�.

�ncet de tot m-aud rostind cuvinte
�i rup o floare s�-mi strecor �n ie
din liliacul �nflorit cuminte
�n albu-nmiresmat cu ve�nicie.

�i ghemotoc m� fac la r�d�cin�
iar ochii mi-i inchid cu-n ultim g�nd
simt ploaia cum m� spal� de o vin�
prin liliacul scuturat de v�nt.

Acid_A
nuti_vio
Postat pe 5 Mai 2011 10:47
De la: Thor_again, la data 2011-05-04 23:52:59Axl, oricat ar parea de ciudat, blondina aia a avut dreptate cand a zis de cunostinte in cadrul vreunei companii...
Adica "pile", pe stil vechi. No, cauta din astea, ca altfel nu prea vad

n-am numa o pila mica pt unghii, da...cum zici matale am nevoie de una mare de tat...
Axl_22
Postat pe 5 Mai 2011 10:57
nuti, ms,cine sa ma sustina...ar fi multe de spus...dar nu-i locu potrivit...incerc sa rezist...o zi senina cu mult soare va doresc!
aici infloresc bujorii,salcamii-s plin de flori,viata e FRUMOASA!
Axl_22
Postat pe 5 Mai 2011 11:05
si castanii au inflorit,tare imi plac,candelambre de-a dreptu'..

la multi ani,ilsi!be happy!

ti-am mai spus lma acu' vreo luna,sau atunci te rasfatai, era vorba despre altceva?

lma
iasomia
Postat pe 5 Mai 2011 11:09
`mna ziua...lume buna!!!
cu toata vremea mohorata de afara...va doresc o zi frumoasa...tuturor!!
ovidiu42
Postat pe 5 Mai 2011 11:51
o raza de soare chiar daca are dinti va trimit de la timisoara
LA MULTI ANI LA MULTI ANI LA MULTI ANI Ilsi
mult noroc, fericire si tot binele din lume sa fie alaturi de tine
tusi_Oli
Postat pe 5 Mai 2011 12:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
UN BUN RENUME 1 De la: garbo269415 15 Martie 2012 05:43
Lucrul cu tine insuti 100 De la: alfheim 16 Iunie 2011 09:24
ceva despre zodia rac ce se poate spune...ma refer la relatiile in dragoste 9 De la: alushy 27 Decembrie 2009 13:15
as avea nevoie de o sugestie 9 De la: nicole_maia 2 Iunie 2015 01:31
voi credeti in vise? 6 De la: deea89 17 Aprilie 2012 01:41
Setari Cookie-uri